Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır ben hala progestan kullanıyorum. Dr bana adet olana kadar kullan demişti.
Canım progestan adeti geciktirir bence de genelde doktor ovudan sonra 10 gün kullanıp birakilmasini söyler inşallah başka bişey geciktirmistir hadi hayırlısı olsun

canim insallah hamilesindir ama şunu hatirlatayim sana ikinci kez yumurtladin ya o dpo nun bi kac gün uzamasina sebep olabilir.
kiz ister misin bi de ikiz olsun
Evet onu ben de düşündüm, ikinci yumurtlamaya göre dpo 10 dayım. İkiz çok isterim de benim içime iki Bebek nasıl sığar bilmiyorum 43 kg yim ben

benim adet gelecegi zaman progestana ragmen atesim düşüyordu cnm

Canım progestan adeti geciktirir bence de genelde doktor ovudan sonra 10 gün kullanıp birakilmasini söyler inşallah başka bişey geciktirmistir hadi hayırlısı olsun

Progestana rağmen Düşen Ateşler de olmuştu evet
ShinSeGi nin de ateşi düşmüş progestan a rağmen bu iyi haber :) ama elmol un dediği de olabilir, hatta ikinci yumurtaya göre dpo uzun sürüyor da olabilir. Bugün doktora gitmem en iyisi. En azından Bebek varsa da yoksa da öğrenmiş olurum, yoksa boşuna beklentiye girmem en azından. Çünkü regl geciktikçe beklenti büyüyor bende engel olamıyorum.

Bende son dakka golü yediğim olmuştur
O yuzden korkuyorum ya
Ff persembe adet gelcek diyo
Inşaallah gelmez
Dpo en fazla kaç Sürüyor cnm? Geçen ay bu zamanlar Çoktan ateş düşmüş lekeler Başlamış ve genellikle öyle oluyor sende.ben biraz ümitlendim senin adına inşallah güzel Şeyler olur.cd9 a 36,3 gir ve ff e tekrar bak bakalım bat ne zaman diyor?

Veson @sumbulkokusu missdincer canlar, 3 saat uyayabildim ve döndüm aranıza:)))
Sonuç: 36.6

36.5 ve 36.8 acaip hatali olcumlerdi 2 saat dedim ama deliksiz bi iki saat filan degil hani.

Yaa heyecandan uyuyamiyorum. Dhrmadan uyaniyorum saga don sola don.... kendi kendime psikolokik telkin yaptim uyuyamazsan gercek degeri olcemezsin olcemezsen yanilirsinbosuna umutsuzluga ya da umuda düşersin seklinde telkin:) işe yaradi.basardim.

Artik yarin ki atesi bekleyecem:)

Tam da sorun orda çıkıyor eşim biraz ailesine düşkün
Bu erkek cocuklarinin ailesine duskun olmasi beni mutlu ediyor, aile kavramini daha iyi algiliyor bir aile olmak daha kolay oluyor gibi geliyor ama sanirim bencil bir bakis acisina sahip olduklarinda bu kez kendi ailelerine zarar veriyorlar. Bu noktada kayinvalidelerin daha olgun durmalarini bekliyoruz iste.. insallah Allah akil, fikir ve anlayis versin umarim.

Bana sanki missdincer in atesi 21 inde catlamis gibi geldi. Su anda 10. Gunu falan.

Yaptim ff cizgi cekti bat yarin diyo ff
Insaalah gelmezse persembe kan veririm o zaman.
Korkuyorum persembeye kadar adet gelir diye
En gec dpo 15 te adet geldigini biliyorum
1 kere dpo 16 da gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…