benim adet gelecegi zaman progestana ragmen atesim düşüyordu cnmYok :) ama bugün iş çıkışı Dr a gideceğim direk kan testi için. Zaten Dr adetin gecikir gecikmez koş gel demişti. Bir deVeson cuğum bir şey soracağım acaba progestan adetimi geciktiriyor olabilir mi ?
Canım progestan adeti geciktirir bence de genelde doktor ovudan sonra 10 gün kullanıp birakilmasini söyler inşallah başka bişey geciktirmistir hadi hayırlısı olsunHayır ben hala progestan kullanıyorum. Dr bana adet olana kadar kullan demişti.
Hayır ben hala progestan kullanıyorum. Dr bana adet olana kadar kullan demişti.
Progestana rağmen Düşen Ateşler de olmuştu evetbenim adet gelecegi zaman progestana ragmen atesim düşüyordu cnm
Evet onu ben de düşündüm, ikinci yumurtlamaya göre dpo 10 dayım. İkiz çok isterim de benim içime iki Bebek nasıl sığar bilmiyorum 43 kg yim bencanim insallah hamilesindirama şunu hatirlatayim sana ikinci kez yumurtladin ya o dpo nun bi kac gün uzamasina sebep olabilir.
kiz ister misin bi de ikiz olsun
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
benim adet gelecegi zaman progestana ragmen atesim düşüyordu cnm
Canım progestan adeti geciktirir bence de genelde doktor ovudan sonra 10 gün kullanıp birakilmasini söyler inşallah başka bişey geciktirmistir hadi hayırlısı olsun
Progestana rağmen Düşen Ateşler de olmuştu evet
Ayyy canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..Kılaarrr 1180 çıktı sonuçç
Esinin durusu nasil peki ? Sen calisan bi kadinsin sonucta surekli gidilmez yani.Kaynana görümce meselesi cnm ya.yeni taşındık ya Yakınlarına istiyorlar sürekli bize gelsin o da benim için biraz zor zamanla onlarda bu duruma alışır umarım
Aaaa sen hic test demezsin aslinda :))Test yok mu evde hiç
Bende son dakka golü yediğim olmuştur
Mide bulantilarim 7. Hafta bi basladi 17. Hafta bitti. Mahfetti beni ve besleyemedim bebisi ya /(Sağol canım ya sabırla bekliyorum bu günler bitecek güzel olacak diye diye avunuyorum
annemin de o şekildeymiş ya 4 4,5 aya kadar sürerdi benim dedi 12. haftaya kadar bebek depolardan besleniyomuş ama sonrası nasıl olacak inşallah sürmez de biterMide bulantilarim 7. Hafta bi basladi 17. Hafta bitti. Mahfetti beni ve besleyemedim bebisi ya /(
Tam da sorun orda çıkıyor eşim biraz ailesine düşkünEsinin durusu nasil peki ? Sen calisan bi kadinsin sonucta surekli gidilmez yani.
Ya kız zaten kan verecek iş çıkışı o zamana kadar idrarda belki sonucu öğreniriz dediydimAaaa sen hic test demezsin aslinda :))
Dpo en fazla kaç Sürüyor cnm? Geçen ay bu zamanlar Çoktan ateş düşmüş lekeler Başlamış ve genellikle öyle oluyor sende.ben biraz ümitlendim senin adına inşallah güzel Şeyler olur.cd9 a 36,3 gir ve ff e tekrar bak bakalım bat ne zaman diyor?Bende son dakka golü yediğim olmuştur
O yuzden korkuyorum ya
Ff persembe adet gelcek diyo
Inşaallah gelmez
Bu erkek cocuklarinin ailesine duskun olmasi beni mutlu ediyor, aile kavramini daha iyi algiliyor bir aile olmak daha kolay oluyor gibi geliyor ama sanirim bencil bir bakis acisina sahip olduklarinda bu kez kendi ailelerine zarar veriyorlar. Bu noktada kayinvalidelerin daha olgun durmalarini bekliyoruz iste.. insallah Allah akil, fikir ve anlayis versin umarim.Tam da sorun orda çıkıyor eşim biraz ailesine düşkün
Bana sanki missdincer in atesi 21 inde catlamis gibi geldi. Su anda 10. Gunu falan.Dpo en fazla kaç Sürüyor cnm? Geçen ay bu zamanlar Çoktan ateş düşmüş lekeler Başlamış ve genellikle öyle oluyor sende.ben biraz ümitlendim senin adına inşallah güzel Şeyler olur.cd9 a 36,3 gir ve ff e tekrar bak bakalım bat ne zaman diyor?
Yaptim ff cizgi cekti bat yarin diyo ffDpo en fazla kaç Sürüyor cnm? Geçen ay bu zamanlar Çoktan ateş düşmüş lekeler Başlamış ve genellikle öyle oluyor sende.ben biraz ümitlendim senin adına inşallah güzel Şeyler olur.cd9 a 36,3 gir ve ff e tekrar bak bakalım bat ne zaman diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?