Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BenanAsiye Canım dur hele beni gazlama :) sonuç negatif olursa çok üzüleceğim :/
X xDerinMavix canım inşallah haberler güzel olur
Gazlamamak o kadar zor ki.. ama haklisin. Allah en hayirla sonucla karsilastirsin seni.. en azindan bugun netlestireceksin...

Benim doktor soyle dort bes gun gecmeden bakmaz;( kan ver filan. nerdeeeee

Canım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyle
Doktorlar hep iki kere yumurta catlamaz derler ama kesin mi canim? Bir yumurta catlayinca artik digerlerinin buyumesi baskilanirmis. Bi ilac falan mi kullandin ?

Doktorlar hep iki kere yumurta catlamaz derler ama kesin mi canim? Bir yumurta catlayinca artik digerlerinin buyumesi baskilanirmis. Bi ilac falan mi kullandin ?
Evet Emin'im ikisi de çatladı hatta Dr da şaşırdı ama bazen görülebilir dedi. medikal bir ilaç kullanmadım ama aktardan aldığım bir karışımı kullandım.

Sağol cnm dengeyi Sağlamak Şart yoksa dedipin gibi oluyor

Sabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacak
Ayy bu da stresli olmuş ama keşke her halukarda arasaydi. simdi gozler telefonda. insalllah iyi haberler alirsin canim

Veson dün akşam barış imzalamışınız eşinle sanırım
Bu arada benim tablo aşağı inmiş yeni gördüm bir garip oldum, inşallah 9 ay orda kalırım

Veson dün akşam barış imzalamışınız eşinle sanırım
Bu arada benim tablo aşağı inmiş yeni gördüm bir garip oldum, inşallah 9 ay orda kalırım
Evet sorunları kökünden çözemedik hemen Tabiki.ama en azından adım attık inşallah zamanla herşey daha güzel olur Rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasın.seni Çoktan Aşağıya çektim yeni mi gördündarısı bixlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…