- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyleBana sanki missdincer in atesi 21 inde catlamis gibi geldi. Su anda 10. Gunu falan.
missdincer Canım hadi hayırlısı :)
B BenanAsiye Canım dur hele beni gazlama :) sonuç negatif olursa çok üzüleceğim :/
Gazlamamak o kadar zor ki.. ama haklisin. Allah en hayirla sonucla karsilastirsin seni.. en azindan bugun netlestireceksin...B BenanAsiye Canım dur hele beni gazlama :) sonuç negatif olursa çok üzüleceğim :/
X xDerinMavix canım inşallah haberler güzel olur
Doktorlar hep iki kere yumurta catlamaz derler ama kesin mi canim? Bir yumurta catlayinca artik digerlerinin buyumesi baskilanirmis. Bi ilac falan mi kullandin ?Canım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyle
Evet Emin'im ikisi de çatladı hatta Dr da şaşırdı ama bazen görülebilir dedi. medikal bir ilaç kullanmadım ama aktardan aldığım bir karışımı kullandım.Doktorlar hep iki kere yumurta catlamaz derler ama kesin mi canim? Bir yumurta catlayinca artik digerlerinin buyumesi baskilanirmis. Bi ilac falan mi kullandin ?
B BenanAsiye Canım dur hele beni gazlama :) sonuç negatif olursa çok üzüleceğim :/
X xDerinMavix canım inşallah haberler güzel olur
Sabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacakKan verdin mi kuzum?
Sağol cnm dengeyi Sağlamak Şart yoksa dedipin gibi oluyorBu erkek cocuklarinin ailesine duskun olmasi beni mutlu ediyor, aile kavramini daha iyi algiliyor bir aile olmak daha kolay oluyor gibi geliyor ama sanirim bencil bir bakis acisina sahip olduklarinda bu kez kendi ailelerine zarar veriyorlar. Bu noktada kayinvalidelerin daha olgun durmalarini bekliyoruz iste.. insallah Allah akil, fikir ve anlayis versin umarim.
Hadi inşallah hayırlu haberlerle gel.Yaptim ff cizgi cekti bat yarin diyo ff
Insaalah gelmezse persembe kan veririm o zaman.
Korkuyorum persembeye kadar adet gelir diye
En gec dpo 15 te adet geldigini biliyorum
1 kere dpo 16 da gelmisti
Sonuç kaçta çıkar tahminenSabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacak
Yok kendisi Dr kontrolünde idi 2 yumurta vardı ve biri 17 de Çatladı sanırım diğeri de 21 de çatlamış gibiBana sanki missdincer in atesi 21 inde catlamis gibi geldi. Su anda 10. Gunu falan.
benim adam 2 gündür hıçkırıyo geçiremedik kızlar minosetten alerji oldu ya doktor solunum yollarında ödem yapabilir demişti onla mı alakalı ki nasıl geçiricez acaba
Ayy bu da stresli olmuş ama keşke her halukarda arasaydi. simdi gozler telefonda. insalllah iyi haberler alirsin canimSabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacak
Veson dün akşam barış imzalamışınız eşinle sanırım
Bu arada benim tablo aşağı inmiş yeni gördüm bir garip oldum, inşallah 9 ay orda kalırım
J
Ayyy canim tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
Amin canımRabbim daha fazla bekletmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?