- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Sabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacak
Evet sorunları kökünden çözemedik hemen Tabiki.ama en azından adım attık inşallah zamanla herşey daha güzel olur Rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasın.seni Çoktan Aşağıya çektim yeni mi gördün darısı bixlere
Inşaallah canımHadi inşallah hayırlu haberlerle gel.
Ayy bu da stresli olmuş ama keşke her halukarda arasaydi. simdi gozler telefonda. insalllah iyi haberler alirsin canim
Evet böyle çok stresli oldu :) ben de heyecanla bekliyorum. 13.00 gibi çıkar dediler sonuç. Dr karnımdan baktı, rahim duvarın baya kalın hamile olabilirsin dedi.heyecanla bekliyoruz
Sabah ilk iki dersim boştu dayanamadım kan vermeye gittim 20 dk önce falan verdim. Sonuç pozitifse Dr beni arayacak negatifse aramayacak
Kızlar sonuç çıktı maalesef negatifçok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.
Canım o tablonu gönderebilir misin? progesteronu çözmeye çalışıyorum da. benim ateş burnunu aşağı doğru kırdı ilaç bittikten sonrabenim adet gelecegi zaman progestana ragmen atesim düşüyordu cnm
Çok üzüldümKızlar sonuç çıktı maalesef negatifçok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.
İNŞ CNM :)@sumbulkokusu8403BHC yarın HSG leri çabucak ve sorunsuz atlatırsınız umarım, bebiş için vesile olsun inşallah:))
PffffKızlar sonuç çıktı maalesef negatifçok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.
Aynen cnm test yoksa dayanıyor insanVeson elinin altında test olmayınca beklemek daha kolay oluyormuş. nee kadar progesteron yüzünden dpo uzun sürse de testim olsa bi milyon kere yapmıştım işten de izinliyim , evde de idrar testi yok. merakım için kalkıp hazırlanıp kan vermeye yada eczaneye gitmem lazım o da 1 hafta daha adet olmazsam ancak yaparım
Şimdi sizi anladım yani, nasıl dayanıyosunuz nasıl test yapmıyorsunuz diyordum elinin altında olmayınca dayanılıyormuş
Ateş bize oyun oynuyor yineKızlar sonuç çıktı maalesef negatifçok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.
Yok canım 0.01 yani hiç yok resmenÇok üzüldümtam olarak kaç yani arkadan gelen yumurtanın şansı var mı?
cnm ben bu iki tabloda da adet olana kadar progestan kullandim. bence tek başına progestan ateste hafif bi yukselme yapiyor eger yum catladiysa belirgin yükselme oluyorCanım o tablonu gönderebilir misin? progesteronu çözmeye çalışıyorum da. benim ateş burnunu aşağı doğru kırdı ilaç bittikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?