Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah canım insanın evindeki huzur çok önemli. Ben heyecandan tablolara bakamamıştım yeni görüyorum..

Kızlar sonuç çıktı maalesef negatif çok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.

Reactions: iiz
Veson elinin altında test olmayınca beklemek daha kolay oluyormuş. nee kadar progesteron yüzünden dpo uzun sürse de testim olsa bi milyon kere yapmıştım işten de izinliyim , evde de idrar testi yok. merakım için kalkıp hazırlanıp kan vermeye yada eczaneye gitmem lazım o da 1 hafta daha adet olmazsam ancak yaparım

Şimdi sizi anladım yani, nasıl dayanıyosunuz nasıl test yapmıyorsunuz diyordum elinin altında olmayınca dayanılıyormuş

Aynen cnm test yoksa dayanıyor insan

Kızlar sonuç çıktı maalesef negatif çok üzgünüm şuan. İnternetten baktım sonuca.

yani bu tablolardan müjde alamıyorsak... ovulasyonu tutturduktan sonra hiç bakmasak mı yaaa...
Hakkında her şey hayırlısı olsun canım, kısa zamanda inşallah müjdeni alırsın.

Canım o tablonu gönderebilir misin? progesteronu çözmeye çalışıyorum da. benim ateş burnunu aşağı doğru kırdı ilaç bittikten sonra
cnm ben bu iki tabloda da adet olana kadar progestan kullandim. bence tek başına progestan ateste hafif bi yukselme yapiyor eger yum catladiysa belirgin yükselme oluyor

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-12-13-15-10-22-1.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 45
  • QuickMemo+_2016-12-13-15-11-06-1.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…