Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim elinin altinda olmayinca yapilmiyor:) tipki benim gibi. test almak icin 7 dakikalik tramvaya binmem lazim. o da tirt.
Yaa ben gene dayanamayacam soyleyim, parmak testi yapsana?:) bak benim ates yuksek gidiyor ya o bosluk o kadar net ki.

cnm ben bu iki tabloda da adet olana kadar progestan kullandim. bence tek başına progestan ateste hafif bi yukselme yapiyor eger yum catladiysa belirgin yükselme oluyor
Progestan kullanırken adet oldun yani ayyy ben yoksa hamile miyim dpo 13 olurdu en geç...şu an dpo 16 dayım.sen progesteron kullandığın halde adet olmuşsun. Ama sana çizgi çekmiş ff progesteron kullandığın halde bana çizgi çekmedi açııklama bölümünde 15 ila 33. Günler arası yumurtlama olmuş olabilir yazıyor sadece.

O kadar umut etmeyeyim progesterondan hep diyorum ama yavaş yavaş ümit etmeye başladım. ay inşallah hamileyimdir yaaa

Evet canim elinin altinda olmayinca yapilmiyor:) tipki benim gibi. test almak icin 7 dakikalik tramvaya binmem lazim. o da tirt.
Yaa ben gene dayanamayacam soyleyim, parmak testi yapsana?:) bak benim ates yuksek gidiyor ya o bosluk o kadar net ki.
Bikaç gün önce baktım canım ovu dönemi ile arada hiçbir fark yoktu. ama ben sizin bahsettiğiniz boşluk olayını anlayamadım doğrusu. sadece serviks sert mi yumuşak mı , derinde mi öne gelmiş mi ona bakıyorum. ovu dönemi nasılsa hala aynı. onu da ilaçlara bağlamıştım ben

Kiz elinde varsa test yapiver ayyy ters psikolojye geeeell

Iste ovu doneminde nasilsa oyle olmamasi gerekiyor. ovu donemi islak ve giris cikis rahat oluyor. adete yakin kuru ve giris cikis zor oluyor
Hayirlisi insallah gebesindir gebeyimdir:)

Kiz elinde varsa test yapiver ayyy ters psikolojye geeeell
Test yokkk ben bu zamana kalır mıydım yoksa , benim en geç test yapışım dpo 8 olur genelde

Neyse perşembeye kadar ateş düşmezse gider kan veririm artık. testlerimi peynir ekmek gibi yemesemeymişim kenara köşeye 1-2 tane atsaymışım keşke

Yine de çok ümitlenmeyeyim yaaa... üzülürüm sonra

evet cnm progestan aslinda adeti cok geciktirmiyor. doktorumda demisti adet gelicekse illaki gelir diyem belki 1-2 gün geciktirir en fazla. valla bu işler belli olmaz cnm. bi iki gün daha bekle böyle giderse bi test patlat

Iste ovu doneminde nasilsa oyle olmamasi gerekiyor. ovu donemi islak ve giris cikis rahat oluyor. adete yakin kuru ve giris cikis zor oluyor
Hayirlisi insallah gebesindir gebeyimdir:)
Yaptım canım akıntı hariç gerisi aynı , farklı bişey hissetmedim. ama akıntı yok denecek kadar az. gelir herhalde bikaç güne kırmızılar. gelecekse inşallah gecikip yok yere ümitlendirmez beni ve gecikip kontrolu yine kaçırmam.. ama inş hamileyimdir de o sebeple gelmez hiç

Elde test olunca hemenyaoiliyor. gun gelmeden iki test yedim ben:) daha almayacam zateb pahali:)
Ben gitti gidiyordan alıyordum hep 50lik falan. tanesi 1 liradan aza geliyor o zaman ama öyle olunca da sabah akşam test yapıp moralimi bozuyordum bitince almadım daha moralim bozulmasın diye. sağlık ocağı yakın bana yürüme 5 dk zaten , perşembe kan veririm adet olmaz ve ateş düşmezse.. inşallah hamileyimdir

tablon çok güzel ama testin negatif öyle mi ... hımmm yarın ateş düşmezse tekrar yap testi ya da 2 gün bekle düşmezse tekrar yap en doğrusu bu

Canım progestan adeti geciktirir bence de genelde doktor ovudan sonra 10 gün kullanıp birakilmasini söyler inşallah başka bişey geciktirmistir hadi hayırlısı olsun
belki progestan geçiktirmiştir ama ateşi yükseltmediğini söylemiştik hepimiz öyle değil mi ? ateşi de iyi gidiyor . inşallah müjdeli haber gelir

36.6 ise düşüş sayamayız ama hareketsiz bence oldugu yerde sayılır bana göre. yarını bekleyecegiz mecbur. düşedebilir canım.

kasıklarda batma falan var mı ?

Canım yumurta takibi yaptırdım iki kere yumurtlama oldu birincisi 17. Gün ikincisi 21. Gün :) o yüzden tablom öyle
çok doğru aslında inceden bakarsak 2. çatlama da görülmüyor degıl. 21. gün bile olsa dpo 10 da kan da cıkardı yuksek ıhtımal. ama sankı vucut hazır gıbı. hala dıyorum ki hamileliğin çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…