- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
persmebe sana hayirlar getirsin diyelim:) insallah.Ben gitti gidiyordan alıyordum hep 50lik falan. tanesi 1 liradan aza geliyor o zamanama öyle olunca da sabah akşam test yapıp moralimi bozuyordum bitince almadım daha moralim bozulmasın diye. sağlık ocağı yakın bana yürüme 5 dk zaten , perşembe kan veririm adet olmaz ve ateş düşmezse.. inşallah hamileyimdir
tatlım, hamileliğin ilk günleri nasıl geçiyor ?Geçmiş olsun canım, eşin yine gözüksün doktora ne olur ne olmaz.
Canım iyiyim sagol sen nasilsinSaskinAnne nasılsın cnm?
36.6 ise düşüş sayamayız ama hareketsiz bence oldugu yerde sayılır bana göre. yarını bekleyecegiz mecbur. düşedebilir canım.
kasıklarda batma falan var mı ?
inşallah canım
İnşallah öyledir canım. Dr karnımdan ultrasonla baktı endometriumdan anlaşılabilir az çok dedi, kalınlığı çok iyi falan dedi,baya olumlu konuştu hatta çikolatamı isterim falan dedi ama sonuç negatif :/ vardır bir hayır ne diyeyimçok doğru aslında inceden bakarsak 2. çatlama da görülmüyor degıl. 21. gün bile olsa dpo 10 da kan da cıkardı yuksek ıhtımal. ama sankı vucut hazır gıbı. hala dıyorum ki hamileliğin çok yakın
Evet böyle çok stresli oldu :) ben de heyecanla bekliyorum. 13.00 gibi çıkar dediler sonuç. Dr karnımdan baktı, rahim duvarın baya kalın hamile olabilirsin dedi.
@Cok da Seyapmamak Lazim senin tabloya acayip heyecan yaptim.. acaba senin su östrojen progesteron tez'in çürüyecek mi
GEÇMİŞ OLSUN CNMinşallah canım
benım hsg için aldığım antibiyotik beni mahfetti mide bulantısı yaptı ama cok fazla gece uyutmadı. interneten okudum antibiyotıgı cok rısklı bır lacmıs. niye bu kadar riskli ilaçları verıyor ki doktorlar eş değerde başka şey yok mu acaba . sadece 1 tane ıctım ama perısan oldum bugun de içmem gerekiyor içmesem mi diye düşünmeye başladım.
bu ilacı lavoboya dökücem hemen çok kötü bir şey ya korkunç . adı : Tet.....dox 100 mg. doktor sizlere verirse kızlar . ısrarla eş değer başka şey isteyin
Yok canım 0.01 yani hiç yok resmen
sana ilaç vermediler değil mi ? benim hala adet lekelenmem kesilmedi . inşallah yarına kesilmiş olur yoksa yapmazlar hsg. çoktan kesilmesi laızmdı şimdiye kadar ama ben duş alınca kanama kesiliyor lekelenme uzuyor bu defa da öyle yaptım keşke yapmasaydımG
GEÇMİŞ OLSUN CNM
Progestan kullanırken adet oldun yaniayyy ben yoksa hamile miyim dpo 13 olurdu en geç...şu an dpo 16 dayım.sen progesteron kullandığın halde adet olmuşsun. Ama sana çizgi çekmiş ff progesteron kullandığın halde bana çizgi çekmedi açııklama bölümünde 15 ila 33. Günler arası yumurtlama olmuş olabilir yazıyor sadece.
O kadar umut etmeyeyim progesterondan hep diyorum ama yavaş yavaş ümit etmeye başladım. ay inşallah hamileyimdir yaaa
Yaptım canım akıntı hariç gerisi aynı , farklı bişey hissetmedim. ama akıntı yok denecek kadar az. gelir herhalde bikaç güne kırmızılar. gelecekse inşallah gecikip yok yere ümitlendirmez beni ve gecikip kontrolu yine kaçırmam.. ama inş hamileyimdir de o sebeple gelmez hiç
Kizlar normalde benim sol kasığım ağrır yumurtlama dönemlerinde ve bu baya 25 gun sonra olur.. bugunde aksine var ya sağ kasıkda yarim saattir bi batma kasilma oldu bacagima kadar damar cekiliyor gibisonra da birden ıslaklık oldu hemen koca kişisine mesaj attım bugun arkadaslariyla son tatil gününü değerlendirecekti.. gec gelme uğraştırma beni dedim ay acaba gercekten catlamis olabilir mi cd 15 yarınki ateş ucarsa catladi demek aaaayy nasil bekliciiiim yarini.. zaten son 3-4 gundur catlama oncesi düşüşlerim var 35.7 ve 35.8 deyim ay hadi insAllah adam gelse de ....... icerde 36 saatlik semen var kaldıysa işi garantiye alayım.. heyecan yaptimmm bugunu degerlendirmem lazimmmm
tatlım, hamileliğin ilk günleri nasıl geçiyor ?
:) hastayımda yüksek çıkarsa da güvenicem yazmıştım akşam ona cevap olarak yazmış veson ztn bukdr erken çatlafıysa geçen aydan kalan klomen etkisidr 19dan önce çatladığını görmedm yoksane tahmın ettın de öyle dedin ? bence çatlammaışta olabilir belli olmaz çalışmaya devamzafrina89
Ha iyi cnm sen girmeyince endişelendim eşinle aranı düzeltmene sevindimCanım iyiyim sagol sen nasilsin
Kac gündür giremiyorum havalardan herhalde halsizim
Serophene kullaniyorum ya bu ay pek bi heyecanliyim
inşallah canım
benım hsg için aldığım antibiyotik beni mahfetti mide bulantısı yaptı ama cok fazla gece uyutmadı. interneten okudum antibiyotıgı cok rısklı bır lacmıs. niye bu kadar riskli ilaçları verıyor ki doktorlar eş değerde başka şey yok mu acaba . sadece 1 tane ıctım ama perısan oldum bugun de içmem gerekiyor içmesem mi diye düşünmeye başladım.
bu ilacı lavoboya dökücem hemen çok kötü bir şey ya korkunç . adı : Tet.....dox 100 mg. doktor sizlere verirse kızlar . ısrarla eş değer başka şey isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?