Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
persmebe sana hayirlar getirsin diyelim:) insallah.

36.6 ise düşüş sayamayız ama hareketsiz bence oldugu yerde sayılır bana göre. yarını bekleyecegiz mecbur. düşedebilir canım.

kasıklarda batma falan var mı ?

evet bende yarinki atesi bekliyorum.
yaa kasiklarimda ilk gebeligimde hissettigim tati tatli sizlamalar var 5-6 gündür. böyle gelip gidiyor. o sizlamalri gebe oldugumu ögrnemeden hissetmistim ama o ay gebe kalmam diye hissettigim icin gebelige yormamistim.. grendkten sonrada devam etmisti..

simdi de na benzer bir seyler var ama umutlanmak istemiyorum.

ates ve bosluk bana biraz umit veriyor. ama ikiside yarin tepetaklak olabilir. hayirlisi

iiz 8403BHC yarın HSG leri çabucak ve sorunsuz atlatırsınız umarım, bebiş için vesile olsun inşallah:))
inşallah canım

benım hsg için aldığım antibiyotik beni mahfetti mide bulantısı yaptı ama cok fazla gece uyutmadı. interneten okudum antibiyotıgı cok rısklı bır lacmıs. niye bu kadar riskli ilaçları verıyor ki doktorlar eş değerde başka şey yok mu acaba . sadece 1 tane ıctım ama perısan oldum bugun de içmem gerekiyor içmesem mi diye düşünmeye başladım.

bu ilacı lavoboya dökücem hemen çok kötü bir şey ya korkunç . adı : Tet.....dox 100 mg. doktor sizlere verirse kızlar . ısrarla eş değer başka şey isteyin

İnşallah öyledir canım. Dr karnımdan ultrasonla baktı endometriumdan anlaşılabilir az çok dedi, kalınlığı çok iyi falan dedi,baya olumlu konuştu hatta çikolatamı isterim falan dedi ama sonuç negatif :/ vardır bir hayır ne diyeyim

Evet böyle çok stresli oldu :) ben de heyecanla bekliyorum. 13.00 gibi çıkar dediler sonuç. Dr karnımdan baktı, rahim duvarın baya kalın hamile olabilirsin dedi.

aaaa öylemi dedi. peki 0.5 altını gösteren yerde mi ölçtürdün. hani insnaın aklına da gec döllenme gelmıyor degıl . sonucta 2. yumurtan gec catladı ya niye olmasın. dur yarın ki atese bir bakalım da. rahım duvarı kaç dedi peki ? bana da çok ıyı geldı tablon ya

G
GEÇMİŞ OLSUN CNM

Reactions: iiz
G

GEÇMİŞ OLSUN CNM
sana ilaç vermediler değil mi ? benim hala adet lekelenmem kesilmedi . inşallah yarına kesilmiş olur yoksa yapmazlar hsg. çoktan kesilmesi laızmdı şimdiye kadar ama ben duş alınca kanama kesiliyor lekelenme uzuyor bu defa da öyle yaptım keşke yapmasaydım

Kizlar normalde benim sol kasığım ağrır yumurtlama dönemlerinde ve bu baya 25 gun sonra olur.. bugunde aksine var ya sağ kasıkda yarim saattir bi batma kasilma oldu bacagima kadar damar cekiliyor gibi sonra da birden ıslaklık oldu hemen koca kişisine mesaj attım bugun arkadaslariyla son tatil gününü değerlendirecekti.. gec gelme uğraştırma beni dedim ay acaba gercekten catlamis olabilir mi cd 15 yarınki ateş ucarsa catladi demek aaaayy nasil bekliciiiim yarini.. zaten son 3-4 gundur catlama oncesi düşüşlerim var 35.7 ve 35.8 deyim ay hadi insAllah adam gelse de ....... icerde 36 saatlik semen var kaldıysa işi garantiye alayım.. heyecan yaptimmm bugunu degerlendirmem lazimmmm

canım o örnekten bende de var. ilk tüp bebek denememde günde 3 tane vajinadan progestan koyuyordum. ama transferin 9. günü regl oldum.

zamanı gelmiş görünüyor. çatlayabilir bence de hatta çatlamış olabilir

ne tahmın ettın de öyle dedin ? bence çatlammaışta olabilir belli olmaz çalışmaya devam zafrina89
:) hastayımda yüksek çıkarsa da güvenicem yazmıştım akşam ona cevap olarak yazmış veson ztn bukdr erken çatlafıysa geçen aydan kalan klomen etkisidr 19dan önce çatladığını görmedm yoksa

Canım iç sen yinede, enfeksiyon kapmaman için vermişlerdir. Ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…