Ben kullanmıştım bol su ile içmelisin bu ilacı.bende yan etki yaptı mı hatırlayamadım şimdi amainşallah canım
benım hsg için aldığım antibiyotik beni mahfetti mide bulantısı yaptı ama cok fazla gece uyutmadı. interneten okudum antibiyotıgı cok rısklı bır lacmıs. niye bu kadar riskli ilaçları verıyor ki doktorlar eş değerde başka şey yok mu acaba . sadece 1 tane ıctım ama perısan oldum bugun de içmem gerekiyor içmesem mi diye düşünmeye başladım.
bu ilacı lavoboya dökücem hemen çok kötü bir şey ya korkunç . adı : Tet.....dox 100 mg. doktor sizlere verirse kızlar . ısrarla eş değer başka şey isteyin
Kendi sirnasiyor :)Ha iyi cnm sen girmeyince endişelendim eşinle aranı düzeltmene sevindim
ben de sana sevincim hatta çalışma bile yapmışsın. bravo catlamayı kacırmadın.Ha iyi cnm sen girmeyince endişelendim eşinle aranı düzeltmene sevindim
Desene Akşam evde yoğun bir çalışma varKizlar normalde benim sol kasığım ağrır yumurtlama dönemlerinde ve bu baya 25 gun sonra olur.. bugunde aksine var ya sağ kasıkda yarim saattir bi batma kasilma oldu bacagima kadar damar cekiliyor gibisonra da birden ıslaklık oldu hemen koca kişisine mesaj attım bugun arkadaslariyla son tatil gününü değerlendirecekti.. gec gelme uğraştırma beni dedim ay acaba gercekten catlamis olabilir mi cd 15 yarınki ateş ucarsa catladi demek aaaayy nasil bekliciiiim yarini.. zaten son 3-4 gundur catlama oncesi düşüşlerim var 35.7 ve 35.8 deyim ay hadi insAllah adam gelse de ....... icerde 36 saatlik semen var kaldıysa işi garantiye alayım.. heyecan yaptimmm bugunu degerlendirmem lazimmmm
hayırlara vesile olsun niyetin :) senAkşam evde yoğun bir çalışma var
Cnm benimki bir gün önce Çatladı zaten ve korunmalı bşr ilişki idi .bu ay da böyle geçti adetle beraber kontrol bakalım ne diyecek drben de sana sevincim hatta çalışma bile yapmışsın. bravo catlamayı kacırmadın.ameliyattan sonra şansın yüksek artık inşallah canım zamanın gelmiştir seninde
Elcanki için yazmıştımhayırlara vesile olsun niyetin :) senElcanki yemi diyordun ben de kendini söylüyorsun sandım. o çalışkan hatun bize benzemiyor ki çalışır . istikrarlı
aaa bu ay da mı bekleyecektın . ben bekleme süren bitti sanmıstımCnm benimki bir gün önce Çatladı zaten ve korunmalı bşr ilişki idi .bu ay da böyle geçti adetle beraber kontrol bakalım ne diyecek dr
Evet ona yazmıştım aynen cnm o bize benzemez:)) benzemesin de zatenhayırlara vesile olsun niyetin :) senElcanki yemi diyordun ben de kendini söylüyorsun sandım. o çalışkan hatun bize benzemiyor ki çalışır . istikrarlı
Yok cnm 2. Adetle kontrole gel o zamana kadar da korun dedi.ama içim içimi yedi bu ay da boş geçtiaaa bu ay da mı bekleyecektın . ben bekleme süren bitti sanmıstım
Desene Akşam evde yoğun bir çalışma var
Evet ona yazmıştım aynen cnm o bize benzemez:)) benzemesin de zaten
Ayyy valla adami bekleyecemmm yapiciiiim calismayiiii yapiciiiimmmhayırlara vesile olsun niyetin :) senElcanki yemi diyordun ben de kendini söylüyorsun sandım. o çalışkan hatun bize benzemiyor ki çalışır . istikrarlı
Son ayVeson insallah bundan sonraki ay bol calisma ve allahin izni ile olumlu sonuclar bekliyor seni. Ben de bu ay korunma konusunda cok tereddüt yaşadım aman dedim akışına biraktim. SaskinAnne canim klomene mi basladin?
Ay inşallah cnm ya ben de nedense kendimden ümitliyim ama Rabbim bilir bakalım hayırlusıSon ayVeson insallah bundan sonraki ay bol calisma ve allahin izni ile olumlu sonuclar bekliyor seni. Ben de bu ay korunma konusunda cok tereddüt yaşadım aman dedim akışına biraktim. SaskinAnne canim klomene mi basladin?
Olabilir cnm ama hala kesin değil senin baraj 36,4.onu geçerse Çatladı kesin diyebilirizVeson pazar günü ateş ölçmemiştim ya o güne 36.2 girersem pazara 36.3 girersem cmt ye çekiyo çizgiyi ama ateş geç yükseliyo benim bakalım yarına yükselcek mi bugünde çalışmam lazım hiç dermanım yok ama
evet ya bnm yumoşlar kalitesiz mi oluo acaba veson neden ateşim birden yükselmio kaç tane tablom var hepsinde ateş bi sınırda gibi gidiyo sonradan 36.7 36.8 e çıkıoOlabilir cnm ama hala kesin değil senin baraj 36,4.onu geçerse Çatladı kesin diyebiliriz
evet ya bnm yumoşlar kalitesiz mi oluo acaba veson neden ateşim birden yükselmio kaç tane tablom var hepsinde ateş bi sınırda gibi gidiyo sonradan 36.7 36.8 e çıkıo
0.01 çıktı sonuç canım. Dr bir hafta regl gelmezse yanıma gel dedi. Bugün progestan ı bıraksam mı acaba ne dersin ? Dr a sormayı unutmuşumaaaa öylemi dedi. peki 0.5 altını gösteren yerde mi ölçtürdün. hani insnaın aklına da gec döllenme gelmıyor degıl . sonucta 2. yumurtan gec catladı ya niye olmasın. dur yarın ki atese bir bakalım da. rahım duvarı kaç dedi peki ? bana da çok ıyı geldı tablon ya
yok baktırmadm canım ya aslında bi ay baktırsam ii olcak herhangi bi takviye almıyorum öyle ii de beslenmiyorum meyve fln hiç yemiyorum nerdeyse kuruyemiş pekmek bal :) sağlıklı şeyleri sevmiom heraldeHiç dpo 7 de progesteron baktırmış mıydın? Bazı arkadaşların Ateş'i geç yükseliyor hatta bazıların bşr sonraki gün yükseliyor oraya takılma
hiç birimizin inanası gelmedi nedense . ilk defa kan sonucu bile çıkmışken inanmak istemediğimiz tablo. geç döllenme olabilir mi demeden yapamadık. demek ki vucut hazırlanıyor diyebiiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?