Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah cnm ya ben de nedense kendimden ümitliyim ama Rabbim bilir bakalım hayırlusı
Ay negatif düşüne düşüne bir hal olduk zaten. pozitif olcaz artik. Bakalim doktorun ne diycek merak ediyorum. ben de bir macun deniyorum bakalim internet uzerinden aldim. icinde baya bisey var. belki rahimi kalinlastirip ostrojen seviyemi duzenler.

evet ya bnm yumoşlar kalitesiz mi oluo acaba veson neden ateşim birden yükselmio kaç tane tablom var hepsinde ateş bi sınırda gibi gidiyo sonradan 36.7 36.8 e çıkıo

Canim benim de opk pozitiften bile 3 gun falan sonra yukseliyor. onla alakali oldugunu dusunmuyorum. bazilarinin catlar catlamaz yükseliyor kiminin degisiyor.

Canim ben her ay kendimi avutuyorum mesela bu ay regl gelirse avuntum hazir. sen de ogretmensin. sonucta ağustosta eylul basinda doğum olursa biziim icin ters bir zaman oluyor. bunda da vardir bir hayir. ne kadar zamandir istiyordun canim tablolarin cidden umit vadediyor. sorun neydi? yazdiysan hatırlamıyorum

Ben de merak ediyorum yumurta geliştirici verir belki diyorum ama hiç kullanmak da içimden gelmiyor ne zaman kullansam bana etki etmedi döngümü de hep bozdu uzattı.

Macun nasıl birşey cnm ne kadar sen mi kullanıyorsun

yok baktırmadm canım ya aslında bi ay baktırsam ii olcak herhangi bi takviye almıyorum öyle ii de beslenmiyorum meyve fln hiç yemiyorum nerdeyse kuruyemiş pekmek bal :) sağlıklı şeyleri sevmiom heralde
Ateş progesteron Değeri için bize ipucu veriyor ama tam sonuç ancak kanda belli olur.ama ona da çık takılma bak elmolün Ateş'i hep yerlerde idi ama şuan hamile

Ben de merak ediyorum yumurta geliştirici verir belki diyorum ama hiç kullanmak da içimden gelmiyor ne zaman kullansam bana etki etmedi döngümü de hep bozdu uzattı.

Macun nasıl birşey cnm ne kadar sen mi kullanıyorsun
Evet ya ben de 1 kere klomen kullandim ama beni de cok etkiledi. hamilelik elde ettim taman ama sonraki ay dinmeyen kanama kist falan kendime gelmem 3-4 ay sürdü. canim macun kadinlar icin icinde adacayi, aslan pencesi civan percemi corekotu hayit tohumu cam bali var. Aldigim kadin tarif ediyor yumurta akina benzer akinto oluyor onu takip et sonra 2 gun daha kullan birak adet gelince tekrar basla dedi. Dedim ovulasyonu ates ve ovulasyon testi ile tespit ediyorum. oho sen baya tecrubelisin anlatmama gerek yok dedi sosyal medyadan takip ettigim kadariyla yorunlar olumlu. 3 gun falan kullandim dun bıraktım pozitifi yakalayinca bakalim nolcak. 3 kutu 120ye aldim canim. 230 gr her kavanoz

Bir kere de bana eczacı gebelik testini nasıl kullanacağımı anlatmıştı

Fiyatı fena değilmiş ben de macun falan kullanmayı düşünüyorum peki hazır mı kadın mı hazırladı

Fiyatı fena değilmiş ben de macun falan kullanmayı düşünüyorum peki hazır mı kadın mı hazırladı

Tereciye tere satılır mi? hazir canim sadece yiyorsun o kadar

Canım ben 7-8 aydır deniyorum ve sorun aramaya geçen ay başlandı. Hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı. Sonra ben hormon düzenlemek ve aktarın dediğine göre yumurta kalitesini arttırmak için bitkisel bir karışım aldım ve bir aydır hala kullanıyorum. Prolaktinim düştü. Bu ay iki kere yumurtam çatladı biliyorsun. Belki de karışım etkili olmuştur bilmiyorum ilk kez yumurta takibi yaptırdım. Bir de sık sık ara kanama yaşıyordum, Dr um bunun progesteron eksikliğinden kaynaklandığını bu şekilde hamile kalamayacağımı söyledi ve 2 hafta önce progestan verdi. İşte şu ana kadar durum bu. Yaşım 25 daha yolun başındayız ama Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlar inşallah en kısa zamanda.

Veson cuğum benim macun da etkili oldu gibi sanki. Baksana bu ay iki kere ovu oldu resmen :) ama benimkinin fiyatı çok yüksek. 1 lt lik kavanoz 270 tl

Cnm ilacı Bırakma konusunda Tereddüt mü yaşıyorsun?
Yani tereddüt değil de ne yapacağımı bilmiyorum. İlk kez progestan kullandım, Dr adet olana kadar iç demişti. E şimdi madem Bebek yok niye içeyim mi durduk yere. Bugün içmesem mi diye mantık yürütüyorum. Dr a sormayı unuttum :/

Canim daha cok olmamis insallah daha da fazla olmaz. sorunu bulunca zaten çözüm de geliyor. yaşın da genç. rabbim aratmasin.

Veson cuğum benim macun da etkili oldu gibi sanki. Baksana bu ay iki kere ovu oldu resmen :) ama benimkinin fiyatı çok yüksek. 1 lt lik kavanoz 270 tl

Aslinda cok da degil benim aldigim da 230grdan 3 kavanoz 120. çözüm olsun da valla ilaca hormona verene kadar ona vermek daha mantikli.

Serophene canim klomenin ikiz kardesi olir kendisi
Ben onceden dd kullanmistim cokca yumurtayi uyarmamiz lazimdi bu ay bakalim olacak mi

Yok acaba gebelik var mı diye dereddüt ettin sandım.ben hep progestan ı gebelik sonrası kullandım bilemedim şimdi.gebelik yok kullanmanın anlamı yok gibi geldi bana da
aba

Son düzenleme:
Kazen herkese mesaj yollamis 31 araliga kadar indirimliymis kk pro
Hep almak istiyordum alsam mi dedim bi yanim teatrio bi yanim kk pro diyor Veson

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…