Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tüp bebek tedavisinde ilkinde ben de progesteron kullanırken günüm gelince adet oldum.

xpreiaZ canım senin progestanın nasıl bişey kızların kullandığı vajinalde kullabılabilen heralde seninki de ondan mı yoksa progesteron içeren başka bi ilaç mı

Ayy kizlar bu annem daral getirdi yine
noldu ki bebek mevzusu mu bende babamla konuştum bugün kontrolü vardı x kuzende hamileymiş dedi hıı dedim bişey demedi daha artık oda farkında heralde istediğimizin ama olmadığının annem kv sürekli takmayın stres yapmayın diip duruyo ama siz her telefonda bunları söyleyince yardımcı olmuyosunuz dicem bigün

Progeateron içeren başka bir ilaç canım primolut
belki düşük riskinde kullanılan progestandan farklı etki yapıyodur kızlar hep kullandıkları progestanın ateş yükseltmediğini söylüo bende bi dk kullanmıştım kist için bi ay ateşim hapı içtiğim ilk gün yükselmişti mesela

Hımm seninki biraz tuzlu imiş:)) sen nerden aldın cnm
İstanbul'dan Çengelköy Baharatçısından aldım. Önceden de yazmıştım biz fiyatını bilmeden hem eşime hem de bana hazırlattık karışımı adam kasada 670 tl demez miii Biz şok olduk ama aldık ve sanki işe yaradı bence

Evet o da aklıma geldi progesteronun da çokça çeşidi varmış.. aman neyse yaa... 1 hafta içinde reglin gelmesi lazım. Bekleyip görcez

evet ya bnm yumoşlar kalitesiz mi oluo acaba veson neden ateşim birden yükselmio kaç tane tablom var hepsinde ateş bi sınırda gibi gidiyo sonradan 36.7 36.8 e çıkıo
canım 21. gün progesteron baktır acaba deme. benımde gecen ay hıc yukselmedı ateşim hiç öyle olmazdı acaba yumu. kaliteli deil mi diye şüphe ettım. olabilir yanı ihmal etme

Son düzenleme:
Herseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Bir haftayi askin suredir faranjit hafiften ben burdayim diyordu gecen yil ilkokullara derse girerken kaptim bu hastaligi halen tekrarlar hic unutmaz beni
Bugun aksama doğru fenalasmaya basladim aksam artik ses tamamen gidip bogaz da davul gibi olunca apar topar acile gittik
1 saat boyunca hava verildi arada biraz ara verdiler
Tabi birde serum eve gelirken nefes almaya başladım ama halen iyi degilim malesef
Yatip dinleneyim biraz

geçmiş olsun canım ya dinlen hadi

iyimisde ben almayayim :) buranin bagimlilik yapma gib bir seyi var. hele birde tanidiga filan rastgelirsem korkusu:)
bilgi icin sagolasin canim

Geçmiş olsun canım yat dinlen , iyice ört üstünü güzel bir terle inş hemen atlatırsın

kız ban olmayan bişey se ben de alayım istediğimiz kadar kötü şeyler söyleyebiliriz ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…