Ayyy güldürdün beni kız vallakız ban olmayan bişey se ben de alayımistediğimiz kadar kötü şeyler söyleyebiliriz ne güzelll
Ayyy güldürdün beni kız vallaağzımıza geleni sayarız kim tutar bizi o zaman
şaaptıysan tamam yarın ki ateşe bakarız gerekirse bir daha şaparsın gerekirse adamla muhattap olamzsın . yarın olsun da bakalım. sen gene de adam lazım olabilir diye bugün ii davran fazlada ii davranma amaAy bilmiyorum kuzu.. ff yarindan itibaren yesilleniyor 10 gun boyunca da yeşilben bugun o titreşimleri hissedince şaaptim.. umarım catlaaaaaarr minnos yumjrtalaarr
geçmiş olsun canım ya dinlen hadi
Doktor antibiyotik yazmamis ya boyle bisey var mi? nasil gececek bu bogaz yine tikandim ben durmadan hastaneye mi gidicemGeçmiş olsun canım yat dinlen , iyice ört üstünü güzel bir terle inş hemen atlatırsın
geçmiş olsun öyle valla sağlık gitti mi h bişeyin kıymeti yokHerseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Bir haftayi askin suredir faranjit hafiften ben burdayim diyordu gecen yil ilkokullara derse girerken kaptim bu hastaligi halen tekrarlar hic unutmaz beni
Bugun aksama doğru fenalasmaya basladim aksam artik ses tamamen gidip bogaz da davul gibi olunca apar topar acile gittik
1 saat boyunca hava verildi arada biraz ara verdiler
Tabi birde serum eve gelirken nefes almaya başladım ama halen iyi degilim malesef
Yatip dinleneyim biraz
sogan suyu iç canım en ıyı antıbıyotık o bır de burundan tuzlu su çek . bogazını da gargara yapDoktor antibiyotik yazmamis ya boyle bisey var mi? nasil gececek bu bogaz yine tikandim ben durmadan hastaneye mi gidicem
kısmet bir daha kı aya demekkı zamanı var daha canımBir gecede ateş tepataklak olur, boşluk kapanır. adet is coming.... hayirlisi
kız ban olmayan bişey se ben de alayımistediğimiz kadar kötü şeyler söyleyebiliriz ne güzelll
Teatrio koenximq içeren bir takviye ilaç kızlar beni güldürdünüzAyyy güldürdün beni kız vallaağzımıza geleni sayarız kim tutar bizi o zaman
Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat etHerseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Bir haftayi askin suredir faranjit hafiften ben burdayim diyordu gecen yil ilkokullara derse girerken kaptim bu hastaligi halen tekrarlar hic unutmaz beni
Bugun aksama doğru fenalasmaya basladim aksam artik ses tamamen gidip bogaz da davul gibi olunca apar topar acile gittik
Tabi birde serum eve gelirken nefes almaya başladım ama halen iyi degilim malesef
Yatip dinleneyim biraz
Hayırlısı cnm bu ay çok stres yaptın cnm ya çok da ümitlendin Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahBir gecede ateş tepataklak olur, boşluk kapanır. adet is coming.... hayirlisi
Bana vermişlerdikızlar hsg sonucunu hemen orada veriyorlar mı ?
Ayyy güldürdün beni kız vallaağzımıza geleni sayarız kim tutar bizi o zaman
cok gecmis olsun cnm..bol ılık sıvı tuket. bende 2 aydir sinuzitle ugrasiyorum. kronik kış hastaligimdir benimHerseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Yatip dinleneyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?