Aynen kuzu.. annem dizisinden bahsetmistim ama konu oraya geldiği için soyliyim annemde bak hamile kaldin bir sey yokk olur yine fln diye konuyu hep oraya getirince stressleniyor insan.. onlar destek olduğunu sanirken daha cok aklımıza getirdiklerinin farkında olmuyorlar. Kv Allahtan hiçbir şey demiyor. Sessizce haber bekliyor... :) Allah yardimcimiz olsunnoldu ki bebek mevzusu mu bende babamla konuştum bugün kontrolü vardı x kuzende hamileymiş dedi hıı dedim bişey demedi daha artık oda farkında heralde istediğimizin ama olmadığının annem kv sürekli takmayın stres yapmayın diip duruyo ama siz her telefonda bunları söyleyince yardımcı olmuyosunuz dicem bigün
Hahahahhahaha ayy valla iyi calismissin gun asiri bebis olsun insAllah.. ben bu ay istekliyim yinebnm yeşiller perş bitio takvimde bende bittim zira
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım
HAHAHAH DÜN ADAMA DEDİM, bi kahve sonra bidaaa????şaaptıysan tamam yarın ki ateşe bakarız gerekirse bir daha şaparsın gerekirse adamla muhattap olamzsın . yarın olsun da bakalım. sen gene de adam lazım olabilir diye bugün ii davran fazlada ii davranma amasonra ff de xx görmeyelim sen anladın onu
SAĞOLASIN CNMbugün rahim filmi olan arkadaslara başarılar dileri hayirli haberlerini bekleriz@sumbulkokusu 8403BHC
sumbulkokusu cnm bana hemen orda soylemislerdi tupler acik diye. bi 10 dk sonrada cd sini aldim
İNŞALLAH CANIMpassionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)
@denizege34 inşallah keseyi görürsün
8403BHC @sumbulkokusu kızlar hsg temiz çıkar inşallah
YOK CANIM İLAÇ VERMEDİ.KAHVALTIMI YAPTIM ARTIK BİŞİ YİYİP İÇMİYCEM.sana ilaç vermediler değil mi ? benim hala adet lekelenmem kesilmedi . inşallah yarına kesilmiş olur yoksa yapmazlar hsg. çoktan kesilmesi laızmdı şimdiye kadar ama ben duş alınca kanama kesiliyor lekelenme uzuyor bu defa da öyle yaptım keşke yapmasaydım
ÇOK SAOL CNM @sumbulkokusu saat kaçta girecektin cnm?Gunaydin kizlar..
8403BHC @sumbulkokusu kizlar temiz sonuclar gelsin insallah kolaylikla atlatin gecmis olsun simdiden..
en azından bi kere hamile kalabildin canım bende oda yok :) azim iyidirHahahahhahaha ayy valla iyi calismissin gun asiri bebis olsun insAllah.. ben bu ay istekliyim yineazmettim insallah tuttururum.. döngümden korkuyorum yukselme oldu ama yarin sanki dusecek yine gibi geliyor.. endişeliyim birden 36.3 falan olsaydi "oo bebeğim ben bu işi biliyorum " moduna girecektim.. suan bir muammaaaaa
biz de bekliyoruz testmi yapcaksın kan mı verceksin :)Yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım
Hem test hem kan vermeyi düşünüyorum canım inşaallah mucizem gelmiştirbiz de bekliyoruz testmi yapcaksın kan mı verceksin :)
Herseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Bir haftayi askin suredir faranjit hafiften ben burdayim diyordu gecen yil ilkokullara derse girerken kaptim bu hastaligi halen tekrarlar hic unutmaz beni
Bugun aksama doğru fenalasmaya basladim aksam artik ses tamamen gidip bogaz da davul gibi olunca apar topar acile gittik
1 saat boyunca hava verildi arada biraz ara verdiler
Tabi birde serum eve gelirken nefes almaya başladım ama halen iyi degilim malesef
Yatip dinleneyim biraz
passionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)
@denizege34 inşallah keseyi görürsün
8403BHC @sumbulkokusu kızlar hsg temiz çıkar inşallah
TAMAM CNM ATARIZ HEMEN VERCEKLER Mİ ONU DA BİLMİYORUM :O
Baskı altında yazdırdılar dilekçeyi falan deyin. Resmen mobbing yapmışlar ya :/Canim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.
Insallah canim cizgi geldi evet ama ben o kadar kotuyum ki dun aksamdan beri. moralim cok bozuk. esim 6yildir ayni firmada calisiyor ve dişini tirnagina takarak. dun aksam eve aglayarak geldi itira atip cok kotu bir sekilde kovmuslar. resmen komplo kurup tehdit etmisler. ustune birde kendi istegimle ayriliyorum diye dilekce yazdirmslar. esim o kadar sinirlenmis ki dun gece sabaha kadar agladi adam. bugun avukata hitcez bakalim tazminat için. bir de ev kredisi var 1 ay calismazsa halimiz duman.
Baskı altında yazdırdılar dilekçeyi falan deyin. Resmen mobbing yapmışlar ya :/
Allah yardım etsin canım hakkınızı arayın inşallah muzaffer olursunuz bizimde başımıza o tur bir dert var gece gündüz kara kara dusunuyoruz seni çok iyi anlıyorum Rabbim güç kuvvet versin insallahAynen canim ya çok kötüyüm. işsiz kalmasi degil yaptıkları icimize oturdu resmen.
Şifa olsun inşallah bu hsg size @sumbulkokusuTAMAM CNM ATARIZ HEMEN VERCEKLER Mİ ONU DA BİLMİYORUM :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?