Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu.. annem dizisinden bahsetmistim ama konu oraya geldiği için soyliyim annemde bak hamile kaldin bir sey yokk olur yine fln diye konuyu hep oraya getirince stressleniyor insan.. onlar destek olduğunu sanirken daha cok aklımıza getirdiklerinin farkında olmuyorlar. Kv Allahtan hiçbir şey demiyor. Sessizce haber bekliyor... :) Allah yardimcimiz olsun

bnm yeşiller perş bitio takvimde bende bittim zira
Hahahahhahaha ayy valla iyi calismissin gun asiri bebis olsun insAllah.. ben bu ay istekliyim yine azmettim insallah tuttururum.. döngümden korkuyorum yukselme oldu ama yarin sanki dusecek yine gibi geliyor.. endişeliyim birden 36.3 falan olsaydi "oo bebeğim ben bu işi biliyorum" moduna girecektim.. suan bir muammaaaaa

HAHAHAH DÜN ADAMA DEDİM, bi kahve sonra bidaaa????
Yok devenin nalı dedi bende üstelemedim

YOK CANIM İLAÇ VERMEDİ.KAHVALTIMI YAPTIM ARTIK BİŞİ YİYİP İÇMİYCEM.

en azından bi kere hamile kalabildin canım bende oda yok :) azim iyidir

Canim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.

passionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)

@denizege34 inşallah keseyi görürsün

8403BHC @sumbulkokusu kızlar hsg temiz çıkar inşallah

Insallah canim cizgi geldi evet ama ben o kadar kotuyum ki dun aksamdan beri. moralim cok bozuk. esim 6yildir ayni firmada calisiyor ve dişini tirnagina takarak. dun aksam eve aglayarak geldi itira atip cok kotu bir sekilde kovmuslar. resmen komplo kurup tehdit etmisler. ustune birde kendi istegimle ayriliyorum diye dilekce yazdirmslar. esim o kadar sinirlenmis ki dun gece sabaha kadar agladi adam. bugun avukata hitcez bakalim tazminat için. bir de ev kredisi var 1 ay calismazsa halimiz duman.

Baskı altında yazdırdılar dilekçeyi falan deyin. Resmen mobbing yapmışlar ya :/

Aynen canim ya çok kötüyüm. işsiz kalmasi degil yaptıkları icimize oturdu resmen.
Allah yardım etsin canım hakkınızı arayın inşallah muzaffer olursunuz bizimde başımıza o tur bir dert var gece gündüz kara kara dusunuyoruz seni çok iyi anlıyorum Rabbim güç kuvvet versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…