İnşallah canım insallahHem test hem kan vermeyi düşünüyorum canım inşaallah mucizem gelmiştir
SAĞOLASIN CNM İNŞALLAHŞifa olsun inşallah bu hsg size @sumbulkokusu
Aaaaa çok üzüldüm cnmCanim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.
Insallah canim cizgi geldi evet ama ben o kadar kotuyum ki dun aksamdan beri. moralim cok bozuk. esim 6yildir ayni firmada calisiyor ve dişini tirnagina takarak. dun aksam eve aglayarak geldi itira atip cok kotu bir sekilde kovmuslar. resmen komplo kurup tehdit etmisler. ustune birde kendi istegimle ayriliyorum diye dilekce yazdirmslar. esim o kadar sinirlenmis ki dun gece sabaha kadar agladi adam. bugun avukata hitcez bakalim tazminat için. bir de ev kredisi var 1 ay calismazsa halimiz duman.
O gün normalden çok yüksek çıkmıştı 9 da çatlamış olabilir bu şekilde Kalsın bekleyelim bakalım hayırlısıVeson canım pazartesiyi discard edince çizgi yerine gidiyor tatlım sence hangisi doğru olur
Tamam canım gece 4 buçuk ta ölcüyorum.
Çok kötü bir durum ne kadar vicdansız insanlar var umarım hakkınızı alabilirsiniz Rabbim kolaylık versin.Canim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.
Insallah canim cizgi geldi evet ama ben o kadar kotuyum ki dun aksamdan beri. moralim cok bozuk. esim 6yildir ayni firmada calisiyor ve dişini tirnagina takarak. dun aksam eve aglayarak geldi itira atip cok kotu bir sekilde kovmuslar. resmen komplo kurup tehdit etmisler. ustune birde kendi istegimle ayriliyorum diye dilekce yazdirmslar. esim o kadar sinirlenmis ki dun gece sabaha kadar agladi adam. bugun avukata hitcez bakalim tazminat için. bir de ev kredisi var 1 ay calismazsa halimiz duman.
Kremsive çok çok az...
passionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)
denizege34 inşallah keseyi görürsün
8403BHC @sumbulkokusu kızlar hsg temiz çıkar inşallah
Gozun aydin canim saglikla ilerlesin insallahKızlar değerim 2140 çıktı, tam ikiye katlamamış ama kanı sabahın köründe verdim belki onun etkisidir. Çok şükür
15 gün sonra kalp kese için gidicez, geçermi bugünler
Sağlıklı olsun da 2 hafta dişini sıkusg bakmadı canım, 15 gün sonra
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım
Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıcakla devam edecek içini ferah tutKızlar değerim 2140 çıktı, tam ikiye katlamamış ama kanı sabahın köründe verdim belki onun etkisidir. Çok şükür
15 gün sonra kalp kese için gidicez, geçermi bugünler
Canim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.
ayy çok üzüldüm bu özel sektör çok kötü ya bende özeldeyim seni istememeleri yeterli işten çıkarılman için hata yapmana iş aksatmama fln gerek yok hiç illa bi bahane bulunuoCanim gecmis olsun dikkat et fatanjit resmen öğretmen hastaligi ya gecen sene benim ses telleri odem yapmıştı. 10 gun yazarak anlastim ses sifirdi. kortizonlu igne ile ses geri gelmisti.
Gozun aydin canim saglikla ilerlesin insallah
Sağlıklı olsun da 2 hafta dişini sıkdeğerin aynı Lab olmadığı için olabilir.gayet güzel çıkmış
Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıcakla devam edecek içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?