Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa çok üzüldüm cnm ne insanlar var yaaa.rabbim önünüzü açsın bebeğinizde beraber evinize bereketiniz ve huzurunuz gelsin inşallah bu ay

Çok kötü bir durum ne kadar vicdansız insanlar var umarım hakkınızı alabilirsiniz Rabbim kolaylık versin.

passionete canim arkadaslarin cevaplarindan gordum..malesef benim esiminde basina gelmisti boyle birsey..Allah yardimciniz olsun dilerim rabbim hayirli kapilar acsin insallah hakkini alabilir

Kızlar değerim 2140 çıktı, tam ikiye katlamamış ama kanı sabahın köründe verdim belki onun etkisidir. Çok şükür
15 gün sonra kalp kese için gidicez, geçermi bugünler
Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıcakla devam edecek içini ferah tut

Ayy canım ya çok üzüldümm( özel sektörden nefret ediyorum. bu tarz olaylara ne yazıkki bende denk geldim.. Allah onları bildiği gibi yapsın, inşallah bir sonuç alırsınız.

ayy çok üzüldüm bu özel sektör çok kötü ya bende özeldeyim seni istememeleri yeterli işten çıkarılman için hata yapmana iş aksatmama fln gerek yok hiç illa bi bahane bulunuo

Gozun aydin canim saglikla ilerlesin insallah

Sağlıklı olsun da 2 hafta dişini sık değerin aynı Lab olmadığı için olabilir.gayet güzel çıkmış

Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıcakla devam edecek içini ferah tut

Teşekkür ederim kızlar, inşallah yolunda gider herşey. Veson lab farklılığıda olabilir bak aklıma gelmemişti. Neyse 15 gün sakin kalmam lazım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…