Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim yaaa cok üzüldüm valla. insallah hemen çözülür olay. ya ne vicdansiz insanlar var. nasil kul hakkina giriyorlar. istemiyorsan duzgunce cikar isten ver tazminatini hem is bulana kadar insanlar issizlik maasini da alabilsin. yok yaaa nerde o ince düşünce herkes çıkar peşinde

Kızlar değerim 2140 çıktı, tam ikiye katlamamış ama kanı sabahın köründe verdim belki onun etkisidir. Çok şükür
15 gün sonra kalp kese için gidicez, geçermi bugünler
canim ben olsam coktan baska bi kadin doğumcuya gitmistim kese görmek icin :) masallah sabrina. degeri kafana takma %60 artis yeterli deniyor hep bence güzel değerin.

Kızlar acile gittim idrar tahlili verdim kusma yanma var zaten midede enfeksiyon çıktı kum çıktı ama ilaç veremem dedi bol su icecekmisim keşke mümkün olsa üstelik rapor vermedi korkuyorlar rapor vermeye ya bu soğukta iyice artacak neyse pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım

Canim cok gecmis olsun dedigi gibi bol su icmen lazim bulantilarin ne durumda dikkat et canim kendine neyseki haftasonu geldi

Canim cok gecmis olsun dedigi gibi bol su icmen lazim bulantilarin ne durumda dikkat et canim kendine neyseki haftasonu geldi
Bulantili kusmali gidiyorum canım bide midem yanıyor artık bu şekilde kusmak eziyet su içemiyorum sudan acayip tiksindim çubuk krakerden tiksindim bi serum daha yolu görünür bana şu haftalar geçse Allah ım

Bisey soracagim kizlar sabahtan bu yana yatıyorum
Dun hava verilince baya rahatlamistim doktor alerji ilaci verdi bogaz icin sprey ates dusurucu falan ama benim ates yuksek birde oksurdukce gogsum agriyor hatta nefes alip verdikce agriyor Allah korusun zaturre olmasin bu

Bulantili kusmali gidiyorum canım bide midem yanıyor artık bu şekilde kusmak eziyet su içemiyorum sudan acayip tiksindim çubuk krakerden tiksindim bi serum daha yolu görünür bana şu haftalar geçse Allah ım
Canim benim insallah cabucak atlatirsin sanirim 3 hafta sabretmen lazim..12 den sonra olmuyor diyorlar..ilik su icmeye calis canim..kusuyorum diyede yememezlik yapma corba falan midenede iyi gelir

Kızlar :)) sizce bugun catlamis olabilir mi?? Eski tablolarima bakiyorum.. hamile kaldigim ayki tablonun baslari buna benziyor...
Ff gore de bugun baslayarak onumuzdeki 10 gun boyunca yumurtlayabilirim :))))bu 3 gun koyu yesil ama.. yarin duserse bu tablo gibi birkac gun sonra yine sabit dusuk ilerledikten sonra yukselir herhalde, insallahh yaaa ( uzun döngüler yıpratıyor

Eklentiler

• IMG_0650.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
Canim benim insallah cabucak atlatirsin sanirim 3 hafta sabretmen lazim..12 den sonra olmuyor diyorlar..ilik su icmeye calis canim..kusuyorum diyede yememezlik yapma corba falan midenede iyi gelir
Sabredicem canım inşallah geçer hafifler de herşey bebislerimize kavuşmak için

Cnm ciğerlerini dinlemediler mi?

Yarınki Ateş'ten anlaşılır

Keşke imzalamasaymış canım yaaa... Benim de başıma mobing geldi. Ben çalışma bakanlığpını arayıp destek istemiştim. bana o zaman asla istifa etme yoksa tazminat hakkını tamamen kaybedersin, dediler. Hatta bana dediler ki git amirinle görüş, anlat ve bşizi aradığını söyle. Ya seni tazminatla işten atsınlar ya mobing yapanlara gerekeni yapsınlar (tabi sizde patron mobing yapıyor anladığım) eğer istifa edersen mobingi de ispatlayamazsın, dediler. Ben gidip konuştum, amirim gereken önlemi aldı, hala aynı iş yerindeyim ama mobing çok kötü bir şey, benim psikolojim bozulmuştu, vücudum sinirden döktü resmen, sağlığıma etki etti, eşimle nişanlıydık, o zamanlar, evlenme arifesi, para lazım... çok kötüydü çoook, üç yıl sürmüştü bana yapılan mobing ve bende uyku bozukluğu başlamıştı artık. Yani çalışma bakanlığını aramazdan önce de başlamıştı, amir beniim şikayetlerimi takmıyordu. ne zaman ki aradım, dediim beni o zaman ciddiye aldılar. Aşlah yardımcınız olsun. Siz de bir arayın o hattı, numarası aklımda değil, internetten bulursunbuzç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…