- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Yok dinlemedi bogazima bakti sadeceCnm ciğerlerini dinlemediler mi?
Gözün aydın canım, lab gerekten fark eder,artış gayet yeterli, bence,Teşekkür ederim kızlar, inşallah yolunda gider herşey.Veson lab farklılığıda olabilir bak aklıma gelmemişti. Neyse 15 gün sakin kalmam lazım.:)
İnşallahEvet tek ümidim leke gelmemesi benim adetler hep lekeyle başlar
Insaalah bu defa olmuştur size güzel haberler veririm
ha onun banlanmaya faydası yok o zamanTeatrio koenximq içeren bir takviye ilaç kızlar beni güldürdünüz
passionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)
@denizege34 inşallah keseyi görürsün
@8403BHCiiz kızlar hsg temiz çıkar inşallah
foto yok canım cd verdiler. cd yı de hemen orada bır cafeye gırıp bakayım dedım ama program açmadı açılmadı bakamadım. sadece tüpler açıkmış o kadar
Cnm kötüleşirsen bir Göğüs hastalıklarına gidersin.ama Öksürük gerçekten çok zor birşey bazen öksürürken ciğerlerin sökülecek gibi oluyor .bunun için zatürre olman gerekmiyorYok dinlemedi bogazima bakti sadece
Sağol canım geçsin diye dua ediyorum hepelmol canim gecmis olsun.
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
Cnm çok çok geçmiş olsun zor geçmiş senin için demekki devlette yapılacak bir işlem değil bu.orda can yakıyor Olmalı.tüplerin temiz çıkmasına sevindimfoto yok canım cd verdiler. cd yı de hemen orada bır cafeye gırıp bakayım dedım ama program açmadı açılmadı bakamadım. sadece tüpler açıkmış o kadar
Çeken çok daha iyi anliyodur canım dua ediyorum Allah düşmanıma yaşatmasın insan kendini dayanabilir güçlü zannediyo kimsenin başına gelmesin dayanamazmis gibi geliyo bütün kızlar tatlı keyifli geçirsin hamileligini inşallahCn
m çok çok geçmiş olsun bilirim nasıl birşeybir an önce geçer umarım
cok gecmis olsun cnm kiyamam yaaa.baska bi doktora gitsen özele filan rapor verir belkiKızlar acile gittim idrar tahlili verdim kusma yanma var zaten midede enfeksiyon çıktı kum çıktı ama ilaç veremem dedi bol su icecekmisim keşke mümkün olsa üstelik rapor vermedi korkuyorlar rapor vermeye ya bu soğukta iyice artacak neyse pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım
canim gecen kış öyle oldum bende meğer oksurmekten kaslarik zedelenmis ondan göğüs ağrısı oluyormus. oksurdukce aci cekiyordum resmenBisey soracagim kizlar sabahtan bu yana yatıyorum
Dun hava verilince baya rahatlamistim doktor alerji ilaci verdi bogaz icin sprey ates dusurucu falan ama benim ates yuksek birde oksurdukce gogsum agriyor hatta nefes alip verdikce agriyor Allah korusun zaturre olmasin bu
Ayy canım ya çok üzüldümm( özel sektörden nefret ediyorum. bu tarz olaylara ne yazıkki bende denk geldim.. Allah onları bildiği gibi yapsın, inşallah bir sonuç alırsınız.
Canım kar soğuk eve gelmek istedim daha iyi hissedersem ise giderim kötü olursam gelirim yine pazartesi kendi doktoruma da gidicem herşeyi anlatır konuşurum bi hafta da isterim rapor biraz dinlenmek istiyorum çok hirpalandigimi hissediyorum canım ya çok sagolcok gecmis olsun cnm kiyamam yaaa.baska bi doktora gitsen özele filan rapor verir belki
Bir arkadaşın mesajını gördüm geçen gün.bana sorarsanız doğum mu zordu o günler mi o günler derim diye aynen de öyleÇeken çok daha iyi anliyodur canım dua ediyorum Allah düşmanıma yaşatmasın insan kendini dayanabilir güçlü zannediyo kimsenin başına gelmesin dayanamazmis gibi geliyo bütün kızlar tatlı keyifli geçirsin hamileligini inşallah
ayyy kiyamam cnm benim tüh yaaa
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
geçmiş olsun canımmKızlar acile gittim idrar tahlili verdim kusma yanma var zaten midede enfeksiyon çıktı kum çıktı ama ilaç veremem dedi bol su icecekmisim keşke mümkün olsa üstelik rapor vermedi korkuyorlar rapor vermeye ya bu soğukta iyice artacak neyse pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?