Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete çizgi hayırlı olsun sonu yeşillensin inşallah:)

@denizege34 inşallah keseyi görürsün

@8403BHC iiz kızlar hsg temiz çıkar inşallah

geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani

şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu

Çok geçmiş olsun canım.
Temiz çıkmasına çok sevindim.

foto yok canım cd verdiler. cd yı de hemen orada bır cafeye gırıp bakayım dedım ama program açmadı açılmadı bakamadım. sadece tüpler açıkmış o kadar
Cnm çok çok geçmiş olsun zor geçmiş senin için demekki devlette yapılacak bir işlem değil bu.orda can yakıyor Olmalı.tüplerin temiz çıkmasına sevindim

Reactions: iiz
Cn

m çok çok geçmiş olsun bilirim nasıl birşey bir an önce geçer umarım
Çeken çok daha iyi anliyodur canım dua ediyorum Allah düşmanıma yaşatmasın insan kendini dayanabilir güçlü zannediyo kimsenin başına gelmesin dayanamazmis gibi geliyo bütün kızlar tatlı keyifli geçirsin hamileligini inşallah

cok gecmis olsun cnm kiyamam yaaa.baska bi doktora gitsen özele filan rapor verir belki

kızlar sinirlerim altüst oldu

hsg den cıktık . bir yerde arabayla park ettık su aldım kapagını acıyordum bır baktım ayağıma bir şey sürtünüyor dünya güzeli bir kedi. o kadar susamışki kapagı acarken damlayan suya ağzını açmış . acı macı kalmadı ben de ama ölecekmısım geldı ya .... içimden bir şey koptu gitti.

yukardan damlayan suya ağzını açıyor . kahroldum ya. hemen koştum arabadan pet bardak alıp doldurdum. bir içiyor . allahım ne kadar susuz kaldıysa. suyunu içmeden yakalayıp arabaya koyayım yoksa kacar dedım . ama gene kactı . elimdne kurtulldu. korktuda ben arabaya koymak ısteyınce. o arada eşim geldi bana kızdı tabıı . neyse hemen karsıda lahmancucudan lahmacun ıstedık acele yemek verdım o bardaklada su koydum. yakalayabılırıdm ama o adar korktu kı bır an bırakmak daha ıyı dedım yoksa en azındna evıın bahcesınde bakardım.
o suya saldırısı var ya dünyayı başıma yıktı

sanmayın ben kediye duyarlıyım bu sadece insnalarda duyarlılık yaratmak için bilinçli bir davranışım. bütün mazlumlar aynıdır benım ıcın

gözümde dünya silindi gitti bir an .. kendimi çok üzgün hissediyorum gerçekten de.

kapılarına yemek koymuyor ınsnalar ama bır can susuz kalır mı ya ! hangi peygamberin ümmetiyiz biz ya ! yoksa biz bildiğimden daha mı kötü bir halkız .

canim gecen kış öyle oldum bende meğer oksurmekten kaslarik zedelenmis ondan göğüs ağrısı oluyormus. oksurdukce aci cekiyordum resmen ama bende zatureden korkmustum doktor röntgen filan cektirdi temiz çıktı. icin rahat etsin istersen sende bi göğüs doktoruna git film cektir

Ayy canım ya çok üzüldümm( özel sektörden nefret ediyorum. bu tarz olaylara ne yazıkki bende denk geldim.. Allah onları bildiği gibi yapsın, inşallah bir sonuç alırsınız.

passionete canım benim , yaparlar bir insanı işten cıkarıp tazmınat vermemek için yaparlar. Türkiye halleri hiç şaşırmam. üzücü bir şey haksızlığa uğramak hele de iftiraya uğramak . sen kocana moral ver sen sıkmamaya calıs canını. hayat işte her şey oluyor

cok gecmis olsun cnm kiyamam yaaa.baska bi doktora gitsen özele filan rapor verir belki
Canım kar soğuk eve gelmek istedim daha iyi hissedersem ise giderim kötü olursam gelirim yine pazartesi kendi doktoruma da gidicem herşeyi anlatır konuşurum bi hafta da isterim rapor biraz dinlenmek istiyorum çok hirpalandigimi hissediyorum canım ya çok sagol

Bir arkadaşın mesajını gördüm geçen gün.bana sorarsanız doğum mu zordu o günler mi o günler derim diye aynen de öyle

Bazıları da yazıyor bulantılara katlanırım yeterki hamile kalayım.ama hiç ama hiç kolay değil gerçekten.ben hep şöyle dua ediyorum belirtisiz gebelik ver diye

ayyy kiyamam cnm benim tüh yaaa acana kullandiklari aletler eski tipmiydiki. eski tip olunca cok can yakiyormus diyorlardi. benim hic agrim filan olmadi ordakiler yeni malzemelermis demislerdi. artik ne farklari var bende bilmiyorum da.
iyi bari en azindan temiz çıkmış cok gecmis olsun.
bana da sadece cd verdiler. ben hic acip bakamadim benim pc de acilmiyor ama 4 doktor bakti hepsi iyi dedi.

doktorun ne dedi ne planladiniz?

geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…