Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete bence ımzaladıgı kagıdın bir önemi yok zaman kaybetmedne basvurusa baskıyla ımzalattılar der. zaten öyle de ama gec kalırsa bugune kadar nıye gelmedı öyleyse derler

bi arkadasim da gecen dogumunu anlatti cok zor olmuş doktor da inatla sezeryana almamis. en son yere carsaf serip cömeltmisler cok afedersiniz tuvalet yapcak pozisyonda o sekilde doğum yapmış bayaga fazla dikisi varmis. hep hamile kalmaya odaklandigimdan hic sonrasini düşünmemiştim

Cnm çok çok geçmiş olsun zor geçmiş senin için demekki devlette yapılacak bir işlem değil bu.orda can yakıyor Olmalı.tüplerin temiz çıkmasına sevindim
can yakmakta kelimemi çok kötüydü çokk. sadece ben değil herkes benden sonra girenleride gördüm cd verecekler diye bekledik yaklasık 15 kişi yi gördüm zaten bazıları vazgectı gıttı. benı basta aldılar ben öyle herkesin perişan oldugunu görsem girmezdim ki ertesı gun özele gıderdım hemen .

inanmazsınız ama hayatımda çektıgım en buyuk fiziksel acı buydu kızlar. allahım daha fazlasını yasatmasın inşallah

iiz geçmiş olsun canım zor anlatmışsın hsg yi en korktuğum şeydi bana da endoskobide bişey yok zaten boğazından ilaç veriyolar uyuşuyor demişlerdi hayatım film şeridi oldu gözlerimde bi daha tövbe demiştim anestezisiz bişey yaptırmam daha

passionete canım ya eşin keşke hiçbişey imzalamasaymis kapıyı çarpıp çıkmak en iyisi olurdu annemin benzer şey oldu tazminatli çıkış istedi tazminat istemedi almış gibi yapacaktı imzayı ama en azından işsizlik maaşı için anlaşmalı çıktı ki meğer çıkışı başka bi maddeden yapmış muhasebe güya duzelticez bilmem ne ayağı yapıp 15 gün süreyi gecirttiler korktular tazminatı da isticek diye her türlü hakkına girdiler insanın adisi kul hakkı düşünmez benim babam atölyesinde işler ters giderken bayram öncesi maaşları erken dagitamadi izin verdi çalışanlarına para buldu evlerine gidip dağıttı kapı kapı yoksa bayram geçmezdi ona hukuki olarak ne yapılabilir danismanizda her zaman fayda var inşallah bi yolu bulunur canım ya Allah hayırlı kapılara vesile kılsın bu musibeti

SaskinAnne geçmiş olsun canım öksürük bi süre sonra göğüs ağrısı yapar hatta karın kasların kaburgalarin acır ama film çekilse iyi olur göğüs hastalıklarına çık mutlaka acille kalma canım

Evet canım annem de aynısını dedi biliyo musun ki dogumlari çok zormuş onları unuttum da o bulantilari unutamam diyo kadın üzülüyor ona benzedim diye duayı gerçekten tam etmeli Allah sağlıklı hayırlı sorunsuz keyifli hamilelikler nasip etsin kimse ölmez bulantidan kusmaktan ama eve kapanıp hayattan kopacaksin ise gitmek ölüm iki kelime konuşmak öyle açlık hat safada günler saatler böyle

Rabbim Herşeyin kolayını versin bu gebelik konusunda benim de sezeryan zor geçti tmm doğum sırasında hiçbirşey hissetmiyorsun ama sonrası feci.sezeryan sonrası Düğüne gideni bile duydum.ben bir hafta iki büklüm wc ye bile zor gittim

İşte bu sebeplerle asla yapamayacağım bir şeydir normal doğum.
Doktorum sezeryan yapmayacağını söylerse özelde doktor bulucam kendime sezeryan için.

bügun bütün insanlardan nefret ediyorum. ağlayamayacak kadar üzgünüm. çok acı içinde hayvan gördüm. çok aç hayvan görüyorum. ama yukarıdan damlayan su ya hasret bir mazlum görmek ben de yıkım oldu. koptu gitti içim . insnalarla bağım koptu sanki.

su da mı parayla. su da mı yok kimsenın evınde , yoğurt kabıda mı yok . hiç bir yerde su yok .
1 kılo kedi maması 4 tl ya
1 kılo mamayla 20 tane can doyar

tamam mamaya para yok ama su da mı yok. o kadar esnaf var . kafamı cevırdım baktım butun dukanların ıcınde kadınlar calısyor. hadı erkekler duyarsız ya kadınlar

Allaha duam şu mazluma acımayana acıma Allahım. aç ve susuz ölsün

Canım kuzenim de aynen öyle olmus üstelik kendi hemşire ısrarla almamışlar aşağıdan yirtilma olmus sonra çocuk geri kaçmış sezeryana her taraf dikiş ne çekti bi daha günümü alır gider yatarım sezeryana diyodu ki öyle de yaptı ikincide

evet cnm yaaa galiba bu isler şans işi. kimini duyuyorum cok kolaydi diyor, kiminin cok zor. ben yarin disciye gitcem dolgum kirildi sökülüp yeniden yapilcak ona korkuyorum bende

evet cnm yaaa galiba bu isler şans işi. kimini duyuyorum cok kolaydi diyor, kiminin cok zor. ben yarin disciye gitcem dolgum kirildi sökülüp yeniden yapilcak ona korkuyorum bende
Aynen öyle cnm Herşeyin hayırlısını versin

Vah garibim dişçiye mi gideceksin korkma

canim gercekten cok zor bi durum sokakta bi suru hayvanda var insanda hatta eşime hep diyorum şu dışarda kalan cocuklardan birini keske evimize alip bakma imkanimiz olsa ama cocuklarini sokakta calistirirken gözükmeyen anne babalar öyle bi durumda aslan kesilir vermez cocugunu
bu duyarliligin gercekten harika bisey herkes sen gibi olsa inan ne sokakta ac insan kalir ne ac hayvan... malesef bazi insanlar cok acımasız, duyarsiz.
iyi insanlarda var ama cok şükür bizim burda hep kapi önlerinde su var. hayvanlar icin bayat ekmek kutulari yaptilar. keske her yerde böyle olsa.

Aynen öyle cnm Herşeyin hayırlısını versin

Vah garibim dişçiye mi gideceksin korkma
ahhh vesoncum keske ayni sehirde olsak sana kendimi hic düşünmeden bırakırdim ne yaparsan yap derdim :))))
simdi hic tabimadigim bi disciye gitcem ondan korkuyorum. bildigim güvendiğim bi dişçi vardi onada ben gidene kadar açığa almışlar
dolgu sökülürken ağrı yapar mi?
ben tüp bebek olayindan sonra iyice korkak oldum niyeyse

İşte bu sebeplerle asla yapamayacağım bir şeydir normal doğum.
Doktorum sezeryan yapmayacağını söylerse özelde doktor bulucam kendime sezeryan için.
ya aslinda benim cok kolay normal doğum yapan arkadaslarim da var. yarim saatte doğurdu valla. sonrada cabucak iyilesti. ama kolay mi olur zor mu bunu önceden anlamak zor

Kanal tedavili ise anestezisiZ bile yapılır aksi takdirde uyuşturup yapacaktır.yeterli uyuşma oldu ise kesse de biçse de hiçbirşey hissetmezsin merak etme

teşekkürler tatlım. çok zor geçti benimki. kanamam da ilk adet gunu kanaması gibi epey var yanı
Hadi yaaa cok gecmis olsun en azindan atlattin tatlim..ben hic cektirmedim ama anladigim kadariyla bu rahimden kaynaklaniyor.cunku bazilari hic aci cekmiyo bazilari cok cekiyo..
Neyse sonucunu soyledilermi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…