bi arkadasim da gecen dogumunu anlatti cok zor olmuş doktor da inatla sezeryana almamis. en son yere carsaf serip cömeltmisler cok afedersiniz tuvalet yapcak pozisyonda o sekilde doğum yapmışBir arkadaşın mesajını gördüm geçen gün.bana sorarsanız doğum mu zordu o günler mi o günler derim diye aynen de öyle
Bazıları da yazıyor bulantılara katlanırım yeterki hamile kalayım.ama hiç ama hiç kolay değil gerçekten.ben hep şöyle dua ediyorum belirtisiz gebelik ver diye
can yakmakta kelimemi çok kötüydü çokk. sadece ben değil herkes benden sonra girenleride gördüm cd verecekler diye bekledik yaklasık 15 kişi yi gördüm zaten bazıları vazgectı gıttı. benı basta aldılar ben öyle herkesin perişan oldugunu görsem girmezdim ki ertesı gun özele gıderdım hemen .Cnm çok çok geçmiş olsun zor geçmiş senin için demekki devlette yapılacak bir işlem değil bu.orda can yakıyor Olmalı.tüplerin temiz çıkmasına sevindim
Evet canım annem de aynısını dedi biliyo musun ki dogumlari çok zormuş onları unuttum da o bulantilari unutamam diyo kadın üzülüyor ona benzedim diye duayı gerçekten tam etmeli Allah sağlıklı hayırlı sorunsuz keyifli hamilelikler nasip etsin kimse ölmez bulantidan kusmaktan ama eve kapanıp hayattan kopacaksin ise gitmek ölüm iki kelime konuşmak öyle açlık hat safada günler saatler böyleBir arkadaşın mesajını gördüm geçen gün.bana sorarsanız doğum mu zordu o günler mi o günler derim diye aynen de öyle
Bazıları da yazıyor bulantılara katlanırım yeterki hamile kalayım.ama hiç ama hiç kolay değil gerçekten.ben hep şöyle dua ediyorum belirtisiz gebelik ver diye
Rabbim Herşeyin kolayını versin bu gebelik konusundabi arkadasim da gecen dogumunu anlatti cok zor olmuş doktor da inatla sezeryana almamis. en son yere carsaf serip cömeltmisler cok afedersiniz tuvalet yapcak pozisyonda o sekilde doğum yapmışbayaga fazla dikisi varmis. hep hamile kalmaya odaklandigimdan hic sonrasini düşünmemiştim
bi arkadasim da gecen dogumunu anlatti cok zor olmuş doktor da inatla sezeryana almamis. en son yere carsaf serip cömeltmisler cok afedersiniz tuvalet yapcak pozisyonda o sekilde doğum yapmışbayaga fazla dikisi varmis. hep hamile kalmaya odaklandigimdan hic sonrasini düşünmemiştim
Canım kuzenim de aynen öyle olmus üstelik kendi hemşire ısrarla almamışlar aşağıdan yirtilma olmus sonra çocuk geri kaçmış sezeryana her taraf dikiş ne çekti bi daha günümü alır gider yatarım sezeryana diyodu ki öyle de yaptı ikincidebi arkadasim da gecen dogumunu anlatti cok zor olmuş doktor da inatla sezeryana almamis. en son yere carsaf serip cömeltmisler cok afedersiniz tuvalet yapcak pozisyonda o sekilde doğum yapmışbayaga fazla dikisi varmis. hep hamile kalmaya odaklandigimdan hic sonrasini düşünmemiştim
evet cnm yaaa galiba bu isler şans işi. kimini duyuyorum cok kolaydi diyor, kiminin cok zor. ben yarin disciye gitcem dolgum kirildi sökülüp yeniden yapilcak ona korkuyorum bendeRabbim Herşeyin kolayını versin bu gebelik konusundabenim de sezeryan zor geçti tmm doğum sırasında hiçbirşey hissetmiyorsun ama sonrası feci.sezeryan sonrası Düğüne gideni bile duydum.ben bir hafta iki büklüm wc ye bile zor gittim
Aynen öyle cnm Herşeyin hayırlısını versinevet cnm yaaa galiba bu isler şans işi. kimini duyuyorum cok kolaydi diyor, kiminin cok zor. ben yarin disciye gitcem dolgum kirildi sökülüp yeniden yapilcak ona korkuyorum bende
canim gercekten cok zor bi durum sokakta bi suru hayvanda var insandabügun bütün insanlardan nefret ediyorum. ağlayamayacak kadar üzgünüm. çok acı içinde hayvan gördüm. çok aç hayvan görüyorum. ama yukarıdan damlayan su ya hasret bir mazlum görmek ben de yıkım oldu. koptu gitti içim . insnalarla bağım koptu sanki.
su da mı parayla. su da mı yok kimsenın evınde , yoğurt kabıda mı yok . hiç bir yerde su yok .
1 kılo kedi maması 4 tl ya
1 kılo mamayla 20 tane can doyar
tamam mamaya para yok ama su da mı yok. o kadar esnaf var . kafamı cevırdım baktım butun dukanların ıcınde kadınlar calısyor. hadı erkekler duyarsız ya kadınlar
Allaha duam şu mazluma acımayana acıma Allahım. aç ve susuz ölsün
ahhh vesoncum keske ayni sehirde olsak sana kendimi hic düşünmeden bırakırdim ne yaparsan yap derdim :))))Aynen öyle cnm Herşeyin hayırlısını versin
Vah garibim dişçiye mi gideceksin korkma
ya aslinda benim cok kolay normal doğum yapan arkadaslarim da var. yarim saatte doğurdu valla. sonrada cabucak iyilesti. ama kolay mi olur zor mu bunu önceden anlamak zorİşte bu sebeplerle asla yapamayacağım bir şeydir normal doğum.
Doktorum sezeryan yapmayacağını söylerse özelde doktor bulucam kendime sezeryan için.
Kanal tedavili ise anestezisiZ bile yapılır aksi takdirde uyuşturup yapacaktır.yeterli uyuşma oldu ise kesse de biçse de hiçbirşey hissetmezsin merak etmeahhh vesoncum keske ayni sehirde olsak sana kendimi hic düşünmeden bırakırdim ne yaparsan yap derdim :))))
simdi hic tabimadigim bi disciye gitcem ondan korkuyorum. bildigim güvendiğim bi dişçi vardi onada ben gidene kadar açığa almışlar
dolgu sökülürken ağrı yapar mi?
ben tüp bebek olayindan sonra iyice korkak oldum niyeyse
Yok cnm yazmadı8403BHC canım çıktın mı hsg den ?
haberi olan var mı kızlar ?
Geldimmmmmm narkozu seviyorum8403BHC canım çıktın mı hsg den ?
haberi olan var mı kızlar ?
Çok geçmiş olsun cnm Dr ne dediGeldimmmmmm narkozu seviyorum
Hadi yaaa cok gecmis olsun en azindan atlattin tatlim..ben hic cektirmedim ama anladigim kadariyla bu rahimden kaynaklaniyor.cunku bazilari hic aci cekmiyo bazilari cok cekiyo..teşekkürler tatlım. çok zor geçti benimki. kanamam da ilk adet gunu kanaması gibi epey var yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?