- 5 Mayıs 2013
- 33.906
- 41.569
- 798
ya aslinda benim cok kolay normal doğum yapan arkadaslarim da var. yarim saatte doğurdu valla. sonrada cabucak iyilesti. ama kolay mi olur zor mu bunu önceden anlamak zor
Esimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibiÇok geçmiş olsun cnm Dr ne dedi
Geçmiş olsun sonuçta güzelse narkoz kafası da güzeldirGeldimmmmmm narkozu seviyorum
Makineden de Kaynaklı olabilirHadi yaaa cok gecmis olsun en azindan atlattin tatlim..ben hic cektirmedim ama anladigim kadariyla bu rahimden kaynaklaniyor.cunku bazilari hic aci cekmiyo bazilari cok cekiyo..
Neyse sonucunu soyledilermi tatlim
Malesef canim insanlarimiz cok duyarsiz..o yemegi cope atipta bi kaba koymak zor geliyor..kızlar sinirlerim altüst oldu
hsg den cıktık . bir yerde arabayla park ettık su aldım kapagını acıyordum bır baktım ayağıma bir şey sürtünüyor dünya güzeli bir kedi. o kadar susamışki kapagı acarken damlayan suya ağzını açmış . acı macı kalmadı ben de ama ölecekmısım geldı ya .... içimden bir şey koptu gitti.
yukardan damlayan suya ağzını açıyor . kahroldum ya. hemen koştum arabadan pet bardak alıp doldurdum. bir içiyor . allahım ne kadar susuz kaldıysa. suyunu içmeden yakalayıp arabaya koyayım yoksa kacar dedım . ama gene kactı . elimdne kurtulldu. korktuda ben arabaya koymak ısteyınce. o arada eşim geldi bana kızdı tabıı . neyse hemen karsıda lahmancucudan lahmacun ıstedık acele yemek verdım o bardaklada su koydum. yakalayabılırıdm ama o adar korktu kı bır an bırakmak daha ıyı dedım yoksa en azındna evıın bahcesınde bakardım.
o suya saldırısı var ya dünyayı başıma yıktı
sanmayın ben kediye duyarlıyım bu sadece insnalarda duyarlılık yaratmak için bilinçli bir davranışım. bütün mazlumlar aynıdır benım ıcın
gözümde dünya silindi gitti bir an .. kendimi çok üzgün hissediyorum gerçekten de.
kapılarına yemek koymuyor ınsnalar ama bır can susuz kalır mı ya ! hangi peygamberin ümmetiyiz biz ya ! yoksa biz bildiğimden daha mı kötü bir halkız .
Olabilir canim arkadaslarim cektirdide de bazisi hic hissetmedi bazisi dedigi gibi ciglik cigliga..Makineden de Kaynaklı olabilir
Ayrıca izlenmemiştşr derken ne demek istemiş gerçekten anlamadım.sorun değil de sanki ayrıyeten oraya bakılmadı falan demek istiyor sanki bilemedim.dr sorun yok dedi ise sorun yoktur cnm içini ferah tut yeniden çok geçmiş olsunEsimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibi
canına minnet di miiiiYok canim olctum tarttim denedim ateşleri ve catlamadigina kanaat verdimçalışmaya devam
Aynen cnm zor.kk da da çok Ağrılı diyen de var hiç birşey hissetmedim diyen deOlabilir canim arkadaslarim cektirdide de bazisi hic hissetmedi bazisi dedigi gibi ciglik cigliga..
Kadinlik zor yaaa her turlu
aaaaa çok şaşırdım hangi aşamada acıdı okdr canım içeri sıvı vermede kullanılan şırınga benzeri şey passionetede çok kalında mesela speklum da mı sıvı verilirken mi en azından temiz çıkmış tatlım atlattın geçmiş olsun devletin cihazlarının iyi olduğunu düşünmüyorum ztn ultrasonda bile elmol farkı anlatıodu
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
Kizz cizgiyi net cekmiyorr yuksek giriyorum ve cizgi ustunde kaliyor 36 derecelercanına minnet di miiii
Gozun aydin canim ikiside acik anladigim kadariylaEsimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibi
geçmiş olsun. ben perişan oldum . keşke ben de uyutulsaydım. berbattıGeldimmmmmm narkozu seviyorum
dolguyu sökmüolar zaten tatlım dolgu yapıo gibi tekrar oyuyolarahhh vesoncum keske ayni sehirde olsak sana kendimi hic düşünmeden bırakırdim ne yaparsan yap derdim :))))
simdi hic tabimadigim bi disciye gitcem ondan korkuyorum. bildigim güvendiğim bi dişçi vardi onada ben gidene kadar açığa almışlar
dolgu sökülürken ağrı yapar mi?
ben tüp bebek olayindan sonra iyice korkak oldum niyeyse
Canim devlette mi yaptirdin ben hic zorlanmamistim. Kanama da azicik lekelenme oldu gecti. Gecmis olsun.
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
Hayirdir ?Sağol canım geçsin diye dua ediyorum hep
Teatrio koenximq içeren bir takviye ilaç kızlar beni güldürdünüz
Canım bulantilar kusma bide mide yanması idrar yolu enfeksiyonu kum dökmek eklendiHayirdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?