Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya aslinda benim cok kolay normal doğum yapan arkadaslarim da var. yarim saatte doğurdu valla. sonrada cabucak iyilesti. ama kolay mi olur zor mu bunu önceden anlamak zor

Muhakkak tabi ki her bünye farklı.
Ama ben kolay geçeceğini bilsem bile normal doğuma yanaşmam

Malesef canim insanlarimiz cok duyarsiz..o yemegi cope atipta bi kaba koymak zor geliyor..
Iyiki karsisina sen cikmissin iyi yureklim Allah kabul etsin rabbim tez zamanda yuzunu guldursun tatlim

Esimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibi
Ayrıca izlenmemiştşr derken ne demek istemiş gerçekten anlamadım.sorun değil de sanki ayrıyeten oraya bakılmadı falan demek istiyor sanki bilemedim.dr sorun yok dedi ise sorun yoktur cnm içini ferah tut yeniden çok geçmiş olsun

aaaaa çok şaşırdım hangi aşamada acıdı okdr canım içeri sıvı vermede kullanılan şırınga benzeri şey passionetede çok kalında mesela speklum da mı sıvı verilirken mi en azından temiz çıkmış tatlım atlattın geçmiş olsun devletin cihazlarının iyi olduğunu düşünmüyorum ztn ultrasonda bile elmol farkı anlatıodu

dolguyu sökmüolar zaten tatlım dolgu yapıo gibi tekrar oyuyolar

Canim devlette mi yaptirdin ben hic zorlanmamistim. Kanama da azicik lekelenme oldu gecti. Gecmis olsun.

Reactions: iiz
Teatrio koenximq içeren bir takviye ilaç kızlar beni güldürdünüz
ay çok güldüm

Kızlar hiçbişi okuyamadım sabahtan beri mutfaktayım 11 çeşit oldu ancak. Birazdan misafirlerim gelir , belimi sırtımı hissetmiyorum azıcık sırtımı dinlendirip üstümü başımı düzelticem. Gece 12 den sonra okurum yazdıklarınızı.

Herkese kucak dolusu selamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…