- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
denizege34 canimm cokk sevindim sagliklaaa devam etsin insAllaahhhh Rabbim yuzunuzu guldursunn:))
canim ben olsam coktan baska bi kadin doğumcuya gitmistim kese görmek icin :) masallah sabrina. degeri kafana takma %60 artis yeterli deniyor hep bence güzel değerin.
Kızlar acile gittim idrar tahlili verdim kusma yanma var zaten midede enfeksiyon çıktı kum çıktı ama ilaç veremem dedi bol su icecekmisim keşke mümkün olsa üstelik rapor vermedi korkuyorlar rapor vermeye ya bu soğukta iyice artacak neyse pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım
Bulantili kusmali gidiyorum canım bide midem yanıyor artıkbu şekilde kusmak eziyet su içemiyorum sudan acayip tiksindim çubuk krakerden tiksindim bi serum daha yolu görünür bana şu haftalar geçse Allah ım
Bisey soracagim kizlar sabahtan bu yana yatıyorum
Dun hava verilince baya rahatlamistim doktor alerji ilaci verdi bogaz icin sprey ates dusurucu falan ama benim ates yuksek birde oksurdukce gogsum agriyor hatta nefes alip verdikce agriyor Allah korusun zaturre olmasin bu
Gözün aydın canım, lab gerekten fark eder,artış gayet yeterli, bence,
kanal tedavisine gerek kalmaz insallah. agzim uyusuk olsada o aletler beynimin icinde zonkluyor resmenKanal tedavili ise anestezisiZ bile yapılır aksi takdirde uyuşturup yapacaktır.yeterli uyuşma oldu ise kesse de biçse de hiçbirşey hissetmezsin merak etme
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
Şimdi orda olmak vardı:))ay çok güldüm
Kızlar hiçbişi okuyamadım sabahtan beri mutfaktayım 11 çeşit oldu ancak. Birazdan misafirlerim gelir , belimi sırtımı hissetmiyorum azıcık sırtımı dinlendirip üstümü başımı düzelticem. Gece 12 den sonra okurum yazdıklarınızı.
Herkese kucak dolusu selamlarrr
Kadın doğumcu un onay Yazısı Şart.onlara adrenalisiz anestezi Yapılıyor.kanal tedavisine gerek kalmaz insallah. agzim uyusuk olsada o aletler beynimin icinde zonkluyor resmenama bebek yoklen bi an evvel halletmek lazim. sahi hamilelerde nasil yapiliyor? aneztezisiz mi?
hmmm iyi bari. ben kafamda kurup kurup korkmustumdolguyu sökmüolar zaten tatlım dolgu yapıo gibi tekrar oyuyolar
o nedir yav? daha neler ogrencez:))))Kadın doğumcu un onay Yazısı Şart.onlara adrenalisiz anestezi Yapılıyor.
Esimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibi
denizege34 ay canım inşallah senin zor geçmez benin midem sorunluydu zaten mikrop vardı önceden de mide tedavisi oldum hep nane molladir mide sorunu olanın da zor olurmuş gerçekten çok etkiledi
Kızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor
devlette yaptırdım. herkes adet sancısı gıbı deyınce ben de guvendım tabı. bir de ben hiç canı tatlı biri değilim aldırmam acıya falan. dayanmak mümkün değil ki . gercekten kötüydü. zerre kadar abartmıyorum. herkes ağlayarak çıktı zaten benden sonra . benden önce 1 kişi aldılar o da çığlığı bastı ama hemşire dedi ki bu çok nadir bir durum merak etyın hemen arkasındna da ben sırıtarak gayet özgüvenli girdim doğum böyleyse ben dayanamam buna. vazgecen kızlar oldu ama gıtmeyın sonuna kaar bekledıler cunku hemsıre kişiye özel bir durum dedi diye . kişiye özel falan değil . acılı bir yöntem bayıltmadan olmamalı kesinlikle . ilk girmesem kesinlikle geri dönerdim. ama oldu bitti işteCanim devlette mi yaptirdin ben hic zorlanmamistim. Kanama da azicik lekelenme oldu gecti. Gecmis olsun.
Canım benim çok mutluyum şuan dilerim sağlıkla kucaklarsin yavrunu bana da umut oldun demek sebepsiz infertilite de bir gün son buluyor Allahım ne güzel ya maşallah subhanallah isteyen herkese nasip olsun buraya bu haberi vermek insallahKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
ay çok güldüm
Kızlar hiçbişi okuyamadım sabahtan beri mutfaktayım 11 çeşit oldu ancak. Birazdan misafirlerim gelir , belimi sırtımı hissetmiyorum azıcık sırtımı dinlendirip üstümü başımı düzelticem. Gece 12 den sonra okurum yazdıklarınızı.
Herkese kucak dolusu selamlarrr
ayy ne güzel umutluydum senden ztn nasıl test silik mi belirgin mi kan ne zaman verceksnKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Evet canım yarin hemen kan testine gitcem inşaallah kanda da çıkarayy çok sevindimmm.. tablo belli etmişti gerçekten. yarın kan yaptırırsın süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?