Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
denizege34 canimm cokk sevindim sagliklaaa devam etsin insAllaahhhh Rabbim yuzunuzu guldursunn:))

Amin canım:) darısı başınıza olsun en kısa zamanda inşallah:)

canim ben olsam coktan baska bi kadin doğumcuya gitmistim kese görmek icin :) masallah sabrina. degeri kafana takma %60 artis yeterli deniyor hep bence güzel değerin.

Keseyi görmezse bu sefer ona takarım ben bekleyim biraz dayanamazsam giderim zaten:))

Bulantili kusmali gidiyorum canım bide midem yanıyor artık bu şekilde kusmak eziyet su içemiyorum sudan acayip tiksindim çubuk krakerden tiksindim bi serum daha yolu görünür bana şu haftalar geçse Allah ım

Canım ya kıyamam ne kadar zor geçiyor, geçmiş olsun.. Bulantı ilacı etki etmiyor mu hiç. Acaba midedeki enfeksiyondan mı bu kadar çok oluyor. İnşallah bir an önce atlatırsın.

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine havalar birden değişti hasta olan olana

Kanal tedavili ise anestezisiZ bile yapılır aksi takdirde uyuşturup yapacaktır.yeterli uyuşma oldu ise kesse de biçse de hiçbirşey hissetmezsin merak etme
kanal tedavisine gerek kalmaz insallah. agzim uyusuk olsada o aletler beynimin icinde zonkluyor resmen ama bebek yoklen bi an evvel halletmek lazim. sahi hamilelerde nasil yapiliyor? aneztezisiz mi?

denizege34 ay canım inşallah senin zor geçmez benin midem sorunluydu zaten mikrop vardı önceden de mide tedavisi oldum hep nane molladir mide sorunu olanın da zor olurmuş gerçekten çok etkiledi

Geçmiş olsun canım, hadi atlattın en azından. Bazı makinalar farklı oluyormuş ağrı yapıyormuş sanırım, bende forumda okuyordum.. ona denk geldin sanırım..

Reactions: iiz
Şimdi orda olmak vardı:))

kanal tedavisine gerek kalmaz insallah. agzim uyusuk olsada o aletler beynimin icinde zonkluyor resmen ama bebek yoklen bi an evvel halletmek lazim. sahi hamilelerde nasil yapiliyor? aneztezisiz mi?
Kadın doğumcu un onay Yazısı Şart.onlara adrenalisiz anestezi Yapılıyor.

denizege34 ay canım inşallah senin zor geçmez benin midem sorunluydu zaten mikrop vardı önceden de mide tedavisi oldum hep nane molladir mide sorunu olanın da zor olurmuş gerçekten çok etkiledi

Ya insan içim bulansada hissetsem diyor ama seni gördükçe gözüm korktu gerçekten.. İnşallah atlatırsın en kısa zamanda..

Canim devlette mi yaptirdin ben hic zorlanmamistim. Kanama da azicik lekelenme oldu gecti. Gecmis olsun.
devlette yaptırdım. herkes adet sancısı gıbı deyınce ben de guvendım tabı. bir de ben hiç canı tatlı biri değilim aldırmam acıya falan. dayanmak mümkün değil ki . gercekten kötüydü. zerre kadar abartmıyorum. herkes ağlayarak çıktı zaten benden sonra . benden önce 1 kişi aldılar o da çığlığı bastı ama hemşire dedi ki bu çok nadir bir durum merak etyın hemen arkasındna da ben sırıtarak gayet özgüvenli girdim doğum böyleyse ben dayanamam buna. vazgecen kızlar oldu ama gıtmeyın sonuna kaar bekledıler cunku hemsıre kişiye özel bir durum dedi diye . kişiye özel falan değil . acılı bir yöntem bayıltmadan olmamalı kesinlikle . ilk girmesem kesinlikle geri dönerdim. ama oldu bitti işte

Kızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor​
Canım benim çok mutluyum şuan dilerim sağlıkla kucaklarsin yavrunu bana da umut oldun demek sebepsiz infertilite de bir gün son buluyor Allahım ne güzel ya maşallah subhanallah isteyen herkese nasip olsun buraya bu haberi vermek insallah

11 çeşit mi.. kız afrika kabilesini mi eve çağırdın yoksa savaş magdurlarımı . bu çağırdıkların insan değil mi yoksa ... bana yapsan bunu utanırım ben yerın dııbıne gırrım. şimdi bu misafirler kendini önemli mi sanacaklar yanı çok yiyerek...

ben olsam değil onları eve çağırmak selam bile vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…