Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım insaalah bu defa düşmez beni birakmaz saglikli bi şekilde doğduğunu da görürüm.
Rabbim anneliği isteyen herkese yasatsin darısı sana canim insaalah olacak ben inaniyorum

iiz 8403BHC gecmiş olsun kızlar
Ben hsgi narkozlu cektirmeme ragmen sonrasında 3 gun agrım oldu şiddetli geceleri yatamıyordum..bana o zaman bi kagıt imzalattılar bu işlemde rahim aşağı dogru cekilir gibi birsey yazıyordu oyle bi korkmustumki cok sukur narkozlu yaptırıyorum demiştim.drum zaten cok agrılı oluyor demişti.
Bu tamamen makineyle alakalı benimki de eski tipti sanırım onlar rahimi cekiyor o yuzden agrı yapıyor dijitallerde agrısı olan duymadım
Nyse gecti gitti sonuclarınız temiz heralde cok sukur..

ya se min tebrik ederim canım kan sonucunda iyi cıkar inşallah
Anlatsana neler yaptın bu ay farklı birsey denedin mi
Kaç aydır olmuyordu

Cnm herkes öyle bağırarak çıktı ise mutlaka makinedendir.ne yani birinden biride ağrısız olmayacak mı? Kişiye özel mi? Herkes bağırarak çıkıyor nasıl kişiye özel???neyse cnm boşver oldu bitti Dediğin gibi iiz

Saolasin cnm benim agrim acim yok şimdilik , inş olmaz yemek ve sonrasında misafir agirliyorsun buarada

ya se min cnm hikayeni kısaca anlat kaç senedir deniyorsun falan neler yaptın şimdiye kadar? Bu ay özel birşey yaptın mı? Anlat anlat en son ardarda hamile kalıp ardarda kaybetmiştik inşallah arkandan gelirim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…