Aminnn canım insaalah bu defa düşmez beni birakmaz saglikli bi şekilde doğduğunu da görürüm.Canım benim çok mutluyum şuan dilerim sağlıkla kucaklarsin yavrunu bana da umut oldun demek sebepsiz infertilite de bir gün son buluyor Allahım ne güzel ya maşallah subhanallah isteyen herkese nasip olsun buraya bu haberi vermek insallah
Test belirgin canimayy ne güzel umutluydum senden ztn nasıl test silik mi belirgin mi kan ne zaman verceksn
bilmiyorumkı ıyı bır hastane aslında amaGeçmiş olsun canım, hadi atlattın en azından. Bazı makinalar farklı oluyormuş ağrı yapıyormuş sanırım, bende forumda okuyordum.. ona denk geldin sanırım..
gözün aydın canımmAminnn canım insaalah bu defa düşmez beni birakmaz saglikli bi şekilde doğduğunu da görürüm.
Rabbim anneliği isteyen herkese yasatsin darısı sana canim insaalah olacak ben inaniyorum
Teşekkür ederim canimgözün aydın canımm
çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsunTest belirgin canim
Yarin kan vermeye gitcem
Darısı sana tüm isteyenlerle inşaallah
Uyuşturucu iğnelerin bazılarında adrenalin var bazılarında yok.gebeler kalp hastaları tansiyon hastalarına falan adrenalin içermeyen anestezi Yapılıyoro nedir yav? daha neler ogrencez:))))
Ay çok sevindim cnm foto muhakkak at sonra inşallah bu sefer olacakKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor
Saolasin cnm benim agrim acim yok şimdilik , inş olmaz yemek ve sonrasında misafir agirliyorsun buaradaiiz 8403BHC gecmiş olsun kızlar
Ben hsgi narkozlu cektirmeme ragmen sonrasında 3 gun agrım oldu şiddetli geceleri yatamıyordum..bana o zaman bi kagıt imzalattılar bu işlemde rahim aşağı dogru cekilir gibi birsey yazıyordu oyle bi korkmustumki cok sukur narkozlu yaptırıyorum demiştim.drum zaten cok agrılı oluyor demişti.
Bu tamamen makineyle alakalı benimki de eski tipti sanırım onlar rahimi cekiyor o yuzden agrı yapıyor dijitallerde agrısı olan duymadım
Nyse gecti gitti sonuclarınız temiz heralde cok sukur..
Şimdi misafir var cnm atarım cnm çok sagolasinGeçmiş olsun canım.. Ben okuyamadım , buraya filmi at kızlar yorumlasın o konuda bayağ usta bir topik
Saolasin cnm8403BHC cnm cok gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun kiyamam sana bana komiklik yapa yapa başladılar uyu hadi diye diyegeçmiş olsun. ben perişan oldum . keşke ben de uyutulsaydım. berbattı
Çok sağol cnm
Amin canım inşallah olurAminnn canım insaalah bu defa düşmez beni birakmaz saglikli bi şekilde doğduğunu da görürüm.
Rabbim anneliği isteyen herkese yasatsin darısı sana canim insaalah olacak ben inaniyorum
Aminnnnçok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun
Watsap tan tsefem e attim o yuklesin canim benden yuklenmiyoAy çok sevindim cnm foto muhakkak at sonra inşallah bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?