Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun kiyamam sana bana komiklik yapa yapa başladılar uyu hadi diye diye
misafirmi agırlıyorsun yerımden kalkamıyorum ben . karnım bile davul gıbı oldu şu an da kanamamda var .
canım sen doğru seçim yapmıssın bir daha zor denilen şeylerde riske girmeyeceğim gercekten benım adar kötu gectı dıyen okumadım bile ben . bir kız bayılacaktım demişti abartıyor canım o kadar da olmaz demıstım hiç abartmamıs.

kızlar hsg şokundan söylemeyı unuttum. galiba ben bu ay aşılama olacağım. elime bir kagıt yazdı verdi iğneli aşılama dedi. bir hocamla konussalım bakalım da dedi. randevu verdi bu cumaya

ya se min tebrik ederim canım kan sonucunda iyi cıkar inşallah
Anlatsana neler yaptın bu ay farklı birsey denedin mi
Kaç aydır olmuyordu
Aminn insaalah canim
3 buçuk senelik evliyim bastan beri sebepsiz olmuyordu
Denemediğim şey kalmadı
1 sene önce kendiliginden hamile kaldim ama 8 haftalik düştü
1 sene sonra kendiliginden yine oldu bu ay.
Bu ay hiç bişey yapmadım canim
Prof a gittim oda ayni seyleri söyledi
Yüzde 15 lik kısım var sebepsiz infertilite diyoruz elimizden bisey gelmiyor dedi
Aşılama deneyin dedi.
Bende artik bu aydan umudu kestim
Aklım fikrim aşılamadaydı
Aşılama için rapor cikarttim recetem bile hazırdı
Ama mucizem benimleymis
Insaalah kandada çıkar
Darısı sizlere inşaallah

Bende pet koydum ama hiçbisi gelmemiş bisi yapmadılar mi kız yoksa bana aletleri hazırlarken bile sen bakma dediler ben çok korktum bayiltmadansizin cesaretinize hayranım

Reactions: iiz
Anlattim az once canim
Biliyorsun sebepsiz benimkisi
Bu ay hic bisey denemedim
Biliyorsun prof a gittigimi
Prof da sebepsiz diyince aklimdan bu ayı sildim sürekli aşılama yazilari okuyordum rüyamda bile aşilama ile ilgili seyler görüyordum
Aklimdan attim diye oldu galiba çok şükür
Inşaallah arkamdan gelirsiniz sizde tsefem le diger tüm kizlarla

ya se min cnm ateş topiği takipçilerinden hayırlı olsun dileklerini iletti.onun zamanında sen hamile imişsin ama olmadı inşallah Bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır diye yazdı.kan değerini merak ediyor.

Biliyorum cnm bilmeyen arkadaşlar ve bizi takip eden arkadaşlar için yazmanı istedim çümkü bu tarz hikayeler başkalarına umut oluyor tabloya test + gir amin inşallah güzel dileklerin için
li

belirtin yokmuydu canım ?

Insaalah canım düşecek diye ödüm kopuyor zaten zor hamile kalıyoruz
Aklına öyle kötü Şeyler getirme inşallah herşey güzel olacak kendine dikkat et
Bende prof a sorayim bana da çoğu doktor igne ye gerek yok dedi 1 kisi haric
sor cnm ben kullandığım halde kaybettim kız da ise kullanmadım.hamile kalınca Tereddüt lü idim kullansam mı kullanmasam mı ?prof da öyle deyince içim rahatladı Allah'a emanet

Bende pet koydum ama hiçbisi gelmemiş bisi yapmadılar mi kız yoksa bana aletleri hazırlarken bile sen bakma dediler ben çok korktum bayiltmadansizin cesaretinize hayranım
bugun çok kötü bir gün geçirdim. valla cesaret ettim yani bendne önce sadece 1 kişi girmişti ama yıktı ortalığı bırakın dayanamıyorum yapmayın diye bağırıyordu hemşire de bana dedi ki o çok özel bir durum herkes öyle değilki deyince ben hala o çığlıklara rağmen kendime öyle güvenmişim ki aman acıysa acı diyordum normalde de öyle biriyim acıya pek aldırmam. elim yansa merhem almam gecer yarına derim canım çok kıymetlı değildir ama bu defa ben de şaşırdım.

o değil de şu an da karnım davul gibi şişti ne alaka bilemedim ama aşırı şiş ve sert niye anlamadım.
çok kötü ve üzücü bir gün geçirdim . çok şükür geçti gitti. sen iyi yaptın valla . filmin varsa atsana canım bir bakalım. bana cd verdiler sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…