Insaalah bu defa düşmez mucizem beni birakmazAy çok sevindim cnm foto muhakkak at sonra inşallah bu sefer olacak
misafirmi agırlıyorsun yerımden kalkamıyorum ben . karnım bile davul gıbı oldu şu an da kanamamda var .Canım çok geçmiş olsun kiyamam sana bana komiklik yapa yapa başladılar uyu hadi diye diye
ooo maşallahKızlar yaseminin testi bide ben deneyim dedim bakalım giruncekmi
inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alır kucagina
Maşallah subhanallah
Ne aspirin ne iğne yapmayacaksın dediInsaalah bu defa düşmez mucizem beni birakmaz
Senin prof sana iğne kullanma mi demisti canim
Ben prof a sormayi unuttum
Maşallah maşallahKızlar yaseminin testi bide ben deneyim dedim bakalım giruncekmi
inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alır kucagina
Maşallah subhanallah
Aminn insaalah canimya se min tebrik ederim canım kan sonucunda iyi cıkar inşallah
Anlatsana neler yaptın bu ay farklı birsey denedin mi
Kaç aydır olmuyordu
Bende pet koydum ama hiçbisi gelmemiş bisi yapmadılar mi kız yoksa bana aletleri hazırlarken bile sen bakma dediler ben çok korktum bayiltmadansizin cesaretinize hayranımmisafirmi agırlıyorsun yerımden kalkamıyorum ben . karnım bile davul gıbı oldu şu an da kanamamda var .
canım sen doğru seçim yapmıssın bir daha zor denilen şeylerde riske girmeyeceğim gercekten benım adar kötu gectı dıyen okumadım bile ben . bir kız bayılacaktım demişti abartıyor canım o kadar da olmaz demıstım hiç abartmamıs.
Anlattim az once canimya se min cnm hikayeni kısaca anlat kaç senedir deniyorsun falan neler yaptın şimdiye kadar? Bu ay özel birşey yaptın mı? Anlat anlat en son ardarda hamile kalıp ardarda kaybetmiştik inşallah arkandan gelirim ben de
Bende prof a sorayim bana da çoğu doktor igne ye gerek yok dedi 1 kisi haricNe aspirin ne iğne yapmayacaksın dedi
Insaalah canım düşecek diye ödüm kopuyor zaten zor hamile kalıyoruzMaşallah maşallahya se min inşallah bu sefer olacak inanıyorum
Hadi Hayırlısıkızlar hsg şokundan söylemeyı unuttum. galiba ben bu ay aşılama olacağım. elime bir kagıt yazdı verdi iğneli aşılama dedi. bir hocamla konussalım bakalım da dedi. randevu verdi bu cumaya
liAnlattim az once canim
Biliyorsun sebepsiz benimkisi
Bu ay hic bisey denemedim
Biliyorsun prof a gittigimi
Prof da sebepsiz diyince aklimdan bu ayı sildim sürekli aşılama yazilari okuyordum rüyamda bile aşilama ile ilgili seyler görüyordum
Aklimdan attim diye oldu galiba çok şükür
Inşaallah arkamdan gelirsiniz sizde tsefem le diger tüm kizlarla
belirtin yokmuydu canım ?Aminn insaalah canim
3 buçuk senelik evliyim bastan beri sebepsiz olmuyordu
Denemediğim şey kalmadı
1 sene önce kendiliginden hamile kaldim ama 8 haftalik düştü
1 sene sonra kendiliginden yine oldu bu ay.
Bu ay hiç bişey yapmadım canim
Prof a gittim oda ayni seyleri söyledi
Yüzde 15 lik kısım var sebepsiz infertilite diyoruz elimizden bisey gelmiyor dedi
Aşılama deneyin dedi.
Bende artik bu aydan umudu kestim
Aklım fikrim aşılamadaydı
Aşılama için rapor cikarttim recetem bile hazırdı
Ama mucizem benimleymis
Insaalah kandada çıkar
Darısı sizlere inşaallah
Aklına öyle kötü Şeyler getirme inşallah herşey güzel olacak kendine dikkat etInsaalah canım düşecek diye ödüm kopuyor zaten zor hamile kalıyoruz
sor cnm ben kullandığım halde kaybettim kız da ise kullanmadım.hamile kalınca Tereddüt lü idim kullansam mı kullanmasam mı ?prof da öyle deyince içim rahatladı Allah'a emanetBende prof a sorayim bana da çoğu doktor igne ye gerek yok dedi 1 kisi haric
bugun çok kötü bir gün geçirdim. valla cesaret ettim yani bendne önce sadece 1 kişi girmişti ama yıktı ortalığı bırakın dayanamıyorum yapmayın diye bağırıyordu hemşire de bana dedi ki o çok özel bir durum herkes öyle değilki deyince ben hala o çığlıklara rağmen kendime öyle güvenmişim ki aman acıysa acı diyordum normalde de öyle biriyim acıya pek aldırmam. elim yansa merhem almam gecer yarına derim canım çok kıymetlı değildir ama bu defa ben de şaşırdım.Bende pet koydum ama hiçbisi gelmemiş bisi yapmadılar mi kız yoksa bana aletleri hazırlarken bile sen bakma dediler ben çok korktum bayiltmadansizin cesaretinize hayranım
Yuppi sırayla geliyo kızlar çok güzel haber canımKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?