Tesekkur ederimya se min cnm ateş topiği takipçilerinden hayırlı olsun dileklerini iletti.onun zamanında sen hamile imişsin ama olmadı inşallah Bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır diye yazdı.kan değerini merak ediyor. Eki Görüntüle 1924989
Tesekkur ederimya se min cnm ateş topiği takipçilerinden hayırlı olsun dileklerini iletti.onun zamanında sen hamile imişsin ama olmadı inşallah Bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır diye yazdı.kan değerini merak ediyor. Eki Görüntüle 1924989
Geçen seneki hamileligimde yum gününden itibaren hep kasık ağrım olmustu.belirtin yokmuydu canım ?
ayy maşallah baya belirgin güzel çıkıcak inşallah değerinKızlar yaseminin testi bide ben deneyim dedim bakalım giruncekmi
inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alır kucagina
Maşallah subhanallah
Aminn canim sende..Yuppi sırayla geliyo kızlar çok güzel haber canımsağlıkla al inşallah kucağına
Inşaallah canım sonucu yazarimayy maşallah baya belirgin güzel çıkıcak inşallah değerinya se min
aklına kötü şeyler getirme bak hamileliği kafandan çıkartınca hamile kalmışsın düşünceler fikirler kafada gezenler önemli şeyler demek ki iyi düşün iyi olsunInsaalah canım düşecek diye ödüm kopuyor zaten zor hamile kalıyoruz
Tamam cnm şimdi atiyorum sene bisi çıktı mibugun çok kötü bir gün geçirdim. valla cesaret ettim yani bendne önce sadece 1 kişi girmişti ama yıktı ortalığı bırakın dayanamıyorum yapmayın diye bağırıyordu hemşire de bana dedi ki o çok özel bir durum herkes öyle değilki deyince ben hala o çığlıklara rağmen kendime öyle güvenmişim ki aman acıysa acı diyordum normalde de öyle biriyim acıya pek aldırmam. elim yansa merhem almam gecer yarına derim canım çok kıymetlı değildir ama bu defa ben de şaşırdım.
o değil de şu an da karnım davul gibi şişti ne alaka bilemedim ama aşırı şiş ve sert niye anlamadım.
çok kötü ve üzücü bir gün geçirdim . çok şükür geçti gitti. sen iyi yaptın valla . filmin varsa atsana canım bir bakalım. bana cd verdiler sadece
peki akıntı durumu nedir herkes ilk akıntı başlıo diolar yaTesekkur ederim
Allah razı olsun
Insaalah bu defa mucizem beni birakmaz
Yarin kan sonucu cikinca yazarim
Geçen seneki hamileligimde yum gününden itibaren hep kasık ağrım olmustu.
Bundada yum gününden itibaren ara ara bel ağrım oldu hala da oluyo.
Kasık ağrım yok diye hic hamile hissetmedim kendimi
Baska belirti yoktu
Adet oncesi lekem gelir gelmedi
Ates düşer düşmedi bunlardan süphelendim sadece
Bide adet oncesi sivilce cikardi simdi hiçbirşey yok 1 tane bile sivilce yok
sumbulunde açık çıkmış sıkıntı yokmuşTamam cnm şimdi atiyorum sene bisi çıktı mi
Inşallah canım hep birlikte geçirelim istiyorum bu süreci inşallah da herkesten bekliyorum güzel haberler sen de kalbini ferah tut sağlıklı olacak Allah ın izniyle tedirginlik bende de hep vardı sürekli leke mi geldi diye kontrol edip ateş olcuyodum Allah bulantı kusmalari verdi aklıma gelmiyo artık inşallah başıma da gelmez kötü bişeyAminn canim sende..
Darisi topikteki diger kizlara
Canım ya o kadar bilmiş bilmiş konustuydum anlık sizi diye hakkını helal et benim hiç bahsettigin kadar olmamıştı gakiba o alet mi eskiydi nasıl bisey bilemedim inşallah şifa olur bu hsg de unutursun bu günübugun çok kötü bir gün geçirdim. valla cesaret ettim yani bendne önce sadece 1 kişi girmişti ama yıktı ortalığı bırakın dayanamıyorum yapmayın diye bağırıyordu hemşire de bana dedi ki o çok özel bir durum herkes öyle değilki deyince ben hala o çığlıklara rağmen kendime öyle güvenmişim ki aman acıysa acı diyordum normalde de öyle biriyim acıya pek aldırmam. elim yansa merhem almam gecer yarına derim canım çok kıymetlı değildir ama bu defa ben de şaşırdım.
o değil de şu an da karnım davul gibi şişti ne alaka bilemedim ama aşırı şiş ve sert niye anlamadım.
çok kötü ve üzücü bir gün geçirdim . çok şükür geçti gitti. sen iyi yaptın valla . filmin varsa atsana canım bir bakalım. bana cd verdiler sadece
Son günlerde bazen beyaz bazen sarı akıntım oluyopeki akıntı durumu nedir herkes ilk akıntı başlıo diolar ya
Aynen canim burda dertlerimiz bir çünküya kızlar böyle çevremden biri hamile kaldı diye haber gelince üzülsem mi sevinsem mi karman çorman oluyo duygulsrım hep içim buruluyo ama bizden biri hamile kalınca çok seviniyorum sanki kader birliği yapmışız ve biri daha mutlu sona ulaşmış gibi
Bazen sarı bazen beyaz oluyo akıntım canım belim ağrıyor ara araKızya se min akıntı varmiydi tatlım nasılsın anlatsana
Cnm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş ben yeni gordum hsg ile ugrasmaktan :)Aynen canim burda dertlerimiz bir çünkü
Bizi biz anlıyoruz
3 buçuk senedir bekliyorum dile kolay
Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin
Benim çevremde de benden sonra evlenenler hemen hamile kaldi ve doğum yaptı
yok tüpler açıkmış. hiç bir sorun yokmuş. ama film vermediler sadece cd verdiler. baktım bilgisayarda ama dogru program olmadan acılmıyor malesefTamam cnm şimdi atiyorum sene bisi çıktı mi
Sıvı gayet homojen dağılmışİşte filmler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?