Eğri olunca noluyor cnm bebek olmuyor muSıvı gayet homojen dağılmışseninki de hafif Eğri sağa mı sola mı yatık anlamadım:)))
yok canım benim senin suçun ne. sen benı masaya yatarken görecektin sırıtyordum. smear gıbı sandım. halalı hos olsun canım. belki eski makınalardır bimiyorum ki . ben dısarda cektırecektım doktorun asıstanı burda cektır bekle dedı ben de vardır bir bildiği diye niyetımı bozmayayım şimdi dedim. göz ac kapa gecer dedım.Canım ya o kadar bilmiş bilmiş konustuydum anlık sizi diye hakkını helal et benim hiç bahsettigin kadar olmamıştı gakiba o alet mi eskiydi nasıl bisey bilemedim inşallah şifa olur bu hsg de unutursun bu günü
bana niye vermediler ya anlayamadımİşte filmler kizlar
Yok cnm bazı arkadaşların da öyle idi o Yüzden dedimEğri olunca noluyor cnm bebek olmuyor mu
Bilmiyorum cnmbana niye vermediler ya anlayamadım
ters dönmüşlerin bile oluo tatlım eğri ne ki :) takılma onaEğri olunca noluyor cnm bebek olmuyor mu
Soğuk muydu cekildigin yer canım gaz olmuştur belki ayağının altına sıcak su koy biraz gaz cikarsan geçer heraldeyok canım benim senin suçun ne. sen benı masaya yatarken görecektin sırıtyordum. smear gıbı sandım. halalı hos olsun canım. belki eski makınalardır bimiyorum ki . ben dısarda cektırecektım doktorun asıstanı burda cektır bekle dedı ben de vardır bir bildiği diye niyetımı bozmayayım şimdi dedim. göz ac kapa gecer dedım.
şu an da hamile gibiyim karnıma vurdu aşırı şiştim neden anlayamadım. inşallah bir komplikasyon falan olmaz . zor bir gündü ya gerçekten de zordu
Tmm cnm çok sağol yarın 14.00 gibi kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek hemen aşılama derse hemen bu ay yaptıralım diyo eşim.bende bu ay hsg sonrası kendimiz deneyelim.istiyorum. bu arada 2 gün ilişki yasak demiş doktorYok cnm bazı arkadaşların da öyle idi o Yüzden dedimters rahim de bile Dr lar hamile kalır diyor Endişe etme
Ne bilim cnm herşeyden huylanir oldum :) Rabbim hepimize nasip eder inşters dönmüşlerin bile oluo tatlım eğri ne ki :) takılma ona
Sizin için Hayırlısı olsun inşallahTmm cnm çok sağol yarın 14.00 gibi kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek hemen aşılama derse hemen bu ay yaptıralım diyo eşim.bende bu ay hsg sonrası kendimiz deneyelim.istiyorum. bu arada 2 gün ilişki yasak demiş doktor
Canim hayirlisi olsun cok guzel haber insallah kan testindede guzel sonuclar alirsinKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor
Masallah yuksek degerle karsilicak insallah bebissssKızlar yaseminin testi bide ben deneyim dedim bakalım giruncekmi
inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alır kucagina
Maşallah subhanallah
Cnm kötüleşirsen bir Göğüs hastalıklarına gidersin.ama Öksürük gerçekten çok zor birşey bazen öksürürken ciğerlerin sökülecek gibi oluyor .bunun için zatürre olman gerekmiyor
canim gecen kış öyle oldum bende meğer oksurmekten kaslarik zedelenmis ondan göğüs ağrısı oluyormus. oksurdukce aci cekiyordum resmenama bende zatureden korkmustum doktor röntgen filan cektirdi temiz çıktı. icin rahat etsin istersen sende bi göğüs doktoruna git film cektir
Kizlar yine gittik doktora bugün film cekildi sukur bisey yokiiz geçmiş olsun canım zor anlatmışsın hsg yi en korktuğum şeydi bana da endoskobide bişey yok zaten boğazından ilaç veriyolar uyuşuyor demişlerdi hayatım film şeridi oldu gözlerimde bi daha tövbe demiştim anestezisiz bişey yaptırmam daha
@passionete canım ya eşin keşke hiçbişey imzalamasaymis kapıyı çarpıp çıkmak en iyisi olurdu annemin benzer şey oldu tazminatli çıkış istedi tazminat istemedi almış gibi yapacaktı imzayı ama en azından işsizlik maaşı için anlaşmalı çıktı ki meğer çıkışı başka bi maddeden yapmış muhasebe güya duzelticez bilmem ne ayağı yapıp 15 gün süreyi gecirttiler korktular tazminatı da isticek diye her türlü hakkına girdiler insanın adisi kul hakkı düşünmez benim babam atölyesinde işler ters giderken bayram öncesi maaşları erken dagitamadi izin verdi çalışanlarına para buldu evlerine gidip dağıttı kapı kapı yoksa bayram geçmezdi ona hukuki olarak ne yapılabilir danismanizda her zaman fayda var inşallah bi yolu bulunur canım ya Allah hayırlı kapılara vesile kılsın bu musibeti
SaskinAnne geçmiş olsun canım öksürük bi süre sonra göğüs ağrısı yapar hatta karın kasların kaburgalarin acır ama film çekilse iyi olur göğüs hastalıklarına çık mutlaka acille kalma canım
Canımm çok tebrik ederim :) çokk sevindimTesekkur ederim
Allah razı olsun
Insaalah bu defa mucizem beni birakmaz
Yarin kan sonucu cikinca yazarim buraya
Sagol canimCnm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inş ben yeni gordum hsg ile ugrasmaktan :)
Teşekkür ederimCanımm çok tebrik ederim :) çokk sevindim
Insaalah dua arkadaşimCanim hayirlisi olsun cok guzel haber insallah kan testindede guzel sonuclar alirsin
cnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersenKizlar yine gittik doktora bugün film cekildi sukur bisey yok
Antibiyotik ilave etti gecmez dedi
Hava verdiler yine birde bi ilac icirdiler kafaya taktim onu neden icirdiler diye nefes acsin diyeymus ama kk da gezerken gordum ki bazı kadin dogumcular bunu yumurta buyutmek icin tedavi de veriyormus
Rabbimin her verdiginde var bi nimet
Insaallah o ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?