Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım benim senin suçun ne. sen benı masaya yatarken görecektin sırıtyordum. smear gıbı sandım. halalı hos olsun canım. belki eski makınalardır bimiyorum ki . ben dısarda cektırecektım doktorun asıstanı burda cektır bekle dedı ben de vardır bir bildiği diye niyetımı bozmayayım şimdi dedim. göz ac kapa gecer dedım.

şu an da hamile gibiyim karnıma vurdu aşırı şiştim neden anlayamadım. inşallah bir komplikasyon falan olmaz . zor bir gündü ya gerçekten de zordu

Soğuk muydu cekildigin yer canım gaz olmuştur belki ayağının altına sıcak su koy biraz gaz cikarsan geçer heralde

Yok cnm bazı arkadaşların da öyle idi o Yüzden dedim ters rahim de bile Dr lar hamile kalır diyor Endişe etme
Tmm cnm çok sağol yarın 14.00 gibi kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek hemen aşılama derse hemen bu ay yaptıralım diyo eşim.bende bu ay hsg sonrası kendimiz deneyelim.istiyorum. bu arada 2 gün ilişki yasak demiş doktor

Sizin için Hayırlısı olsun inşallah

Cnm kötüleşirsen bir Göğüs hastalıklarına gidersin.ama Öksürük gerçekten çok zor birşey bazen öksürürken ciğerlerin sökülecek gibi oluyor .bunun için zatürre olman gerekmiyor

Kizlar yine gittik doktora bugün film cekildi sukur bisey yok
Antibiyotik ilave etti gecmez dedi
Hava verdiler yine birde bi ilac icirdiler kafaya taktim onu neden icirdiler diye nefes acsin diyeymus ama kk da gezerken gordum ki bazı kadin dogumcular bunu yumurta buyutmek icin tedavi de veriyormus
Rabbimin her verdiginde var bi nimet
Insaallah o ise yarar

cnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersen

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…