Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geldimmmmmm narkozu seviyorum

Geçmiş olsun kızlar

Insaalah dua arkadaşim
Kan testi sonrası ismimi hz.ibrahim in duasi sayfasina ekleyecem inşaallah
Rabbim herkese nasip etsin aminn

Gözün aydın canım, Allah tamamına sağlıkla erdirsin , maşallah

ya se min canim cok sevindim cok mutlu oldum. sonucun guzel cikacak insallah baksana test cok net bariz yani. kötü dusunme. bugun aldigim en guzel haber oldu inan moral oldun bana. 8403BHC @sumbulkokusu canlarim gecnis olsun sonucunuza cok sevindim. devlet hastaneleri hep agrili diyorlar canim makinalari cok eski oluyormus.

Çok sağol cnm

Esimle konuşmuş çok iyi demiss ama okuyorum solda bir sorun var gibi
Haydi geçmiş olsun inşaallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursunuz temiz çıkmasına sevindim.

Kızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor​
Tebrik ederim inşaallah kat kat artar değerin güzel düşün güzel olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Saolasin cnm ALlah razı olsun .siz napiosunuz çoktan beri goruşmedik

elmol kum mu yine eyvah eyvah. Miden almasa da zorla kendini su içmeye başka çaren yok maalesef ağrı kesici parol da bi etki etmez onun ağrısı bi başlarsa ilaç kullanamamak da zor hep serumla da olmaz Allah kolaylık versin.

İyiyiz çok şükür büyümeye devam kız da büyüyor bende büyüyorum. Şimdilik bir sıkıntımız yok bakalım böyle devam eder kalan az zamanlar da inşaallah.
İnş çok mutlu bir çekirdek aile olacaksınız :) bizlere de nasip etsin rabbim.

Kızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor​
O kadar hamile haberi okudum burda 3 yılda ama hiç birine seninkini okuduğumda ki kadar duygulanmamistim eşim yanımda olmasa suan aglayacaktim sevinçten.senin profile aradan giriyordum birgün yazdığın bi cümle beni çok etkilemisti anne sözü hiç duyamayacagim bir sözcük hiç anlayamayacagim bir duyguymus gibi geliyor yazmıştın Rabbim ne olur yasemine anneligi nasip et diye dua etmiştim.cok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder canım Rabbim hayirlisiyla bu kez sevincini tamamına erdirsin inşallah.

Eşin her sabah saatin tersi yönünde (tavaf yonunde) karnına daire şeklinde mesh yaparak 100 defa "ya mubdiu" diye okusun canım düşük olmaması için ihmal etmeyin

Doktor bulantini bile bu artırıyor olabilir dedi inşallah geçer çabucak ya su içemiyorum ağzımı islatacak kadar zorla o kadar midemi bulandırıyor ki hapları bile bi yudum suyla içip çıkarmamaya çalışıyorum

ya se min canım cokkk sevindim insAllah 9 ay boyunca saglicakla büyür... tebrik ederim
Hayirli olsun insAllahh!! Kucagina almak nasip olsunn.... maasAllahh

Ayy canım Kum da bulantı yapar bende Kum dökmüş biri olarak iyi bilirim senin belkide hamilelik ve Kum ikisi birleşti diye bu kadar bulantın oluyo keşke su icebilmenin bi yöntemi olsa senin için

Ayy canım Kum da bulantı yapar bende Kum dökmüş biri olarak iyi bilirim senin belkide hamilelik ve Kum ikisi birleşti diye bu kadar bulantın oluyo keşke su icebilmenin bi yöntemi olsa senin için
Damardan alıcam canım serumla geciricem başka çare görünmüyor bebeğe bişey olmasın enfeksiyondan falan ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…