Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tüp bebek tedavisinde ilkinde ben de progesteron kullanırken günüm gelince adet oldum.
Canım demekki progesteronun çeşisinden kaynaklanıyor yada bünye mi bilemedim ama bırakınca benim ateş fos oldu teste falan da gerek kalmadı artık. İnşallah yarın gelir de histereskopi sonrası kontrolu kaçırmam. Adetliyken gitmem gerekiyor iznim bitmeden adet gelsin de bari kontrole gideyim

Benim de öyle kv kp artık hiç konuyu açmıyorlar sağolsunlar , annemi tersledikten sonra annem de açmıyor konuyu. Babam hemen her konuşmada var mı güzel haber diyor şimdi histereskopi de oldum 3-4 kere sordu , yok baba daha adet olmadım da diyemiyorum konu hiç açılmasa keşke...

hımm.benim direk akıntı değişti, su gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Ateşim düştü zaten canım bütün estrogen progesteton iddialarım kendi üzerimde doğru çıktı. Başa döndüm bu ay yumurta yokmuş diyorum bugün vaş ağrım da tuttu misafir var diye zorlamadım kendimi ağrı kesici içtim 1-2 güne gelir benim kırmızılar.. bir dahaki ay artık inşallah...

Canı m çok geçmiş olsun yaaa... kimi yerde yapılan böyle ağrılı oluyormuş işte, ben de kendimi buna hazırlayıp gitmiştim çok ağrılı olacak bayılabilirim falan demiştim ama hiçbir ağrı olmamıştı... ne değişiyor da bu kadar farkediyor merkezlerde bilmiyorum.. çok geçmiş olsun. Sonuç güzel çıkmış ama buna çok sevindim.. hsg sonrası bikaç ayda hanilelik ihtimali artıyormuş inşallah sana da denk gelir bu ay güzel haber verirsin..

Reactions: iiz
Şimdi orda olmak vardı:))
Ayyy keşke ya... ne güzel olurdu şöyle çaylı pastalı börekli toplaşmak areş topiği ile..

Ama km öteden de nette olsa da damdan düşenler olarak bizi biz kadar anlayanı yok. Burdaki dostluğumuz da paha biçilemez

xpreiaZ cnm yaptigin cesitleri bi ara yaz merak ettim :))))
1-Muska böreği
2-Pizza poaça
3-Ispanaklı labneli rulo
4-Fellah köftesi
5-Fasulye piyaz
6-kıbrıs tatlısı
7-Starbucks kurabiye
8-zeytinyağlı biber dolma
9-profiterol
10-puf puf muffin
11-yapamadım (irmikli havuç topu yapacaktım pes ettim havlu attım)

Kızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor​
Yaseminnn inanmıyorum ayyy maşallah subanallah!!! canım yaaa sağlıkla kucağına al inşallah.. topiğin kadrolularından alınca bu haberi çok daha bir seviniyorum, umut doluyorum yaa... Allah her aşamasının sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. mesajları okumadım ama neler yaptın bu ay anlatmadı isen hepsini anlat

Kuzum daha önce de bahsetmiştim zaten... ay sırf bu bin çeşit pasta olayını hözüm kesmediğinden 1 senede 1 kere davet ediyorum bu ekibi... hepsi aynı ama... inan kendileri de şikayetçi , bir tanesi otururken ben artık yapamıyorum çok yoruluyorum 1 hafta bel ağrısı çekiyorum dedi. Eee dedim baştan beri söylüyorum ne gerek var 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata olsun diye... ama bişey değişeceğini sanmıyorum.. pasta falan çöpe gitmiyor canım zaten kalabalık oluyor 12 kişi idik bugün mesela çoğu bitti kurabiye poaça kaldı sadece ınları da buzluğa attım yedikçe çıkarırım ama fena yoruldum yani gereksiz...

Neyse geçti gitti gece kabus gördüm annemi arıyordum bana 2 çeşit bişey yap yolla yetiştiremeyeceğim ben diye psikolojim bozuldu

Geçmiş olsun kızlar

Gözün aydın canım, Allah tamamına sağlıkla erdirsin , maşallah
aminn canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun insaalah.

Çok teşekkür ederim canım hala inanamıyorum insaalah düşmez beni bırakmaz mucizem
Sıra sizde hepiniz hamile kalacaksınız inşaallah

aminn canım inşaallah sende sağlıcakla kucağına al aminn

Canımm Allah razı olsun
Hala inanamiyorum
Rabbim tamamına erdirir inşaallah
Sebepsiz infertilite de çok zor bi umut bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı.
Insaalah mucizem beni birakmaz bi defa.
Ben inanıyorum sıra sizde güzel haberler vereceksiniz hepiniz inşaallah

ya se min canım cokkk sevindim insAllah 9 ay boyunca saglicakla büyür... tebrik ederim
Hayirli olsun insAllahh!! Kucagina almak nasip olsunn.... maasAllahh
Aminnn cañım çok teşekkür ederim darısı sana tüm topige insaalah aminnn
Doğru diyosun canım kadrolulardanım
Aminnnn RABBİM bu defa nasip eder insaalah hersey yolunda gider.
Anlattım canım msjları okurken görürsün
Darısı sizlere sıra sizde hepinizin güzel haberlerini alırız insaalah aminnn

Veson benim ateş yükseleceğine düşüyo ümidimi kaybetmeye başladım yine hastayımda nefes alamıyorum ağzım bi karış açık uyuyorum

hey masallaaahhh... dogum günü hazırlığı gibi olmuş. hepsi yendi mi bunların. ben bugüne kadar en fazla 4 cesit yaptim :)))

ya se min canım tebrik ederim. Sağlıkla büyütün inş. Rabbim tamamına erdirsin

CNm benim umarım biran önce çatlar kendine dikkat et alerji mi yine.
yok canım alerjiye bi iki hap içtim geçti ama felaket bi grip oldum burnum durmuo silmekten yara oldu resmen tuzlu su fln yaptım bana mısın demiyo hapta içiyorum ama şirkette içeri dışarı derken daha fena oldum çok soğuk hava kalın giyinsem olmuo ince giyinsem olmuo ztn haplarında haddi hesabı yok

Ya kendine dikkat et sıcak tut kendini bol su iç dinlen Ihlamur iç cnm umarım biran önce düzelirsin

Veson canım eşim spermiyogram verecek de hangi değerlere bakılması lazım yani Dr a gidince bizim bir şey dememize gerek var mı ? Bir de kruger ve dünya sağlık örgütü testi mi ne varmış hangisi daha iyi olur ?

cnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersen
Sogan midemi yakiyor canim
Ses kisikligi disinda iyiyim sukur simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…