Canım demekki progesteronun çeşisinden kaynaklanıyor yada bünye mi bilemedim ama bırakınca benim ateş fos olduCanım tüp bebek tedavisinde ilkinde ben de progesteron kullanırken günüm gelince adet oldum.
Benim de öyle kv kp artık hiç konuyu açmıyorlar sağolsunlar , annemi tersledikten sonra annem de açmıyor konuyu. Babam hemen her konuşmada var mı güzel haber diyorAynen kuzu.. annem dizisinden bahsetmistim ama konu oraya geldiği için soyliyim annemde bak hamile kaldin bir sey yokk olur yine fln diye konuyu hep oraya getirince stressleniyor insan.. onlar destek olduğunu sanirken daha cok aklımıza getirdiklerinin farkında olmuyorlar. Kv Allahtan hiçbir şey demiyor. Sessizce haber bekliyor... :) Allah yardimcimiz olsun
Ateşim düştü zaten canım bütün estrogen progesteton iddialarım kendi üzerimde doğru çıktı. Başa döndüm bu ay yumurta yokmuş diyorumhımm.benim direk akıntı değişti, su gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Canı m çok geçmiş olsun yaaa... kimi yerde yapılan böyle ağrılı oluyormuş işte, ben de kendimi buna hazırlayıp gitmiştim çok ağrılı olacak bayılabilirim falan demiştim ama hiçbir ağrı olmamıştı... ne değişiyor da bu kadar farkediyor merkezlerde bilmiyorum.. çok geçmiş olsun. Sonuç güzel çıkmış ama buna çok sevindim.. hsg sonrası bikaç ayda hanilelik ihtimali artıyormuş inşallah sana da denk gelir bu ay güzel haber verirsin..
geldim . hsg temiz çıktı. ama elime sadece cd verdiler film falan yok . kendim bir şey göremedim yani
şunu söyleyeyim hsg böyle olduğunu bilsem kesinlikle anastesiziz çektirmezdim. çok zordu. benle beraber 8-9 kişi girdi ve çığlık atanlar mı dersin ağlayanlar mı . ben basbas bagırdım bir de ben öyle mızmız biri değilim acıya pek aldırmam. kendime güvenerek gittim ama berbattı. işin aslın bu
Ayyy keşke ya... ne güzel olurdu şöyle çaylı pastalı börekli toplaşmak areş topiği ile..Şimdi orda olmak vardı:))
1-Muska böreğixpreiaZ cnm yaptigin cesitleri bi ara yaz merak ettim :))))
Yaseminnn inanmıyorumKızlarr dayanamadım test yaptım
Pozitif
Ama resim atamiyorum
Esim in telefonundan da denedim olmuyor
11 çeşit mi.. kız afrika kabilesini mi eve çağırdın yoksa savaş magdurlarımı . bu çağırdıkların insan değil mi yoksa ... bana yapsan bunu utanırım ben yerın dııbıne gırrım. şimdi bu misafirler kendini önemli mi sanacaklar yanı çok yiyerek...
ben olsam değil onları eve çağırmak selam bile vermem
aminn canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun insaalah.Geçmiş olsun kızlar
Gözün aydın canım, Allah tamamına sağlıkla erdirsin , maşallah
Çok teşekkür ederim canım hala inanamıyorum insaalah düşmez beni bırakmaz mucizemya se min canim cok sevindim cok mutlu oldum. sonucun guzel cikacak insallah baksana test cok net bariz yani. kötü dusunme. bugun aldigim en guzel haber oldu inan moral oldun bana. 8403BHC @sumbulkokusu canlarim gecnis olsun sonucunuza cok sevindim. devlet hastaneleri hep agrili diyorlar canim makinalari cok eski oluyormus.
aminn canım inşaallah sende sağlıcakla kucağına al aminnHaydi geçmiş olsun inşaallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursunuz temiz çıkmasına sevindim.
Tebrik ederim inşaallah kat kat artar değerin güzel düşün güzel olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canımm Allah razı olsunO kadar hamile haberi okudum burda 3 yılda ama hiç birine seninkini okuduğumda ki kadar duygulanmamistim eşim yanımda olmasa suan aglayacaktim sevinçten.senin profile aradan giriyordum birgün yazdığın bi cümle beni çok etkilemisti anne sözü hiç duyamayacagim bir sözcük hiç anlayamayacagim bir duyguymus gibi geliyor yazmıştın Rabbim ne olur yasemine anneligi nasip et diye dua etmiştim.cok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder canım Rabbim hayirlisiyla bu kez sevincini tamamına erdirsin inşallah.
Eşin her sabah saatin tersi yönünde (tavaf yonunde) karnına daire şeklinde mesh yaparak 100 defa "ya mubdiu" diye okusun canım düşük olmaması için ihmal etmeyin
Aminnn cañım çok teşekkür ederim darısı sana tüm topige insaalah aminnnya se min canım cokkk sevindim insAllah 9 ay boyunca saglicakla büyür... tebrik ederim
Hayirli olsun insAllahh!! Kucagina almak nasip olsunn.... maasAllahh
Doğru diyosun canım kadrolulardanımYaseminnn inanmıyorumayyy maşallah subanallah!!! canım yaaa sağlıkla kucağına al inşallah.. topiğin kadrolularından alınca bu haberi çok daha bir seviniyorum, umut doluyorum yaa... Allah her aşamasının sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. mesajları okumadım ama neler yaptın bu ay anlatmadı isen hepsini anlat
CNm benim umarım biran önce çatlar kendine dikkat et alerji mi yine.Veson benim ateş yükseleceğine düşüyo ümidimi kaybetmeye başladım yine hastayımda nefes alamıyorum ağzım bi karış açık uyuyorum
hey masallaaahhh... dogum günü hazırlığı gibi olmuş. hepsi yendi mi bunların. ben bugüne kadar en fazla 4 cesit yaptim :)))1-Muska böreği
2-Pizza poaça
3-Ispanaklı labneli rulo
4-Fellah köftesi
5-Fasulye piyaz
6-kıbrıs tatlısı
7-Starbucks kurabiye
8-zeytinyağlı biber dolma
9-profiterol
10-puf puf muffin
11-yapamadım (irmikli havuç topu yapacaktım pes ettim havlu attım)
Teşekkür ederim canim
yok canım alerjiye bi iki hap içtim geçti ama felaket bi grip oldum burnum durmuo silmekten yara oldu resmen tuzlu su fln yaptım bana mısın demiyo hapta içiyorum ama şirkette içeri dışarı derken daha fena oldum çok soğuk hava kalın giyinsem olmuo ince giyinsem olmuo ztn haplarında haddi hesabı yokCNm benim umarım biran önce çatlar kendine dikkat et alerji mi yine.
BEN 8 E KADAR ÇIKTIM AMA ÇOK DAHA FAZLALARI DA VARMIŞ ŞAŞIRDIMhey masallaaahhh... dogum günü hazırlığı gibi olmuş. hepsi yendi mi bunların. ben bugüne kadar en fazla 4 cesit yaptim :)))
Ya kendine dikkat et sıcak tut kendini bol su iç dinlen Ihlamur iç cnm umarım biran önce düzelirsinyok canım alerjiye bi iki hap içtim geçti ama felaket bi grip oldum burnum durmuo silmekten yara oldu resmen tuzlu su fln yaptım bana mısın demiyo hapta içiyorum ama şirkette içeri dışarı derken daha fena oldum çok soğuk hava kalın giyinsem olmuo ince giyinsem olmuo ztn haplarında haddi hesabı yok
Sogan midemi yakiyor canimcnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?