- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Kiz gozun aydin yaa sevindim @sumbulkokusu ablam sen nasilsin temiz cikmis hsg insaAllah guzel haberle gelirsin bu ay leyla ablam sen nasilsin yaklasik 20 gundur nete giremedim hepinizi merak ediyorum nasilainiz insaAllah herkes iyidirAminn darısı tüm isteyenlere aminn
Spermiyogram testi vermek istediğinizi söyleyin yeterli cnm.bakılıyırsa kruger daha Detaylı kızlar öyle diyorduVeson canım eşim spermiyogram verecek de hangi değerlere bakılması lazım yani Dr a gidince bizim bir şey dememize gerek var mı ? Bir de kruger ve dünya sağlık örgütü testi mi ne varmış hangisi daha iyi olur ?
Veson canim nasilsin
Ovulasyon testi yapmaya kaçıncı gun baslasam serophene ictim ya one gelir yumurtlamam
Tam iyilesenedim de sesim cikmiyor hic
Ilk defa bu kadar kotu oldum
Canım bugün benim de ateş düştü sonunda. Benim eşim de bu ay verecek sperm testini. Birlikte seviniriz demiştik ama olmadı ikimiz de :) ne diyelim vardır bir hayır.Bende sonunda bugun 3 gün gecikmeyle adetimi oldum dun ates dusmustu zaten.Erkekleri surecten pek haberdar etmemek lazim. adetim gecikince ve ateste yuksek gidince (normalde hic olmadigi icin) esim cok umutlandi onu ilk kez bu kadar uzulmus gordum...onlara sadece betice soylemek lazim en anladim:)
Bu ay hic bisi takip etmeyecem. hic bir kur filanda yapmayacam. dereceyide sahibine geri verecem:) ocuyu sonra sati takip etmek filan cok guzel. her asamaya hakim oluyor insan ama ben stres yapiyorum
Bu ayda olmazsa zaten gelecek ay esim test verecek. sonrada doktora gidecegiz birlikte. her seyin hayirlisi. d
tamam canım teşekkürlerSpermiyogram testi vermek istediğinizi söyleyin yeterli cnm.bakılıyırsa kruger daha Detaylı kızlar öyle diyordu
Ne aspirin ne iğne yapmayacaksın dedi
yok canım alerjiye bi iki hap içtim geçti ama felaket bi grip oldum burnum durmuo silmekten yara oldu resmen tuzlu su fln yaptım bana mısın demiyo hapta içiyorum ama şirkette içeri dışarı derken daha fena oldum çok soğuk hava kalın giyinsem olmuo ince giyinsem olmuo ztn haplarında haddi hesabı yok
Veson canım eşim spermiyogram verecek de hangi değerlere bakılması lazım yani Dr a gidince bizim bir şey dememize gerek var mı ? Bir de kruger ve dünya sağlık örgütü testi mi ne varmış hangisi daha iyi olur ?
Mrb bence eşiniz geciktirmesin..eğer sıkıntı varsa 1 aylık tedavisini bile olmuş olur..çünkü ilaç alacaksa en az 3 ay sonra tesiri oluyor.Bende sonunda bugun 3 gün gecikmeyle adetimi oldum dun ates dusmustu zaten.Erkekleri surecten pek haberdar etmemek lazim. adetim gecikince ve ateste yuksek gidince (normalde hic olmadigi icin) esim cok umutlandi onu ilk kez bu kadar uzulmus gordum...onlara sadece betice soylemek lazim en anladim:)
Bu ay hic bisi takip etmeyecem. hic bir kur filanda yapmayacam. dereceyide sahibine geri verecem:) ocuyu sonra sati takip etmek filan cok guzel. her asamaya hakim oluyor insan ama ben stres yapiyorum
Bu ayda olmazsa zaten gelecek ay esim test verecek. sonrada doktora gidecegiz birlikte. her seyin hayirlisi. d
Ben de bu arkadaşlarda gördüm bunu... aman neyse aldım bitti geçti... çoğu bitti canım poaça kurabiye kaldı bir de tatlılar. Ben de bugün adet oldum zaten tatlıları yerim artık bol bolhey masallaaahhh... dogum günü hazırlığı gibi olmuş. hepsi yendi mi bunların. ben bugüne kadar en fazla 4 cesit yaptim :)))
Ben de bugün oldum canım. Yarın kontrole gidicem histereskopi sonrası ilk kontrolum olacak. Eşim gitmeden 1 ay daha deneme şansımız var inş yarın doktordan güzel haber alırım eşim gittiğinde de hamile kalmış olurum inşallah.. klomen falan kullansam mı diye düşünüyorum yarın doktora sorup. Çünkü klomen kullanınca 14 en geç 15 de çatlıyor yumurta , kendi halimde 26 yı bulduğu da oluyor...Bende sonunda bugun 3 gün gecikmeyle adetimi oldum dun ates dusmustu zaten.Erkekleri surecten pek haberdar etmemek lazim. adetim gecikince ve ateste yuksek gidince (normalde hic olmadigi icin) esim cok umutlandi onu ilk kez bu kadar uzulmus gordum...onlara sadece betice soylemek lazim en anladim:)
Teşekkür ederim canim insaalah devami gelirKiz gozun aydin yaa sevindim @sumbulkokusu ablam sen nasilsin temiz cikmis hsg insaAllah guzel haberle gelirsin bu ay leyla ablam sen nasilsin yaklasik 20 gundur nete giremedim hepinizi merak ediyorum nasilainiz insaAllah herkes iyidir
Aminn canim darısı sizlere insaalahSelamlar sevgili bayanlar,
Neler olmus bir gunde neler neler. ancak bitirebildim okumayi.
ya se min canim yaa ben soylemedjm ama her sabah senin tablkna bakiyordum. ne kadar da hamile gozukuyor diyordum son gunlerde. tebrikler. Rabbim saglicakla sihhatle guzelliklerle kucagina almayi nasip etsin.
passionete cok gecmis olsun esinin basina gelenlere cok uzuldum. umarim en guzek cikis yolunu bilursunuz. hakettiginizi sonuna kadar alirsiniz. ama cokta uzulmemeye calisin en azindan zalim olan taraf degilsibiz. Allah kimsede kimsenin hakkini koymaz.
@sumbulkokusu canim yaa cok gecmesler olsun. tekrari yasanmasin insallah. zor gecmis hsg. buna uzuldum ama bir sey cikmamamsina cok sevindim. insallah bebek yakin olsun. en hayirli zamanda.
8403BHC canim sanada gecmis olsun. insallah devami bebek olur.
elmol cok bulantin varmis ya. psikolojik telkin yapmaya calissana. midem bulanmiyor ben iyiyim. yemek yiyebilirim.. belki bir faydasi dokunabilir. ya da kuruyemis yemwyi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?