Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da coraspin i bıraktırdı. Hatta dün ısrarla sordum kullanmayacaksın dedi.
Veson esmerm91
Kizlar bende bugün gittim prof a sordum
Ne kan sulandırıcıya ne igne ye gerek yok dedi.
Bunlar her insan da olan pıhtılaşmadır dedi.
Sağlıksızdır ondan düşmüştür dedi
Ilk hamileliklerin düşük le sonuclanması olabilen bişey dedi
Öyle iste kan sulandırıcı hap bile kullanmayacan dedi

Tabi sagliksiz gebelikse nedensiz düşük bile olabiliyormus.insallah bu gebelign saglikli olurda minigini kucagina alirsn canm.ben bizim mart annelerine bir soraym bakalm onlar nicin kullaniyorlarlar acaba igneyi

Kizlar ben simdi disciye geldim. bi doktorun isminin başında Dt. yaziyor digerinde Dr. yaziyor. niye öyle ki? Veson

Kizlar ben simdi disciye geldim. bi doktorun isminin başında Dt. yaziyor digerinde Dr. yaziyor. niye öyle ki? Veson
Canım bugun ruyamda seni gordum testin silik çizgi çıkmıştı.İnşallah ruyam çıkar yakında hamiş listesinde olursun
Bu arada gecmiş olsun

morfolojiye kruger methoduna göre bakan bir yere yaptırsın cnm.
Canım Dr a söylemiş kruger methoduna göre istiyorum diye ama sen bana bırak demiş Dr :) başka bir şey söylememiş. Bir de ultrason istemiş. Spermiyogramı bugün vermeyecek zaten salı gününe randevu vermişler.

üroloji doktoruna gittiyse sorun yok o zaman canım İnşallah güzel çıkar değerler..

Canım bugun ruyamda seni gordum testin silik çizgi çıkmıştı.İnşallah ruyam çıkar yakında hamiş listesinde olursun
Bu arada gecmiş olsun
ayyyy canim benim yaaa bu bana cok iyi moral oldu :) cok sağol:) insallah bu ay sende bende silik cizgi görürüz artik gebelik testinde... hatta şöyle bi 5 kisi filan hamile kaliverse ayni anda ne güzel olcak

Evet cnm artık ÇOĞU Dr bu görüşte riskli mutasyonlara sulandırıcı veriyorlar.allaha emanet kötü Şeyler aklına getirme kendine dikkat et

benim yumoşa bak büyüyemedi gitti bidaki ay bende inofolicle ovu testi alıcam bu aydan çoktan ümidimi kestim niyese

Sanki senin olacak gibi hissediyorum ben bu ay neden bilmem inşaallah öyle olur bi de ShinSeGi var aklımda sanki uzak değil artık yakın gibi geliyor.

ikimiz müjdeler bekliyorduk ama olmadi. normal aylarda benim ümitlenmeme hic zaman kalmiyordu. aates adete yakin düsüyor tam gününde de geliyordu. ama hem ates düsmeyip hemde gecikince ümitlenmistim. ya hayr olsun. vardir elbet bir sebebi. yeni ay yeni ümitler. yaa bende de bal tarcin cörek otu var ara ara onu atayim agzima diorum tam kür gibi degilde esimede keci boynuzu yediriyoyrum:) yarin tahlil sonuclarim cikacak muhtemelen d vitaminine baslayacam. ne diyelim yeni ay yeni ümitler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…