Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb bence eşiniz geciktirmesin..eğer sıkıntı varsa 1 aylık tedavisini bile olmuş olur..çünkü ilaç alacaksa en az 3 ay sonra tesiri oluyor.
bu ay artik imkansiz cünkü yurt disindayyim ve noele yakin burada isler pek yürümüyor tatil havasinda oluyor bu almanlar.. ocak itibariyla baslayacagiz insalalh. yinede tesekkür ederim

hayirlis olsun canim ya. bir sürü secenek var .. Hangisi en dogru yönlenesin insallah. böyle planlar fillan yapiyoruz y sonra bir sey oluyor alt üst ouyor tüm planlar. Insallah Allah bize en güzel plani yapar :)

bak ne diyecegim. yasemin dün yazmis ya kafayi asilamaya takmistim bu aydan zaten ümidimi kestmistim bir de baktim hamileyim.. hatirladigima xderinmavix de öyle bir seyler yazmisti köye mi gitmislerdi bu ay olmaz zaten köydeyiz falan gibi diyip öyle hamile kalmisti...
bilmiyorum böyle seyler duyunca anlamaya calisiyorum- cidden bu bebek mevzusundan biraz bile olsa uzaklasmamiz gerekiyor sanirsam. bu nasil olacak bimiyorum ama bir sekilde olmali.

bende diyorum ki esim hic test vermedi ondan önümüzü goremiyoruz. nasilsa oakta test verecek deyip kendimi kandirmak, diyete asilmak, almanca ögrenmeye asilmak günde 4 böl+m almanca dizi izlemeye asillmak ve unutmak istiyorum... unutmak unutmak.. keske basarabilsem..

Sanki senin olacak gibi hissediyorum ben bu ay neden bilmem inşaallah öyle olur bi de @ShinSeGi var aklımda sanki uzak değil artık yakın gibi geliyor.
İnşallah canım topiğin müdavimleri olarak hepimiz bu ay güzel haberler alsak inşallah ya...

@Veson ağrı felaket , gittikçe artıyor, nefesim kesiliyor zaman zaman... iyi ki izinliymişim bugün..

Ben kıza nasıl hamile kaldım biliyor musun? aylarca klomen kullandım gebelik oluşmadı tam Ramazan geliyor bu ay ada verelim tedaviye dedik.eşim de bu arada varikosel ameliyatı olur Ramazan'dan sonra tekrar başlarız dedik.eşim ameliyata girerken meğer ben hamile imişim

Salliala da eşi varikosel ameliyatı için araştırma yaparken hamile kaldı bu tarz Örnekler çok.vakti gelince eabbim unutturuyor demekki.unutman dileği ile

İnşallah canım topiğin müdavimleri olarak hepimiz bu ay güzel haberler alsak inşallah ya...

@Veson ağrı felaket , gittikçe artıyor, nefesim kesiliyor zaman zaman... iyi ki izinliymişim bugün..
Hadi ya ben hiç bilmedim.hatta akıntı geldi diye wc ye gittim iç çamaşırım batmıştı.sıcak bir duş al belki iyi gelir

ayyyy canim benim yaaa bu bana cok iyi moral oldu :) cok sağol:) insallah bu ay sende bende silik cizgi görürüz artik gebelik testinde... hatta şöyle bi 5 kisi filan hamile kaliverse ayni anda ne güzel olcak
Amiin canım
Ben inanıyorum ins 2017 yılında bütün liste eriycek

Canım bu ay son güne kadar ben zaten yumurtlama bile olmadı diyordum. O iş nasip kısmet , 3 hamileliğim de adetten 1 hafta önce test yapmaya başladığım en stresli zamanlarda oldu hatta. Tabiki çok fazla stres herşeyi olumsuz etkiliyor ama ben stresli olduğumu düşünmüyorum şu anda. Hele hamile kaldığım zamanlara göre bin kat daha rahatım...

Hani hiç düşünmediğim ayda oldu diyecek olsam inan bu ay derdim , 20 gündür yazıyorum bu ay yumurtlama olmadı , bu ay boş geçiyor diye

4 senede spora da başladım, rejime de girdim, aylarca takibi tedaviyi de bıraktım. Ama üstüne düştüğüm dönemlerde oldu benim hamilelikler.. devamı gelmedi ama ne yazık ki hiçbirinin

KIZLAR ELHAMDULİLLAH SONUÇ 608 ÇIKTI.
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
RABBİM BU DEFA TAMAMINA ERDİRİR SAĞLIKLA İNŞAALLAH
DARISI TÜM İSTEYENLERE AMİNN
Masallah canım Allahım tamamına erdirsin saglıcakla kucagına alırsın bebeğini inşallah
Kendine dikkat et canım bizlerede dua et

bu ay artik imkansiz cünkü yurt disindayyim ve noele yakin burada isler pek yürümüyor tatil havasinda oluyor bu almanlar.. ocak itibariyla baslayacagiz insalalh. yinede tesekkür ederim

spor hareketleri yapmanı tavsiye ederim.gaz sıkışmasıyla birlikte ağrı şiddetleniyor çünkü..ben de çok işe yaradı.

Tabi sagliksiz gebelikse nedensiz düşük bile olabiliyormus.insallah bu gebelign saglikli olurda minigini kucagina alirsn canm.ben bizim mart annelerine bir soraym bakalm onlar nicin kullaniyorlarlar acaba igneyi
Insaalah canım
Tabi sor
Galiba bu faktörle alakalı benimki önemsiz 2 faktörmüş
Bide homozigot degil heterizogotmuş.
Homozigot olanlar mecbur kullaniyormus

Kızlar bilenler bilir benim vajen girişinde yara oluyor( yırtık) ne yaptıysam kremler dogal seyler gecmedi dün baska dra gittim şekerden şüphelendi bisürü test istedi
Neyse çikolata kistimide gosterdi bir tanemi dedim evet dedi hatta resmini verdi
Benim kistim iki taraflıydı hem sag hem solda.şok oldum gecen ay sogan kürü yapmıstım ondan gitmiş olabilir mi?
Testleri goturdugumde bir daha sorcam yumurtamda yoktu.pazartesi ovu pozitifken degerlendirdik..
Bana dua edin kızlar bebiş sorunundan once bu hastalıgımdan kurtulmam gerekiyor

Insaalah canım
Tabi sor
Canım benimki homozigot çıktı genetik dru onemsenmeyecek birsey dedi kafam karıştı şimdi
C677t geni değil mi

Insaalah canım
Tabi sor
Sordm canm bi arkadasin 2 düşügü olmus bi doktor kullanmana gerek yok demis ama bir digeride mutlaka kullanmalisin demis coraspirin 100lük kullaniyormus bence bir kac doktora daha sorsun aman felan dedi ama bilemedim profa sormussn gerci daha ne yapacaksin ki :/

Evet cnm artık ÇOĞU Dr bu görüşte riskli mutasyonlara sulandırıcı veriyorlar.allaha emanet kötü Şeyler aklına getirme kendine dikkat et
ya se min canım çıktı mı sonucun ?

cıktı kızlar cok şükür 608
Insaalah devamı gelir.
Evet Veson Rabbime emanet artık insaalah bu defa düsmez

Kesinlikle aklimdan attigimla olduğuna inaniyorum Tabi Rabbimin izni ile.
benimki sebepsiz di yapmadığım sey kalmadi gitmedigim doktor kalmadi
En son prof a gittim özel muayenesi olan.
Ona muayene oldum tüm testleri falan gosterdim
Oda hersey normal olmamasi için bi sebep yok elimizden bisey gelmiyor bu durumda
Aşılama öneriyorum dedi.
Bende tamam dedim prof bile bi sorun yok diyo artık aşılama falan başlayayım dedim.
Kan tahlilleri istedi doktor yaptirdim
Rapor cikartilacak dedi cikarttim
Recetem bile hazirdi
Artık adeti bekliyordum
Sürekli aşılama ile ilgili yazilar okuyordum
Asilama ile ilgili bi sayfa var 700 sayfalık
350 sayfasını okudum düşün.
Rüyamda bile aşılama görüyordum
Amaaa bak çok şükür mucizem geldi.
Bende aklimdan atamiyordum atamamda sırf şu aşılama meselesi unutturdu

Canim ozelde 2 doktor gerek yok dedi
Hematoloji yani kan hastalıkları doktoru gerek yok dedi
Prof gerek yok dedi
Devlette 2 doktor gerek yok 1 doktor gerek var dedi. Bide hemotoloji doktoru doktorun kullan derse önlem amaçlı olabilir dedi
Masallah canım Allahım tamamına erdirsin saglıcakla kucagına alırsın bebeğini inşallah
Kendine dikkat et canım bizlerede dua et
Aminnn her zaman dualarimdasiniz canim

maşallah canım katkat artsın inşallah, sağlıkla kucağına al
aminnn canım sıra sizzzdeeee insaalah

Canım benimki homozigot çıktı genetik dru onemsenmeyecek birsey dedi kafam karıştı şimdi
C677t geni değil mi
canım tek gen degil 5 faktör mü ne var ya onlarin hepsi homozigot olunca.
Heterozigot taşıyıcı
Homozigot kendinde olan pihtilasmaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…