Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SOĞAN kürü işe yaramış olabilir hadi bebiş gelsin inşallah bat ne zaman

KIZLAR DOKTORA GİTTİM.
HSG DE SIKINTI YOK DEDİ, RAHİM AĞZINA BAKTI CANIMI YAKTI BİRAZ SORUN YOK DEDİ.
YUMURTALIKLARA BAKTI, BÜYÜYEN YUMİŞLER VAR DEDİ, SORUN YOK DEDİ.
EŞİNİN SPERM TESTİNİ YENİLEYİN BİR DAHA GELİN DEDİ.
PAZARTESİ TEKRAR GİTCEZ, TEST VERCEZ ERKEN SAATTE HEMEN ÇIKAR MI ACABA??
O GÜNE DOKTORA RANDEVU ALSAM.

vay be senin hikayeni bilmiyordum. hep mi böyle olur ya? unuttur Ya Rab :) insan kelimesini iki köke nispet ediyorlar. bir tanesi nisyan :) yani insan unutan varliktir . unutacam insallah :)
Anneme adetime su kadar kaldi deyince yavrumm diyor sen nereden biliyon böyle seyleri . biz bilmezdik bakmisiz iki aylik gebeyiz. :)

Canım benimki homozigot çıktı genetik dru onemsenmeyecek birsey dedi kafam karıştı şimdi
C677t geni değil mi
Cnm benim 2 Heterozigot gen var ama seninki farklı gen.dr bana gerek yok dedi.sana Dr lar ne diyorsa onları uygula.hangi genler riskli çok bir bilgim yok ama biri pai diye biliyorum

canim benim ya... insallah unlar son yasadiklarin olur,,
evet bu ay cokr ahattin bende farkindaydim... Ya iste o zaman bazisida kisisel demek. ben mesela unutmasam olmayacak hissindeyim. ilkte te öyle olmustu. bu ay sinavim var ayrica türkiyeye gidecem dönünce düseriz üstüne diyordum ki hamile kalmisim o ay.. devami gelmedi ya hayrolsun...

Allah hepimize neye ihtiyacimiz varsa ondan versin insallah :)

Yok hep böyle olmadı son gebelikte yoğun bir istek içindeydim takipler ateş ölçme kendimi dinleme sürekli topikteyim falan bazı taktikler uyguluyorum o ara ve gebelik oldu.yani aklımdan hiç Çıkmayan bir dönemdi ve gebelik oldu. Herşeyin vakti var.bunu bazen Rabbim unutturarak yapıyor.keşke akıldan çıkarmak kolay olsa idi ama zor

350 sayfa :) bende ilk gebe kaldigim ay aman sinav var türkiyee gidecem bosverelim dönünce devam ederiz demistim. birde o zaman bi amerikan dizisini almanca olarak 6 sezonunu bitirmistim :) unutmusum o arada :)
insallah insallah saglicakla devam etsin. güzelliklerle dogur kucagina al. göz aydinligi olsun sana .

ben inaniyorum olacak insallah. olacak bir sekilde.. Rabbim cok aratmasin insallah

Soğuk muydu cekildigin yer canım gaz olmuştur belki ayağının altına sıcak su koy biraz gaz cikarsan geçer heralde
evet nedense o oda soguktu. bravo . nerden anladın. ama sorun ne biliyor musun eve geldikten 1 saat sonra fenalaştım sankı butun iç organlarım ezilmiş zedelenmiş çok fenalastım. imdi biraz daha ıyıyım. yuruyemıyordum bile. kolum kafam ve ayagım dısınsa vucudumu cevıremıyordum bile. hareket bıle edemıyordum. şimdi zorlanarak yürüyorum. şiş hafif azaldı.

neden hastane sıcacık o oda buz gibi onu da anlamadım ama

cnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersen
kızlar hepınız kalorıfer ustune su koyun zararlı gazları temılıyr. hatta şu bir mılyoncu tarzı yerlerde kalorıfere asılan su kapları var ve çokta şirin dekoratıf 1-2 lira onlardan alın mutlaka

ben de bugun yarın sogan suyu yapacagım

Inşallah hemencecik gelir bebişin

Maşallah canım maşallahhhhh

KIZLAR ELHAMDULİLLAH SONUÇ 608 ÇIKTI.
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
RABBİM BU DEFA TAMAMINA ERDİRİR SAĞLIKLA İNŞAALLAH
DARISI TÜM İSTEYENLERE AMİNN

Kat kat artsın inşallah

Bende var ama yine de etkili olmiyor ya
Su an sesim kisik ayy ses dosyası gonderilse konusur gonderirim valla ne haldeyim

Reactions: iiz
Valla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...

CNMçok geçmiş olsun

Aminn canim Allah razi olsun
Darisi sana tüm isteyenlerle beraber inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…