SOĞAN kürü işe yaramış olabilir hadi bebiş gelsin inşallah bat ne zamanKızlar bilenler bilir benim vajen girişinde yara oluyor( yırtık) ne yaptıysam kremler dogal seyler gecmedi dün baska dra gittim şekerden şüphelendi bisürü test istedi
Neyse çikolata kistimide gosterdi bir tanemi dedim evet dedi hatta resmini verdi
Benim kistim iki taraflıydı hem sag hem solda.şok oldum gecen ay sogan kürü yapmıstım ondan gitmiş olabilir mi?
Testleri goturdugumde bir daha sorcam yumurtamda yoktu.pazartesi ovu pozitifken degerlendirdik..
Bana dua edin kızlar bebiş sorunundan once bu hastalıgımdan kurtulmam gerekiyor
Ben kıza nasıl hamile kaldım biliyor musun? aylarca klomen kullandım gebelik oluşmadı tam Ramazan geliyor bu ay ada verelim tedaviye dedik.eşim de bu arada varikosel ameliyatı olur Ramazan'dan sonra tekrar başlarız dedik.eşim ameliyata girerken meğer ben hamile imişim
Salliala da eşi varikosel ameliyatı için araştırma yaparken hamile kaldı bu tarz Örnekler çok.vakti gelince eabbim unutturuyor demekki.unutman dileği ile
Cnm benim 2 Heterozigot gen var ama seninki farklı gen.dr bana gerek yok dedi.sana Dr lar ne diyorsa onları uygula.hangi genler riskli çok bir bilgim yok ama biri pai diye biliyorumCanım benimki homozigot çıktı genetik dru onemsenmeyecek birsey dedi kafam karıştı şimdi
C677t geni değil mi
canim benim ya... insallah unlar son yasadiklarin olur,,Canım bu ay son güne kadar ben zaten yumurtlama bile olmadı diyordum. O iş nasip kısmet , 3 hamileliğim de adetten 1 hafta önce test yapmaya başladığım en stresli zamanlarda oldu hatta. Tabiki çok fazla stres herşeyi olumsuz etkiliyor ama ben stresli olduğumu düşünmüyorum şu anda. Hele hamile kaldığım zamanlara göre bin kat daha rahatım...
Hani hiç düşünmediğim ayda oldu diyecek olsam inan bu ay derdim , 20 gündür yazıyorum bu ay yumurtlama olmadı , bu ay boş geçiyor diye
4 senede spora da başladım, rejime de girdim, aylarca takibi tedaviyi de bıraktım. Ama üstüne düştüğüm dönemlerde oldu benim hamilelikler.. devamı gelmedi ama ne yazık ki hiçbirinin
Yok hep böyle olmadı son gebelikte yoğun bir istek içindeydim takipler ateş ölçme kendimi dinleme sürekli topikteyim falan bazı taktikler uyguluyorum o ara ve gebelik oldu.yani aklımdan hiç Çıkmayan bir dönemdi ve gebelik oldu.vay be senin hikayeni bilmiyordum. hep mi böyle olur ya? unuttur Ya Rab :) insan kelimesini iki köke nispet ediyorlar. bir tanesi nisyan :) yani insan unutan varliktir . unutacam insallah :)
Anneme adetime su kadar kaldi deyince yavrumm diyor sen nereden biliyon böyle seyleri . biz bilmezdik bakmisiz iki aylik gebeyiz. :)
Kesinlikle aklimdan attigimla olduğuna inaniyorum Tabi Rabbimin izni ile.
benimki sebepsiz di yapmadığım sey kalmadi gitmedigim doktor kalmadi
En son prof a gittim özel muayenesi olan.
Ona muayene oldum tüm testleri falan gosterdim
Oda hersey normal olmamasi için bi sebep yok elimizden bisey gelmiyor bu durumda
Aşılama öneriyorum dedi.
Bende tamam dedim prof bile bi sorun yok diyo artık aşılama falan başlayayım dedim.
Kan tahlilleri istedi doktor yaptirdim
Rapor cikartilacak dedi cikarttim
Recetem bile hazirdi
Artık adeti bekliyordum
Sürekli aşılama ile ilgili yazilar okuyordum
Asilama ile ilgili bi sayfa var 700 sayfalık
350 sayfasını okudum düşün.
Rüyamda bile aşılama görüyordum
Amaaa bak çok şükür mucizem geldi.
Bende aklimdan atamiyordum atamamda sırf şu aşılama meselesi unutturdu
ben inaniyorum olacak insallah. olacak bir sekilde.. Rabbim cok aratmasin insallahYok hep böyle olmadı son gebelikte yoğun bir istek içindeydim takipler ateş ölçme kendimi dinleme sürekli topikteyim falan bazı taktikler uyguluyorum o ara ve gebelik oldu.yani aklımdan hiç Çıkmayan bir dönemdi ve gebelik oldu.Herşeyin vakti var.bunu bazen Rabbim unutturarak yapıyor.keşke akıldan çıkarmak kolay olsa idi ama zor
KIZLAR ELHAMDULİLLAH SONUÇ 608 ÇIKTI.
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
RABBİM BU DEFA TAMAMINA ERDİRİR SAĞLIKLA İNŞAALLAH
DARISI TÜM İSTEYENLERE AMİNN
evet nedense o oda soguktu. bravo . nerden anladın. ama sorun ne biliyor musun eve geldikten 1 saat sonra fenalaştım sankı butun iç organlarım ezilmiş zedelenmiş çok fenalastım. imdi biraz daha ıyıyım. yuruyemıyordum bile. kolum kafam ve ayagım dısınsa vucudumu cevıremıyordum bile. hareket bıle edemıyordum. şimdi zorlanarak yürüyorum. şiş hafif azaldı.Soğuk muydu cekildigin yer canım gaz olmuştur belki ayağının altına sıcak su koy biraz gaz cikarsan geçer heralde
kızlar hepınız kalorıfer ustune su koyun zararlı gazları temılıyr. hatta şu bir mılyoncu tarzı yerlerde kalorıfere asılan su kapları var ve çokta şirin dekoratıf 1-2 lira onlardan alın mutlakacnm bulundugun ortamda havanin nemli olmasina özen göster. eger buhar makinen yoksa kaloriferin üstüne islak bez koy. bi de sümbülkokusunun dedigi gibi sogan kuru bu tip enfeksiyonlarada cok iyi geliyor dene istersen
Canım demekki progesteronun çeşisinden kaynaklanıyor yada bünye mi bilemedim ama bırakınca benim ateş fos olduteste falan da gerek kalmadı artık. İnşallah yarın gelir de histereskopi sonrası kontrolu kaçırmam. Adetliyken gitmem gerekiyor iznim bitmeden adet gelsin de bari kontrole gideyim
1-Muska böreği
2-Pizza poaça
3-Ispanaklı labneli rulo
4-Fellah köftesi
5-Fasulye piyaz
6-kıbrıs tatlısı
7-Starbucks kurabiye
8-zeytinyağlı biber dolma
9-profiterol
10-puf puf muffin
11-yapamadım (irmikli havuç topu yapacaktım pes ettim havlu attım)
KIZLAR ELHAMDULİLLAH SONUÇ 608 ÇIKTI.
SUBHANALLAH
MAŞAALLAH
RABBİM BU DEFA TAMAMINA ERDİRİR SAĞLIKLA İNŞAALLAH
DARISI TÜM İSTEYENLERE AMİNN
Yok olcum yapmaz bunu kullanirken 16. gun progestan baslar canimÇok şükür iyiyim cnm Dr Kontrolü yok mu ?
Bende var ama yine de etkili olmiyor yakızlar hepınız kalorıfer ustune su koyun zararlı gazları temılıyr. hatta şu bir mılyoncu tarzı yerlerde kalorıfere asılan su kapları var ve çokta şirin dekoratıf 1-2 lira onlardan alın mutlaka
ben de bugun yarın sogan suyu yapacagım
Hakikaten haa.. bugun akintim cogaldi yalniz. Aksama bi calisma kondurayım olmazsa.. ben 20 den sonraki catlamalara aliskin olunca pekk dokunmadi düşmesiElcanki senle benim ateşi ne yapmalı bi yükselcek gibi oluyolar hop ertesi gün düşmüş
Valla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
Bat 27 aralık canımSOĞAN kürü işe yaramış olabilir hadi bebiş gelsin inşallah bat ne zaman
CNMçok geçmiş olsunValla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...
ersinYok olcum yapmaz bunu kullanirken 16. gun progestan baslar canim
Aminn canim Allah razi olsun350 sayfa :) bende ilk gebe kaldigim ay aman sinav var türkiyee gidecem bosverelim dönünce devam ederiz demistim. birde o zaman bi amerikan dizisini almanca olarak 6 sezonunu bitirmistim :) unutmusum o arada :)
insallah insallah saglicakla devam etsin. güzelliklerle dogur kucagina al. göz aydinligi olsun sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?