Insaallah digerinde duyamamistim Rabbim bunda nasip edermaşallah canım çok güzel değerdevamı gelsin inşallah, berber kalp atışı sevincimizide paylaşalım. :)
Aminnn insaalah canim darisi sizlere insaalahInşallah hemencecik gelir bebişin
Maşallah canım maşallahhhhh
Kat kat artsın inşallah
Aminn çok teşekkür ederimValla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...
Sağol tuğbacım..CNMçok geçmiş olsun
Amin canım inşallah...Aminn çok teşekkür ederim
Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah
aaa neden biz klomen kullanırken şu kdr mm oldu bu kdr mm oldu şu gün iğneyi vur fln diyo doktorlar senin serephone için mi dedin kontrol yok dieYok olcum yapmaz bunu kullanirken 16. gun progestan baslar canim
Sagol ablam benimmm allah razi olsun ama sana cok gecmis olsun bende nelerle ugrastim nelere kosturdum valla su iki ayin nasil gectigini anlamadim kosusturmaktan sonra sadece o mu su 30 hafta nasil gecti anlamadim haftaya cuma kontrole gidicem develte bakalim ne alemdeyiz cok merak ettim kizim nasil hayirlisiyla kucaklasam rahat edecem sana ve kizina cooookkk gecmis olsun insaAllahh guzel bir haber alip verirsin banadaValla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...
Cok gecmis olsun ablam yaevet nedense o oda soguktu. bravo . nerden anladın. ama sorun ne biliyor musun eve geldikten 1 saat sonra fenalaştım sankı butun iç organlarım ezilmiş zedelenmiş çok fenalastım. imdi biraz daha ıyıyım. yuruyemıyordum bile. kolum kafam ve ayagım dısınsa vucudumu cevıremıyordum bile. hareket bıle edemıyordum. şimdi zorlanarak yürüyorum. şiş hafif azaldı.
neden hastane sıcacık o oda buz gibi onu da anlamadım ama
Aminn canim yaya se min valla canm bilemedim ki bir sürü doktorada sormussun artik nasil yapacagin sana kalmis canm inşallah saglikla bu kezz kucağına alirsin
ya se min canim cok sevindim cok mutlu oldum. sonucun guzel cikacak insallah baksana test cok net bariz yani. kötü dusunme. bugun aldigim en guzel haber oldu inan moral oldun bana. @8403BHC iiz canlarim gecnis olsun sonucunuza cok sevindim. devlet hastaneleri hep agrili diyorlar canim makinalari cok eski oluyormus.
canım benimm çok teşekkür ederim. bebegin nasıl canım ? sen iyi misin ?Cok gecmis olsun ablam yarabbim tekrarini nasioe tmesin en kisa zamanda versin mucizeni ve bu cektiklerini unuttursun sana rabbim sana ve herkese anne olmak isteyen tum kadinlara nasip etsin rabbim
canım hapları ez ekmegın ıcıne koy onu ye . ben gecen gun ıcemedıgım bır hapı öyle yaptım. 1 gun önce ıctım sabaha kadar mıde bulantısından uyutmamıstı böyle yaptım hiç bir şey olmadı. kapsullu haplarında ıcını ac ekmege dök ye canım iyi oluyor hem de hap yan etki göstermıyor bende işe yarıyorDoktor bulantini bile bu artırıyor olabilir dedi inşallah geçer çabucak ya su içemiyorum ağzımı islatacak kadar zorla o kadar midemi bulandırıyor ki hapları bile bi yudum suyla içip çıkarmamaya çalışıyorum
canım hapları ez ekmegın ıcıne koy onu ye . ben gecen gun ıcemedıgım bır hapı öyle yaptım. 1 gun önce ıctım sabaha kadar mıde bulantısından uyutmamıstı böyle yaptım hiç bir şey olmadı. kapsullu haplarında ıcını ac ekmege dök ye canım iyi oluyor hem de hap yan etki göstermıyor bende işe yarıyor
Canı m çok geçmiş olsun yaaa... kimi yerde yapılan böyle ağrılı oluyormuş işte, ben de kendimi buna hazırlayıp gitmiştim çok ağrılı olacak bayılabilirim falan demiştim ama hiçbir ağrı olmamıştı... ne değişiyor da bu kadar farkediyor merkezlerde bilmiyorum.. çok geçmiş olsun. Sonuç güzel çıkmış ama buna çok sevindim.. hsg sonrası bikaç ayda hanilelik ihtimali artıyormuş inşallah sana da denk gelir bu ay güzel haber verirsin..
1-Muska böreği
2-Pizza poaça
3-Ispanaklı labneli rulo
4-Fellah köftesi
5-Fasulye piyaz
6-kıbrıs tatlısı
7-Starbucks kurabiye
8-zeytinyağlı biber dolma
9-profiterol
10-puf puf muffin
11-yapamadım (irmikli havuç topu yapacaktım pes ettim havlu attım)
Canim benim bildigim kadariyla ilaclar asla bu sekilde ezilerek veya suda eritilerek vs icilmemesi gerekiyor. Kas yapalim derken goz cikarmayin da aman.
yanlış mı ! ayy özür o zamaan bilmeden söyledim. araştıralım bunu en iyisi .
midende bir sorun mu var yoksa yakmaması lazımSogan midemi yakiyor canim
Ses kisikligi disinda iyiyim sukur simdilik
Ben hap yutmakta cok zorlandigim icin kayinvalidem bu sekilde yapmami soylemisti. Yapmadan internetten arastirmistim yapilmamasi gerektigini okumustum. Istersen sen de bir arastir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?