Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn çok teşekkür ederim
Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah

Sa
Sagol ablam benimmm allah razi olsun ama sana cok gecmis olsun bende nelerle ugrastim nelere kosturdum valla su iki ayin nasil gectigini anlamadim kosusturmaktan sonra sadece o mu su 30 hafta nasil gecti anlamadim haftaya cuma kontrole gidicem develte bakalim ne alemdeyiz cok merak ettim kizim nasil hayirlisiyla kucaklasam rahat edecem sana ve kizina cooookkk gecmis olsun insaAllahh guzel bir haber alip verirsin banada once saglik insaAllah hayirlisiyla gelicek kizina kardes

ya se min valla canm bilemedim ki bir sürü doktorada sormussun artik nasil yapacagin sana kalmis canm inşallah saglikla bu kezz kucağına alirsin

Cok gecmis olsun ablam ya rabbim tekrarini nasioe tmesin en kisa zamanda versin mucizeni ve bu cektiklerini unuttursun sana rabbim sana ve herkese anne olmak isteyen tum kadinlara nasip etsin rabbim

canımmm çok teşekkür ederim. buna ağrı demek az olur. bu gercekten bir eziyet. perişanım şu an da. sanki iç organlarım zarar görmüş gibi. kanamam da var. hani kızlar diyor ya hsg sonra normal hayatıma devam ettim lavaboya bile gidemiyorum . bugun yüzümü zor yıkadım. ben kendime ve cesaretime güvendim . bir daha böyle bir riske asla girmem çünkü bence bu sadece acı değil riskli de bir şey bu kadar vucut hırpalanması hiç hayır olmaz. keşke değil 500-700 , 2000 bin lira verseydimde yaptırmasaydım. yani yaptırdım geçti bile diyemiyorum. kendimi nasıl böyle bir riske attım dedim . şanssızlığım 2. sıra benımdı. ilk çığlığı korana içn hemşire bu özel bir durum 100 kişiden bir kişi bile böyle olmaz dedi diye güvendim. eger benden önce 2- kişi de böyle olsaydı dönerdim ben o kapıdan. acısında değilim valla rahim falan delinir allah korusun.

sadece anestezili çekilin diye demiyorum son sistem mi makinaları bakın sorun valla hiç şakası yok.

canım hapları ez ekmegın ıcıne koy onu ye . ben gecen gun ıcemedıgım bır hapı öyle yaptım. 1 gun önce ıctım sabaha kadar mıde bulantısından uyutmamıstı böyle yaptım hiç bir şey olmadı. kapsullu haplarında ıcını ac ekmege dök ye canım iyi oluyor hem de hap yan etki göstermıyor bende işe yarıyor

Canim benim bildigim kadariyla ilaclar asla bu sekilde ezilerek veya suda eritilerek vs icilmemesi gerekiyor. Kas yapalim derken goz cikarmayin da aman.

canım benim çok teşekkür ederim. hani girişe yerleştirilen alet var ya onda bile çok kaba davrandı o bile acıttı . hıssettıgıme gre smear de kı aletten farklıydı içine sonuna kadar iterek yerleştirdi demek ki makina ile ilgili. acı çekmeyen 1 kişi bile yoktu ki. herkes çığlık attıyordu. hastane bildiğin ayaga kalktı. hem de iç bölmeye alıyorar ordan da başka odaya geçiyorsun. eşim ben seslere dayanamadım dışarı çıktım dedi. eşimde öyle hassas biri değildir.

yarın hastaneye giidiyoruz aşılama yapılabilir diye kağıt verdi elime yarın hocalardan biri görecekmiş bilmiyorum artık kim. farklı bir yere sevketti . o karar verecekmiş. yarın 13:00 de belli olacak. belki de bu ay aşılama olacak .

belki hsg yeni çekildiği için olmayabilir bilemiyorum ama hala kanamam devam edıyor lekelenme seklınde de degıl damla damla ınıyor

Son düzenleme:
kızlar , hsg çekildiği ay aşılama yapıyorlar mı ?

dün doktorum bunu düşünmeden mi cumaya gel aşılama için bir bakalım dedi yoksa oluyor mu bilmiyorum. doktor dün dalgındı çünkü hadi gel smear alayım şimdide dedi ama ben şu an da hsg den cıkım kanamam var dedim kafası doluydu yani

Ben hap yutmakta cok zorlandigim icin kayinvalidem bu sekilde yapmami soylemisti. Yapmadan internetten arastirmistim yapilmamasi gerektigini okumustum. Istersen sen de bir arastir canim.

doktorlara soralım bir de. bana hsg öncesi bir ilaç verdi resmen riskli bir ilaç . 1 tane içtim perişan etti beni ben de ekmekle yedım hiç bir etkisi kalmadı midem daha az bulandı o yüzden dedım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…