- 5 Mayıs 2013
- 33.906
- 41.569
- 798
doktorlara soralım bir de. bana hsg öncesi bir ilaç verdi resmen riskli bir ilaç . 1 tane içtim perişan etti beni ben de ekmekle yedım hiç bir etkisi kalmadı midem daha az bulandı o yüzden dedım ben de
Ay cnm ya senin yazdıklarını okudukça perişan oldum.çok geçmiş olsun Valla
canım benim çok teşekkür ederim. hani girişe yerleştirilen alet var ya onda bile çok kaba davrandı o bile acıttı . hıssettıgıme gre smear de kı aletten farklıydı içine sonuna kadar iterek yerleştirdi demek ki makina ile ilgili. acı çekmeyen 1 kişi bile yoktu ki. herkes çığlık attıyordu. hastane bildiğin ayaga kalktı. hem de iç bölmeye alıyorar ordan da başka odaya geçiyorsun. eşim ben seslere dayanamadım dışarı çıktım dedi. eşimde öyle hassas biri değildir.
yarın hastaneye giidiyoruz aşılama yapılabilir diye kağıt verdi elime yarın hocalardan biri görecekmiş bilmiyorum artık kim. farklı bir yere sevketti . o karar verecekmiş. yarın 13:00 de belli olacak. belki de bu ay aşılama olacak .
belki hsg yeni çekildiği için olmayabilir bilemiyorum ama hala kanamam devam edıyor lekelenme seklınde de degıl damla damla ınıyor
cnm ben de o şekilde tehlikeli diye biliyorum o kapsül hapların içini falan açmak da tehlikeli.birara Facebook da bir mesaj dönüp duruyordu bu apar.....ax birisi dilaltında ezmiş beyin kanaması geçirmiş bir kadın aman dikkatdoktorlara soralım bir de. bana hsg öncesi bir ilaç verdi resmen riskli bir ilaç . 1 tane içtim perişan etti beni ben de ekmekle yedım hiç bir etkisi kalmadı midem daha az bulandı o yüzden dedım ben de
Valla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
@ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...
canımmm çok teşekkür ederim. buna ağrı demek az olur. bu gercekten bir eziyet. perişanım şu an da. sanki iç organlarım zarar görmüş gibi. kanamam da var. hani kızlar diyor ya hsg sonra normal hayatıma devam ettim lavaboya bile gidemiyorum . bugun yüzümü zor yıkadım. ben kendime ve cesaretime güvendim . bir daha böyle bir riske asla girmem çünkü bence bu sadece acı değil riskli de bir şey bu kadar vucut hırpalanması hiç hayır olmaz. keşke değil 500-700 , 2000 bin lira verseydimde yaptırmasaydım. yani yaptırdım geçti bile diyemiyorum. kendimi nasıl böyle bir riske attım dedim . şanssızlığım 2. sıra benımdı. ilk çığlığı korana içn hemşire bu özel bir durum 100 kişiden bir kişi bile böyle olmaz dedi diye güvendim. eger benden önce 2- kişi de böyle olsaydı dönerdim ben o kapıdan. acısında değilim valla rahim falan delinir allah korusun.
sadece anestezili çekilin diye demiyorum son sistem mi makinaları bakın sorun valla hiç şakası yok.
hani d vitamini falan ya d akan ilacı kırılıp ekmege dökülüp yeniyor ya benim ordan aklıma gelmişti ama içtigim ilaç felaketti ya doktor bunu nasıl yazmış dedim internete de baktım bogazı bile delen bir ilaç iini açtım ekmeğe döktum ıctım işte bence direk içmek daha kötüydü eğer hsg olmasaydı başka şey olsaydı içmezdim zaten. zaman olsaydı içmez tekrar giderdim doktoraDoktorlar ilaclarin su disinda hicbir seyle yutulmamasi gerektigini soyluyor canim.
Ay cnm ya senin yazdıklarını okudukça perişan oldum.çok geçmiş olsun Valla
cnm ben de o şekilde tehlikeli diye biliyorum o kapsül hapların içini falan açmak da tehlikeli.birara Facebook da bir mesaj dönüp duruyordu bu apar.....ax birisi dilaltında ezmiş beyin kanaması geçirmiş bir kadın aman dikkat
cıktı kızlar cok şükür 608
Insaalah devamı gelir.
EvetVeson Rabbime emanet artık insaalah bu defa düsmez
en erken 2 saate cıkıyor en gec ertesı gune canım. ama çoğunlukla verıyorlar 2 saateKIZLAR DOKTORA GİTTİM.
HSG DE SIKINTI YOK DEDİ, RAHİM AĞZINA BAKTI CANIMI YAKTI BİRAZ SORUN YOK DEDİ.
YUMURTALIKLARA BAKTI, BÜYÜYEN YUMİŞLER VAR DEDİ, SORUN YOK DEDİ.
EŞİNİN SPERM TESTİNİ YENİLEYİN BİR DAHA GELİN DEDİ.
PAZARTESİ TEKRAR GİTCEZ, TEST VERCEZ ERKEN SAATTE HEMEN ÇIKAR MI ACABA??
O GÜNE DOKTORA RANDEVU ALSAM.
geçmişler olsun LeylacımValla canım 4 gündür hem ben hemde kızım çok hasta olduk.. Doktora gittim. Ilaçlarını kullanıyorum inşallah geçer.. Öksürük de başladı... Kuzum kaç gündür okula gidemedi ateşlendi.. Birbirimize bulaştırdık galiba... Sen nasılsın gülüm? Doğum yaklaştı malum.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım benim...
@ya se min canım hayırlı olsun. Gözün aydın sağlıkla devam etsin inşaallah kuzum...
Ben hap yutmakta cok zorlandigim icin kayinvalidem bu sekilde yapmami soylemisti. Yapmadan internetten arastirmistim yapilmamasi gerektigini okumustum. Istersen sen de bir arastir canim.
Canım hala toparlayamamissin çok üzüldüm.bir yere gidip kontrole mi gitseydin
canımmm çok teşekkür ederim. buna ağrı demek az olur. bu gercekten bir eziyet. perişanım şu an da. sanki iç organlarım zarar görmüş gibi. kanamam da var. hani kızlar diyor ya hsg sonra normal hayatıma devam ettim lavaboya bile gidemiyorum . bugun yüzümü zor yıkadım. ben kendime ve cesaretime güvendim . bir daha böyle bir riske asla girmem çünkü bence bu sadece acı değil riskli de bir şey bu kadar vucut hırpalanması hiç hayır olmaz. keşke değil 500-700 , 2000 bin lira verseydimde yaptırmasaydım. yani yaptırdım geçti bile diyemiyorum. kendimi nasıl böyle bir riske attım dedim . şanssızlığım 2. sıra benımdı. ilk çığlığı korana içn hemşire bu özel bir durum 100 kişiden bir kişi bile böyle olmaz dedi diye güvendim. eger benden önce 2- kişi de böyle olsaydı dönerdim ben o kapıdan. acısında değilim valla rahim falan delinir allah korusun.
sadece anestezili çekilin diye demiyorum son sistem mi makinaları bakın sorun valla hiç şakası yok.
Cnm bu ay aşılama yapacaksa iğneli aşılama olmayacak sanırım.ileride tüp için gereken asilamalar var ya onlar adet bitmeden göbekten iğneye başlıyor sanırım tam bilmiyorum ama?
canım benim çok teşekkür ederim. hani girişe yerleştirilen alet var ya onda bile çok kaba davrandı o bile acıttı . hıssettıgıme gre smear de kı aletten farklıydı içine sonuna kadar iterek yerleştirdi demek ki makina ile ilgili. acı çekmeyen 1 kişi bile yoktu ki. herkes çığlık attıyordu. hastane bildiğin ayaga kalktı. hem de iç bölmeye alıyorar ordan da başka odaya geçiyorsun. eşim ben seslere dayanamadım dışarı çıktım dedi. eşimde öyle hassas biri değildir.
yarın hastaneye giidiyoruz aşılama yapılabilir diye kağıt verdi elime yarın hocalardan biri görecekmiş bilmiyorum artık kim. farklı bir yere sevketti . o karar verecekmiş. yarın 13:00 de belli olacak. belki de bu ay aşılama olacak .
belki hsg yeni çekildiği için olmayabilir bilemiyorum ama hala kanamam devam edıyor lekelenme seklınde de degıl damla damla ınıyor
Bugün benim eşim de ultrason çekildi ve 1. derece varikosel olduğu ortaya çıktı, Dr spermiyogram sonucunu görmeden herhangi bir şey söylemek için çok erken demiş. Bu varikosel senin sperm üretmeni nasıl etkiliyor bakalım görelim demiş. Bir de sıkı boxer giyme geniş çamaşır giy demiş. Spermleri biraz stres, biraz dar çamaşır, biraz sıcaklık, biraz varikosel azaltır derkeeeen bir bakmışsın sperm seviyen yerlerde olur, sonra 2-3 yıl uğraşırsın çocuk için demiş ürolog. Spermiyogram sonucundan önce sen sağlıklı mısın ona bakmak lazım, sen sağlıklı değilsen zaten sperm sayın ben kaliten düşük olur, sorun varsa önce kaynağını bulmamız gerekiyor falan demiş.Ben kıza nasıl hamile kaldım biliyor musun? aylarca klomen kullandım gebelik oluşmadı tam Ramazan geliyor bu ay ada verelim tedaviye dedik.eşim de bu arada varikosel ameliyatı olur Ramazan'dan sonra tekrar başlarız dedik.eşim ameliyata girerken meğer ben hamile imişim
Salliala da eşi varikosel ameliyatı için araştırma yaparken hamile kaldı bu tarz Örnekler çok.vakti gelince eabbim unutturuyor demekki.unutman dileği ile
gerçekten işe yarıyor soğan kürü sadece 1 ay kullandım kuş gibi hafiflemiştim. eğer bu ay aşılama olmazsa mutlaka yaacağım. yarın doktoru bekleyeceğim ne diyecek bakalım . hsg den dolayı 1 ay bekleyelım derse bu ay mutlaka soğan yapacagımSOĞAN kürü işe yaramış olabilir hadi bebiş gelsin inşallah bat ne zaman
Cnm ben devlette kolonoskobi oldum bu yıl anestezi verdiler hiç bisi hissetmedim.hastaneye gore mi değişiyor anlam veremedim.Geçmiş olsun Leyla. Kuzun da sen de inşallah hemen uyilesirsin cnm
Ayy senin hikayen benim ofis histeroskopiye benzemis. Ben de anestezisiz oldum ve masada daha acıdan mahvoldum. Sonrasinda az daha bayilacaktim. Kudma bulanti bas donmesj ve halsizlik... makattan agri kesici verdiler de nefes alabilmistim. Benim dr kendisi yapmak istedi devlette de o yüzden başıma bunlar geldi. Devlet endoskopi dahil anestezi kullanmıyor böyle inletiyor hastaları.
iğneli dedi bana klomen için geç dedi. ben 2 yıldır olmuyor dedim çünkü. yani iğneli olunca adetle mi başlanıyor o zaman geecek aya bırakılır . yarın doktordayım bakalım ne dıyecekCnm bu ay aşılama yapacaksa iğneli aşılama olmayacak sanırım.ileride tüp için gereken asilamalar var ya onlar adet bitmeden göbekten iğneye başlıyor sanırım tam bilmiyorum ama?
Ben öle hatırlıyorum adet 5. Gününde başlanıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam tabiiğneli dedi bana klomen için geç dedi. ben 2 yıldır olmuyor dedim çünkü. yani iğneli olunca adetle mi başlanıyor o zaman geecek aya bırakılır . yarın doktordayım bakalım ne dıyecek
elime verdıklerı kagıtta ertesı gun kontrol filmi cekılmelı dıyorlardı ama bana kımse öyle bir şey demedı . yanımda bır kız vardı o 2. kere çekilmiş. o da bana ertesı gun bır fılm daha cekılmek gerekıyor dedı ama ben o halimle sormadım . bugunde kendıme gelemedımki arayayımCanım hala toparlayamamissin çok üzüldüm.bir yere gidip kontrole mi gitseydinçabucak geçsin ins
Canım bütün haplar aynı değildir. Bol Su ile yutulması gerekir. Ezmek ya da suda eritmek Allah korusun ölümcül sonuçlara bile neden olabilir. Sen de yapma böyle şeyler.canım hapları ez ekmegın ıcıne koy onu ye . ben gecen gun ıcemedıgım bır hapı öyle yaptım. 1 gun önce ıctım sabaha kadar mıde bulantısından uyutmamıstı böyle yaptım hiç bir şey olmadı. kapsullu haplarında ıcını ac ekmege dök ye canım iyi oluyor hem de hap yan etki göstermıyor bende işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?