Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorlara soralım bir de. bana hsg öncesi bir ilaç verdi resmen riskli bir ilaç . 1 tane içtim perişan etti beni ben de ekmekle yedım hiç bir etkisi kalmadı midem daha az bulandı o yüzden dedım ben de

Doktorlar ilaclarin su disinda hicbir seyle yutulmamasi gerektigini soyluyor canim.

Reactions: iiz
Ay cnm ya senin yazdıklarını okudukça perişan oldum.çok geçmiş olsun Valla
doktorlara soralım bir de. bana hsg öncesi bir ilaç verdi resmen riskli bir ilaç . 1 tane içtim perişan etti beni ben de ekmekle yedım hiç bir etkisi kalmadı midem daha az bulandı o yüzden dedım ben de
cnm ben de o şekilde tehlikeli diye biliyorum o kapsül hapların içini falan açmak da tehlikeli.birara Facebook da bir mesaj dönüp duruyordu bu apar.....ax birisi dilaltında ezmiş beyin kanaması geçirmiş bir kadın aman dikkat

Geçmiş olsun Leyla. Kuzun da sen de inşallah hemen uyilesirsin cnm

Ayy senin hikayen benim ofis histeroskopiye benzemis. Ben de anestezisiz oldum ve masada daha acıdan mahvoldum. Sonrasinda az daha bayilacaktim. Kudma bulanti bas donmesj ve halsizlik... makattan agri kesici verdiler de nefes alabilmistim. Benim dr kendisi yapmak istedi devlette de o yüzden başıma bunlar geldi. Devlet endoskopi dahil anestezi kullanmıyor böyle inletiyor hastaları.

kızlar, kurger e göre sperm sonucu da çıktı bir bakar mısınız ?

not : sonuc kağıdı okunmuyordu elimle yazdım

Doktorlar ilaclarin su disinda hicbir seyle yutulmamasi gerektigini soyluyor canim.
hani d vitamini falan ya d akan ilacı kırılıp ekmege dökülüp yeniyor ya benim ordan aklıma gelmişti ama içtigim ilaç felaketti ya doktor bunu nasıl yazmış dedim internete de baktım bogazı bile delen bir ilaç iini açtım ekmeğe döktum ıctım işte bence direk içmek daha kötüydü eğer hsg olmasaydı başka şey olsaydı içmezdim zaten. zaman olsaydı içmez tekrar giderdim doktora

o zaman yazdığım mesajı Mune ye söyleyelim de silsin ya .. ben bilmeden yazdım. biri okurda yapar allah korusun

cıktı kızlar cok şükür 608
Insaalah devamı gelir.
Evet Veson Rabbime emanet artık insaalah bu defa düsmez
gözün aydın canım. takvimin hayırlı olsun. çok şükür seni de aşşagı lisyete aldık. sıra topiğimizin diğer cici kızlarında hadi bakalım bu ay kim elini çabuk tutacak

en erken 2 saate cıkıyor en gec ertesı gune canım. ama çoğunlukla verıyorlar 2 saate

geçmişler olsun Leylacım

Ben hap yutmakta cok zorlandigim icin kayinvalidem bu sekilde yapmami soylemisti. Yapmadan internetten arastirmistim yapilmamasi gerektigini okumustum. Istersen sen de bir arastir canim.

mune ye yazdım canım. yazdığımı silsin diye yazarken de aklıma geldı önce sorayım doğrumu dıye ama sormadım işte ya tühh

Canım hala toparlayamamissin çok üzüldüm.bir yere gidip kontrole mi gitseydin çabucak geçsin ins

Cnm bu ay aşılama yapacaksa iğneli aşılama olmayacak sanırım.ileride tüp için gereken asilamalar var ya onlar adet bitmeden göbekten iğneye başlıyor sanırım tam bilmiyorum ama?

Bugün benim eşim de ultrason çekildi ve 1. derece varikosel olduğu ortaya çıktı, Dr spermiyogram sonucunu görmeden herhangi bir şey söylemek için çok erken demiş. Bu varikosel senin sperm üretmeni nasıl etkiliyor bakalım görelim demiş. Bir de sıkı boxer giyme geniş çamaşır giy demiş. Spermleri biraz stres, biraz dar çamaşır, biraz sıcaklık, biraz varikosel azaltır derkeeeen bir bakmışsın sperm seviyen yerlerde olur, sonra 2-3 yıl uğraşırsın çocuk için demiş ürolog. Spermiyogram sonucundan önce sen sağlıklı mısın ona bakmak lazım, sen sağlıklı değilsen zaten sperm sayın ben kaliten düşük olur, sorun varsa önce kaynağını bulmamız gerekiyor falan demiş.

SOĞAN kürü işe yaramış olabilir hadi bebiş gelsin inşallah bat ne zaman
gerçekten işe yarıyor soğan kürü sadece 1 ay kullandım kuş gibi hafiflemiştim. eğer bu ay aşılama olmazsa mutlaka yaacağım. yarın doktoru bekleyeceğim ne diyecek bakalım . hsg den dolayı 1 ay bekleyelım derse bu ay mutlaka soğan yapacagım

Cnm ben devlette kolonoskobi oldum bu yıl anestezi verdiler hiç bisi hissetmedim.hastaneye gore mi değişiyor anlam veremedim.

Cnm bu ay aşılama yapacaksa iğneli aşılama olmayacak sanırım.ileride tüp için gereken asilamalar var ya onlar adet bitmeden göbekten iğneye başlıyor sanırım tam bilmiyorum ama?
iğneli dedi bana klomen için geç dedi. ben 2 yıldır olmuyor dedim çünkü. yani iğneli olunca adetle mi başlanıyor o zaman geecek aya bırakılır . yarın doktordayım bakalım ne dıyecek

iğneli dedi bana klomen için geç dedi. ben 2 yıldır olmuyor dedim çünkü. yani iğneli olunca adetle mi başlanıyor o zaman geecek aya bırakılır . yarın doktordayım bakalım ne dıyecek
Ben öle hatırlıyorum adet 5. Gününde başlanıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam tabi

Reactions: iiz
Canım hala toparlayamamissin çok üzüldüm.bir yere gidip kontrole mi gitseydin çabucak geçsin ins
elime verdıklerı kagıtta ertesı gun kontrol filmi cekılmelı dıyorlardı ama bana kımse öyle bir şey demedı . yanımda bır kız vardı o 2. kere çekilmiş. o da bana ertesı gun bır fılm daha cekılmek gerekıyor dedı ama ben o halimle sormadım . bugunde kendıme gelemedımki arayayım

Canım bütün haplar aynı değildir. Bol Su ile yutulması gerekir. Ezmek ya da suda eritmek Allah korusun ölümcül sonuçlara bile neden olabilir. Sen de yapma böyle şeyler.

ShinSeGi sen aşılamayı biliyorsun. doktor bana sana iğneli aşılama yaparız dedi. benim adetim bitti bugün 9 . gün . hem hsg kanaması devam ediyor. yarına randevu verdi doktor.

iğneli aşılama için adette mi başlanıyor ? yoksa bu ay başlamayacaklar mı onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…