Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agrin olursa sen git yine yarın cektir cnm

Reactions: iiz
Evet cnm varikosel spermleri olumsuz etkiliyor.dr çok doğru Demiş değerlere bakıp ameliyata karar veriyorlar.eşimin değerleri fena değildi mesela.Dr gerek yok Demişti ama benimki Israrla ameliyat oldu.hamike kalınca da değerleri ameliyattan sonra kontrol etmedi.derecesi kaçtı hatırlamıyorum.
Bakalım sizin Değerler kaç çıkacak
En son Salliala ve 8403BHC nin eşi oldu onlardan Detaylı bilgi alabilirsin.

missdincer geçmiş olsun cnm sperm degeriniz ne zaman cikacak? Bizm degerimiz 26 milyondan 14 milyonlara dustu varikoselden çift taraflı ameliyat oldu ameliyat sonrası 3 ay sonra 6 milyon çıktı deger.ek haplar çok kullandı.gecen ay 30 milyona çıktı amahareketlilikte yine sıkıntı olduğu söyleniyor yarın bir sperm daha verecek onun değerine göre aşılama mı tıp mı karar verecek doktor.umarim daha çok yükselmiştir sizede iyi bir örnek oluruz :)

yanlış mı ! ayy özür o zamaan bilmeden söyledim. araştıralım bunu en iyisi .
Canım o kapsülleri açmak iyice yanlış çünkü mesela kapsüller özel yapıda oluyor kimi midede emilmesin diye barsak ortamında çözünüyor. İlaç kırılıp bölünmeden kapsülse açılmadan içilmeli doğru etki için

yaaa inanamiyorum adama zorla dar camasir giydirdim ne kadar önemliymis ki? n kadar etkileyebilirms?

geçmişler olsun Leylacım
Sağolun kızlar bu öksürük beni mahvetti.. Burun boğaz heryerim kapalı.. Sabah beri ıhlamur içiyorum.. Sümbülüm hsg temiz çıkmış sanırım çok sevindim... Kaç gündür topice de pek bakamadım hastalık tan...

Ya gerçekten ne kadar farklı. Ben spekulum takılırken bir gerildim canım acıyacak diye sonra ne kadar rahat olursam o kadar acısız olur diye düşünüp kendimi rahatlattım. İnce uzun bir boru soktu hissetmedim bile. Sonra işte şimdi sıvıyı veriyırum dedi o arada ekranda izledim bende adım adım sıvı nereye gidiyor. Tam tüplerden geçme sırasında bir anlık bir sızı oldu ama cidden çok çok hafif (şu anki adet ağrımın 10 da biri bile değildi) doktor da tüplerin açık sıvı ordan geçiyor şimdi ağrı bitecek dedi daha lafını bitirmeden ağrı bitti. Kanama bende leke oldu çıkışta sadece 1 saat sonra pedi de çıkarıp attım 1 saatte bitti yani lekelenme de..

Makine ile mi alakalı içeri soktukları borunun kalınlığı ile bilemedim... canım inşallah bebeğine vesile olsun.. karnının falan ağrıması da içeri verdikleri sıvı karın boşluğuna gidiyor ya demek bize verdikleri daha yan etki yapmayan bişeymiş , aynı senin gibi anlatan bir arkadaşım vardı 3 gün şişlik karın ağrısı geçmemiş, size verilen sıvı demek ki yan etkili birşey..

Aşılama için fikrimi sorarsan bu ay olmaz çünkü reglin bitti. İlaç kullanmadın ki yumurta geliştirici. Hsg seni çok hırpaladı zaten , yapılsa bile yaptırma dinlen bu ay. Hem bak o bahsettiğim arkadaş hsg sonrası hamile kaldı. İnş senin de kendiliğinden gelir bu ay.

mune ye yazdım canım. yazdığımı silsin diye yazarken de aklıma geldı önce sorayım doğrumu dıye ama sormadım işte ya tühh

Ilaclar emilmesi gereken yere gore farkli cozunuyor canim. Mesela bazi ilaclarin bagirsakta cozunmesi gerekiyor. Biz kapsulun icini acarak veya suda eriterek onu cozunmus olarak mideye gondermis oluruz. O nedenle sakincali canim.

Reactions: iiz
Canım 1. Dereceye ameliyat önerilmiyor genelde.. sperm testi de iyi çıkar inş de hiç ameliyatla zaman kaybetmezsiniz. Bizim 1 senemiz gitti ameliyat yüzünden. Ve sonrasında da hiç hamile kalamadım... (ameliyat öncesi 3 düşüğüm vardı) en son histereskopi yapan kadın doğumcu da keşke yaptırmasaydınız deyince ben şahsen büyük pişmanlık duydum. Ameliyat çok basit evet ama gerçekten bir işe yarıyor mu bilmiyorum... bizim değerler daha kötüye gitti morfoloji olarak. Ama eşim sigaraya başladı onla da alakalı olabilir... zararı olmasa da faydasını görmedik o kesin

kızlar bugün çalışma günüydü benim adam çok yorgunmuş yanaşmadı ayrıca sol kasığımda bi ağrı var ateş desen dio yaptı ovu düşüşümü bilmiorum pöfff bugün tam çalıima günüydü yaaa

Ya var ya benim eşim de aynı böyle adet öncesi sonrası am pm dolu ovulasyon zamanı numunelik 1 tane ya oluyor ya olmuyor hayır ovu dönemi erkek de kadın da daha istekli olurmuş denir feromonlar yüzünden ama yok bizimkilerin bilinç altı çocuk istemiyor olabilir miii

Veson ben bu kadar ağrılı adeti en son üni 4 te olmuştum. Sabahtan beri halıların üzerinde süründüm resmen! Duşa falan da giremedim ayağa kalkamadım , eşim işten geldi sıcak su torbası hazırladı getirdi çok şükür o rahatlattı. Afedersin hep parça parça kocaman geliyor adetim. 41 günün acısı çıktı

Yarın 12.30 da randevum. İnş herşey yolundadır... bakalım neler diyecek doktor. Coraspin clexane olayını ben de buna sorayım bari. Glifora devam edip etmeyeceğimi sorayım. Klomeni sorayım.. başka bir önerisi var mı onu sorayım.. inşallah unutmam bunları

adetten sonra beklemeden dolayi hizli bir giris oluyor.. 3-5 gün ne kadar giderse.. sonra ovu dönemi dinlenme gibi oluyor. sonra ovu bitince anamm son dönemec hatun gitmeden bi hizli 3-5 daha. en iyisi adet bitiminden sonra acilisi gec yapmak :) ovuya kadar basim agriyora yatmak, bir verip iki kacmak :)

evliligin ilk senesinde hemen cocuk yapin diyenleri daha cok anliyorum simmdi. o zamanlar ne dinlenme ne calisma günü hesaplamaya gerek vardi. Allah ne verdiyse

bnm bilinç altımda ağlayan sızlayan bebekleri gördükçe istemio olabilir tek adamı suçlamayayım yani ay başında hadi hadi bu ay sıkı çalışcaz diye başladı şimdi yorgunum diyo o diilde şu rahim pozisyonu ovu döneminde yukarda yumuşak ve açık olmalı dimi benim parmağıma şuan yuvarlağımsı sert ve kapalı diyebilirim bnm ovu yalan mı bu duruma kafayı yicem heralde yakında

evet ilk zamanlar öyle yaa

en güzeli kısa döngüler o yüzden adetten hemen aonra yumurtlama olsa ohh misss bana bak oldu cd20 hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…