tamam yapmam zaten. yazdıgımı da mune ye yazdım silsin diye ..Canım bütün haplar aynı değildir. Bol Su ile yutulması gerekir. Ezmek ya da suda eritmek Allah korusun ölümcül sonuçlara bile neden olabilir. Sen de yapma böyle şeyler.
Agrin olursa sen git yine yarın cektir cnmelime verdıklerı kagıtta ertesı gun kontrol filmi cekılmelı dıyorlardı ama bana kımse öyle bir şey demedı . yanımda bır kız vardı o 2. kere çekilmiş. o da bana ertesı gun bır fılm daha cekılmek gerekıyor dedı ama ben o halimle sormadım . bugunde kendıme gelemedımki arayayım
Evet cnm varikosel spermleri olumsuz etkiliyor.dr çok doğru Demiş değerlere bakıp ameliyata karar veriyorlar.eşimin değerleri fena değildi mesela.Dr gerek yok Demişti ama benimki Israrla ameliyat oldu.hamike kalınca da değerleri ameliyattan sonra kontrol etmedi.derecesi kaçtı hatırlamıyorum.Bugün benim eşim de ultrason çekildi ve 1. derece varikosel olduğu ortaya çıktı, Dr spermiyogram sonucunu görmeden herhangi bir şey söylemek için çok erken demiş. Bu varikosel senin sperm üretmeni nasıl etkiliyor bakalım görelim demiş. Bir de sıkı boxer giyme geniş çamaşır giy demiş. Spermleri biraz stres, biraz dar çamaşır, biraz sıcaklık, biraz varikosel azaltır derkeeeen bir bakmışsın sperm seviyen yerlerde olur, sonra 2-3 yıl uğraşırsın çocuk için demiş ürolog. Spermiyogram sonucundan önce sen sağlıklı mısın ona bakmak lazım, sen sağlıklı değilsen zaten sperm sayın ben kaliten düşük olur, sorun varsa önce kaynağını bulmamız gerekiyor falan demiş.
Agrin olursa sen git yine yarın cektir cnm
Biseyin olmasın inş cnm :)hepimiz sağlıklı olalımrahimde aşırı agrı yok hatta çok az sadece sol tarafta ama kanamam var
benim agrılarım hep gögus bölumumde ve ıc organlarda . acaba asırı kasmaktan mı oldu bilmiyorum
Evet cnm varikosel spermleri olumsuz etkiliyor.dr çok doğru Demiş değerlere bakıp ameliyata karar veriyorlar.eşimin değerleri fena değildi mesela.Dr gerek yok Demişti ama benimki Israrla ameliyat oldu.hamike kalınca da değerleri ameliyattan sonra kontrol etmedi.derecesi kaçtı hatırlamıyorum.
Bakalım sizin Değerler kaç çıkacak
En sonSalliala ve 8403BHC nin eşi oldu onlardan Detaylı bilgi alabilirsin.
Canım o kapsülleri açmak iyice yanlış çünkü mesela kapsüller özel yapıda oluyor kimi midede emilmesin diye barsak ortamında çözünüyor. İlaç kırılıp bölünmeden kapsülse açılmadan içilmeli doğru etki içinyanlış mı ! ayy özür o zamaan bilmeden söyledim. araştıralım bunu en iyisi .
yaaa inanamiyorum adama zorla dar camasir giydirdimBugün benim eşim de ultrason çekildi ve 1. derece varikosel olduğu ortaya çıktı, Dr spermiyogram sonucunu görmeden herhangi bir şey söylemek için çok erken demiş. Bu varikosel senin sperm üretmeni nasıl etkiliyor bakalım görelim demiş. Bir de sıkı boxer giyme geniş çamaşır giy demiş. Spermleri biraz stres, biraz dar çamaşır, biraz sıcaklık, biraz varikosel azaltır derkeeeen bir bakmışsın sperm seviyen yerlerde olur, sonra 2-3 yıl uğraşırsın çocuk için demiş ürolog. Spermiyogram sonucundan önce sen sağlıklı mısın ona bakmak lazım, sen sağlıklı değilsen zaten sperm sayın ben kaliten düşük olur, sorun varsa önce kaynağını bulmamız gerekiyor falan demiş.
Geçmiş olsun Leyla. Kuzun da sen de inşallah hemen uyilesirsin cnm
Ayy senin hikayen benim ofis histeroskopiye benzemis. Ben de anestezisiz oldum ve masada daha acıdan mahvoldum. Sonrasinda az daha bayilacaktim. Kudma bulanti bas donmesj ve halsizlik... makattan agri kesici verdiler de nefes alabilmistim. Benim dr kendisi yapmak istedi devlette de o yüzden başıma bunlar geldi. Devlet endoskopi dahil anestezi kullanmıyor böyle inletiyor hastaları.
Sağolun kızlar bu öksürük beni mahvetti.. Burun boğaz heryerim kapalı.. Sabah beri ıhlamur içiyorum.. Sümbülüm hsg temiz çıkmış sanırım çok sevindim... Kaç gündür topice de pek bakamadım hastalık tan...geçmişler olsun Leylacım
canım benim çok teşekkür ederim. hani girişe yerleştirilen alet var ya onda bile çok kaba davrandı o bile acıttı . hıssettıgıme gre smear de kı aletten farklıydı içine sonuna kadar iterek yerleştirdi demek ki makina ile ilgili. acı çekmeyen 1 kişi bile yoktu ki. herkes çığlık attıyordu. hastane bildiğin ayaga kalktı. hem de iç bölmeye alıyorar ordan da başka odaya geçiyorsun. eşim ben seslere dayanamadım dışarı çıktım dedi. eşimde öyle hassas biri değildir.
yarın hastaneye giidiyoruz aşılama yapılabilir diye kağıt verdi elime yarın hocalardan biri görecekmiş bilmiyorum artık kim. farklı bir yere sevketti . o karar verecekmiş. yarın 13:00 de belli olacak. belki de bu ay aşılama olacak .
belki hsg yeni çekildiği için olmayabilir bilemiyorum ama hala kanamam devam edıyor lekelenme seklınde de degıl damla damla ınıyor
kızlar, kurger e göre sperm sonucu da çıktı bir bakar mısınız ?
not : sonuc kağıdı okunmuyordu elimle yazdım
Eki Görüntüle 1925436
mune ye yazdım canım. yazdığımı silsin diyeyazarken de aklıma geldı önce sorayım doğrumu dıye ama sormadım işte ya tühh
Canım 1. Dereceye ameliyat önerilmiyor genelde.. sperm testi de iyi çıkar inş de hiç ameliyatla zaman kaybetmezsiniz. Bizim 1 senemiz gitti ameliyat yüzünden. Ve sonrasında da hiç hamile kalamadım... (ameliyat öncesi 3 düşüğüm vardı) en son histereskopi yapan kadın doğumcu da keşke yaptırmasaydınız deyince ben şahsen büyük pişmanlık duydum. Ameliyat çok basit evet ama gerçekten bir işe yarıyor mu bilmiyorum... bizim değerler daha kötüye gitti morfoloji olarak. Ama eşim sigaraya başladı onla da alakalı olabilir... zararı olmasa da faydasını görmedik o kesinBugün benim eşim de ultrason çekildi ve 1. derece varikosel olduğu ortaya çıktı, Dr spermiyogram sonucunu görmeden herhangi bir şey söylemek için çok erken demiş. Bu varikosel senin sperm üretmeni nasıl etkiliyor bakalım görelim demiş. Bir de sıkı boxer giyme geniş çamaşır giy demiş. Spermleri biraz stres, biraz dar çamaşır, biraz sıcaklık, biraz varikosel azaltır derkeeeen bir bakmışsın sperm seviyen yerlerde olur, sonra 2-3 yıl uğraşırsın çocuk için demiş ürolog. Spermiyogram sonucundan önce sen sağlıklı mısın ona bakmak lazım, sen sağlıklı değilsen zaten sperm sayın ben kaliten düşük olur, sorun varsa önce kaynağını bulmamız gerekiyor falan demiş.
Tesekkur ederim canimgözün aydın canım. takvimin hayırlı olsun. çok şükür seni de aşşagı lisyete aldık. sıra topiğimizin diğer cici kızlarında hadi bakalım bu ay kim elini çabuk tutacak
Ya var ya benim eşim de aynı böyle adet öncesi sonrası am pm dolu ovulasyon zamanı numunelik 1 tane ya oluyor ya olmuyorkızlar bugün çalışma günüydü benim adam çok yorgunmuş yanaşmadı ayrıca sol kasığımda bi ağrı var ateş desen dio yaptı ovu düşüşümü bilmiorum pöfff bugün tam çalıima günüydü yaaa
adetten sonra beklemeden dolayi hizli bir giris oluyor.. 3-5 gün ne kadar giderse.. sonra ovu dönemi dinlenme gibi oluyor. sonra ovu bitince anamm son dönemec hatun gitmeden bi hizli 3-5 daha. en iyisi adet bitiminden sonra acilisi gec yapmak :) ovuya kadar basim agriyora yatmak, bir verip iki kacmak :)Ya var ya benim eşim de aynı böyle adet öncesi sonrası am pm dolu ovulasyon zamanı numunelik 1 tane ya oluyor ya olmuyorhayır ovu dönemi erkek de kadın da daha istekli olurmuş denir feromonlar yüzünden ama yok bizimkilerin bilinç altı çocuk istemiyor olabilir miii
bnm bilinç altımda ağlayan sızlayan bebekleri gördükçe istemio olabilir tek adamı suçlamayayım yaniYa var ya benim eşim de aynı böyle adet öncesi sonrası am pm dolu ovulasyon zamanı numunelik 1 tane ya oluyor ya olmuyorhayır ovu dönemi erkek de kadın da daha istekli olurmuş denir feromonlar yüzünden ama yok bizimkilerin bilinç altı çocuk istemiyor olabilir miii
adetten sonra beklemeden dolayi hizli bir giris oluyor.. 3-5 gün ne kadar giderse.. sonra ovu dönemi dinlenme gibi oluyor. sonra ovu bitince anamm son dönemec hatun gitmeden bi hizli 3-5 daha. en iyisi adet bitiminden sonra acilisi gec yapmak :) ovuya kadar basim agriyora yatmak, bir verip iki kacmak :)
evliligin ilk senesinde hemen cocuk yapin diyenleri daha cok anliyorum simmdi. o zamanlar ne dinlenme ne calisma günü hesaplamaya gerek vardi. Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?