Ahahhaadetten sonra beklemeden dolayi hizli bir giris oluyor.. 3-5 gün ne kadar giderse.. sonra ovu dönemi dinlenme gibi oluyor. sonra ovu bitince anamm son dönemec hatun gitmeden bi hizli 3-5 daha. en iyisi adet bitiminden sonra acilisi gec yapmak :) ovuya kadar basim agriyora yatmak, bir verip iki kacmak :)
evliligin ilk senesinde hemen cocuk yapin diyenleri daha cok anliyorum simmdi. o zamanlar ne dinlenme ne calisma günü hesaplamaya gerek vardi. Allah ne verdiyse
Ben bu ay ovu dönemi de adetten 1 gün önce de hiçbir fark hissetmedimbnm bilinç altımda ağlayan sızlayan bebekleri gördükçe istemio olabilir tek adamı suçlamayayım yaniay başında hadi hadi bu ay sıkı çalışcaz diye başladı şimdi yorgunum diyo o diilde şu rahim pozisyonu ovu döneminde yukarda yumuşak ve açık olmalı dimi benim parmağıma şuan yuvarlağımsı sert ve kapalı diyebilirim bnm ovu yalan mı bu duruma kafayı yicem heralde yakında
evet ilk zamanlar öyle yaa
en güzeli kısa döngüler o yüzden adetten hemen aonra yumurtlama olsa ohh misss bana bak oldu cd20 hala tık yok
Ahahhaevet gerçekten dediğin gibi adet sonrasını uzatmak akıllıca olur. 11-12 günlerde açılış vereyim ben.
Canım sanki birileri gazlamış müdürü? Üzme kendini zaten zor geçiyor hamileliğin yeterince. He de geç canım.. bikaç haftaya iyice rahatlarsın inşallah..Kızlar bugün moralim çok bozuktu işyerinde müdürle biraz tartıştık daha doğrusu kendisi beni gozlemliyomus son zamanlarda işleri koyvermisim halbuki hiçbi işimi kimseye bırakmadım sanırım arada rahatsizlanip gidiyo olmam rahatsız etti geçen hafta da on dakika başımı koydum masaya diye olay olmuştu vatandaş gelip şikayet ederse memur yatiyo diye izahı olmazmış ki günde bize vatandaşın pek uğradığı olmaz üç belki beş kişi bişey danisir sadece halbuki kendisi de idare edeceğini yardımcı olacağını durumumu anladığını söylerdi hep buna rağmen ben işimi aksatmadim asla eksik yanlış evragim yok çok şükür ama ne olduysa catmaya yer arar gibiydi çattı da hazmedemedim nedenini sordukca genel konuştu sonra ben amirim benim gozlemlerimi mi sorguluyorsun sene döndü olay biraz da hormonlardan olsa gerek gerçi sinirlenince de ağlarım hala ağlayasım var hazmedemedim haksız yere olduğu için kafamı koyduğumda bile bişey dememiştim ne kadar olsa da doğruydu dediği ama bu defa çok saçma başladı uyarmaya dokundu canımı sıktı aklımdan atamıyorum
Canım histten sonra ki ilk adetin mi bu?Veson ben bu kadar ağrılı adeti en son üni 4 te olmuştum. Sabahtan beri halıların üzerinde süründüm resmen! Duşa falan da giremedim ayağa kalkamadım , eşim işten geldi sıcak su torbası hazırladı getirdi çok şükür o rahatlattı. Afedersin hep parça parça kocaman geliyor adetim. 41 günün acısı çıktı
Yarın 12.30 da randevum. İnş herşey yolundadır... bakalım neler diyecek doktor. Coraspin clexane olayını ben de buna sorayım bari. Glifora devam edip etmeyeceğimi sorayım. Klomeni sorayım.. başka bir önerisi var mı onu sorayım.. inşallah unutmam bunları
Ben de de ilk gün öyle pıhtılı falan geldi ama Ağrılı olmadı ama benim adetlerin zaten Ağrılı olmaz o da etkili oluyordur belki.inofolic i sorVeson ben bu kadar ağrılı adeti en son üni 4 te olmuştum. Sabahtan beri halıların üzerinde süründüm resmen! Duşa falan da giremedim ayağa kalkamadım , eşim işten geldi sıcak su torbası hazırladı getirdi çok şükür o rahatlattı. Afedersin hep parça parça kocaman geliyor adetim. 41 günün acısı çıktı
Yarın 12.30 da randevum. İnş herşey yolundadır... bakalım neler diyecek doktor. Coraspin clexane olayını ben de buna sorayım bari. Glifora devam edip etmeyeceğimi sorayım. Klomeni sorayım.. başka bir önerisi var mı onu sorayım.. inşallah unutmam bunları
Kesinlikle doğru tespit bana sürekli bigün önce bi arkadaşın ona dediği şeyi söylüyor açıklamasını yapıyorum emin olmadığınız şeyin sadece onun demesiyle sözünü ediyosunuz örnek vermeyin diyorum başka şeyler de var ben gozlemliyorum diyo ne olduğunu sorunca da secere tutmuyorum sen benim gozlemimi sorguluyorsun amirim ben uyarırım demeye başlıyor bu olay patladiginda o arkadaş odadan ayrıldı çıkışa yakın geldi resmen takmicam ama böyle olunca aynı odada çalışmak işkenceye dönüyor benim için haksızlığa tahammül edebilen biri değilim hiç bunu da fazlasıyla yansitiyorumCanım sanki birileri gazlamış müdürü? Üzme kendini zaten zor geçiyor hamileliğin yeterince. He de geç canım.. bikaç haftaya iyice rahatlarsın inşallah..
kandirdilar o zaman beni :))) dr yazan izindeymis o zaten sadece dis teli filan yapiyor dedilerDt diş hekimi Dr ise doktora yapmış diş hekimi
kandirdilar o zaman beni :))) dr yazan izindeymis o zaten sadece dis teli filan yapiyor dedilerDt diş hekimi Dr ise doktora yapmış diş hekimi
Cnm sen Dediğin gibi en iyisi ovu testi ve Ateş'i bir arada götür.evet ilk zamanlar öyle yaa
en güzeli kısa döngüler o yüzden adetten hemen aonra yumurtlama olsa ohh misss bana bak oldu cd20 hala tık yok
amiiinnn cnm insallah yaaa. artik zaman gectikce daha da imkansiz gibi gelmeye başladıSanki senin olacak gibi hissediyorum ben bu ay neden bilmem inşaallah öyle olurbi de ShinSeGi var aklımda sanki uzak değil artık yakın gibi geliyor.
Sanki seninki çok mu uzun cnm en uzun 30 gayet iyiiste o kisa döngüler.bende bakip imreniyorum cd 25 gebelik filan ögreniyorlar :) masalalh diyelim. herkesin nasibi baska bu halimizede hamdolsun. söyle pat pat hamile kalsak var ya :)
Ortodonti (diş teli) üzerine doktora yapmış olabilir cnmkandirdilar o zaman beni :))) dr yazan izindeymis o zaten sadece dis teli filan yapiyor dediler
canim cikolata kistleri dönem dönem büyüyüp kuculebiliyormus. demekki senin diğeri gorulmeyecek kadar küçüldü ama bu iyi bisey insallah hazir cikolata kisti gitmişken bebis gelirKızlar bilenler bilir benim vajen girişinde yara oluyor( yırtık) ne yaptıysam kremler dogal seyler gecmedi dün baska dra gittim şekerden şüphelendi bisürü test istedi
Neyse çikolata kistimide gosterdi bir tanemi dedim evet dedi hatta resmini verdi
Benim kistim iki taraflıydı hem sag hem solda.şok oldum gecen ay sogan kürü yapmıstım ondan gitmiş olabilir mi?
Testleri goturdugumde bir daha sorcam yumurtamda yoktu.pazartesi ovu pozitifken degerlendirdik..
Bana dua edin kızlar bebiş sorunundan once bu hastalıgımdan kurtulmam gerekiyor
Cnm hiç düşünüp bunları üzme kendini sen zaten zor gebelik geçiriyorsun takma kafana takmamaya çalışKesinlikle doğru tespit bana sürekli bigün önce bi arkadaşın ona dediği şeyi söylüyor açıklamasını yapıyorum emin olmadığınız şeyin sadece onun demesiyle sözünü ediyosunuz örnek vermeyin diyorum başka şeyler de var ben gozlemliyorum diyo ne olduğunu sorunca da secere tutmuyorum sen benim gozlemimi sorguluyorsun amirim ben uyarırım demeye başlıyor bu olay patladiginda o arkadaş odadan ayrıldı çıkışa yakın geldi resmen takmicam ama böyle olunca aynı odada çalışmak işkenceye dönüyor benim için haksızlığa tahammül edebilen biri değilim hiç bunu da fazlasıyla yansitiyorum
dogru diyorsu. sözümü geri aliyorum aan Allah korusun. her halimize bin sükür. hamd.Sanki seninki çok mu uzun cnm en uzun 30 gayet iyi
Ben takmasam da artık müdür bana takmış durumda herşey zorken şimdi buda çıktı başımaCnm hiç düşünüp bunları üzme kendini sen zaten zor gebelik geçiriyorsun takma kafana takmamaya çalış
valla ben neleri bi arada götürsem bilemiyorumCnm sen Dediğin gibi en iyisi ovu testi ve Ateş'i bir arada götür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?