Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahha evet gerçekten dediğin gibi adet sonrasını uzatmak akıllıca olur. 11-12 günlerde açılış vereyim ben.

Ben bu ay ovu dönemi de adetten 1 gün önce de hiçbir fark hissetmedim ilaçlar dolayısıyla mı böyle oldu bilmiyorum hep yumuşak derinde ve açıktı

evet ilk zamanlar öyle yaa

en güzeli kısa döngüler o yüzden adetten hemen aonra yumurtlama olsa ohh misss bana bak oldu cd20 hala tık yok

iste o kisa döngüler.bende bakip imreniyorum cd 25 gebelik filan ögreniyorlar :) masalalh diyelim. herkesin nasibi baska bu halimizede hamdolsun. söyle pat pat hamile kalsak var ya :)

Kızlar bugün moralim çok bozuktu işyerinde müdürle biraz tartıştık daha doğrusu kendisi beni gozlemliyomus son zamanlarda işleri koyvermisim halbuki hiçbi işimi kimseye bırakmadım sanırım arada rahatsizlanip gidiyo olmam rahatsız etti geçen hafta da on dakika başımı koydum masaya diye olay olmuştu vatandaş gelip şikayet ederse memur yatiyo diye izahı olmazmış ki günde bize vatandaşın pek uğradığı olmaz üç belki beş kişi bişey danisir sadece halbuki kendisi de idare edeceğini yardımcı olacağını durumumu anladığını söylerdi hep buna rağmen ben işimi aksatmadim asla eksik yanlış evragim yok çok şükür ama ne olduysa catmaya yer arar gibiydi çattı da hazmedemedim nedenini sordukca genel konuştu sonra ben amirim benim gozlemlerimi mi sorguluyorsun sene döndü olay biraz da hormonlardan olsa gerek gerçi sinirlenince de ağlarım hala ağlayasım var hazmedemedim haksız yere olduğu için kafamı koyduğumda bile bişey dememiştim ne kadar olsa da doğruydu dediği ama bu defa çok saçma başladı uyarmaya dokundu canımı sıktı aklımdan atamıyorum

Canım sanki birileri gazlamış müdürü? Üzme kendini zaten zor geçiyor hamileliğin yeterince. He de geç canım.. bikaç haftaya iyice rahatlarsın inşallah..

Canım histten sonra ki ilk adetin mi bu?
Eger oyleyse estrofem rahimi kalınlastırıyor parcalar ondan geliyor benimde oyle olmustu
İnş yeni ay mujdeler getirir

Ben de de ilk gün öyle pıhtılı falan geldi ama Ağrılı olmadı ama benim adetlerin zaten Ağrılı olmaz o da etkili oluyordur belki.inofolic i sor

Canım sanki birileri gazlamış müdürü? Üzme kendini zaten zor geçiyor hamileliğin yeterince. He de geç canım.. bikaç haftaya iyice rahatlarsın inşallah..
Kesinlikle doğru tespit bana sürekli bigün önce bi arkadaşın ona dediği şeyi söylüyor açıklamasını yapıyorum emin olmadığınız şeyin sadece onun demesiyle sözünü ediyosunuz örnek vermeyin diyorum başka şeyler de var ben gozlemliyorum diyo ne olduğunu sorunca da secere tutmuyorum sen benim gozlemimi sorguluyorsun amirim ben uyarırım demeye başlıyor bu olay patladiginda o arkadaş odadan ayrıldı çıkışa yakın geldi resmen takmicam ama böyle olunca aynı odada çalışmak işkenceye dönüyor benim için haksızlığa tahammül edebilen biri değilim hiç bunu da fazlasıyla yansitiyorum

Sanki senin olacak gibi hissediyorum ben bu ay neden bilmem inşaallah öyle olur bi de ShinSeGi var aklımda sanki uzak değil artık yakın gibi geliyor.
amiiinnn cnm insallah yaaa. artik zaman gectikce daha da imkansiz gibi gelmeye başladı ama imkansiz oldugunu hissedince insan stres de yapmiyor :)))

canim cikolata kistleri dönem dönem büyüyüp kuculebiliyormus. demekki senin diğeri gorulmeyecek kadar küçüldü ama bu iyi bisey insallah hazir cikolata kisti gitmişken bebis gelir

Cnm hiç düşünüp bunları üzme kendini sen zaten zor gebelik geçiriyorsun takma kafana takmamaya çalış

Sanki seninki çok mu uzun cnm en uzun 30 gayet iyi
dogru diyorsu. sözümü geri aliyorum aan Allah korusun. her halimize bin sükür. hamd.
bende agrili adet geciriyorum. ne olduysa küretajdan sonra oldu böyle agrili olmaya basladi

birde canim ne diyecegim. Yarin ayrintili kan tahlili sonuclarim cikacak. mineral vitamin demir d b böbrek ciger. vs vs. normal doktora gitmistim. herhangi bir sey sormam lazimm mi? ben bu doktora bebegim olmuor kürtaj olali 9 ay gecti demistim o da her seyine bakalim demisti. insallah güzel sonuclar cikar

Cnm sen Dediğin gibi en iyisi ovu testi ve Ateş'i bir arada götür.
valla ben neleri bi arada götürsem bilemiyorum bn hala bi problemimiz olduğunu düşünüyorum bidaki aya da kendimi testlerle başbaşa bırakıcam ama adetin 5. günü polip işine baktırmam lazım önümüzde ay da olmazsa hsg çektirmeye karar verebilirim yaza kdr boş boş beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…