Yok cnm ne soracaksın tahlillerin inşallah güzel çıkar.zaten bakılan tahlillerde vitaminlerde falan eksiklik olursa ona göre ilaç yazar muhakkakdogru diyorsu. sözümü geri aliyorum aan Allah korusun. her halimize bin sükür. hamd.
bende agrili adet geciriyorum. ne olduysa küretajdan sonra oldu böyle agrili olmaya basladi
birde canim ne diyecegim. Yarin ayrintili kan tahlili sonuclarim cikacak. mineral vitamin demir d b böbrek ciger. vs vs. normal doktora gitmistim. herhangi bir sey sormam lazimm mi? ben bu doktora bebegim olmuor kürtaj olali 9 ay gecti demistim o da her seyine bakalim demisti. insallah güzel sonuclar cikar
Ayy inşallah canım ya bi kac ay sonra tekrar sogan kuru yapayım diyorumcanim cikolata kistleri dönem dönem büyüyüp kuculebiliyormus. demekki senin diğeri gorulmeyecek kadar küçüldü ama bu iyi bisey insallah hazir cikolata kisti gitmişken bebis gelir
Evet cnm önce bu ara kanamaların nedenini bulmak en akıllı karar olacaktırvalla ben neleri bi arada götürsem bilemiyorumbn hala bi problemimiz olduğunu düşünüyorum bidaki aya da kendimi testlerle başbaşa bırakıcam ama adetin 5. günü polip işine baktırmam lazım önümüzde ay da olmazsa hsg çektirmeye karar verebilirim yaza kdr boş boş beklemek istemiyorum
Kıyamam ya umarım sıkıntıların bir an önce geçer de eski performansını yakalarsınBen takmasam da artık müdür bana takmış durumda herşey zorken şimdi buda çıktı başıma
6 ay ara ver cnm ben öyle okumuştımAyy inşallah canım ya bi kac ay sonra tekrar sogan kuru yapayım diyorum
canim belki aşılama raporu icin bu aydan giriş yapacaktir ama aşılama diger ay olacaktir. çünkü ignelere adetin 2. ila 5. gün arasinda baslamak gerekiyor. bu ay sana igneli aşılama yapamaz geçtiShinSeGi sen aşılamayı biliyorsun. doktor bana sana iğneli aşılama yaparız dedi. benim adetim bitti bugün 9 . gün . hem hsg kanaması devam ediyor. yarına randevu verdi doktor.
iğneli aşılama için adette mi başlanıyor ? yoksa bu ay başlamayacaklar mı onu anlayamadım
Inşallah canım ama gerçekten yaptığımdan farklı iş yapmıyorum bunu söyleyecek hiçbişey yoktu ortada zaten hazmedemedigim o ben birinin hakkına mi giriyorum calismayarak ne yapmadığımı söyleyin dikkat edeyim diyorum örnek yok secere tutmuyorum benim gozlemlerimi mi sorguluyosum sen diyo delirmemek elde değilKıyamam ya umarım sıkıntıların bir an önce geçer de eski performansını yakalarsın
Ya az onceye kadar iyiydim ablam ama az once resmen perisan oldum yacanım benimm çok teşekkür ederim. bebegin nasıl canım ? sen iyi misin ?
Şanslısını vallahi... Bronkoskopi yapılacaktı bana, anestezisiz. İşlem yarım kaldı, devam edemedim. Marmara tıp fakültesi ve çapa toptan bahsediyorum hem deCnm ben devlette kolonoskobi oldum bu yıl anestezi verdiler hiç bisi hissetmedim.hastaneye gore mi değişiyor anlam veremedim.
neyse ben dolgumi yaptirdim cok şükür :))) panoramik filmde cektirdim genel bi bakalim diye. çürüğe meyilli bi disim varmis cok şükür baska bisey yok. doktor diş ipi kullanmayi ihmal etme dedi. her gittigim doktor diş ipi deyip duruyor ama benim dişler o kadar sıkı ki diş ipi zor giriyorOrtodonti (diş teli) üzerine doktora yapmış olabilir cnm
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin ben de ayni durumdayım hep kaniyo midem zaten mide problemim vardı baş gösterdi iyice bide kum dökmek çıktı başıma Allah mükafatını hayırlı evlatlarla versinYa az onceye kadar iyiydim ablam ama az once resmen perisan oldum yayine kan kustum acayip derecede midem yaniyo ve agriyo midemde yara var eminim bundan cunku 5 sene once modemde ulser baslangici vardi baska seyelrle ugrasmaktan baskalariyla ugrasmaktan kendime zaman ayiramadim demekki zamanla yaraya donistu dra gitmedim daha allahtan cocukla alakasi yok ilk 4 ay baya baya kan kustum dra dedigimde bebek saglikli ve bbege zarari yok demisti midemdeki sikontiyida soylemistim kan ilaci verdi bana odur budur kullaniyom ama inanilmaz bisey ya anne olmak kolay degil nele cekoyoruz rabbim saglicakla kuzularimizi kucaklamayi nasip etisn hepimize rabbim kucaklarimizi bos birakmasin inan evlat icin herseye deger sirf guzel gunler icin sirf kizim icin butun bu sikintilara gulumsuyrum hep avutuyom kendimi kizim saglikli olsuda ben bunlarida asarim diyorum haftaya cuma kontrole gidicem bakalim kac kilo oldu kizim ahh ahhh ablam hepimiz biseylerle ugrasiyoruz rabbim mukafaatini versin bize senin icinde uzuldum cok sanci cekmissin insaAllah en kisa zamanda rabbim bunlari unutturucak bi mucize gonderir sana ve anne olmak isteyen herkese bana dua edin kizlar inanin hic kolay gecmedi ilk 4 ay ve su son bi ay nasil gecti anlamadim ugrasip durmaktan kosusturmadan
Amin kuzum ya vallahi anamdan iki ay sut emmisim oda burnumdan geldi geliyoda acayip zor ya vallahi kan kusarken bile resmen grtlagimi yakiyo inanilmaz zor sanada cok gecmis olsun napalim sabrin sonu selamettir kuzularimiz saglikli hayirli evlatlar olsun i saAllah gerisi tefarruatÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin ben de ayni durumdayım hep kaniyo midem zaten mide problemim vardı baş gösterdi iyice bide kum dökmek çıktı başıma Allah mükafatını hayırlı evlatlarla versin
Ay canım bilmem mi çok kötü kanı gördükçe daha kalkiyo midem Allah kimseye yaşatmasın mideleri delmeden kucağımıza alsak inşallah az kalmış senin de sabret canımAmin kuzum ya vallahi anamdan iki ay sut emmisim oda burnumdan geldi geliyoda acayip zor ya vallahi kan kusarken bile resmen grtlagimi yakiyo inanilmaz zor sanada cok gecmis olsun napalim sabrin sonu selamettir kuzularimiz saglikli hayirli evlatlar olsun i saAllah gerisi tefarruat
Evet canım ilk adetim. İyiki misafirleri dün almışım bugün deseydim napardım bilmem. Dediğin gibi 3 kutu estrofem bitirdim rahim kalınlığı 20 olmuş herhaldeCanım histten sonra ki ilk adetin mi bu?
Eger oyleyse estrofem rahimi kalınlastırıyor parcalar ondan geliyor benimde oyle olmustu
İnş yeni ay mujdeler getirir
Ben de de ilk gün öyle pıhtılı falan geldi ama Ağrılı olmadı ama benim adetlerin zaten Ağrılı olmaz o da etkili oluyordur belki.inofolic i sor
Ben catlatma ignesi kullanmiyorum ki su anaaa neden biz klomen kullanırken şu kdr mm oldu bu kdr mm oldu şu gün iğneyi vur fln diyo doktorlar senin serephone için mi dedin kontrol yok die
Reflu var canimmidende bir sorun mu var yoksa yakmaması lazım
Ben her ay cekiyorum canım çikolata kistinden dolayı hep pıhtılı ve cok agrılı gecer.3 gun kıvranırım..ablam beni gorunce dogum agrısı gibi cekiyosun derBenimde normalde dayanılmayacak ağrı olmazdı 2. Günü biraz zorlardı ama bugün resmen kıvrandım. Doğum sancısını tahmin edebildim gerçektenhala tam geçmiş değil ama duşa girebilecek kadar rahatladım. Yarın eşim gelemiyor ben de kardan tırstım otobüsle gitmeye karar verdim. Sabah 7de otobüs falan.. gitmesem mi diye düşündüm hatta ama aklımda kalmasın bir baksın bakalım ne diyecek...
bende mi yapsam bir kez yapmıştım amaAyy inşallah canım ya bi kac ay sonra tekrar sogan kuru yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?