Çok geçmiş olsun, inşallah devasını bulursun canım, zormuş halinAmin kuzum ya vallahi anamdan iki ay sut emmisim oda burnumdan geldi geliyoda acayip zor ya vallahi kan kusarken bile resmen grtlagimi yakiyo inanilmaz zor sanada cok gecmis olsun napalim sabrin sonu selamettir kuzularimiz saglikli hayirli evlatlar olsun i saAllah gerisi tefarruat
Anammm gece gece bir güzel haber daha! Maşallah kat kat artsın sağlıkla kucağına al inşallah. Ateş ölçüyor muydun sen canım ilk sayfada tablonu göremedim ama?Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
Vallahi ne güzel bir sürpriz. Hayırlı olsun.kat kat artsın inşallahKizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
Cok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapioduAnammm gece gece bir güzel haber daha! Maşallah kat kat artsın sağlıkla kucağına a
Vallahi ne güzel bir sürpriz. Hayırlı olsun.kat kat artsın inşallah
l inşallah. Ateş ölçüyor muydun sen canım ilk sayfada tablonu göremedim ama?
Allah yardimcimiz olsun hepimizin inan hamile kaldim diye kimseyi unutmadim herkese duaciyim hamile kalmakla bitmiyo is kucaguna alana kada rher an diken stunde oluyo insan diyolarki bosver karninda daha iyi dogunca sikinti basliyo diyolar ama oyke degil en azindan gozum gorucek nesi var bilicem ama karnimda her an bisi mi oldu acaba neden hareket etmiyo demek var en guzeli kucagimizda olmasi rabbim doldursun cumlemizin kucaginiAy canım bilmem mi çok kötü kanı gördükçe daha kalkiyo midem Allah kimseye yaşatmasın mideleri delmeden kucağımıza alsak inşallah az kalmış senin de sabret canım
Gozun aydin kuzum cok sevindim :) saglicakla gelsin insaAllah sen icini ferah tut dusunme bunlari simdi icinde sana ihtiyaci olan bi melek var annesi tadini cikart her anin :) zaman cabuk geciyoCok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapioduelmol biliyo inşallah artar degerim:)
Allah razi olsuj kuzum rabbim kimseye yasatmasin gercekten ama her anin tadini cikarmaya calisiyorum zaman nasil gecti anlamadim tabi bu kusmaalr haric az kaldi doguma rabbim kimseyi aratmasin tez vakitte versin mucizesiniÇok geçmiş olsun, inşallah devasını bulursun canım, zormuş halin
Tebrikler ne güzel haber sağlıkla al kucağınaKizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
amin canim aminnn darisi tüm topigin basina inşallah :)Tebrikler ne güzel haber sağlıkla al kucağına
Cok sagol canim benim:)Gozun aydin kuzum cok sevindim :) saglicakla gelsin insaAllah sen icini ferah tut dusunme bunlari simdi icinde sana ihtiyaci olan bi melek var annesi tadini cikart her anin :) zaman cabuk geciyo
Sizin Dr ameliyata gerek yok dediğine göre 1. Derecedir muhtemelen. Sperm sayısı idare eder durumdaysa ameliyat yapmıyormuş dr. Teşekkür ederim canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.Evet cnm varikosel spermleri olumsuz etkiliyor.dr çok doğru Demiş değerlere bakıp ameliyata karar veriyorlar.eşimin değerleri fena değildi mesela.Dr gerek yok Demişti ama benimki Israrla ameliyat oldu.hamike kalınca da değerleri ameliyattan sonra kontrol etmedi.derecesi kaçtı hatırlamıyorum.
Bakalım sizin Değerler kaç çıkacak
En son @Salliala ve @8403BHC nin eşi oldu onlardan Detaylı bilgi alabilirsin.
Canım eşim salı günü sperm verecek sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama yazarım buraya. Sizin de inşallah yükselmiştir.missdincer geçmiş olsun cnm sperm degeriniz ne zaman cikacak? Bizm degerimiz 26 milyondan 14 milyonlara dustu varikoselden çift taraflı ameliyat oldu ameliyat sonrası 3 ay sonra 6 milyon çıktı deger.ek haplar çok kullandı.gecen ay 30 milyona çıktı amahareketlilikte yine sıkıntı olduğu söyleniyor yarın bir sperm daha verecek onun değerine göre aşılama mı tıp mı karar verecek doktor.umarim daha çok yükselmiştir sizede iyi bir örnek oluruz :)
Yani ne kadar etkiler bilmiyorum ama etkiliyormuş işte.yaaa inanamiyorum adama zorla dar camasir giydirdimne kadar önemliymis ki? n kadar etkileyebilirms?
Çok ilginç gerçekten. Ameliyat olmuş eşin o kadar ama ameliyattan sonra hiç hamile kalamamışsın. Kafam karıştı bak şimdi. İnşallah eşimde ameliyatlık bir şey yoktur.Canım 1. Dereceye ameliyat önerilmiyor genelde.. sperm testi de iyi çıkar inş de hiç ameliyatla zaman kaybetmezsiniz. Bizim 1 senemiz gitti ameliyat yüzünden. Ve sonrasında da hiç hamile kalamadım... (ameliyat öncesi 3 düşüğüm vardı) en son histereskopi yapan kadın doğumcu da keşke yaptırmasaydınız deyince ben şahsen büyük pişmanlık duydum. Ameliyat çok basit evet ama gerçekten bir işe yarıyor mu bilmiyorum... bizim değerler daha kötüye gitti morfoloji olarak. Ama eşim sigaraya başladı onla da alakalı olabilir... zararı olmasa da faydasını görmedik o kesin
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah biraz hikayenden bahsedermisin ne kadar dır deniyorsun bir sorunun varmiydiCok sagol canim benim:)
Kadın doğumcunun dediklerini aynen yazıyorum "kapıdan şimdi kaç tane erkek çevirsen alsan doplere soksan hepsinde çıkar varikosel hepsinin de 3-5 çocuğu vardır.Eğer değerlerde ciddi bozukluk yoksa bunu ameliyat etmenin hiç anlamı yok. Biz zaten hiç önermiyoruz"Çok ilginç gerçekten. Ameliyat olmuş eşin o kadar ama ameliyattan sonra hiç hamile kalamamışsın. Kafam karıştı bak şimdi. İnşallah eşimde ameliyatlık bir şey yoktur.
canimm ya nasil olur ya, gercekten korkunc olmus. aratirma hastaneleri genelde iyi olur yani test sonuclari filan . denk gelmis demek ki. bu en kötüsü olsun yasayip yasayacaginiz.Kadın doğumcunun dediklerini aynen yazıyorum "kapıdan şimdi kaç tane erkek çevirsen alsan doplere soksan hepsinde çıkar varikosel hepsinin de 3-5 çocuğu vardır.Eğer değerlerde ciddi bozukluk yoksa bunu ameliyat etmenin hiç anlamı yok. Biz zaten hiç önermiyoruz"
Bizim ameliyat olmamız zaten gerçekten can sıkıcı bir hikaye hatırladıkça kızıyorum hala ama olan oldu artık. Eşim özel hastanelere gıcıktı. İşte ilk düşükten sonra sperm testi verdi gayet iyiydi sonuçları (özelde) doktor muayenede varikosel var ama önemli değil dedi 1 sene sonra işte bir özel hastane gıcıklığı başlayınca gittik araştırmada verdi test (3 düşükten sonra) değerleri bir gördük ki aman Allahım! 100 milyon sperm düşmüş 26 milyona hız %70 iken düşmüş %6 ya! Dedik biraz daha beklerse herhalde sperm çıkışı da bitecek. Ürolog demedi ki 1 senede bu kadar düşüş olmaz. Gidin aynı yerde tekrar verin. Biz de bilemedik inandık sonuçlara ve eşim apar topar ameliyat oldu. Ameliyattan 4-5 ay sonra bir test daha verdik araştırmada sonuçlar yine berbat... sonra ben üroloğun yanına gittim neden hiç düzelme yok diye (eşimin doktoru izinliydi başka ürolog bu) adam demesin mi ben buranın testine güvenmiyorum gidin özelde yaptırın diyeyaptırdık işte sayı hız herşey gayet güzel. Sadece morfoloji düşmüş 3 e.
Ameliyat yarım saat sürüyor ve 1 haftada hiçbir sıkıntısı kalmıyor ama işte gerçekten ameliyat gerekli mi iyi araştırmak lazım... bizim olma nedenimiz varikosel tekrarlayan düşüklere neden olabilir diyeydi.. artık düşük olmuyor çünkü hamile bile kalamıyorum
Sperm sayımını cihazda yapıyorlarmış...elle mikroskopta değilcanimm ya nasil olur ya, gercekten korkunc olmus. aratirma hastaneleri genelde iyi olur yani test sonuclari filan . denk gelmis demek ki. bu en kötüsü olsun yasayip yasayacaginiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?