Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, inşallah devasını bulursun canım, zormuş halin

Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
Anammm gece gece bir güzel haber daha! Maşallah kat kat artsın sağlıkla kucağına al inşallah. Ateş ölçüyor muydun sen canım ilk sayfada tablonu göremedim ama?

Ay canım bilmem mi çok kötü kanı gördükçe daha kalkiyo midem Allah kimseye yaşatmasın mideleri delmeden kucağımıza alsak inşallah az kalmış senin de sabret canım
Allah yardimcimiz olsun hepimizin inan hamile kaldim diye kimseyi unutmadim herkese duaciyim hamile kalmakla bitmiyo is kucaguna alana kada rher an diken stunde oluyo insan diyolarki bosver karninda daha iyi dogunca sikinti basliyo diyolar ama oyke degil en azindan gozum gorucek nesi var bilicem ama karnimda her an bisi mi oldu acaba neden hareket etmiyo demek var en guzeli kucagimizda olmasi rabbim doldursun cumlemizin kucagini

Cok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapiodu elmol biliyo inşallah artar degerim:)
Gozun aydin kuzum cok sevindim :) saglicakla gelsin insaAllah sen icini ferah tut dusunme bunlari simdi icinde sana ihtiyaci olan bi melek var annesi tadini cikart her anin :) zaman cabuk geciyo

Çok geçmiş olsun, inşallah devasını bulursun canım, zormuş halin
Allah razi olsuj kuzum rabbim kimseye yasatmasin gercekten ama her anin tadini cikarmaya calisiyorum zaman nasil gecti anlamadim tabi bu kusmaalr haric az kaldi doguma rabbim kimseyi aratmasin tez vakitte versin mucizesini

Sizin Dr ameliyata gerek yok dediğine göre 1. Derecedir muhtemelen. Sperm sayısı idare eder durumdaysa ameliyat yapmıyormuş dr. Teşekkür ederim canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.

Canım eşim salı günü sperm verecek sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama yazarım buraya. Sizin de inşallah yükselmiştir.

Çok ilginç gerçekten. Ameliyat olmuş eşin o kadar ama ameliyattan sonra hiç hamile kalamamışsın. Kafam karıştı bak şimdi. İnşallah eşimde ameliyatlık bir şey yoktur.

Çok ilginç gerçekten. Ameliyat olmuş eşin o kadar ama ameliyattan sonra hiç hamile kalamamışsın. Kafam karıştı bak şimdi. İnşallah eşimde ameliyatlık bir şey yoktur.
Kadın doğumcunun dediklerini aynen yazıyorum "kapıdan şimdi kaç tane erkek çevirsen alsan doplere soksan hepsinde çıkar varikosel hepsinin de 3-5 çocuğu vardır.Eğer değerlerde ciddi bozukluk yoksa bunu ameliyat etmenin hiç anlamı yok. Biz zaten hiç önermiyoruz"

Bizim ameliyat olmamız zaten gerçekten can sıkıcı bir hikaye hatırladıkça kızıyorum hala ama olan oldu artık. Eşim özel hastanelere gıcıktı. İşte ilk düşükten sonra sperm testi verdi gayet iyiydi sonuçları (özelde) doktor muayenede varikosel var ama önemli değil dedi 1 sene sonra işte bir özel hastane gıcıklığı başlayınca gittik araştırmada verdi test (3 düşükten sonra) değerleri bir gördük ki aman Allahım! 100 milyon sperm düşmüş 26 milyona hız %70 iken düşmüş %6 ya! Dedik biraz daha beklerse herhalde sperm çıkışı da bitecek. Ürolog demedi ki 1 senede bu kadar düşüş olmaz. Gidin aynı yerde tekrar verin. Biz de bilemedik inandık sonuçlara ve eşim apar topar ameliyat oldu. Ameliyattan 4-5 ay sonra bir test daha verdik araştırmada sonuçlar yine berbat... sonra ben üroloğun yanına gittim neden hiç düzelme yok diye (eşimin doktoru izinliydi başka ürolog bu) adam demesin mi ben buranın testine güvenmiyorum gidin özelde yaptırın diye yaptırdık işte sayı hız herşey gayet güzel. Sadece morfoloji düşmüş 3 e.

Ameliyat yarım saat sürüyor ve 1 haftada hiçbir sıkıntısı kalmıyor ama işte gerçekten ameliyat gerekli mi iyi araştırmak lazım... bizim olma nedenimiz varikosel tekrarlayan düşüklere neden olabilir diyeydi.. artık düşük olmuyor çünkü hamile bile kalamıyorum

Son düzenleme:
canimm ya nasil olur ya, gercekten korkunc olmus. aratirma hastaneleri genelde iyi olur yani test sonuclari filan . denk gelmis demek ki. bu en kötüsü olsun yasayip yasayacaginiz.

canimm ya nasil olur ya, gercekten korkunc olmus. aratirma hastaneleri genelde iyi olur yani test sonuclari filan . denk gelmis demek ki. bu en kötüsü olsun yasayip yasayacaginiz.
Sperm sayımını cihazda yapıyorlarmış...elle mikroskopta değil bir de bekleme süresine uygun yapmamışlar büyük ihtimalle. Yeni açılan küçük bir araştırma hastanesi canım bu... biz de güvendik ama hata ettik işte.

1 sene eşimin ameliyat sonrası değerleri düzelecek de hamile kalacağım diye bekledik o bölüm kötü oldu. İşte bir de bu histereskopi yapan doktora sordum eşim ameliyat olduğundan beri hamile kalamıyorum ama değerleri de iyi , yine de bir etkisi var mıdır diye... o da söylediğim cevabı verdi..

Nasip kısmet olan oldu bizim için artık. Yine bu kadın doğumcu histereskopi ile düşüklere neden olabilecek yeri düzeltiriz ama 1.5 senedir hamile kalamadı isen başka sorunlarınız da var gibi dedi... gerçi ameliyat sonunda o dediğini de unuttu ya gidince yarın tekrar sorarım. Ona göre aşılama yada tüp fikrini erkene almaya çalışırız hiç değilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…