Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ameliyatta bir sey mi yaptilar diye düsünüyorsun? ne yapabilirler ki?
ben bazen bu doktorlari anlamiyorum birinin a dedigine digeri b diyor. korkunclar.
Allah yardimcin olsun canim.. cok cekmissiniz. insallah bunlar son olur.

zaten yazdığıma pişman oldum düşünmeden yaptım yaptığım gibi de yazdım. ama yazmasam doğru yaptığımı zannedecektım. demek ki her şey de bir hayır var. zaten mune ye de söyledim sil yazdığımı diye

sağolun cicilerimm uyardığınız için. cehalet insanın kendi düşmanı işte . okusak ta demek ki insan cahillik yapabiliyor

Ilaclar emilmesi gereken yere gore farkli cozunuyor canim. Mesela bazi ilaclarin bagirsakta cozunmesi gerekiyor. Biz kapsulun icini acarak veya suda eriterek onu cozunmus olarak mideye gondermis oluruz. O nedenle sakincali canim.
bu konuyu öğrenmek için iyice kuyacağım kızlar çokk teşekkür ederim her birinize . yaptığım hata içinde özür dilerim

tabi canım makinasın zaten kafanı da koyamazsın. izin de alamazsın. insana insanca davranmayı ve çalışma koşullarının düzelmesi gerektiğini öğrenemedik ya. biri bizim ülkemiize insna hakları evrensel bildirgesi diye bir şey var onu hatırlatmalı galiba. kendi kendimize bu işin içinden çıkamayacagız. çalışma kosulları zor olursa can bu nasıl dayansın. insanız yani başımız ağrır kötü gunumuzde olur. ülkede en az calısan ınsna 10 saat calısyor ya .. yuh yani

Ben takmasam da artık müdür bana takmış durumda herşey zorken şimdi buda çıktı başıma
sen takma yıne de canım . gelmiştir o müdüre bu gunlerde karısı evde fırça atmıstır . valla bak normale döner 3-5 gune aldırma . bebegini de üzme

canim belki aşılama raporu icin bu aydan giriş yapacaktir ama aşılama diger ay olacaktir. çünkü ignelere adetin 2. ila 5. gün arasinda baslamak gerekiyor. bu ay sana igneli aşılama yapamaz geçti

devlette mi yaptırayım yoksa zele mi gideyım ne tavsiye ediyorsun aşılama için ?

canım çok gecmıs olsun. az kalmıs cok şükür . allah kurtarsın . kucagın almayı nasıp etsın inşallah

Geçmiş olsun cnm gebelik öncesi diş bakımı Şart

Cok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapiodu elmol biliyo inşallah artar degerim:)
Ah canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam etsin sorunsuz bi hamilelik olsun gözün aydın :)))

sen takma yıne de canım . gelmiştir o müdüre bu gunlerde karısı evde fırça atmıstır . valla bak normale döner 3-5 gune aldırma . bebegini de üzme
Kendisi bayan zaten canım ben sadece iyi gaza geldiğini düşünüyorum zaten bizde yeni umarım zamanla görür kimin lafına itibar etmeliymis

Kendisi bayan zaten canım ben sadece iyi gaza geldiğini düşünüyorum zaten bizde yeni umarım zamanla görür kimin lafına itibar etmeliymis

günaydın canım . üzülme ve moralın yüksek tut bebegını düşün sevin baskalarının afrası tafrası gelır gecer bosver. sen yasamında ıyı mısın ona bak sağlığına bak o da yaptığı terbıyesızıkle kalsın. kusura bakmasın da müdürün de müdürü vardır . bir gün başına gelır. bir de kadınmıs. kadın halinden anlaması lazımdı ama ınsanıyetı yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…