- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Sperm sayımını cihazda yapıyorlarmış...elle mikroskopta değilbir de bekleme süresine uygun yapmamışlar büyük ihtimalle. Yeni açılan küçük bir araştırma hastanesi canım bu... biz de güvendik ama hata ettik işte.
1 sene eşimin ameliyat sonrası değerleri düzelecek de hamile kalacağım diye bekledik o bölüm kötü oldu. İşte bir de bu histereskopi yapan doktora sordum eşim ameliyat olduğundan beri hamile kalamıyorum ama değerleri de iyi , yine de bir etkisi var mıdır diye... o da söylediğim cevabı verdi..
Nasip kısmet olan oldu bizim için artık. Yine bu kadın doğumcu histereskopi ile düşüklere neden olabilecek yeri düzeltiriz ama 1.5 senedir hamile kalamadı isen başka sorunlarınız da var gibi dedi... gerçi ameliyat sonunda o dediğini de unuttu yagidince yarın tekrar sorarım. Ona göre aşılama yada tüp fikrini erkene almaya çalışırız hiç değilse...
Canım o kapsülleri açmak iyice yanlış çünkü mesela kapsüller özel yapıda oluyor kimi midede emilmesin diye barsak ortamında çözünüyor. İlaç kırılıp bölünmeden kapsülse açılmadan içilmeli doğru etki için
bu konuyu öğrenmek için iyice kuyacağım kızlar çokk teşekkür ederim her birinize . yaptığım hata içinde özür dilerimIlaclar emilmesi gereken yere gore farkli cozunuyor canim. Mesela bazi ilaclarin bagirsakta cozunmesi gerekiyor. Biz kapsulun icini acarak veya suda eriterek onu cozunmus olarak mideye gondermis oluruz. O nedenle sakincali canim.
tabi canım makinasın zaten kafanı da koyamazsın. izin de alamazsın. insana insanca davranmayı ve çalışma koşullarının düzelmesi gerektiğini öğrenemedik ya. biri bizim ülkemiize insna hakları evrensel bildirgesi diye bir şey var onu hatırlatmalı galiba. kendi kendimize bu işin içinden çıkamayacagız. çalışma kosulları zor olursa can bu nasıl dayansın. insanız yani başımız ağrır kötü gunumuzde olur. ülkede en az calısan ınsna 10 saat calısyor ya .. yuh yaniKızlar bugün moralim çok bozuktu işyerinde müdürle biraz tartıştık daha doğrusu kendisi beni gozlemliyomus son zamanlarda işleri koyvermisim halbuki hiçbi işimi kimseye bırakmadım sanırım arada rahatsizlanip gidiyo olmam rahatsız etti geçen hafta da on dakika başımı koydum masaya diye olay olmuştu vatandaş gelip şikayet ederse memur yatiyo diye izahı olmazmış ki günde bize vatandaşın pek uğradığı olmaz üç belki beş kişi bişey danisir sadece halbuki kendisi de idare edeceğini yardımcı olacağını durumumu anladığını söylerdi hep buna rağmen ben işimi aksatmadim asla eksik yanlış evragim yok çok şükür ama ne olduysa catmaya yer arar gibiydi çattı da hazmedemedim nedenini sordukca genel konuştu sonra ben amirim benim gozlemlerimi mi sorguluyorsun sene döndü olay biraz da hormonlardan olsa gerek gerçi sinirlenince de ağlarım hala ağlayasım var hazmedemedim haksız yere olduğu için kafamı koyduğumda bile bişey dememiştim ne kadar olsa da doğruydu dediği ama bu defa çok saçma başladı uyarmaya dokundu canımı sıktı aklımdan atamıyorum
sen takma yıne de canım . gelmiştir o müdüre bu gunlerde karısı evde fırça atmıstır . valla bak normale döner 3-5 gune aldırma . bebegini de üzmeBen takmasam da artık müdür bana takmış durumda herşey zorken şimdi buda çıktı başıma
Reflu var canim
canim belki aşılama raporu icin bu aydan giriş yapacaktir ama aşılama diger ay olacaktir. çünkü ignelere adetin 2. ila 5. gün arasinda baslamak gerekiyor. bu ay sana igneli aşılama yapamaz geçti
gözün aydın canım. maasallah.Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
canım çok gecmıs olsun. az kalmıs cok şükür . allah kurtarsın . kucagın almayı nasıp etsın inşallahYa az onceye kadar iyiydim ablam ama az once resmen perisan oldum yayine kan kustum acayip derecede midem yaniyo ve agriyo midemde yara var eminim bundan cunku 5 sene once modemde ulser baslangici vardi baska seyelrle ugrasmaktan baskalariyla ugrasmaktan kendime zaman ayiramadim demekki zamanla yaraya donistu dra gitmedim daha allahtan cocukla alakasi yok ilk 4 ay baya baya kan kustum dra dedigimde bebek saglikli ve bbege zarari yok demisti midemdeki sikontiyida soylemistim kan ilaci verdi bana odur budur kullaniyom ama inanilmaz bisey ya anne olmak kolay degil nele cekoyoruz rabbim saglicakla kuzularimizi kucaklamayi nasip etisn hepimize rabbim kucaklarimizi bos birakmasin inan evlat icin herseye deger sirf guzel gunler icin sirf kizim icin butun bu sikintilara gulumsuyrum hep avutuyom kendimi kizim saglikli olsuda ben bunlarida asarim diyorum haftaya cuma kontrole gidicem bakalim kac kilo oldu kizim ahh ahhh ablam hepimiz biseylerle ugrasiyoruz rabbim mukafaatini versin bize senin icinde uzuldum cok sanci cekmissin insaAllah en kisa zamanda rabbim bunlari unutturucak bi mucize gonderir sana ve anne olmak isteyen herkese bana dua edin kizlar inanin hic kolay gecmedi ilk 4 ay ve su son bi ay nasil gecti anlamadim ugrasip durmaktan kosusturmadan
İnş cnmCanım eşim salı günü sperm verecek sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ama yazarım buraya. Sizin de inşallah yükselmiştir.
Geçmiş olsun cnm gebelik öncesi diş bakımı Şartneyse ben dolgumi yaptirdim cok şükür :))) panoramik filmde cektirdim genel bi bakalim diye. çürüğe meyilli bi disim varmis cok şükür baska bisey yok. doktor diş ipi kullanmayi ihmal etme dedi. her gittigim doktor diş ipi deyip duruyor ama benim dişler o kadar sıkı ki diş ipi zor giriyor
Allah'ım Allah'ım peşpeşe ne güzel haberler bunlar tebrik ederim cnm.hikayeni kısaca anlat bize.ve neler yaptın kayıp var mı tedaviler??ve bu ay özel birşey yaptın mu?Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
İnşallah sizinki de güzel çıkar:)Sizin Dr ameliyata gerek yok dediğine göre 1. Derecedir muhtemelen. Sperm sayısı idare eder durumdaysa ameliyat yapmıyormuş dr. Teşekkür ederim canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.
Amin ablam amin cumlemizi kurtarsin insaAllah hayirli cuma'lar herkese :)canım çok gecmıs olsun. az kalmıs cok şükür . allah kurtarsın . kucagın almayı nasıp etsın inşallah
Ah canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam etsin sorunsuz bi hamilelik olsun gözün aydın :)))Cok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapioduelmol biliyo inşallah artar degerim:)
Kendisi bayan zaten canım ben sadece iyi gaza geldiğini düşünüyorum zaten bizde yeni umarım zamanla görür kimin lafına itibar etmeliymissen takma yıne de canım . gelmiştir o müdüre bu gunlerde karısı evde fırça atmıstır . valla bak normale döner 3-5 gune aldırma . bebegini de üzme
Kendisi bayan zaten canım ben sadece iyi gaza geldiğini düşünüyorum zaten bizde yeni umarım zamanla görür kimin lafına itibar etmeliymis
canim maddi olarak rahatsan özel derim ama iyi bi yer bulmak lazim. para tuzagi olmayan bi yer.
devlette mi yaptırayım yoksa zele mi gideyım ne tavsiye ediyorsun aşılama için ?
canim maddi olarak rahatsan özel derim ama iyi bi yer bulmak lazim. para tuzagi olmayan bi yer.
benim tercihim tüp bebek merkezi. daha profesyoneller bu konuda bence
peki devlet hastanelerı mı yoksa tüp bebek merkezleri mi en doğrusu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?