Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

peki devlet hastanelerı mı yoksa tüp bebek merkezleri mi en doğrusu ?
ShinSeGi
hsg bile devlet hastanesinde nasıl özel de nasıl farkı sen gördün bence devlette ki doktorlar iyi olsa da cihazlar laboratuvarlar yeterli teknolojide değil buda başarıda kısıtlı kalınmasına sebep oluyo canım tüp bebek merkezleri de bu işi en iyi bilen yerler olmalı uzmanlıkları yaptıkları iş bu tabi onların arasında da iyisini bulmak lazım bak denizege bahçeciden nekdr memnun kaldığını anlatıodu mesela

şimdi tüp bebek merk aradım aşılama 2000 tl geçiyor.

bahçecimi o özel hastane tabii .. tüp bebek merkz. bakıyorum öncelikle

Kızlar merhaba vakit dar. Sinirler tavan. Babyyyy gell.
Okuyamıyorum yorumlar güncelleyelimmi konuyu nasıl belli olur bu sıcaklıkla hamişlik noolur.

Ankara memoriel hastanesini aradım şimdi aşılama için 1648 tl + 300 tl muayene alıyorlarmış .hiç hoşlanmadım ön görüşmeden

central klinik diye bir yeri aradım ne sorsam galiba diyor haberı bıle yok ve fıyat 2700 buluyor . bu fiyatlar ilaçsız fiyatlar tabı .. bunu da sevmedim
ismetbeyinbiricikhanimi cnm aşılama için etiketleyin beni demiştin

Öyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim

Öyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim
tabii ya boşuna üzüldüm. stress yaptın . daha yeni hamilesin bir de üzülme olur mu gelir geçer . insanız işte her şey başımızda yeter ki sağlık olsun .

bebeğine de sana da bir maaşallah takalım öyleyse

gen-art tüp merkezini aradım hiç eveleyıp gevelemedı dırek söyledi 1500+500 ilaç muayene ücreti ve ekstra hiçbir şey yok ismetbeyinbiricikhanimi
sgk anlaşmalı değilmiş rapor kabul etmiyorlarmış ayrıca sadece buna sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…