peki devlet hastanelerı mı yoksa tüp bebek merkezleri mi en doğrusu ?
peki devlet hastanelerı mı yoksa tüp bebek merkezleri mi en doğrusu ?
şimdi tüp bebek merk aradım aşılama 2000 tl geçiyor.ShinSeGi
hsg bile devlet hastanesinde nasıl özel de nasıl farkı sen gördün bence devlette ki doktorlar iyi olsa da cihazlar laboratuvarlar yeterli teknolojide değil buda başarıda kısıtlı kalınmasına sebep oluyo canım tüp bebek merkezleri de bu işi en iyi bilen yerler olmalı uzmanlıkları yaptıkları iş bu tabi onların arasında da iyisini bulmak lazım bak denizege bahçeciden nekdr memnun kaldığını anlatıodu mesela
bahçecimi o özel hastane tabii .. tüp bebek merkz. bakıyorum öncelikleShinSeGi
hsg bile devlet hastanesinde nasıl özel de nasıl farkı sen gördün bence devlette ki doktorlar iyi olsa da cihazlar laboratuvarlar yeterli teknolojide değil buda başarıda kısıtlı kalınmasına sebep oluyo canım tüp bebek merkezleri de bu işi en iyi bilen yerler olmalı uzmanlıkları yaptıkları iş bu tabi onların arasında da iyisini bulmak lazım bak denizege bahçeciden nekdr memnun kaldığını anlatıodu mesela
Sagol canım aminnnn inşaallah
bahçeci de tüp bebek merkezi canım ben daha hiç birine başlamadığım için yanlış yönlendirmiyim yaptıran arkadaşlar daha net bilgi verir sanabahçecimi o özel hastane tabii .. tüp bebek merkz. bakıyorum öncelikle
Gozunaydin canim Allah tamamina erdirsin inşaallahCok ugrastim ama fertility friend turkce yapamadim canim benim doktor yumurta takibi yapioduelmol biliyo inşallah artar degerim:)
Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
Öyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim
günaydın canım . üzülme ve moralın yüksek tut bebegını düşün sevin baskalarının afrası tafrası gelır gecer bosver. sen yasamında ıyı mısın ona bak sağlığına bak o da yaptığı terbıyesızıkle kalsın. kusura bakmasın da müdürün de müdürü vardır . bir gün başına gelır. bir de kadınmıs. kadın halinden anlaması lazımdı ama ınsanıyetı yokmus
tabii ya boşuna üzüldüm. stress yaptın . daha yeni hamilesin bir deÖyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim
kızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
ShinSeGi Veson @Cok da Seyapmamak Lazim elmol tsefem28 denizege34 X xDerinMavix LeYLa_21
Eki Görüntüle 1925724
BEN 1000 TL YE YAPTIRICAM ÖZELDE ÖNÜMÜZDEKİ AY CNM(BÜYÜK İHTİMAL)şimdi tüp bebek merk aradım aşılama 2000 tl geçiyor.
Ben anlamıyorum ki tatlım yakızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
ShinSeGi Veson @Cok da Seyapmamak Lazim elmol tsefem28 denizege34 X xDerinMavix LeYLa_21
Eki Görüntüle 1925724
canim ben sperm sonuclarindan cok anlamiyorum ama iyi sanirim. veson dün sana yorum yapmisti sanirimkızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
Eki Görüntüle 1925724
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?