Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben sperm sonuclarindan cok anlamiyorum ama iyi sanirim. veson dün sana yorum yapmisti sanirim
Yok cnm ben yorum yapmadım spermlerden ben de çok anlamıyorum gerçekten.bir o eksik Kalsın diye çok da araştırma Yapmıyorum açıkcası sanırım xpreiaZ yorum yaptı dün. Spermden anlayanlar denizege34 ZehreNur A aichazeyn diye biliyorum

Estağfurullah canım

Reactions: iiz
Saatlerdir otobüsteyim sabah 7 de çıktım yola nihayet hedefe ulaştım hastane bahçesinde çay içiyorum. Bu defa da doktor yok falan derlerse cinnet geçiriciiimmm

Otobüste bile yanıma sıcak su torbası aldım kabanın altından soktum
oyyy kiyamam benimde kankam sicak su torbasi :))) bim den bant gibi bisey almistim icinde tuz gibi bi madde vardi camasira yapistiriyorsun kasiklarina denk geliyor adet agrilari icinmis. sicacik yapiyordu ama tek kullanimlikmis. bi daha da bulamadim. acaba ezcanede filan varmidir bilemedim

ameliyatta bir sey mi yaptilar diye düsünüyorsun? ne yapabilirler ki?
ben bazen bu doktorlari anlamiyorum birinin a dedigine digeri b diyor. korkunclar.
Allah yardimcin olsun canim.. cok cekmissiniz. insallah bunlar son olur.
Yani canım bilmiyorum ki ama olumsuz birşey olsa sperm testine yansırdı. Eşimin sperm değeri tamam berbat değil ama olmayacak gibi de değil... sigara da morfolojiyi olumsuz etkilemiş olabilir.. tek tük içerdi şimdi yarım paket içiyor nerdeyse..

Yine de aneliyat sonrası hiç hamile kalamamış olmam tesadüf mü bilmiyorum...

doktorun yorumunu yaz cnm bekliyorum ne diyeceğini

Ben de görmüştüm onlardan yol için çok mantıklı olurmuş şimdi çantayı açınca direk ayıcıklı sıcak su torbası çıkıyor ortaya sıcak su torbası olduğu da belli değil çantamda ayıcıkla geziyor gibiyim

Normalde hiç ihtiyacım olmazdı da bu defa işte geçmek bilmedi ağrı

be de büyük ihtimal gelecek ay ama hangı hastane onu arıyorum. sen hangı şehirdesin ?
MANİSA CNM ÇOK SEÇENEĞİM YOK ZATEN YA DEVLETTE CELAL BAYAR ÜNİ DE YA DA GRAND MEDİCALDE
BEN GRANDDA YAPTIRICAM AMA RAPOR İŞİ NOLUCAK AYARLIYCAKLAR MI BİLMİYORUM.

Veson ve kızlar ben neredeyse 2 yıldır coraspin 100 lük olandan kullanıyorum yalnız doktorlar hamilelere bile kullanma diyor ben napiyim bilemedim doktoruna oglimdaki dipleri gösterince hemen başla demişti o gün bugündür kullanıyorum
Bazen hiç bir daha hamile olamayacakmisim gibi geliyor

Merhaba yeni katıldım aranıza bende çocuk sahibi olamayanlardanim. Yaşım 38. 9 ay önce evlendim. Hormon testleri rahim filmi bir düşük derken bu ay günde tek doz klomen kullandım bugün adetin 14 günü yumurtam 15 mm olmus. 31 günde adet oluyorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Sizce 15 mm iyi mi dr iyi önümüzdeki hafta başı catlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…