canim ben sperm sonuclarindan cok anlamiyorum ama iyi sanirim. veson dün sana yorum yapmisti sanirim
Yok cnm ben yorum yapmadım spermlerden ben de çok anlamıyorum gerçekten.bir o eksik Kalsın diye çok da araştırma Yapmıyorum açıkcasıkızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
ShinSeGi Veson xpreiaZ elmol tsefem28 denizege34 @xDerinMavix @LeYLa_21
Eki Görüntüle 1925724
be de büyük ihtimal gelecek ay ama hangı hastane onu arıyorum. sen hangı şehirdesin ?BEN 1000 TL YE YAPTIRICAM ÖZELDE ÖNÜMÜZDEKİ AY CNM(BÜYÜK İHTİMAL)
yaptı mı görmedim kicanim ben sperm sonuclarindan cok anlamiyorum ama iyi sanirim. veson dün sana yorum yapmisti sanirim
Estağfurullah canım
zaten yazdığıma pişman oldum düşünmeden yaptım yaptığım gibi de yazdım. ama yazmasam doğru yaptığımı zannedecektım. demek ki her şey de bir hayır var. zaten mune ye de söyledim sil yazdığımı diye
sağolun cicilerimm uyardığınız için. cehalet insanın kendi düşmanı işte . okusak ta demek ki insan cahillik yapabiliyor
aa ben kimsenin yorumunu görmedım ki dün çok kötuydum ya belki atladımYok cnm ben yorum yapmadım spermlerden ben de çok anlamıyorum gerçekten.bir o eksik Kalsın diye çok da araştırma Yapmıyorum açıkcasısanırım xpreiaZ yorum yaptı dün. Spermden anlayanlar denizege34 ZehreNur diye biliyorum
Ben yaptım canım iyi görünüyor hepsiaa ben kimsenin yorumunu görmedım ki dün çok kötuydum ya belki atladım
yok o yapmamis. denizege miydi acaba biri yorum yapmistiyaptı mı görmedim ki
oyyy kiyamam benimde kankam sicak su torbasi :))) bim den bant gibi bisey almistim icinde tuz gibi bi madde vardi camasira yapistiriyorsun kasiklarina denk geliyor adet agrilari icinmis. sicacik yapiyordu ama tek kullanimlikmis. bi daha da bulamadim. acaba ezcanede filan varmidir bilemedimOtobüste bile yanıma sıcak su torbası aldım kabanın altından soktum
kızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
ShinSeGi Veson xpreiaZ elmol tsefem28 denizege34 @xDerinMavix @LeYLa_21
Eki Görüntüle 1925724
Yani canım bilmiyorum ki ama olumsuz birşey olsa sperm testine yansırdı. Eşimin sperm değeri tamam berbat değil ama olmayacak gibi de değil... sigara da morfolojiyi olumsuz etkilemiş olabilir.. tek tük içerdi şimdi yarım paket içiyor nerdeyse..ameliyatta bir sey mi yaptilar diye düsünüyorsun? ne yapabilirler ki?
ben bazen bu doktorlari anlamiyorum birinin a dedigine digeri b diyor. korkunclar.
Allah yardimcin olsun canim.. cok cekmissiniz. insallah bunlar son olur.
Yani canım bilmiyorum ki ama olumsuz birşey olsa sperm testine yansırdı. Eşimin sperm değeri tamam berbat değil ama olmayacak gibi de değil... sigara da morfolojiyi olumsuz etkilemiş olabilir.. tek tük içerdi şimdi yarım paket içiyor nerdeyse..
Yine de aneliyat sonrası hiç hamile kalamamış olmam tesadüf mü bilmiyorum...
Ben de görmüştüm onlardan yol için çok mantıklı olurmuş şimdi çantayı açınca direk ayıcıklı sıcak su torbası çıkıyor ortayaoyyy kiyamam benimde kankam sicak su torbasi :))) bim den bant gibi bisey almistim icinde tuz gibi bi madde vardi camasira yapistiriyorsun kasiklarina denk geliyor adet agrilari icinmis. sicacik yapiyordu ama tek kullanimlikmis. bi daha da bulamadim. acaba ezcanede filan varmidir bilemedim
MANİSA CNM ÇOK SEÇENEĞİM YOK ZATEN YA DEVLETTE CELAL BAYAR ÜNİ DE YA DA GRAND MEDİCALDEbe de büyük ihtimal gelecek ay ama hangı hastane onu arıyorum. sen hangı şehirdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?