Değerler gayet güzel canım.. Sıkıntı yok gibi...kızlar hiç biriniz bakmadınız sperm sonucuna
ShinSeGi Veson xpreiaZ @elmol tsefem28 denizege34 @xDerinMavix LeYLa_21
Eki Görüntüle 1925724
ay darısı hayırlarla bizlere de inşallah aminKizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
Cnm bebek için mi kullanıyorsun?Veson ve kızlar ben neredeyse 2 yıldır coraspin 100 lük olandan kullanıyorum yalnız doktorlar hamilelere bile kullanma diyor ben napiyim bilemedim doktoruna oglimdaki dipleri gösterince hemen başla demişti o gün bugündür kullanıyorum
Bazen hiç bir daha hamile olamayacakmisim gibi geliyor
Hoşgeldiniz cnm Rabbim fazla bekletmez inşallah yumurtası geç büyüyüp hamile kalan arkadaşlar var yeterki Rabbim ol desin dert etme stres yumurtayı olumsuz etkiliyorMerhaba yeni katıldım aranıza bende çocuk sahibi olamayanlardanim. Yaşım 38. 9 ay önce evlendim. Hormon testleri rahim filmi bir düşük derken bu ay günde tek doz klomen kullandım bugün adetin 14 günü yumurtam 15 mm olmus. 31 günde adet oluyorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Sizce 15 mm iyi mi dr iyi önümüzdeki hafta başı catlar dedi
Takvim hayırlı olsun 9 ay kalkmadın inşallajKızlar gebelik takvimi nereden yapılıyor??
Oy oy oy
NASIL YANİ BEN ŞOK :)
Amin canım yaa... doktor dedi ki 1.5 senedir hamile kalamamışsın. Arkuat bölüm kapanmış şimdi arttık düşüğe neden olmaz ama hamile kalmana engel birşey değil bu. Ben sana tedavi ile devam etmeni öneriyorum. Dedim tedavi için kaç kere gelmem lazım 3 kere belki 2 de yeter dedi. Bu ay mı önümüzdeki ay mı peki dedim. İstersen hemen başlayabiliriz tahlillerini ver bir bakalım sonuçlar iyi çıkarsa iğnelerini yazarız dedi. Rapor çıkıyormuş bana. Hastaneye 300 verecekmişim ilaçlar da raporlu 1000 tutar dediler. Eşim bir dahaki ay gidiyor 3 ay olmayacak yanımda ya bu ay olacak yada kalacak dedim. Dedi ki o zaman biz sana bu ay aşılama yapalım tutmazsa 3 ay dinlenmiş olursun sonra bir aşılama daha yaparız dedi. Daha diyemedim 3 ay sonra ben de gidiyorum diyeOy oy oyhadi Hayırlısı
SENİN HASTANE ÇOK AZ ALIYOR BİZİM HASTANE 1000 TL ALIYORAmin canım yaa... doktor dedi ki 1.5 senedir hamile kalamamışsın. Arkuat bölüm kapanmış şimdi arttık düşüğe neden olmaz ama hamile kalmana engel birşey değil bu. Ben sana tedavi ile devam etmeni öneriyorum. Dedim tedavi için kaç kere gelmem lazım 3 kere belki 2 de yeter dedi. Bu ay mı önümüzdeki ay mı peki dedim. İstersen hemen başlayabiliriz tahlillerini ver bir bakalım sonuçlar iyi çıkarsa iğnelerini yazarız dedi. Rapor çıkıyormuş bana. Hastaneye 300 verecekmişim ilaçlar da raporlu 1000 tutar dediler. Eşim bir dahaki ay gidiyor 3 ay olmayacak yanımda ya bu ay olacak yada kalacak dedim. Dedi ki o zaman biz sana bu ay aşılama yapalım tutmazsa 3 ay dinlenmiş olursun sonra bir aşılama daha yaparız dedi. Daha diyemedim 3 ay sonra ben de gidiyorum diye
Eşim ankarada yaptırsak mı diye düşünüyordu ya benim ankaraya 3 kere gitmem imkansız. Burdaki Kontrolun teki haftaya olacak zaten. Haftaya izinliyim ben. Sonraki kontrol ve aşılama günü için de arkadaş idare eder diye umuyorum
Eşim de bir kere aşılama günü gelecek , o da gelir herhalde
Eşimi aradım pek heyecanla karşılamadı ama hamile iken de sakindi adam. Hanileyim dediğimde hayırlı olsun diyen adam için aşılamaya bu tepki normal
İnşallah olumlu sonuçlanır ama olumsuz olursa da tüp bebeğin raporunda hayrını görürüz artık
Evet canım hamile kalabilmeyi kolaylaştırması için vermistiCnm bebek için mi kullanıyorsun?
neyi canım ? hap mı?Evet canım hamile kalabilmeyi kolaylaştırması için vermisti
Evet canım histeroskopi için 7500 isteyen duydum çüş dedim afedersin. 4 dakikalık işlem için soyguncular ya! Senin dediğinin devletle anlaşması var mı peki?SENİN HASTANE ÇOK AZ ALIYOR BİZİM HASTANE 1000 TL ALIYOR
Coraspin canimneyi canım ? hap mı?
YOK SANIRIM AMA PAZARTESİ TEKRAR SORUCAM DOKTORA.DANIŞMAYA SORDUM ÖNCE ÜNİ. GİDİP RAPOR ÇIKARTIRSANIZ ÖDEDİĞİNİZ 1000 TLDEN BİR KISMINI SGK ÖDER BİZ DE O KISMI SİZE İADE EDERİZ DEDİ.TAM ANLAYAMADIMEvet canım histeroskopi için 7500 isteyen duydum çüş dedim afedersin. 4 dakikalık işlem için soyguncular ya! Senin dediğinin devletle anlaşması var mı peki?
Benim rapor burda çıkacak herhalde ay dur sorayım dönüş otobusu3ten 5e aldım çünkü yetişsin 4 e kadar hepsi ki otobüse yetişeyimYOK SANIRIM AMA PAZARTESİ TEKRAR SORUCAM DOKTORA.DANIŞMAYA SORDUM ÖNCE ÜNİ. GİDİP RAPOR ÇIKARTIRSANIZ ÖDEDİĞİNİZ 1000 TLDEN BİR KISMINI SGK ÖDER BİZ DE O KISMI SİZE İADE EDERİZ DEDİ.TAM ANLAYAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?