Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@sumbulkokusu degerler guzel canım

@Elifsami tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.sen ates olcuyomuydun burada gormemiştim seni
Neler yaptın hikayeni anlatsana

denizege34 takvimin hayırlı olsun canım

xpreiaZ dr ne dedi benide etiketle

Bende hastanedeyim kızlar kan testleri istemişti dr yara için

Cnm bebek için mi kullanıyorsun?

Hoşgeldiniz cnm Rabbim fazla bekletmez inşallah yumurtası geç büyüyüp hamile kalan arkadaşlar var yeterki Rabbim ol desin dert etme stres yumurtayı olumsuz etkiliyor

Oy oy oy hadi Hayırlısı
Amin canım yaa... doktor dedi ki 1.5 senedir hamile kalamamışsın. Arkuat bölüm kapanmış şimdi arttık düşüğe neden olmaz ama hamile kalmana engel birşey değil bu. Ben sana tedavi ile devam etmeni öneriyorum. Dedim tedavi için kaç kere gelmem lazım 3 kere belki 2 de yeter dedi. Bu ay mı önümüzdeki ay mı peki dedim. İstersen hemen başlayabiliriz tahlillerini ver bir bakalım sonuçlar iyi çıkarsa iğnelerini yazarız dedi. Rapor çıkıyormuş bana. Hastaneye 300 verecekmişim ilaçlar da raporlu 1000 tutar dediler. Eşim bir dahaki ay gidiyor 3 ay olmayacak yanımda ya bu ay olacak yada kalacak dedim. Dedi ki o zaman biz sana bu ay aşılama yapalım tutmazsa 3 ay dinlenmiş olursun sonra bir aşılama daha yaparız dedi. Daha diyemedim 3 ay sonra ben de gidiyorum diye

Eşim ankarada yaptırsak mı diye düşünüyordu ya benim ankaraya 3 kere gitmem imkansız. Burdaki Kontrolun teki haftaya olacak zaten. Haftaya izinliyim ben. Sonraki kontrol ve aşılama günü için de arkadaş idare eder diye umuyorum

Eşim de bir kere aşılama günü gelecek , o da gelir herhalde

Eşimi aradım pek heyecanla karşılamadı ama hamile iken de sakindi adam. Hanileyim dediğimde hayırlı olsun diyen adam için aşılamaya bu tepki normal

İnşallah olumlu sonuçlanır ama olumsuz olursa da tüp bebeğin raporunda hayrını görürüz artık

SENİN HASTANE ÇOK AZ ALIYOR BİZİM HASTANE 1000 TL ALIYOR

Reactions: iiz
SENİN HASTANE ÇOK AZ ALIYOR BİZİM HASTANE 1000 TL ALIYOR
Evet canım histeroskopi için 7500 isteyen duydum çüş dedim afedersin. 4 dakikalık işlem için soyguncular ya! Senin dediğinin devletle anlaşması var mı peki?

Evet canım histeroskopi için 7500 isteyen duydum çüş dedim afedersin. 4 dakikalık işlem için soyguncular ya! Senin dediğinin devletle anlaşması var mı peki?
YOK SANIRIM AMA PAZARTESİ TEKRAR SORUCAM DOKTORA.DANIŞMAYA SORDUM ÖNCE ÜNİ. GİDİP RAPOR ÇIKARTIRSANIZ ÖDEDİĞİNİZ 1000 TLDEN BİR KISMINI SGK ÖDER BİZ DE O KISMI SİZE İADE EDERİZ DEDİ.TAM ANLAYAMADIM

Benim rapor burda çıkacak herhalde ay dur sorayım dönüş otobusu3ten 5e aldım çünkü yetişsin 4 e kadar hepsi ki otobüse yetişeyim

Bezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…