Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8403BHC burda raporlanıyormuş. Tahlil sonucu çıkacakmış doktor reçeteyi yazacakmış sonra da raporlama için aynı binada biryere gidecekmişim.

Bezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım
ay ben de dün akşam salya sümük hastayken akıntı gördüm diye adamı ayağa diktim sonra yeniden kaptım hastalığı süşüttüm sanırım iyice sol kolumun altı falan nasıl ağrıyor her tarafım

Sen önden paranın hepsini ödersin SGK ödeme yapınca o parayı geri iade ederiz demek istemiş sanki

Cnm bu kadar yıpratma kendini bir gün önceki ilişki de yeterli illa ovu günü olması Şart değil
Bezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım
rat

Reactions: iiz
Cnm bu kadar yıpratma kendini bir gün önceki ilişki de yeterli illa ovu günü olması Şart değil

rat
Ay canim ne biliyim hamile kaldigim ay ovu oldugu gunden onceki gun XX İLİSKİ ovu gunu de PM var.. bugun catlasaydi yumurta umutluydum:) sanirim haftaya catlar.. ff hakli.. bence yesillerin bitti gun catlar.. :)))

Cnm kolaylaştırsaydı Çoktan hamile kalırdın zaten. bence bırak kullanacaksan da hamile kalınca hemen başlarsın sende pıhtılı gen var mı
Canım tahlil felan yapılmadı ama hamileyken bebeğin beslenmesinde sorun vardı kan akımlarında sorun var bebeğe kan gitmiyor her an ölebilir felan filan çok zor bi hamilelik geçirdim o zaman doktorum bir dahaki hamile kalır kalmaz baslicajsin dedi sonra hangi doktora gittiysem de şimdiden başla dediler öyle işte çok bunaldim tubis çok ne zaman bitecek bu günler her şeyi bisverip önüme de bakamiyorum vazgecemiyorum nasıl bir istekte bu çok caresizim sanırım artık benim için yapılacak hiç bisey kalmadı

Ay canim ne biliyim hamile kaldigim ay ovu oldugu gunden onceki gun XX İLİSKİ ovu gunu de PM var.. bugun catlasaydi yumurta umutluydum:) sanirim haftaya catlar.. ff hakli.. bence yesillerin bitti gun catlar.. :)))
Bak sonra kocayı bıktıracaksın ovu gelecek bir bakmışsın adamın pestili çıkmış

Anladım cnm o zaman kullanacaksan da ovu dan sonra başla derim.ah cnm ah ne diyebilirim kelin ilacı olsa misali keşke boşverip Önümüze bakabilsek ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…