Cnm kolaylaştırsaydı Çoktan hamile kalırdın zaten. bence bırak kullanacaksan da hamile kalınca hemen başlarsın sende pıhtılı gen var mıEvet canım hamile kalabilmeyi kolaylaştırması için vermisti
progestan gibi bir ilaç mı bu canım?Coraspin canim
ay ben de dün akşam salya sümük hastayken akıntı gördüm diye adamı ayağa diktim sonra yeniden kaptım hastalığı süşüttüm sanırım iyice sol kolumun altı falan nasıl ağrıyor her tarafımBezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım
Sen önden paranın hepsini ödersin SGK ödeme yapınca o parayı geri iade ederiz demek istemiş sankiYOK SANIRIM AMA PAZARTESİ TEKRAR SORUCAM DOKTORA.DANIŞMAYA SORDUM ÖNCE ÜNİ. GİDİP RAPOR ÇIKARTIRSANIZ ÖDEDİĞİNİZ 1000 TLDEN BİR KISMINI SGK ÖDER BİZ DE O KISMI SİZE İADE EDERİZ DEDİ.TAM ANLAYAMADIM
ratBezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım
kan sulandırıcı cnmprogestan gibi bir ilaç mı bu canım?
HANGİ TAHLİL SONUCU?8403BHC burda raporlanıyormuş. Tahlil sonucu çıkacakmış doktor reçeteyi yazacakmış sonra da raporlama için aynı binada biryere gidecekmişim.
ONU ANLADIM CNM DA NİYE BÖYLE BİŞİ.SİZLERDEN BÖLE BİŞİ YAŞAYAN VAR MI?Sen önden paranın hepsini ödersin SGK ödeme yapınca o parayı geri iade ederiz demek istemiş sanki
ay ben de dün akşam salya sümük hastayken akıntı gördüm diye adamı ayağa diktim sonra yeniden kaptım hastalığı süşüttüm sanırım iyice sol kolumun altı falan nasıl ağrıyor her tarafım
Ay canim ne biliyim hamile kaldigim ay ovu oldugu gunden onceki gun XX İLİSKİCnm bu kadar yıpratma kendini bir gün önceki ilişki de yeterli illa ovu günü olması Şart değil
rat
Canım tahlil felan yapılmadı ama hamileyken bebeğin beslenmesinde sorun vardı kan akımlarında sorun var bebeğe kan gitmiyor her an ölebilir felan filan çok zor bi hamilelik geçirdim o zaman doktorum bir dahaki hamile kalır kalmaz baslicajsin dedi sonra hangi doktora gittiysem de şimdiden başla dediler öyle işte çok bunaldim tubis çok ne zaman bitecek bu günler her şeyi bisverip önüme de bakamiyorum vazgecemiyorum nasıl bir istekte bu çok caresizim sanırım artık benim için yapılacak hiç bisey kalmadıCnm kolaylaştırsaydı Çoktan hamile kalırdın zaten. bence bırak kullanacaksan da hamile kalınca hemen başlarsın sende pıhtılı gen var mı
hım kan phtılaşanlara mı veriyorlar canımK
kan sulandırıcı cnm
Bilmiyorum ki cnm belki SGK ile anlaşması Öyledir hastanenin ben hiç aşılama yaptırmadım bir bilgim yokONU ANLADIM CNM DA NİYE BÖYLE BİŞİ.SİZLERDEN BÖLE BİŞİ YAŞAYAN VAR MI?
Fsh e2 progesteron , çıktı sonuçlar şimdi iğneleri yazıyorlar sonra rapor çıkarıcaklarmışHANGİ TAHLİL SONUCU?
Bak sonra kocayı bıktıracaksın ovu gelecek bir bakmışsın adamın pestili çıkmışAy canim ne biliyim hamile kaldigim ay ovu oldugu gunden onceki gun XX İLİSKİovu gunu de PM var.. bugun catlasaydi yumurta umutluydum:) sanirim haftaya catlar.. ff hakli.. bence yesillerin bitti gun catlar.. :)))
Hangi şehirdesinFsh e2 progesteron , çıktı sonuçlar şimdi iğneleri yazıyorlar sonra rapor çıkarıcaklarmış
Anladım cnm o zaman kullanacaksan da ovu dan sonra başla derim.ah cnm ah ne diyebilirim kelin ilacı olsa misali keşke boşverip Önümüze bakabilsek ama olmuyor.Canım tahlil felan yapılmadı ama hamileyken bebeğin beslenmesinde sorun vardı kan akımlarında sorun var bebeğe kan gitmiyor her an ölebilir felan filan çok zor bi hamilelik geçirdim o zaman doktorum bir dahaki hamile kalır kalmaz baslicajsin dedi sonra hangi doktora gittiysem de şimdiden başla dediler öyle işte çok bunaldim tubis çok ne zaman bitecek bu günler her şeyi bisverip önüme de bakamiyorum vazgecemiyorum nasıl bir istekte bu çok caresizim sanırım artık benim için yapılacak hiç bisey kalmadı
Senin de hiçbirşeyin Planlı değil.gezmeye gider gibi aşılama yaptırıyorsunFsh e2 progesteron , çıktı sonuçlar şimdi iğneleri yazıyorlar sonra rapor çıkarıcaklarmış
Evet cnm çoğunlukla pıhtılılar kullanıyorhım kan phtılaşanlara mı veriyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?