Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay çok sağol canım benim

Reactions: iiz

Sağol canım, seninde herşey yolunda gider inşallah. Bu yara rahim ağzı yarası mı?

Eneee süperr.. Hadi hayırlı olsun.. Sonu bebiş olsun inşallah:))

Takvim hayırlı olsun 9 ay kalkmadın inşallaj

Amin cnm inşallah..:)

xpreiaZ cnm Dr muayene etti mi alttan baktı mı rahim için birşey dedi mi ne konuştunuz ?
Baktı canım alttan muayene etti probu çıkarırken kan foşladı resmen artık arkuat uterus diyemeyiz büyük ölçüde düzelmiş dedi. Geri kalanların hiçbirini de soramadım zaten aşılamayı duyunca

Rapor da çıktı , sisteme düşmesini bekliyorum ilaçları almak için. Puregon bir de ovitrelle var artı coraspin ve folik plus mı ne. 1000 lira tutmayacak ama bence çok çok 500 tutar raporlu gibime geliyor.

Bezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım

Canım iki günde bir çalışma yapıyorsunuz zaten. o yeterli olur, stres yapmaya başladın yine..

Senin de hiçbirşeyin Planlı değil.gezmeye gider gibi aşılama yaptırıyorsun
Ay hakkaten her aşama o kadar ani oldu ki. Eşimin varikosel ameliyatı da , benim hsg de, histereskopi de ve son olarak aşılama da

İnşallah sonunda hayırlı sağlıklı bir pozitif olur...

Kac tane puregon verdi canim 1 kutu mu killanacaksin?
Kalemini hastaneden almayi unutma 500 lira tutmaz raporlu

Neler neler olmuş sayfada
Ben cok cok cok kotuyim gunlerdir gram iyilesme olmadı su an sesim cikmiyor kisik koca da hadi bagirsana diyor bana
Surekli oksuruk ates fenayim ya
Hamile olan var mi kacirdigim ne var kizlar nolur yazin

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizin için kötü bir deneyim olmuş, sonuçta ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz ama burada paylaşman bizim için çok iyi oldu. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

merhaba hosgeldin :) yumurtalar bazen günde 1-2mm buyuyebiliyor ve 18-20mm i gectikten sonra catliyorlar. en gec 3-4 güne catlar gibi geldi bana. siz düzenli iliskiyi ihmal etmeyin

bence hersey güzel denk gelmis. ilaclar 1000 lira tutar dedilerse muhtemelen rapor hakkının karsiladigi kadar miktarda ilca aldikrcaklar sana. bana da ilk aşılama tedavimde öyle yaptilar çünkü sonra rapor bi daha cikmiyormus ve ilaclar pahaliya geliyormus. ben o ilk aldigim ilaclarla 3 kere aşılama tedavisi gördüm:)))

ONU ANLADIM CNM DA NİYE BÖYLE BİŞİ.SİZLERDEN BÖLE BİŞİ YAŞAYAN VAR MI?
canim gittigin hastanenin rapor cikarabilme olanagi yoktur belki de. sanirim rapor cikmasi icin bi üniversiteye bagli olmasi lazim ya da arastirma hastanesi. bende izmirde gaziemir sifa da rapor cikartmistim, bayaga beklemistim eczanede heyet raporu cikacak onu bekliyoruz demislerdi. sanirim sifanin universitesinden çıktı ama tabi herseyi hastane organize etti.

Neler neler olmuş sayfada
Ben cok cok cok kotuyim gunlerdir gram iyilesme olmadı su an sesim cikmiyor kisik koca da hadi bagirsana diyor bana
Surekli oksuruk ates fenayim ya
Hamile olan var mi kacirdigim ne var kizlar nolur yazin
cok gecmis olsun cnm yaaa. bende sen gibi olmamak icin direniyorum resmen. bugün sesim 2 ton kalinlasmis karabas otu mu ne öyle bisi almistim onu icicem. kivi, madalina, portakal c vitamini ve de ihlamur, adacayi, corba ile direniyorum

cok gecmis olsun cnm yaaa. bende sen gibi olmamak icin direniyorum resmen. bugün sesim 2 ton kalinlasmis karabas otu mu ne öyle bisi almistim onu icicem. kivi, madalina, portakal c vitamini ve de ihlamur, adacayi, corba ile direniyorum
Ayni bende senin gibiyim sivi seyler tuletiyorum ama nafile ses gitti artik

ANLADIM CNM GİTTİĞİM HASTANENİN ÜNİSİ DE OLMADIĞI İÇİN CBÜYE GİTMEM LAZIM RAPOR İÇİN.
RAPOR İÇİN ÜNİDEN KADIN DOĞUM DOKTORUNA SIRA ALICAM RAPOR İÇİN GELDİM Mİ DİYCEM.
RAPORDA DİKKAT ETMEM GEREKEN BİŞİ VAR MI?
İKİ AŞILAMAYA YETECEK KADAR İLAÇ ALMAK İÇİN ÇIKARTSAM BİDAHA UĞRAŞMASAM OLUR MU Kİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…