Ay çok sağol canım benimtabii ya boşuna üzüldüm. stress yaptın . daha yeni hamilesin bir deüzülme olur mu gelir geçer . insanız işte her şey başımızda yeter ki sağlık olsun .
bebeğine de sana da bir maaşallah takalım öyleyse
@sumbulkokusu degerler guzel canım
@Elifsami tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.sen ates olcuyomuydun burada gormemiştim seni
Neler yaptın hikayeni anlatsana
denizege34 takvimin hayırlı olsun canım
xpreiaZ dr ne dedi benide etiketle
Bende hastanedeyim kızlar kan testleri istemişti dr yara için
Takvim hayırlı olsun 9 ay kalkmadın inşallaj
Baktı canım alttan muayene etti probu çıkarırken kan foşladı resmenxpreiaZ cnm Dr muayene etti mi alttan baktı mı rahim için birşey dedi mi ne konuştunuz ?
Normalde gümüşhanenin ilçesi de hastane trabzonda canım. Şu an trabzondayım yaniHangi şehirdesin
Bezdim bezdim.. akintim coktu dun, dedimki ahaa catlayacak.. gece yarisi adami ayaga diktim.. sabah bi baktim ates hala yerlerde. Gunler hemen gecse de iliskisiz gecmeyen bir gunumde catlamis olsa yumurta sıkıldım
Ay hakkaten her aşama o kadar ani oldu ki. Eşimin varikosel ameliyatı da , benim hsg de, histereskopi de ve son olarak aşılama daSenin de hiçbirşeyin Planlı değil.gezmeye gider gibi aşılama yaptırıyorsun
Hayırlı olsun canm inşallah bebiş gelir bu ay
Kac tane puregon verdi canim 1 kutu mu killanacaksin?Baktı canım alttan muayene etti probu çıkarırken kan foşladı resmenartık arkuat uterus diyemeyiz büyük ölçüde düzelmiş dedi. Geri kalanların hiçbirini de soramadım zaten aşılamayı duyunca
Rapor da çıktı , sisteme düşmesini bekliyorum ilaçları almak için. Puregon bir de ovitrelle var artı coraspin ve folik plus mı ne. 1000 lira tutmayacak ama bence çok çok 500 tutar raporlu gibime geliyor.
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizin için kötü bir deneyim olmuş, sonuçta ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz ama burada paylaşman bizim için çok iyi oldu. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Kadın doğumcunun dediklerini aynen yazıyorum "kapıdan şimdi kaç tane erkek çevirsen alsan doplere soksan hepsinde çıkar varikosel hepsinin de 3-5 çocuğu vardır.Eğer değerlerde ciddi bozukluk yoksa bunu ameliyat etmenin hiç anlamı yok. Biz zaten hiç önermiyoruz"
Bizim ameliyat olmamız zaten gerçekten can sıkıcı bir hikaye hatırladıkça kızıyorum hala ama olan oldu artık. Eşim özel hastanelere gıcıktı. İşte ilk düşükten sonra sperm testi verdi gayet iyiydi sonuçları (özelde) doktor muayenede varikosel var ama önemli değil dedi 1 sene sonra işte bir özel hastane gıcıklığı başlayınca gittik araştırmada verdi test (3 düşükten sonra) değerleri bir gördük ki aman Allahım! 100 milyon sperm düşmüş 26 milyona hız %70 iken düşmüş %6 ya! Dedik biraz daha beklerse herhalde sperm çıkışı da bitecek. Ürolog demedi ki 1 senede bu kadar düşüş olmaz. Gidin aynı yerde tekrar verin. Biz de bilemedik inandık sonuçlara ve eşim apar topar ameliyat oldu. Ameliyattan 4-5 ay sonra bir test daha verdik araştırmada sonuçlar yine berbat... sonra ben üroloğun yanına gittim neden hiç düzelme yok diye (eşimin doktoru izinliydi başka ürolog bu) adam demesin mi ben buranın testine güvenmiyorum gidin özelde yaptırın diyeyaptırdık işte sayı hız herşey gayet güzel. Sadece morfoloji düşmüş 3 e.
Ameliyat yarım saat sürüyor ve 1 haftada hiçbir sıkıntısı kalmıyor ama işte gerçekten ameliyat gerekli mi iyi araştırmak lazım... bizim olma nedenimiz varikosel tekrarlayan düşüklere neden olabilir diyeydi.. artık düşük olmuyor çünkü hamile bile kalamıyorum
merhaba hosgeldin :) yumurtalar bazen günde 1-2mm buyuyebiliyor ve 18-20mm i gectikten sonra catliyorlar. en gec 3-4 güne catlar gibi geldi bana. siz düzenli iliskiyi ihmal etmeyinMerhaba yeni katıldım aranıza bende çocuk sahibi olamayanlardanim. Yaşım 38. 9 ay önce evlendim. Hormon testleri rahim filmi bir düşük derken bu ay günde tek doz klomen kullandım bugün adetin 14 günü yumurtam 15 mm olmus. 31 günde adet oluyorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Sizce 15 mm iyi mi dr iyi önümüzdeki hafta başı catlar dedi
waaayyyy hadi hayirli olsun.
bence hersey güzel denk gelmis. ilaclar 1000 lira tutar dedilerse muhtemelen rapor hakkının karsiladigi kadar miktarda ilca aldikrcaklar sana. bana da ilk aşılama tedavimde öyle yaptilar çünkü sonra rapor bi daha cikmiyormus ve ilaclar pahaliya geliyormus. ben o ilk aldigim ilaclarla 3 kere aşılama tedavisi gördüm:)))Amin canım yaa... doktor dedi ki 1.5 senedir hamile kalamamışsın. Arkuat bölüm kapanmış şimdi arttık düşüğe neden olmaz ama hamile kalmana engel birşey değil bu. Ben sana tedavi ile devam etmeni öneriyorum. Dedim tedavi için kaç kere gelmem lazım 3 kere belki 2 de yeter dedi. Bu ay mı önümüzdeki ay mı peki dedim. İstersen hemen başlayabiliriz tahlillerini ver bir bakalım sonuçlar iyi çıkarsa iğnelerini yazarız dedi. Rapor çıkıyormuş bana. Hastaneye 300 verecekmişim ilaçlar da raporlu 1000 tutar dediler. Eşim bir dahaki ay gidiyor 3 ay olmayacak yanımda ya bu ay olacak yada kalacak dedim. Dedi ki o zaman biz sana bu ay aşılama yapalım tutmazsa 3 ay dinlenmiş olursun sonra bir aşılama daha yaparız dedi. Daha diyemedim 3 ay sonra ben de gidiyorum diye
Eşim ankarada yaptırsak mı diye düşünüyordu ya benim ankaraya 3 kere gitmem imkansız. Burdaki Kontrolun teki haftaya olacak zaten. Haftaya izinliyim ben. Sonraki kontrol ve aşılama günü için de arkadaş idare eder diye umuyorum
Eşim de bir kere aşılama günü gelecek , o da gelir herhalde
Eşimi aradım pek heyecanla karşılamadı ama hamile iken de sakindi adam. Hanileyim dediğimde hayırlı olsun diyen adam için aşılamaya bu tepki normal
İnşallah olumlu sonuçlanır ama olumsuz olursa da tüp bebeğin raporunda hayrını görürüz artık
canim gittigin hastanenin rapor cikarabilme olanagi yoktur belki de. sanirim rapor cikmasi icin bi üniversiteye bagli olmasi lazim ya da arastirma hastanesi. bende izmirde gaziemir sifa da rapor cikartmistim, bayaga beklemistim eczanede heyet raporu cikacak onu bekliyoruz demislerdi. sanirim sifanin universitesinden çıktı ama tabi herseyi hastane organize etti.ONU ANLADIM CNM DA NİYE BÖYLE BİŞİ.SİZLERDEN BÖLE BİŞİ YAŞAYAN VAR MI?
bebek de aniden gelivercekAy hakkaten her aşama o kadar ani oldu ki. Eşimin varikosel ameliyatı da , benim hsg de, histereskopi de ve son olarak aşılama da
İnşallah sonunda hayırlı sağlıklı bir pozitif olur...
cok gecmis olsun cnm yaaa. bende sen gibi olmamak icin direniyorum resmen. bugün sesim 2 ton kalinlasmisNeler neler olmuş sayfada
Ben cok cok cok kotuyim gunlerdir gram iyilesme olmadı su an sesim cikmiyor kisik koca da hadi bagirsana diyor bana
Surekli oksuruk ates fenayim ya
Hamile olan var mi kacirdigim ne var kizlar nolur yazin
Ayni bende senin gibiyim sivi seyler tuletiyorum ama nafile ses gitti artikcok gecmis olsun cnm yaaa. bende sen gibi olmamak icin direniyorum resmen. bugün sesim 2 ton kalinlasmiskarabas otu mu ne öyle bisi almistim onu icicem. kivi, madalina, portakal c vitamini ve de ihlamur, adacayi, corba ile direniyorum
ANLADIM CNM GİTTİĞİM HASTANENİN ÜNİSİ DE OLMADIĞI İÇİN CBÜYE GİTMEM LAZIM RAPOR İÇİN.canim gittigin hastanenin rapor cikarabilme olanagi yoktur belki de. sanirim rapor cikmasi icin bi üniversiteye bagli olmasi lazim ya da arastirma hastanesi. bende izmirde gaziemir sifa da rapor cikartmistim, bayaga beklemistim eczanede heyet raporu cikacak onu bekliyoruz demislerdi. sanirim sifanin universitesinden çıktı ama tabi herseyi hastane organize etti.
Ayy canım benim hayırlı olsun ciddi bi adım daha attın tebrik ederim sonu bebiş olsun inşallah
SAĞOL CNMBilmiyorum ki cnm belki SGK ile anlaşması Öyledir hastanenin ben hiç aşılama yaptırmadım bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?