wuuuu iğneli raporlu mu hadi hayırlı olsunnnn
Yok canım dışarda benim yara dr da şaşırdı şekerden suphelendi bakalım pzt sonucları alcamSağol canım, seninde herşey yolunda gider inşallah. Bu yara rahim ağzı yarası mı?
Eneee süperr.. Hadi hayırlı olsun.. Sonu bebiş olsun inşallah:))
Amin cnm inşallah..:)
KALEM Mİ? O NE ?Kac tane puregon verdi canim 1 kutu mu killanacaksin?
Kalemini hastaneden almayi unutma 500 lira tutmaz raporlu
Puregonun kalemi var ya canim oKALEM Mİ? O NE ?
Aldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.Kac tane puregon verdi canim 1 kutu mu killanacaksin?
Kalemini hastaneden almayi unutma 500 lira tutmaz raporlu
Evet canım aynen öyle olduwaaayyyy hadi hayirli olsun.kocayi kacirmadan bi asilatayim kendimi dedin yani
Aaaa yok canım 2 kutu yazıldı puregon sadecebence hersey güzel denk gelmis. ilaclar 1000 lira tutar dedilerse muhtemelen rapor hakkının karsiladigi kadar miktarda ilca aldikrcaklar sana. bana da ilk aşılama tedavimde öyle yaptilar çünkü sonra rapor bi daha cikmiyormus ve ilaclar pahaliya geliyormus. ben o ilk aldigim ilaclarla 3 kere aşılama tedavisi gördüm:)))
İnşallah canım ya... inşallah eşim gitmeden hamile kalırım çok istiyorum..bebek de aniden gelivercek
Amin inşallah canım.. 5 sn de karar verdim başladım eşime bile sormadım kabul ederkenAyy canım benim hayırlı olsun ciddi bi adım daha attın tebrik ederim sonu bebiş olsun inşallah
Her şey insanlar için ama bazı şeyler elinin tersi ile kenara atılabilir. Bu tür insan meselelerinde değmez dediklerinle uğraşmaktansa He de geç. BebiŞ senin baş tacin. Ne çok ugrastin ve acı çektin ona kavuşmakiçin. Hâlâ da yol var. En güzelini düşünmüşsün. Evine git keyfine bak.Öyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim
Hayırlı olsun inşallah hemen BebiŞ gelir
çok sağol canım gerçekten dediğin gibi yaptım bugün işime baktım işimi yaptım kimse de karışamadı belki mesafe daha bile iyiydi şu durumda kendimi düşünmek zorundayım boşuna ağrı çektim akşam sebep vermemek lazımHer şey insanlar için ama bazı şeyler elinin tersi ile kenara atılabilir. Bu tür insan meselelerinde değmez dediklerinle uğraşmaktansa He de geç. BebiŞ senin baş tacin. Ne çok ugrastin ve acı çektin ona kavuşmakiçin. Hâlâ da yol var. En güzelini düşünmüşsün. Evine git keyfine bak.
hadi hayırlı olsun tedavin bebiş olsun inşallah
Bence bıkmaz.. haftasonu girdi artik araya, boş gecmeyecektir herhaldeBak sonra kocayı bıktıracaksın ovu gelecek bir bakmışsın adamın pestili çıkmış
Kiz asilama mi yptircan?? Olaya fransiz kaldimFsh e2 progesteron , çıktı sonuçlar şimdi iğneleri yazıyorlar sonra rapor çıkarıcaklarmış
Ay valla ya niye bugun boyle oldum ki. Ateste fena ilerlemiyor.. merdiven gibi olmaya basladi.. benim :) hayirlisi. Aslinda stress yapmiyorum da, simdi bi arkadasim var 8 cm ciko kisti varmis.. onu dusununce nedense bende etkileniyorum. Ay milletin derdini kendime yukluyorum sanki bende var gibi sonra acaba benim olmaz mi moduna sokuyorum kendimi.. olmayan kiste var herhalde diye soylenmeye basliyorum..Canım iki günde bir çalışma yapıyorsunuz zaten. o yeterli olur, stres yapmaya başladın yine..
ay sorma canım ya dün adam pek yorgunmuş istemedi bugün çalışmamız lazım ama benim hiç akıntım fln olmuo anlayamıyorum o yüzdenzafrina89 canim catlatcan gibi yumurtayı calisma kondur bu ara :)
Ben folic iod kullaniyorum corasprin ile birlikteAldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.
Ay ne güzel bir ay böyle maşallah :) topiğimize bereket geldi :) Allah tamamına erdirsin canım. İlk hamileliğin mi ?Kizlaaaaarr ttest yaptirdim sonuc 37,89 :) cok şükür hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?