Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım, seninde herşey yolunda gider inşallah. Bu yara rahim ağzı yarası mı?

Eneee süperr.. Hadi hayırlı olsun.. Sonu bebiş olsun inşallah:))

Amin cnm inşallah..:)
Yok canım dışarda benim yara dr da şaşırdı şekerden suphelendi bakalım pzt sonucları alcam

Kac tane puregon verdi canim 1 kutu mu killanacaksin?
Kalemini hastaneden almayi unutma 500 lira tutmaz raporlu
Aldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.

Reactions: iiz
Aaaa yok canım 2 kutu yazıldı puregon sadece 1000 lira ne ola ki acaba 190 tuttu hepsi

Ayy canım benim hayırlı olsun ciddi bi adım daha attın tebrik ederim sonu bebiş olsun inşallah
Amin inşallah canım.. 5 sn de karar verdim başladım eşime bile sormadım kabul ederken tüp yapalım dese ona bile tamam diyebilirdim o an tedavi öneriyorum deyince direk tüp mü diye sordum zaten ama yok önce aşılama deneyelim dedi.

Öyle canım gerginligim geçti iyiyim çok şükür işimi yapıp işime bakıcam gerçekten işi işte bırakıp evde keyfime bakayım artık akşam boşuna baş ağrısı çektim
Her şey insanlar için ama bazı şeyler elinin tersi ile kenara atılabilir. Bu tür insan meselelerinde değmez dediklerinle uğraşmaktansa He de geç. BebiŞ senin baş tacin. Ne çok ugrastin ve acı çektin ona kavuşmakiçin. Hâlâ da yol var. En güzelini düşünmüşsün. Evine git keyfine bak.

çok sağol canım gerçekten dediğin gibi yaptım bugün işime baktım işimi yaptım kimse de karışamadı belki mesafe daha bile iyiydi şu durumda kendimi düşünmek zorundayım boşuna ağrı çektim akşam sebep vermemek lazım

Canım iki günde bir çalışma yapıyorsunuz zaten. o yeterli olur, stres yapmaya başladın yine..
Ay valla ya niye bugun boyle oldum ki. Ateste fena ilerlemiyor.. merdiven gibi olmaya basladi.. benim :) hayirlisi. Aslinda stress yapmiyorum da, simdi bi arkadasim var 8 cm ciko kisti varmis.. onu dusununce nedense bende etkileniyorum. Ay milletin derdini kendime yukluyorum sanki bende var gibi sonra acaba benim olmaz mi moduna sokuyorum kendimi.. olmayan kiste var herhalde diye soylenmeye basliyorum.. girdigim iliskiden bile zevk almiyorum dusunceliyim.. normale dondum mu acabaaaaaa

Aldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.
Ben folic iod kullaniyorum corasprin ile birlikte
Zaten onu devlet odemiyor 1000 lira mumkun degil tup ilaclarim bile okadar tutmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…