Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sayılarla ne yapmalıyız aşılama mı tüp mi çok iyi değil sanki

Enfeksiyon var gibi Dr GÖRDÜ mü cnm?
Yok cnm pazartesi gorcek enfeksiyon olunca noluyor cnm 30 milyon sperm sayısı olmasına rağmen ileri hareketli sayısı 1,5 milyon bu da demek oluyor ki aşılama ile uğraşma behice, direk tup.devlet desteğinde aşılama şartının kalktığı bir durum var bu da hareketli sayısının 5 milyonun altında olması.bizimde %15 yani 4.5 milyon rapor cikartmaliyiz sanırım :-(

Antibiyotik verir belki .değerler hakkında ve aşılama ve tüp hakkında Detaylı bir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmek istemem

ohoo burada hepimizin sorununu bende var mı acaba diye düşünsen yandın sen:)) Bir kere hamile kaldın yine gelecek bebişin merak etme canım stres yapıyorsun boş yere.

Şeker hastalarında yara geç iyileşiyor ya ondan belki şüphelenmiştir
Aynen oyle
8 tüp kan verdim bugun nedense boşuna verdim derdime derman olmayak gibi hissediyorum.babam şeker hastası
Ben kanı ac karnına verince kotu hissetmedim gayet normalim şeker olcagını zannetmiyorum yani.cildiyede bi gorunurum heralde kadın dogumcu ilk defa boyle birsey goruyorum normalde kapanması lazım dedi ben şok yılların dru buradaki en iyi dr dedi bunu.dikiş atılsada yırtılırmış
Bana dua edin kızlar gercekten canım cok sıkkın bu durumdan dolayı eşim Allah razı olsun cok anlayıslı yoksa iyice bunalıma girerdim

Canım ya hakikaten ne kadar uğraştırdı seni. İçerde mi peki yoksa girişte mi çatlak? İnşallah şifa bulursun en kısa sürede..

İlişki esnasında acı veriyor mu cnm?

Sen nasılsın cnm herşey yolunda mı? Eşin ne diyor gebeliğine

Eşim aşırı mutlu... Nerdeyse herkese yayacak.. ben zor durduruyorum. o da ailesini arayıp onlarla konuşuyor öyle sevincini paylaşmak istiyor sürekli:)) Hiç böyle beklemiyordum. ben de tam tersi aşırı sakinim. Kalp atışını duyunca daha bir sevineceğim sanki:))

Canım ya hakikaten ne kadar uğraştırdı seni. İçerde mi peki yoksa girişte mi çatlak? İnşallah şifa bulursun en kısa sürede..
Amin canim Allah razı olsun
Yok dışarda parmakla gerince görülüyor.
Gecmiyo değil aslında kapanıyo tekrar acılıyo.tüp bebekte dr ilişkiyi yasakladı 3 ay yapmadık yine ilk denemede yırtıldı.
Kızlar deneme yapabildiğinize bile şükredin ben o hale geldim.bebiş bi tık arka planda kaldı.
Anamın yorumu aynen şu nazar değmiş
Değe değe oraya mı tobe yarabbim

Başka bir sıkıntı var mı cnm Vücudunun başka yerinde ağızda yara oluyor mu hiç

İlişki esnasında acı veriyor mu cnm?
Off hemde fena
İlkinde cok acımıyo yani adet araya giriyo kapanıyo o yuzden .gün aşırı devam etsem canım cok acıyo hemde cok kanıyo
Yaslılardan beteriz yani
Ayı açmakla kapatmak bir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…