Ben bilmiyorum cnm hiç kullanmadimPuregonun kalemi var ya canim o
Enfeksiyon var gibi Dr GÖRDÜ mü cnm?Kızlar bu sayılarla ne yapmalıyız aşılama mı tüp mi çok iyi değil sankiEki Görüntüle 1925962
Yok cnm pazartesi gorcek enfeksiyon olunca noluyor cnmEnfeksiyon var gibi Dr GÖRDÜ mü cnm?
Geçen ayda böyle oldu canım bilmiyorum ki adet gelecek heralde 2. Yum olacağını sanmıyorumtsefem28 canim calismalari birakma yum catlamasi yakin olabilir
Yada 2. Yum mu var ateş yükseldi geri niye düştü ki
Yok canım dışarda benim yara dr da şaşırdı şekerden suphelendi bakalım pzt sonucları alcam
Antibiyotik verir belki .değerler hakkında ve aşılama ve tüp hakkında Detaylı bir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmek istememYok cnm pazartesi gorcek enfeksiyon olunca noluyor cnm30 milyon sperm sayısı olmasına rağmen ileri hareketli sayısı 1,5 milyon bu da demek oluyor ki aşılama ile uğraşma behice, direk tup.devlet desteğinde aşılama şartının kalktığı bir durum var bu da hareketli sayısının 5 milyonun altında olması.bizimde %15 yani 4.5 milyon rapor cikartmaliyiz sanırım :-(
Ay valla ya niye bugun boyle oldum ki. Ateste fena ilerlemiyor.. merdiven gibi olmaya basladi.. benim :) hayirlisi. Aslinda stress yapmiyorum da, simdi bi arkadasim var 8 cm ciko kisti varmis.. onu dusununce nedense bende etkileniyorum. Ay milletin derdini kendime yukluyorum sanki bende var gibi sonra acaba benim olmaz mi moduna sokuyorum kendimi.. olmayan kiste var herhalde diye soylenmeye basliyorum..girdigim iliskiden bile zevk almiyorum dusunceliyim.. normale dondum mu acabaaaaaa
Şeker hastalarında yara geç iyileşiyor ya ondan belki şüphelenmiştiraa çok enteresan şekerle alakalı olması. İnşallah önemli bir şey değildir.
Kızlar bu sayılarla ne yapmalıyız aşılama mı tüp mi çok iyi değil sankiEki Görüntüle 1925962
Şeker hastalarında yara geç iyileşiyor ya ondan belki şüphelenmiştir
Sen nasılsın cnm herşey yolunda mı? Eşin ne diyor gebeliğinehımm olabilir
Aynen oyleŞeker hastalarında yara geç iyileşiyor ya ondan belki şüphelenmiştir
Aynen oyle
8 tüp kan verdim bugun nedense boşuna verdim derdime derman olmayak gibi hissediyorum.babam şeker hastası
Ben kanı ac karnına verince kotu hissetmedim gayet normalim şeker olcagını zannetmiyorum yani.cildiyede bi gorunurum heralde kadın dogumcu ilk defa boyle birsey goruyorum normalde kapanması lazım dedi ben şok yılların dru buradaki en iyi dr dedi bunu.dikiş atılsada yırtılırmış
Bana dua edin kızlar gercekten canım cok sıkkın bu durumdan dolayı eşim Allah razı olsun cok anlayıslı
İlişki esnasında acı veriyor mu cnm?Aynen oyle
8 tüp kan verdim bugun nedense boşuna verdim derdime derman olmayak gibi hissediyorum.babam şeker hastası
Ben kanı ac karnına verince kotu hissetmedim gayet normalim şeker olcagını zannetmiyorum yani.cildiyede bi gorunurum heralde kadın dogumcu ilk defa boyle birsey goruyorum normalde kapanması lazım dedi ben şok yılların dru buradaki en iyi dr dedi bunu.dikiş atılsada yırtılırmış
Bana dua edin kızlar gercekten canım cok sıkkın bu durumdan dolayı eşim Allah razı olsun cok anlayıslı yoksa iyice bunalıma girerdim
Sen nasılsın cnm herşey yolunda mı? Eşin ne diyor gebeliğine
Amin canim Allah razı olsunCanım ya hakikaten ne kadar uğraştırdı seni. İçerde mi peki yoksa girişte mi çatlak? İnşallah şifa bulursun en kısa sürede..
Başka bir sıkıntı var mı cnm Vücudunun başka yerinde ağızda yara oluyor mu hiçAmin canim Allah razı olsun
Yok dışarda parmakla gerince görülüyor.
Gecmiyo değil aslında kapanıyo tekrar acılıyo.tüp bebekte dr ilişkiyi yasakladı 3 ay yapmadık yine ilk denemede yırtıldı.
Kızlar deneme yapabildiğinize bile şükredin ben o hale geldim.bebiş bi tık arka planda kaldı.
Anamın yorumu aynen şu nazar değmiş
Değe değe oraya mı tobe yarabbim
Off hemde fenaİlişki esnasında acı veriyor mu cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?