O Günler'de gelecek inşallahEşim aşırı mutlu... Nerdeyse herkese yayacak.. ben zor durduruyorum. o da ailesini arayıp onlarla konuşuyor öyle sevincini paylaşmak istiyor sürekli:)) Hiç böyle beklemiyordum. ben de tam tersi aşırı sakinim. Kalp atışını duyunca daha bir sevineceğim sanki:))
Amin canim Allah razı olsun
Yok dışarda parmakla gerince görülüyor.
Gecmiyo değil aslında kapanıyo tekrar acılıyo.tüp bebekte dr ilişkiyi yasakladı 3 ay yapmadık yine ilk denemede yırtıldı.
Kızlar deneme yapabildiğinize bile şükredin ben o hale geldim.bebiş bi tık arka planda kaldı.
Anamın yorumu aynen şu nazar değmiş
Değe değe oraya mı tobe yarabbim
Ben son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamamOff hemde fena
İlkinde cok acımıyo yani adet araya giriyo kapanıyo o yuzden .gün aşırı devam etsem canım cok acıyo hemde cok kanıyo
Yaslılardan beteriz yani
Ayı açmakla kapatmak bir oluyo
Çok şükür baska bi yerde agızda falan yara olmuyor vesoncum.Başka bir sıkıntı var mı cnm Vücudunun başka yerinde ağızda yara oluyor mu hiç
O Günler'de gelecek inşallah
2 krem verdi.onceki dra farklı kremler verdi gecmedi kısa sureli oldu.krem falan bir şey vermedi mi şu anda dr., sonuçları mı bekliyor. İlişkiyi etkilemesi kötü ya
Zeytinyağlı kudret narı 3 ay surdum rahatlattı biraz küçüldüde ama yine devam ediyor işteBen son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamamdene belki faydası olur
Yara nasıl bir yara bilmiyorum ama ilk aklıma Behçet hastalığı geldi .ama Behçet olsa Dr görünce teşhisi koyardı mutlaka demekki değil zaten de Olmasın inşallah basit birşeydir Sıkma Can'ını Rabbim şifa versin inşallahÇok şükür baska bi yerde agızda falan yara olmuyor vesoncum.
Genel saglıgım iyi şükür
Kanserden şüphelendim.dra sordum acık acık yok dedi.tabi kan testlerinde bakıldımı bilmiyorum pzt anlasılır
Hiç deme :)) topikçe coştuk.ben de ilk bşrkaç aydan ümitliyim oldu oldu yoksa zaten yine Uğraş dur.İnşallah canım:) bir dahaki aya senden de bekliyoruz inşallah. Arka arkaya devam edecek gibi geliyor gebelik haberleri . hsg, aşılama, histeroskopi .. topik çok hareketli bu aralar:)
Ayy inşallah değildir bide cildiyeye gitcem onlarda bakıyomus heraldeYara nasıl bir yara bilmiyorum ama ilk aklıma Behçet hastalığı geldi .ama Behçet olsa Dr görünce teşhisi koyardı mutlaka demekki değil zaten de Olmasın inşallah basit birşeydir Sıkma Can'ını Rabbim şifa versin inşallah
Yara nasıl bir yara bilmiyorum ama ilk aklıma Behçet hastalığı geldi .ama Behçet olsa Dr görünce teşhisi koyardı mutlaka demekki değil zaten de Olmasın inşallah basit birşeydir Sıkma Can'ını Rabbim şifa versin inşallah
Evet cnm bakarlar git gösterAyy inşallah değildir bide cildiyeye gitcem onlarda bakıyomus heralde
Allah razı olsun canım
Ailede hiç yok inşallah değildir yaYa benimde aklıma direk o geldi. Ama tek yara var o yüzden değildir umarım. bir de doktorlar zor teşhis ediyor behçeti.ZehreNur tahlillerde bir şey çıkmazsa bir de romatolojiye mi gitsen?? Bizim ailede var Behçet genetik bir hastalıkmış
Bilemedim cnm bir kadın doğumcu Behçet yarasını görünce tanır yada en azından şüphelenir diye düşündüm bir de Dr deneyimli imiş.inşallah basit birşeydirYa benimde aklıma direk o geldi. Ama tek yara var o yüzden değildir umarım. bir de doktorlar zor teşhis ediyor behçeti.ZehreNur tahlillerde bir şey çıkmazsa bir de romatolojiye mi gitsen?? Bizim ailede var Behçet genetik bir hastalıkmış
Canim yeni tedaviyemi basladin hayirli olsun insallah rabbim vesilesi ile mucizeni gondersinBaktı canım alttan muayene etti probu çıkarırken kan foşladı resmenartık arkuat uterus diyemeyiz büyük ölçüde düzelmiş dedi. Geri kalanların hiçbirini de soramadım zaten aşılamayı duyunca
Rapor da çıktı , sisteme düşmesini bekliyorum ilaçları almak için. Puregon bir de ovitrelle var artı coraspin ve folik plus mı ne. 1000 lira tutmayacak ama bence çok çok 500 tutar raporlu gibime geliyor.
Sağol cnm kötü de olsa insan ne yapacağını bilmek istiyir.belirsizlik çok yoruyor insani.Aşılama yapmazlar büyük ihtimal
Sağol cnmAntibiyotik verir belki .değerler hakkında ve aşılama ve tüp hakkında Detaylı bir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmek istemem
Ben düşükten sonra kan sulandırıcıya başlamıştım 28 olan adetimi 26 gune düşürmüştü son aylarda duzenli kullanmiyordum hatta bu ay hiç kullanmadim.Geçen ayda böyle oldu canım bilmiyorum ki adet gelecek heralde 2. Yum olacağını sanmıyorum
Ben adet düzensizliği hep yaşadım canim hapsiz asla adet olmuyorum on ay önce evlendim doktora gittim pcos cikti ve erken ama bebek istiyosan ilerde simdiden baslayalim tedaviye dedi ne klomen ne menogon fayda etmedi gonal f ye basladim inanılmaz değişiklik oldu yumurtalar asiri tembeldi ama dize geldi şükür:)Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah biraz hikayenden bahsedermisin ne kadar dır deniyorsun bir sorunun varmiydi
Behçette genelde aft oluyor amaBilemedim cnm bir kadın doğumcu Behçet yarasını görünce tanır yada en azından şüphelenir diye düşündüm bir de Dr deneyimli imiş.inşallah basit birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?