Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O Günler'de gelecek inşallah

krem falan bir şey vermedi mi şu anda dr., sonuçları mı bekliyor. İlişkiyi etkilemesi kötü ya

Off hemde fena
İlkinde cok acımıyo yani adet araya giriyo kapanıyo o yuzden .gün aşırı devam etsem canım cok acıyo hemde cok kanıyo
Yaslılardan beteriz yani
Ayı açmakla kapatmak bir oluyo
Ben son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamam dene belki faydası olur

Reactions: iiz
Başka bir sıkıntı var mı cnm Vücudunun başka yerinde ağızda yara oluyor mu hiç
Çok şükür baska bi yerde agızda falan yara olmuyor vesoncum.
Genel saglıgım iyi şükür
Kanserden şüphelendim.dra sordum acık acık yok dedi.tabi kan testlerinde bakıldımı bilmiyorum pzt anlasılır

krem falan bir şey vermedi mi şu anda dr., sonuçları mı bekliyor. İlişkiyi etkilemesi kötü ya
2 krem verdi.onceki dra farklı kremler verdi gecmedi kısa sureli oldu.
İlk cıktıgında yani bir sene once küçüçüktü canım acımıyodu devam ediyodum
6 aydır falan çok ciddi boyuta geldi
Pzt tekrar bildiririm size.dr yaranın altında yatan bi sebep olmalı dedi

Ben son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamam dene belki faydası olur
Zeytinyağlı kudret narı 3 ay surdum rahatlattı biraz küçüldüde ama yine devam ediyor işte

Çok şükür baska bi yerde agızda falan yara olmuyor vesoncum.
Genel saglıgım iyi şükür
Kanserden şüphelendim.dra sordum acık acık yok dedi.tabi kan testlerinde bakıldımı bilmiyorum pzt anlasılır
Yara nasıl bir yara bilmiyorum ama ilk aklıma Behçet hastalığı geldi .ama Behçet olsa Dr görünce teşhisi koyardı mutlaka demekki değil zaten de Olmasın inşallah basit birşeydir Sıkma Can'ını Rabbim şifa versin inşallah

İnşallah canım:) bir dahaki aya senden de bekliyoruz inşallah. Arka arkaya devam edecek gibi geliyor gebelik haberleri . hsg, aşılama, histeroskopi .. topik çok hareketli bu aralar:)
Hiç deme :)) topikçe coştuk.ben de ilk bşrkaç aydan ümitliyim oldu oldu yoksa zaten yine Uğraş dur.

Ayy inşallah değildir bide cildiyeye gitcem onlarda bakıyomus heralde
Allah razı olsun canım

Ya benimde aklıma direk o geldi. Ama tek yara var o yüzden değildir umarım. bir de doktorlar zor teşhis ediyor behçeti. ZehreNur tahlillerde bir şey çıkmazsa bir de romatolojiye mi gitsen?? Bizim ailede var Behçet genetik bir hastalıkmış

Ailede hiç yok inşallah değildir ya
Bi cildiyeye gorunim yonlendirirse giderim canım sagolasın

Bilemedim cnm bir kadın doğumcu Behçet yarasını görünce tanır yada en azından şüphelenir diye düşündüm bir de Dr deneyimli imiş.inşallah basit birşeydir

Canim yeni tedaviyemi basladin hayirli olsun insallah rabbim vesilesi ile mucizeni gondersin

haftasonu ateş ölçmüodum uyanmıyım diye şimdi çok kritik zamana denk geldi ölçmem lazım gerçi burnum tıkalı ağzım bi karış açık uyuyorum pek sağlıklı olmuo ama çalışmamı da kondurdum son enerjimle @Elcanki

Geçen ayda böyle oldu canım bilmiyorum ki adet gelecek heralde 2. Yum olacağını sanmıyorum
Ben düşükten sonra kan sulandırıcıya başlamıştım 28 olan adetimi 26 gune düşürmüştü son aylarda duzenli kullanmiyordum hatta bu ay hiç kullanmadim.
Acaba kan sulandırıcı adetini erken getiriyor olabilirmi

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah biraz hikayenden bahsedermisin ne kadar dır deniyorsun bir sorunun varmiydi
Ben adet düzensizliği hep yaşadım canim hapsiz asla adet olmuyorum on ay önce evlendim doktora gittim pcos cikti ve erken ama bebek istiyosan ilerde simdiden baslayalim tedaviye dedi ne klomen ne menogon fayda etmedi gonal f ye basladim inanılmaz değişiklik oldu yumurtalar asiri tembeldi ama dize geldi şükür:)

Bilemedim cnm bir kadın doğumcu Behçet yarasını görünce tanır yada en azından şüphelenir diye düşündüm bir de Dr deneyimli imiş.inşallah basit birşeydir
Behçette genelde aft oluyor ama ZehreNur çatlak olarak tarif ettiği için benim hiç aklıma gelmedi. Bir de anladığım hep aynı yerde çıkıyormuş. Behçet olsa farklı yerlerde de olurdu. İnşallah bir an önce şifa bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…