Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bu arada coraspin yazmış benim doktor. Hamile kalırsam iğne de verecek mi acaba? Reçeteyi hemşire getirdi reçeteyi aldıktan sonra doktorla görüşemedim soramadım hiç coraspin ne için diye.. pıhtılaşma yüzünden değil düşüklerin demişti ama galiba ne olur ne olmaz kullandıracak coraspin ve iğneyi. Folik trio nun içinde de calsiyum ve d vitamini varmış ayrıca.

Evet cnm behçetin Aftları olsa idi Dr kesin anlardı zaten başka bölgede sıkıntı yokmuş.

Kizlar yakı aldık eşimle de.. yumurtlama doneminde mi yapistiriyoduk??? Bi de tam belin alt kismina demii

İğneyi bilmem de aspirini sanki her aşılamada veriyorlar.hatta tüp de iğneyi de veriyorlar pıhtı olsa da olmasa da bir süre kullanıyorlar.sana hangi Dr gerek yok demişti

Kizlar yakı aldık eşimle de.. yumurtlama doneminde mi yapistiriyoduk??? Bi de tam belin alt kismina demii
Cnm ovulasyonu önden Ateşle kestirmek güç o Yüzden ovuya denk getirmeye çalış akıntının yoğunlaştığı gün olabilir mesela.kuyruksokumun tam üstüne yapışacak

Reactions: iiz
Evet hep aynı yerde catlak değilde yırtık denilebilir.sanki bıcakla yarılmıs gibi iki deri yapısmıyor.şifası olan birseydir inşallah sagolasın canım
Bu arada coraspirin tüpte banada verildi stardart bi işlem dr yumurta kalitesi artırmak için ve tutunmayı kolaylastırmak için demişti.kendimce şöyle yorumladım kanı sulandırdıgı için rahime kan akışı daha fazla oluyor buda tutunmayı kolaylastırıyor..rahime çizikte de temel amac bu.birde zaten pıhtılaşma için
Yanlız ileri seviye kan pıhtılaşması olup olmadıgı her tüp bebek tedavisinden once bakılmalı.
Zaten zor bi mesele bizim için tüpte tutarsa pıhtılasmadan dolayı kaybetmek çok üzücü olur

ZehreNur geçmiş olsun canım inşallah hemencik bi çare bulursun derdine
Sagol canım Allah razı olsun.Rabbim senin babacıgınada şifa versin inşallah

@Veson şimdi hatırladım dr baska yerlerde yaran var mı demişti agız da demiştir belki şuan net hatırlamıyorum ama yok dedim dra

Cnm ovulasyonu önden Ateşle kestirmek güç o Yüzden ovuya denk getirmeye çalış akıntının yoğunlaştığı gün olabilir mesela.kuyruksokumun tam üstüne yapışacak
biz bilemiyoz ovuyu söküp söküp yenisini mi yapıştırmak lazım
benim kafamda on tane şey gezio ama polip işini çözüp eşime keçiboynuzu özü yedirip bende sıkıntı yoksa soğana başlayıp sonra da çörekotuyla devam edip ama uygulamaya geçemiyorum o nolcak bilmem

Kız zafrina yine cok güldürdün beni
Hep sesli gulduruyon valla
İnşallah hiçbirine gerek kalmadan gelir bebiş

Ay kızlar bende eşime takviye ilaclar aldım
Solgar vm 75 multivitamin, new life CoEnz QH, keçiboynuzu özü falan arada suyu
Adamla kanka olmusuz derdimiz spermler hala olmadı tüpe kadar iyilesme saglamıs oluruz

Kiz 3 gun kaliyor demi benim bir umut bu onumuzdeki 3 gun olabilir akintim var kremsi henuz ama .. bide yaptiktan 2 hafta sonra yenisini yapabiliyormusuz.. ben yarin yapayim.. acik yesil gunlere giris yapmis olcam.

ayy aynen valla yarin bakim de atese ona gore yapistirayim.. insAllah ruyamda falan görürüm ovu geldigini

Valla esimin sirtina yapiyoruz cok rahatliyor ben de yapim bisey olmaz herhalde yaa
Faydası olur insaallah
Bizde daha aktivite yok yumurtlama da yaklasiyor ah bu hastalik mahvetti beni
Ilacimi da cok duzensiz ictim hastanede olduğumuz gecelerde icmedim insaallah faydası olur

Bilmiyorum ki canım önümüzdeki ay hiç bişi kullqnmicam adet olursam

Evet canım kullanma bakalim bide öyle dene
Yani ara veren bakalım biraz kafamı dinlerim zaten ff ile ateşi de anlayamıyorum artık düzenim bozuldu iyice ümidim de kalmadı zaten napalim bize nasip olmicak bida annelik demekki kilo vermem lazım çok sistim asilamada beri toparlayamadim kendimi aldıkça aldım zaten işlerimiz de çok bozuldu eşim her an işsiz kalabilir bilmiyorum başımıza neler gelecek maalesef zor günler geciriyoruz

Yok bşr kez yapışır zaten öyle sök sök yapıştır dayanacak birşey değil bir kez yapıştırıp 2 gün dayanabilirsen bravo

Allah bi kolaylik gosterir canim insaalah
Kan sulandiriciya devam etme
Kilo verme de kafani dağıtır belki
Rabbim tez zamanda bebisi göndersin insaalah

Kiz 3 gun kaliyor demi benim bir umut bu onumuzdeki 3 gun olabilir akintim var kremsi henuz ama .. bide yaptiktan 2 hafta sonra yenisini yapabiliyormusuz.. ben yarin yapayim.. acik yesil gunlere giris yapmis olcam.
Üzerinde yazıyordu cnm sanırım 48 saat kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…