Evet cnm behçetin Aftları olsa idi Dr kesin anlardı zaten başka bölgede sıkıntı yokmuş.Behçette genelde aft oluyor amaZehreNur çatlak olarak tarif ettiği için benim hiç aklıma gelmedi. Bir de anladığım hep aynı yerde çıkıyormuş. Behçet olsa farklı yerlerde de olurdu. İnşallah bir an önce şifa bulursun.
İğneyi bilmem de aspirini sanki her aşılamada veriyorlar.hatta tüp de iğneyi de veriyorlar pıhtı olsa da olmasa da bir süre kullanıyorlar.sana hangi Dr gerek yok demiştiVeson bu arada coraspin yazmış benim doktor. Hamile kalırsam iğne de verecek mi acaba? Reçeteyi hemşire getirdi reçeteyi aldıktan sonra doktorla görüşemedim soramadım hiç coraspin ne için diye.. pıhtılaşma yüzünden değil düşüklerin demişti ama galiba ne olur ne olmaz kullandıracak coraspin ve iğneyi. Folik trio nun içinde de calsiyum ve d vitamini varmış ayrıca.
Cnm ovulasyonu önden Ateşle kestirmek güç o Yüzden ovuya denk getirmeye çalış akıntının yoğunlaştığı gün olabilir mesela.kuyruksokumun tam üstüne yapışacakKizlar yakı aldık eşimle de.. yumurtlama doneminde mi yapistiriyoduk??? Bi de tam belin alt kismina demii
Evet hep aynı yerde catlak değilde yırtık denilebilir.sanki bıcakla yarılmıs gibi iki deri yapısmıyor.şifası olan birseydir inşallah sagolasın canımBehçette genelde aft oluyor amaZehreNur çatlak olarak tarif ettiği için benim hiç aklıma gelmedi. Bir de anladığım hep aynı yerde çıkıyormuş. Behçet olsa farklı yerlerde de olurdu. İnşallah bir an önce şifa bulursun.
Sagol canım Allah razı olsun.Rabbim senin babacıgınada şifa versin inşallahZehreNur geçmiş olsun canım inşallah hemencik bi çare bulursun derdine
biz bilemiyoz ovuyu söküp söküp yenisini mi yapıştırmak lazımCnm ovulasyonu önden Ateşle kestirmek güç o Yüzden ovuya denk getirmeye çalış akıntının yoğunlaştığı gün olabilir mesela.kuyruksokumun tam üstüne yapışacak
Kız zafrina yine cok güldürdün benibiz bilemiyoz ovuyu söküp söküp yenisini mi yapıştırmak lazım
benim kafamda on tane şey gezio ama polip işini çözüp eşime keçiboynuzu özü yedirip bende sıkıntı yoksa soğana başlayıp sonra da çörekotuyla devam edipama uygulamaya geçemiyorum o nolcak bilmem
Kiz 3 gun kaliyor demiCnm ovulasyonu önden Ateşle kestirmek güç o Yüzden ovuya denk getirmeye çalış akıntının yoğunlaştığı gün olabilir mesela.kuyruksokumun tam üstüne yapışacak
Valla esimin sirtina yapiyoruz cok rahatliyor ben de yapim bisey olmaz herhalde yaaElcanki nasil dayanacaksin onun acisina cok can yakici biseymis yahu adi ustunde yani
biz bilemiyoz ovuyu söküp söküp yenisini mi yapıştırmak lazım
benim kafamda on tane şey gezio ama polip işini çözüp eşime keçiboynuzu özü yedirip bende sıkıntı yoksa soğana başlayıp sonra da çörekotuyla devam edipama uygulamaya geçemiyorum o nolcak bilmem
Faydası olur insaallahValla esimin sirtina yapiyoruz cok rahatliyor ben de yapim bisey olmaz herhalde yaa
Bilmiyorum ki canım önümüzdeki ay hiç bişi kullqnmicam adet olursamBen düşükten sonra kan sulandırıcıya başlamıştım 28 olan adetimi 26 gune düşürmüştü son aylarda duzenli kullanmiyordum hatta bu ay hiç kullanmadim.
Acaba kan sulandırıcı adetini erken getiriyor olabilirmi
Evet canım kullanma bakalim bide öyle deneBilmiyorum ki canım önümüzdeki ay hiç bişi kullqnmicam adet olursam
Yani ara veren bakalım biraz kafamı dinlerim zaten ff ile ateşi de anlayamıyorum artık düzenim bozuldu iyice ümidim de kalmadı zaten napalim bize nasip olmicak bida annelik demekki kilo vermem lazım çok sistim asilamada beri toparlayamadim kendimi aldıkça aldım zaten işlerimiz de çok bozuldu eşim her an işsiz kalabilir bilmiyorum başımıza neler gelecek maalesef zor günler geciriyoruzEvet canım kullanma bakalim bide öyle dene
Yok bşr kez yapışır zaten öyle sök sök yapıştır dayanacak birşey değil bir kez yapıştırıp 2 gün dayanabilirsen bravobiz bilemiyoz ovuyu söküp söküp yenisini mi yapıştırmak lazım
Allah bi kolaylik gosterir canim insaalahYani ara veren bakalım biraz kafamı dinlerim zaten ff ile ateşi de anlayamıyorum artık düzenim bozuldu iyice ümidim de kalmadı zaten napalim bize nasip olmicak bida annelik demekki kilo vermem lazım çok sistim asilamada beri toparlayamadim kendimi aldıkça aldım zaten işlerimiz de çok bozuldu eşim her an işsiz kalabilir bilmiyorum başımıza neler gelecek maalesef zor günler geciriyoruz
Üzerinde yazıyordu cnm sanırım 48 saat kalacakKiz 3 gun kaliyor demibenim bir umut bu onumuzdeki 3 gun olabilir akintim var kremsi henuz ama .. bide yaptiktan 2 hafta sonra yenisini yapabiliyormusuz.. ben yarin yapayim.. acik yesil gunlere giris yapmis olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?