Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi bilmem de aspirini sanki her aşılamada veriyorlar.hatta tüp de iğneyi de veriyorlar pıhtı olsa da olmasa da bir süre kullanıyorlar.sana hangi Dr gerek yok demişti
Bu doktor pıhtılaşma nedeniyle düşmemiş pıhtılaşman yok demişti ama iğne falan kullanacak mıyım diye sormadım hiç.

Demekki rutin olarak yazdı..

Ümitsizlik yok cnm Ümitsizlik yok biz de bir kez daha anne olacağız inşallah

Allah da güldürsün bizi tatlım inşallah
ya bnm ne ağrım oluo ne akıntım ben hiç farkedemiyorum bnm adamın burnunı sıksam içmez napcam bilmiyorum bide ml de 20 m sperm var ztn alt sınır 15m bnm adam doktor iyi dedi diye geziniyo dicem lan neyine güvenion ztn sınırdasın çokta takıntılı bu sefer hiç kafasından çıkmaz biliyorum alerji için bağışıklık için desem gerek yok der bilmiom na yapsam nasıl yapsam fikir çokta yapamıyorum

Kiz 3 gun kaliyor demi benim bir umut bu onumuzdeki 3 gun olabilir akintim var kremsi henuz ama .. bide yaptiktan 2 hafta sonra yenisini yapabiliyormusuz.. ben yarin yapayim.. acik yesil gunlere giris yapmis olcam.
kız sen 3 güne çatlarsın hele haftasonu abdestte olmaz onla sökmeside zor diye biliyorum sakın sıcak suya tutup sökmeye çalışma bütün ilaç eriyip nüfuz ediyo fena yakıo

yok ya bn onun bi faydası olcağını zannetmiyorum benim dha ferin poroblemlerim var bence :)
Senin polip mi var?büyük mü dr ne diyo alınması gerek dedi mi
Benim arkadaşımın ablası polibi aldırdıktan 2_3 ay içinde hamile kaldı 2 senedir olmuyordu onunda
Malesef 7. Ayda kaybetti bebeği :-(
Sonuç olarak dogal yolla oldu

Allah'ım Allah'ım peşpeşe ne güzel haberler bunlar tebrik ederim cnm.hikayeni kısaca anlat bize.ve neler yaptın kayıp var mı tedaviler??ve bu ay özel birşey yaptın mu?
Ben cok ciddi pcosluydum canim evlenmeden önce cok doktor gezdim ama hepsi para doktoru cikti evleneli 10ay oldu ben3.ay gittim doktora durumu anlattim cocuk istedigimi soyledi infertilite geçti kayitlarda hatta şuanki doktorum yumurta takibi yaparak bu sorunumu yendi cok şükür:)

gülcektim valla msjım sonu kötüymüş Rabbim aratmasın yerine yenisini versin inşallah
benim ki şaşkınlık canım senle konuşmutuk hatırlıyo musun ilişkide kanama yaşıyorum diye sende perine yırtığı olmasın demiştin dışardan fln gözüken bişey yok rahim ağzında da yara fln gözükmüo en son neslihan polip olmasın sakın dedi bnde doktora sordum polip olmasın diye o da şüphelendiğim bişey yok ama ona rahim inceyken bakmak lazım adetin 5. günü gibi gel dedi geçen ayda babam ameliyat olunca gidemedim bu ay onu hallediyim diyorum

Ümitsizlik yok cnm Ümitsizlik yok biz de bir kez daha anne olacağız inşallah
Ben sizin gibi diilim tatlım ya umut edecek bir sebebim yokki hiç dusuk kimyasal. Hiçbiri yok Hiç kimsenin olmasın tabi de sanki bana bunlar bile ufacık umut gibi geliyor hani siz diyorsunuz ya bak hamile kalabiliyosun yineolur diye bende o yok işte... aman neyse Rabbimin takdiri boyleymis yapacak birşey yok

Kız hamile kalıp kaybedenlere mi imreniyorsun.böyle konuşma cnm bak dua niyetine geçer.rabbim sana evlat versin ama me kimyasal ne düşük ne kürtaj Hiçbirini yaşamayasın inşallaj hiçbir kaybım bana umut olmuyor inan bana.

Aynen hangi kayıp insana umut olabilir ki tam tersi biraz daha yıkıyor umutlarımızı ben bile hemen hamile kalabildigim halde artık çok korkuyorum bebeğim bidaha hamile kalsam benimle kalacak mı diye

Tsefem canım biz ölelim o zaman 3 yıldır kimyasal dahil hiç gebelik yasamadım onu bırak tüple bile olmadı.eşimde de bende de gorunur sebepler var.ama ben yinede umitliyim çünkü sebep ne olursa olsun Kun Fe Yekun emrinin onunde duramaz..biz sadece o emri sabırla bekleyen kullarız.
Ayetlerde sabredenlerin müjdelendiği sıkça vurgulanır.aslında bizler bu yonuyle cok sanslıyız sabrın meyvesi her zaman cok tatli olmustur o lezzeti yaşatacak Rabbim bize.senin umidin evladına baktıkça artmalı.tedaviyle mi oldu bilmiyorum olduysa da tedaviye cevap veren birisin yine tedaviyle olur.yok normal olduysa sadece zamanı olmadıgı içindir.lütfen olumsuz düşünme pozitif ol
Bugün bi kadın gordum hastanede baktım bebek arabasında 2 yaslarında cocuguna kızıyor elindekini attı diye oyle bi kızdı bağırdı ki herkes dondu baktı
Kadının suratını gordum yaşı taş çatlasa 20
Daha küçüktür eminim..hemen ona sahip olmus kıymet bilmiyor diye gecirdim içimden
Gercekten hemen bulup oyle bi anne olmaktansa boyle gec bulmayı yegliyorum
Umarım yanlış anlasılmamısımdır

Bu arada ben bugun genetik sonuçları için tekrar aradım 15 20 gün sonra arayın demiştiler çıkmamış bende kızdım siz beni niye oyaliyorsunuz ilk 1 ayda çıkacak dediniz sonra 1 buçuk ayı bulabilir dediniz bekledim şimdi de 3 ayı bile bulabilir diyorsunuz nasıl bi sonuç bu doktorum bunun sonucunu bekliyor dedim çok üstüne gidince adamın açıkladı meğer çalıştıkları laboratuvar fetöcü çıkmış devlet el koymuş 100 kişi calisiyorduysa şimdi devlet 20 kişi vermiş o yüzden sonuçların çıkması gecikiyormuş yani 3 ayı bile bulabilirmiş sonucu beklemeden gelince gebelik için yine başlayacam çalışmalara galiba yaa

Bu ay yum. Günümü bulmam lazım ona göre ilaç icecem inşallah ateş gösterir bana yum. Gününü gidiş tarihimiz ileri alındığı için yine 36. Günde relg olursam ilaç içmeye gerek kalmayacak ama düzeni yokki benimkinin olurda kırk yılda bir erken olacağı tutarsa mecbur ilaç kullanacam o yüzden ateş ölcmeye başladım dün ov. Testimde yok olsa çok iyi olacaktı

Tüh ya inşallah o kadar gecikmez umreden dönüşte sonuçlar çıkmış olur

Tüh ya inşallah o kadar gecikmez umreden dönüşte sonuçlar çıkmış olur
Hiç şansım yok yaa inşallah çıkarlar dönüşte..
Bu arada kuzenim korunmayı bırakmış bi oğlu var 11 yaşında bugün doktora gitti kontrol için aramistim onu diyo ilkkez çatala çıktım çok şaşırdım bunca senedir hiç doktora gitmemiş oğlu da Sezeryan o yüzden hiç öyle muayene olmamış biz ne kadar şanssızız 3 yıllık evliyim sayısız kere öyle muayene oldum bıktım o koltuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…