Ne olacak cnm olsa olsa belki bebek olurValla esimin sirtina yapiyoruz cok rahatliyor ben de yapim bisey olmaz herhalde yaa
Bu doktor pıhtılaşma nedeniyle düşmemiş pıhtılaşman yok demişti ama iğne falan kullanacak mıyım diye sormadım hiç.İğneyi bilmem de aspirini sanki her aşılamada veriyorlar.hatta tüp de iğneyi de veriyorlar pıhtı olsa da olmasa da bir süre kullanıyorlar.sana hangi Dr gerek yok demişti
Ümitsizlik yok cnm Ümitsizlik yok biz de bir kez daha anne olacağız inşallahYani ara veren bakalım biraz kafamı dinlerim zaten ff ile ateşi de anlayamıyorum artık düzenim bozuldu iyice ümidim de kalmadı zaten napalim bize nasip olmicak bida annelik demekki kilo vermem lazım çok sistim asilamada beri toparlayamadim kendimi aldıkça aldım zaten işlerimiz de çok bozuldu eşim her an işsiz kalabilir bilmiyorum başımıza neler gelecek maalesef zor günler geciriyoruz
Yok ben de yapmıştım öyle dayanılmaz değil yakıyor gerçekten ama dayanılmaz bir acı ile değil. Kışın soğukta iyi bile gelir hatta. Ben yazın sıcağında yapmıştım@Elcanki nasil dayanacaksin onun acisina cok can yakici biseymis yahu adi ustunde yani
Yapmadığımız bisey kaldi mi acabaYok ben de yapmıştım öyle dayanılmaz değil yakıyor gerçekten ama dayanılmaz bir acı ile değil. Kışın soğukta iyi bile gelir hatta. Ben yazın sıcağında yapmıştım
Kız zafrina yine cok güldürdün beni
Hep sesli gulduruyon valla
İnşallah hiçbirine gerek kalmadan gelir bebiş
Ay kızlar bende eşime takviye ilaclar aldım
Solgar vm 75 multivitamin, new life CoEnz QH, keçiboynuzu özü falan arada suyu
Adamla kanka olmusuz derdimiz spermler halaolmadı tüpe kadar iyilesme saglamıs oluruz
kız sen 3 güne çatlarsın hele haftasonuKiz 3 gun kaliyor demibenim bir umut bu onumuzdeki 3 gun olabilir akintim var kremsi henuz ama .. bide yaptiktan 2 hafta sonra yenisini yapabiliyormusuz.. ben yarin yapayim.. acik yesil gunlere giris yapmis olcam.
yok ya bn onun bi faydası olcağını zannetmiyorum benim dha ferin poroblemlerim var bence :)Yok bşr kez yapışır zaten öyle sök sök yapıştır dayanacak birşey değil bir kez yapıştırıp 2 gün dayanabilirsen bravo
Senin polip mi var?büyük mü dr ne diyo alınması gerek dedi miyok ya bn onun bi faydası olcağını zannetmiyorum benim dha ferin poroblemlerim var bence :)
Ben cok ciddi pcosluydum canim evlenmeden önce cok doktor gezdim ama hepsi para doktoru cikti evleneli 10ay oldu ben3.ay gittim doktora durumu anlattim cocuk istedigimi soyledi infertilite geçti kayitlarda hatta şuanki doktorum yumurta takibi yaparak bu sorunumu yendi cok şükür:)Allah'ım Allah'ım peşpeşe ne güzel haberler bunlar tebrik ederim cnm.hikayeni kısaca anlat bize.ve neler yaptın kayıp var mı tedaviler??ve bu ay özel birşey yaptın mu?
Kaşıntıya ne demeli pekiYok ben de yapmıştım öyle dayanılmaz değil yakıyor gerçekten ama dayanılmaz bir acı ile değil. Kışın soğukta iyi bile gelir hatta. Ben yazın sıcağında yapmıştım
gülcektim valla msjım sonu kötüymüş Rabbim aratmasın yerine yenisini versin inşallahSenin polip mi var?büyük mü dr ne diyo alınması gerek dedi mi
Benim arkadaşımın ablası polibi aldırdıktan 2_3 ay içinde hamile kaldı 2 senedir olmuyordu onunda
Malesef 7. Ayda kaybetti bebeği :-(
Sonuç olarak dogal yolla oldu
Ben sizin gibi diilim tatlım ya umut edecek bir sebebim yokki hiç dusuk kimyasal. Hiçbiri yok Hiç kimsenin olmasın tabi de sanki bana bunlar bile ufacık umut gibi geliyor hani siz diyorsunuz ya bak hamile kalabiliyosun yineolur diye bende o yok işte... aman neyse Rabbimin takdiri boyleymis yapacak birşey yokÜmitsizlik yok cnm Ümitsizlik yok biz de bir kez daha anne olacağız inşallah
Kız hamile kalıp kaybedenlere mi imreniyorsun.böyle konuşma cnm bak dua niyetine geçer.rabbim sana evlat versin ama me kimyasal ne düşük ne kürtaj Hiçbirini yaşamayasın inşallaj hiçbir kaybım bana umut olmuyor inan bana.Ben sizin gibi diilim tatlım ya umut edecek bir sebebim yokki hiç dusuk kimyasal. Hiçbiri yok Hiç kimsenin olmasın tabi de sanki bana bunlar bile ufacık umut gibi geliyor hani siz diyorsunuz ya bak hamile kalabiliyosun yineolur diye bende o yok işte... aman neyse Rabbimin takdiri boyleymis yapacak birşey yok
Aynen hangi kayıp insana umut olabilir ki tam tersi biraz daha yıkıyor umutlarımızı ben bile hemen hamile kalabildigim halde artık çok korkuyorum bebeğim bidaha hamile kalsam benimle kalacak mı diyeKız hamile kalıp kaybedenlere mi imreniyorsun.böyle konuşma cnm bak dua niyetine geçer.rabbim sana evlat versin ama me kimyasal ne düşük ne kürtaj Hiçbirini yaşamayasın inşallaj hiçbir kaybım bana umut olmuyor inan bana.
Tsefem canım biz ölelim o zaman 3 yıldır kimyasal dahil hiç gebelik yasamadım onu bırak tüple bile olmadı.eşimde de bende de gorunur sebepler var.ama ben yinede umitliyim çünkü sebep ne olursa olsun Kun Fe Yekun emrinin onunde duramaz..biz sadece o emri sabırla bekleyen kullarız.Ben sizin gibi diilim tatlım ya umut edecek bir sebebim yokki hiç dusuk kimyasal. Hiçbiri yok Hiç kimsenin olmasın tabi de sanki bana bunlar bile ufacık umut gibi geliyor hani siz diyorsunuz ya bak hamile kalabiliyosun yineolur diye bende o yok işte... aman neyse Rabbimin takdiri boyleymis yapacak birşey yok
Tüh ya inşallah o kadar gecikmez umreden dönüşte sonuçlar çıkmış olurBu arada ben bugun genetik sonuçları için tekrar aradım 15 20 gün sonra arayın demiştiler çıkmamış bende kızdım siz beni niye oyaliyorsunuz ilk 1 ayda çıkacak dediniz sonra 1 buçuk ayı bulabilir dediniz bekledim şimdi de 3 ayı bile bulabilir diyorsunuz nasıl bi sonuç bu doktorum bunun sonucunu bekliyor dedim çok üstüne gidince adamın açıkladı meğer çalıştıkları laboratuvar fetöcü çıkmış devlet el koymuş 100 kişi calisiyorduysa şimdi devlet 20 kişi vermiş o yüzden sonuçların çıkması gecikiyormuş yani 3 ayı bile bulabilirmiş sonucu beklemeden gelince gebelik için yine başlayacam çalışmalara galiba yaa
Hiç şansım yok yaa inşallah çıkarlar dönüşte..Tüh ya inşallah o kadar gecikmez umreden dönüşte sonuçlar çıkmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?