Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yanlış anladınız
Oğlumdan sonra ne olduysa oldu ortada sebep de yok varsa bile henüz kesfedilemedi 6 senedir hiç hamile kalamamak böyle dusunduruyor işte tabi kötü bir durum dusuk de kimyasal da bulup kaybetmek bambaşka bir acıdır tahmin ediyorum ama anlatmak istediğim başka bisey neyse ya Allahım hiç birinize bir daha yasatmasin sağlıklı sıhhatli versin inşallah hakkınızı helal edin hissettigimi yanlış ifade ettim

teşekkürler canım

bana bugun rapor verdıler. 5 dk da imzalayıp verdıler şartsız martsız
Ben imza atıldığını bile görmedim reçeteyi hastanede bir kıza götürdüm fotokopisini çekti , raporunuz yarım saate kadar sisteme düşer yarım saat sonra ilaçlarınızı alabilirsiniz dedi. Ama bir sonraki sefer gelirken evlilik cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, vukuatlı nufus kayıt belgesi falan filan yazdı kağıda onları getirirsin dediler.

Ama baksana ShinSeGi rapor tek sefere çıkıyor ikinciye çıkmıyor diyor. Ne kadar saçma değil mi? O zaman tüp bebek için 2 aşılamayı neden şart koşuyorlar? Keyfimden mi yapıyorum 2. Aşılamayı...

bende rapor çıkardım bugun gelecek ay ben de aşılama yaptırıyorum . özeli arastırdım bugun ama 1 kere devlette denemeye karar verdım çünkü doktorumu sevdim. sonrasını sonra düşünürüz.

adetimin 3. gunu gıdeceğim işte tabi bu ay hsg den sonra hamile kalmazsam

evet ShinSeGi bilir bu durumları o çıkardı rapor hem tüp için hem aşılama için
ShinSeGi cnm selam asilamalari atlayıp direk tüpe gecicez biz değerler baya kötü.döngünün 9. Gunundeyim.bu ay rapor için ugrassam önümüzdeki adete kadar yetisirmi sence.ozelde yaptırdığımız testlerin hepsini rapor cikartacagimiz hastanede yine yaptirmamizi isterler mi?

bana bugün doktor baktı değerler iyi. ilaçlar tedaviye devam edebiliriz dedi. oradaki asistan doktor suratıma sus der gibi bakıp ama hocam 5 yıldır olmuyormus dedi.ben sus pus tabii... o zaman aşılama diyelim dedi ve imzaladı . yani doktor bana iyilik yaptı . niye yaptı anlayamadım. sonuçta 1 yıldır deniyorum ben 5 yılda nereden çıktı . neyse doktor bilinçli yaptı . ilk gittiğimde muayene olduğum doktordu ama ben o heyecanla sonradan tanıdım pnu o beni daha önce tanıdı .anladım o yüzden sustum tabii.

yani kurul yaparu diye ımzalayıp verdiler. heyet raporu bu değil mi başka bir şeye gerek yok sanırım. ne evlilik cüzdanı ne de evlilik şartı falan sormadılar

Canım ben tüp için rapor çıkarmadım ama istemezler tekrar. Hsg mesela yada genetik analiz bunlar tekrar istenemez ki... ama belki sperm testi ve senin hormonları tekrarlatabilirler... hani değişim olabilecek olanları... ayrıca devlet size aşılamayı şart koymuyorsa bence de tüp daha mantıklı. İnşallah bol bol embriyonuz olur ilk seferde tutar diğerlerini de kardeş için dondurursunuz.

Ha bir de canım sperm seçiminde kullanılan yöntemler var. Sperm değerleri kötü olanlara özellikle öneriliyor en iyi spermleri seçmek için. Onu doktorunuzla konuşun mutlaka. denizege34 de bu defa farklı bir teknik kullanıldığını söylemişti..

Aldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.

bana da raporlu aşılama toplam 500 tutar dedi doktor . ben sormadan direk dedi kabul ediyormusun dedi tabi hocam dedim.sonra kafama takıldı hastaneye ödenecek para ayrımı acaba dıye gıttım sordum hastaneye ödenecek para sadece 45 tl kızlar

yok canım kapı pencere silmeye başlayınca normale dönmüş olacaksın henüz dönmedin

Ben 300 hastaneye vericem 190 da ilaçlar tuttu 490 etti canım. İlaca başta neden 1000 tutar dedi hala meraktayım. Ayy hastaneye hasta olarak gidince dilim tutuluyor benim,kafamdaki soruları ses çıkarıp soramıyorum

Canım 2 asilamayi şart koşmayan bir durum var ama nette bütün sayfaları okudum o maddeyi ayrıntılı bulamadım.5 milyonu gecmiyorsa 3 yıl şartı ve aşılama şartı kalkıyor ama bunun hareketli kısmı mi yoksa total mi tam net bulamadım.

ShinSeGi hatılıyo musun ben ovu topiğinde demiştim ki belki de sık ilişki en doğrusu. kızlar biliyorsun bana demediğini brakmadılar o gün. boşuna beni üzdüler. ben de işte ayenn böyle düşünmüştüm. bir okusana . cok da ıyı bılmıyoruz demek ki

sen bana sümbül 8 saat dediğin için kızdılar abarttın biraz ya demiştin.

burda diyorki şımdı kulandıgınız serm yaklaşık 2 ay önce uretıldı ve her defaısnda atılan 100 bın sıvının ııcnde %5 kadarı sperm .... yanı diyelim 100 bin sperm var bu tek ilişkide atılmıyor . yanı 4-5 kere ust uste ılıskı olsa bıle sen tek seferde uretılen bu spermı almıs olmyorsun. bak oku anlarsın

Gün aşırı mı olmalı her gün mü?
spermlerin olgunlaşması 72 günü buluyor, 60günde seminifer tüpçüklerde üretiliyor 6 günde hareket yeteneği kazanıyor,6 günde vas deferans kanalına geçiyor. yani bügun cinsel ilişki yaşadığınzdaki spermler yaklaşık 2buçuk ay önce üretilmişti. bir seferde 100 milyonu aşkın sperm atılsa da Meninin %5 veya 10u i spermdir geri kalan kısmı semen denilen vücut sıvısıdır. bu sıvı spermleri vajinanın asidik yapısından koruyarak ölmelerine engel olur ve spermlerin yüzebilmesi içn sıvı formundadır. bu sıvının üretimi saatler içinde gerçekleşir.
yani bana kalırsa boşuna gün aşırıyı bekliyorsunuz

hatta buradan oku tam anlarsın durumu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzerine-calistim-sorularinizi-alablrm.972821/

hatta ben burada size yorum yaparken de diyorum ya bence sık ilişkide şans yüksek .oysa söz de bilimsel olarak şöyleymiş ya, gün aşırı ilişki olmalıymış yoksa sperm kalitesiz olurmuş ben asla katılmıyrum buna. ben sık ilişkide sperm kalitesinin yükseldiğini düşünüyorum ve sık ilişkide yumurta kalitesi de yükseliyor çünkü sen beyine sürekli kadınlık ve erkeklerı hormonlarını calısması ıcın sınyal gönderıyorsun. biz ne yapıyruz vucut bos bos beklıyor ta obu gunu gelıyor hadı bakalım diyoruz

çalışmayan paslanmıs bir alet gibii. ucut hamile kalmaya odaklanmıyor . kendini birden hazırlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…