tamamdır gelsin keçiboynuzu bu ay coşalım bakalımÇok güzel çıkmış canım, sorun yok. biraz daha keçiboynuzu takviyesiyle uçar bu değerler. :))
Kız hamile kalıp kaybedenlere mi imreniyorsun.böyle konuşma cnm bak dua niyetine geçer.rabbim sana evlat versin ama me kimyasal ne düşük ne kürtaj Hiçbirini yaşamayasın inşallaj hiçbir kaybım bana umut olmuyor inan bana.
Yok yanlış anladınızTsefem canım biz ölelim o zaman 3 yıldır kimyasal dahil hiç gebelik yasamadım onu bırak tüple bile olmadı.eşimde de bende de gorunur sebepler var.ama ben yinede umitliyim çünkü sebep ne olursa olsun Kun Fe Yekun emrinin onunde duramaz..biz sadece o emri sabırla bekleyen kullarız.
Ayetlerde sabredenlerin müjdelendiği sıkça vurgulanır.aslında bizler bu yonuyle cok sanslıyız sabrın meyvesi her zaman cok tatli olmustur o lezzeti yaşatacak Rabbim bize.senin umidin evladına baktıkça artmalı.tedaviyle mi oldu bilmiyorum olduysa da tedaviye cevap veren birisin yine tedaviyle olur.yok normal olduysa sadece zamanı olmadıgı içindir.lütfen olumsuz düşünme pozitif ol
Bugün bi kadın gordum hastanede baktım bebek arabasında 2 yaslarında cocuguna kızıyor elindekini attı diye oyle bi kızdı bağırdı ki herkes dondu baktı
Kadının suratını gordum yaşı taş çatlasa 20
Daha küçüktür eminim..hemen ona sahip olmus kıymet bilmiyor diye gecirdim içimden
Gercekten hemen bulup oyle bi anne olmaktansa boyle gec bulmayı yegliyorum
Umarım yanlış anlasılmamısımdır
bana bugun rapor verdıler. 5 dk da imzalayıp verdıler şartsız martsızMANİSA CNM ÇOK SEÇENEĞİM YOK ZATEN YA DEVLETTE CELAL BAYAR ÜNİ DE YA DA GRAND MEDİCALDE
BEN GRANDDA YAPTIRICAM AMA RAPOR İŞİ NOLUCAK AYARLIYCAKLAR MI BİLMİYORUM.
teşekkürler canımiiz degerler guzel canım
@Elifsami tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inş.sen ates olcuyomuydun burada gormemiştim seni
Neler yaptın hikayeni anlatsana
denizege34 takvimin hayırlı olsun canım
xpreiaZ dr ne dedi benide etiketle
Bende hastanedeyim kızlar kan testleri istemişti dr yara için
Ne için canım aşılama ilaçları icinmibana bugun rapor verdıler. 5 dk da imzalayıp verdıler şartsız martsız
evetONU ANLADIM CNM DA NİYE BÖYLE BİŞİ.SİZLERDEN BÖLE BİŞİ YAŞAYAN VAR MI?
Ben imza atıldığını bile görmedimbana bugun rapor verdıler. 5 dk da imzalayıp verdıler şartsız martsız
ne iğnesi kız ? sende mi aşılama yaptıracaksın yoksa çatlatma iğnesi mi ?Fsh e2 progesteron , çıktı sonuçlar şimdi iğneleri yazıyorlar sonra rapor çıkarıcaklarmış
Başladım bile canımne iğnesi kız ? sende mi aşılama yaptıracaksın yoksa çatlatma iğnesi mi ?
bende rapor çıkardım bugun gelecek ay ben de aşılama yaptırıyorum . özeli arastırdım bugun ama 1 kere devlette denemeye karar verdım çünkü doktorumu sevdim. sonrasını sonra düşünürüz.Baktı canım alttan muayene etti probu çıkarırken kan foşladı resmenartık arkuat uterus diyemeyiz büyük ölçüde düzelmiş dedi. Geri kalanların hiçbirini de soramadım zaten aşılamayı duyunca
Rapor da çıktı , sisteme düşmesini bekliyorum ilaçları almak için. Puregon bir de ovitrelle var artı coraspin ve folik plus mı ne. 1000 lira tutmayacak ama bence çok çok 500 tutar raporlu gibime geliyor.
evetShinSeGi bilir bu durumları o çıkardı rapor hem tüp için hem aşılama için
bana bugün doktor baktı değerler iyi. ilaçlar tedaviye devam edebiliriz dedi. oradaki asistan doktor suratıma sus der gibi bakıp ama hocam 5 yıldır olmuyormus dedi.ben sus pus tabii... o zaman aşılama diyelim dedi ve imzaladı . yani doktor bana iyilik yaptı . niye yaptı anlayamadım. sonuçta 1 yıldır deniyorum ben 5 yılda nereden çıktı . neyse doktor bilinçli yaptı . ilk gittiğimde muayene olduğum doktordu ama ben o heyecanla sonradan tanıdım pnu o beni daha önce tanıdı .anladım o yüzden sustum tabii.canim gittigin hastanenin rapor cikarabilme olanagi yoktur belki de. sanirim rapor cikmasi icin bi üniversiteye bagli olmasi lazim ya da arastirma hastanesi. bende izmirde gaziemir sifa da rapor cikartmistim, bayaga beklemistim eczanede heyet raporu cikacak onu bekliyoruz demislerdi. sanirim sifanin universitesinden çıktı ama tabi herseyi hastane organize etti.
bana da iğneli rapor verdiler bugun :)wuuuu iğneli raporlu mu hadi hayırlı olsunnnn
Canım ben tüp için rapor çıkarmadım ama istemezler tekrar. Hsg mesela yada genetik analiz bunlar tekrar istenemez ki... ama belki sperm testi ve senin hormonları tekrarlatabilirler... hani değişim olabilecek olanları... ayrıca devlet size aşılamayı şart koymuyorsa bence de tüp daha mantıklı. İnşallah bol bol embriyonuz olur ilk seferde tutar diğerlerini de kardeş için dondurursunuz.ShinSeGi cnm selam asilamalari atlayıp direk tüpe gecicez biz değerler baya kötü.döngünün 9. Gunundeyim.bu ay rapor için ugrassam önümüzdeki adete kadar yetisirmi sence.ozelde yaptırdığımız testlerin hepsini rapor cikartacagimiz hastanede yine yaptirmamizi isterler mi?
Aldım kalemi de canım. Bana niye 1000 de ilaçlar tutar raporlu dediler anlamadım 190 tuttu 2 kutu puregon 2 kutu ovitrelle cıraspin folik trio.
Vesile olsun canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz.. bütün topik hepimiz sevinelim en kısa sürede inşbana da iğneli rapor verdiler bugun :)
yok canım kapı pencere silmeye başlayınca normale dönmüş olacaksın henüz dönmedinAy valla ya niye bugun boyle oldum ki. Ateste fena ilerlemiyor.. merdiven gibi olmaya basladi.. benim :) hayirlisi. Aslinda stress yapmiyorum da, simdi bi arkadasim var 8 cm ciko kisti varmis.. onu dusununce nedense bende etkileniyorum. Ay milletin derdini kendime yukluyorum sanki bende var gibi sonra acaba benim olmaz mi moduna sokuyorum kendimi.. olmayan kiste var herhalde diye soylenmeye basliyorum..girdigim iliskiden bile zevk almiyorum dusunceliyim.. normale dondum mu acabaaaaaa
Ben 300 hastaneye vericem 190 da ilaçlar tuttu 490 etti canım. İlaca başta neden 1000 tutar dedi hala meraktayım. Ayy hastaneye hasta olarak gidince dilim tutuluyor benim,kafamdaki soruları ses çıkarıp soramıyorum
bana da raporlu aşılama toplam 500 tutar dedi doktor . ben sormadan direk dedi kabul ediyormusun dedi tabi hocam dedim.sonra kafama takıldı hastaneye ödenecek para ayrımı acaba dıye gıttım sordum hastaneye ödenecek para sadece 45 tl kızlar
Canım 2 asilamayi şart koşmayan bir durum var ama nette bütün sayfaları okudum o maddeyi ayrıntılı bulamadım.5 milyonu gecmiyorsa 3 yıl şartı ve aşılama şartı kalkıyor ama bunun hareketli kısmı mi yoksa total mi tam net bulamadım.Canım ben tüp için rapor çıkarmadım ama istemezler tekrar. Hsg mesela yada genetik analiz bunlar tekrar istenemez ki... ama belki sperm testi ve senin hormonları tekrarlatabilirler... hani değişim olabilecek olanları... ayrıca devlet size aşılamayı şart koymuyorsa bence de tüp daha mantıklı. İnşallah bol bol embriyonuz olur ilk seferde tutar diğerlerini de kardeş için dondurursunuz.
Ha bir de canım sperm seçiminde kullanılan yöntemler var. Sperm değerleri kötü olanlara özellikle öneriliyor en iyi spermleri seçmek için. Onu doktorunuzla konuşun mutlaka.denizege34 de bu defa farklı bir teknik kullanıldığını söylemişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?