- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
canim hayirli olsun.asilama.yaptiriyormussun..masallah.insallah vesile olsun. saglicakla.bebegine.kavusursunVesile olsun canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz.. bütün topik hepimiz sevinelim en kısa sürede inş
şaka gibi gerçektenAy herşeyim apar topar oluyor yaa
Ay herşeyim apar topar oluyor yaa
benim hastanem sadece 500 alıyor o da ilaçlar tutuyor. hastaneye verilen para sadece 45 tlSENİN HASTANE ÇOK AZ ALIYOR BİZİM HASTANE 1000 TL ALIYOR
Cnm kolaylaştırsaydı Çoktan hamile kalırdın zaten. bence bırak kullanacaksan da hamile kalınca hemen başlarsın sende pıhtılı gen var mı
kadın hızlı hatun tabii her şeyi carcabuk oldu bittiwaaayyyy hadi hayirli olsun.kocayi kacirmadan bi asilatayim kendimi dedin yani
valla ya o ne ?KALEM Mİ? O NE ?
ohoo burada hepimizin sorununu bende var mı acaba diye düşünsen yandın sen:)) Bir kere hamile kaldın yine gelecek bebişin merak etme canım stres yapıyorsun boş yere.
çatlak mı ! belki vucut direncin son aylarda düşüktür kendini onaramamıştır. sen bol vitamin bol sıvı ve e vitamini al tatlımAynen oyle
8 tüp kan verdim bugun nedense boşuna verdim derdime derman olmayak gibi hissediyorum.babam şeker hastası
Ben kanı ac karnına verince kotu hissetmedim gayet normalim şeker olcagını zannetmiyorum yani.cildiyede bi gorunurum heralde kadın dogumcu ilk defa boyle birsey goruyorum normalde kapanması lazım dedi ben şok yılların dru buradaki en iyi dr dedi bunu.dikiş atılsada yırtılırmış
Bana dua edin kızlar gercekten canım cok sıkkın bu durumdan dolayı eşim Allah razı olsun cok anlayıslı yoksa iyice bunalıma girerdim
Ben son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamamdene belki faydası olur
kız her şeyi de biliyorsun .. aferın sana .Behçette genelde aft oluyor ama @ZehreNur çatlak olarak tarif ettiği için benim hiç aklıma gelmedi. Bir de anladığım hep aynı yerde çıkıyormuş. Behçet olsa farklı yerlerde de olurdu. İnşallah bir an önce şifa bulursun.
Evet hep aynı yerde catlak değilde yırtık denilebilir.sanki bıcakla yarılmıs gibi iki deri yapısmıyor.şifası olan birseydir inşallah sagolasın canım
Bu arada coraspirin tüpte banada verildi stardart bi işlem dr yumurta kalitesi artırmak için ve tutunmayı kolaylastırmak için demişti.kendimce şöyle yorumladım kanı sulandırdıgı için rahime kan akışı daha fazla oluyor buda tutunmayı kolaylastırıyor..rahime çizikte de temel amac bu.birde zaten pıhtılaşma için
Yanlız ileri seviye kan pıhtılaşması olup olmadıgı her tüp bebek tedavisinden once bakılmalı.
Zaten zor bi mesele bizim için tüpte tutarsa pıhtılasmadan dolayı kaybetmek çok üzücü olur
Sagol canım Allah razı olsun.Rabbim senin babacıgınada şifa versin inşallah
Veson şimdi hatırladım dr baska yerlerde yaran var mı demişti agız da demiştir belki şuan net hatırlamıyorum ama yok dedim dra
ben 3 gün dayandım valla işe yaramadıYok bşr kez yapışır zaten öyle sök sök yapıştır dayanacak birşey değil bir kez yapıştırıp 2 gün dayanabilirsen bravo
Kalmış zeytinyağı buharına oturmamısız .. tühYapmadığımız bisey kaldi mi acaba
adet varsa bebek şansı her zaman vardır. ümitsiz olacak bir şey yok.bugun bir şey okudum. sperm sayısı 0 ile hamile kalmıs demek ki bir ara mınıcık yukseldı o bile yettı düşün.Ben sizin gibi diilim tatlım ya umut edecek bir sebebim yokki hiç dusuk kimyasal. Hiçbiri yok Hiç kimsenin olmasın tabi de sanki bana bunlar bile ufacık umut gibi geliyor hani siz diyorsunuz ya bak hamile kalabiliyosun yineolur diye bende o yok işte... aman neyse Rabbimin takdiri boyleymis yapacak birşey yok
Ben imza atıldığını bile görmedimreçeteyi hastanede bir kıza götürdüm fotokopisini çekti , raporunuz yarım saate kadar sisteme düşer yarım saat sonra ilaçlarınızı alabilirsiniz dedi. Ama bir sonraki sefer gelirken evlilik cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, vukuatlı nufus kayıt belgesi falan filan yazdı kağıda onları getirirsin dediler.
Ama baksanaShinSeGi rapor tek sefere çıkıyor ikinciye çıkmıyor diyor. Ne kadar saçma değil mi? O zaman tüp bebek için 2 aşılamayı neden şart koşuyorlar? Keyfimden mi yapıyorum 2. Aşılamayı...
Vesile olsun canım inşallah sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz.. bütün topik hepimiz sevinelim en kısa sürede inş
Allah da güldürsün bizi tatlım inşallah
ya bnm ne ağrım oluo ne akıntım ben hiç farkedemiyorum bnm adamın burnunı sıksam içmez napcam bilmiyorum bide ml de 20 m sperm var ztn alt sınır 15m bnm adam doktor iyi dedi diye geziniyo dicem lan neyine güvenion ztn sınırdasın çokta takıntılı bu sefer hiç kafasından çıkmaz biliyorum alerji için bağışıklık için desem gerek yok der bilmiom na yapsam nasıl yapsam fikir çokta yapamıyorum
Bu arada ben bugun genetik sonuçları için tekrar aradım 15 20 gün sonra arayın demiştiler çıkmamış bende kızdım siz beni niye oyaliyorsunuz ilk 1 ayda çıkacak dediniz sonra 1 buçuk ayı bulabilir dediniz bekledim şimdi de 3 ayı bile bulabilir diyorsunuz nasıl bi sonuç bu doktorum bunun sonucunu bekliyor dedim çok üstüne gidince adamın açıkladı meğer çalıştıkları laboratuvar fetöcü çıkmış devlet el koymuş 100 kişi calisiyorduysa şimdi devlet 20 kişi vermiş o yüzden sonuçların çıkması gecikiyormuş yani 3 ayı bile bulabilirmiş sonucu beklemeden gelince gebelik için yine başlayacam çalışmalara galiba yaa
kız zeytinyağ buharı diye birşey yok kendini mi haşlamak istiyorsun güldürdün beni ya sen çok yaşaKalmış zeytinyağı buharına oturmamısız .. tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?