Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm kolaylaştırsaydı Çoktan hamile kalırdın zaten. bence bırak kullanacaksan da hamile kalınca hemen başlarsın sende pıhtılı gen var mı
tsefem28 canımmmm, coraspirin bir çeşit aspirin onun şakası olur mu hiç. ne kadar tehlikeli. ne yani sen 2 yıldır aralıksız mı içiyorsun ? ben 1 kere içtim ovulasyondan adete kadar onda bile cesaret edemedım. hemen hemen bırak ve 2 yldır kullandığını doktora söyle ...

ohoo burada hepimizin sorununu bende var mı acaba diye düşünsen yandın sen:)) Bir kere hamile kaldın yine gelecek bebişin merak etme canım stres yapıyorsun boş yere.

canı sıkılıyor evde o yüzden . Elcanki temizlik yapıp kocayı köşeye sıkıştırma işlerin bitince hala enerjin bitmiyorsa topicte ki bebeklere patik ör kız

çatlak mı ! belki vucut direncin son aylarda düşüktür kendini onaramamıştır. sen bol vitamin bol sıvı ve e vitamini al tatlım

Ben son gebelikte zeytinyağlı suya oturmuştum öyle hamike kalmıştım ama ilişki çok rahat oluyor anlatamam dene belki faydası olur

:) tabii denemediğimiz şey kalmasın hatırı kalır hepsni de yapalımm ben eger bu ay hsg çeklimeseydım kesin maydanoz buharı yapacaktım. gene yapıcam ama bogazım burnum ıcın.

ben hala iyi değilim kızlar ya bu ne korkunç bir durummuş bu hsg böyle. kabus gibiydi .

rahime çizik atma yöntemi sadece tüpte mi yapılıyor yoksa aşılamada da var mı ?

adet varsa bebek şansı her zaman vardır. ümitsiz olacak bir şey yok.bugun bir şey okudum. sperm sayısı 0 ile hamile kalmıs demek ki bir ara mınıcık yukseldı o bile yettı düşün.

kac yıldır denıyordun canım ?

tek seferde cıkan raporla aldıgın ilaçlar var ya onlar 3 kere aşılama için yeterliymişte o yüzden. ona göre veriyorlar ilaçları canım. yanı 1 defa aşılama olup kalan ilacı saklayacaksın. ShinSeGi öyle yapmıs

canım benim kağıdım da konsey formu yazıyor acaba bu mu rapor ? sen de ne yazıyor. bana özelden atar mısın. şüpheye düştüm. benden de evlilik cüzdanı vs hiç bir şey istemediler.

yok zaten evli değiim elalmin adama çocuk yapmaya çalışıyorum :) sanki ya evlilik cüzdanı :) ah ülkem ahh
aslında doğruda değil evli de olman gerekmez çocuk içinde işte

kızlar benim Amh değerim 4.35 buna rağmen aşılama için tekrar bakacağız dediler ? sizce neden ben bir şey anlamadım.doktor bana Amh ın ıyı ama ultrasonda ki yumurta rezervin az göründü dedi. gecen ay adetin 3. günü sağ da 4 solda 5 folikül vardı. az mı bu sizce ?

adetin 3. günü ultrasonda sizin kaç yumurtanız görünüyor ?

Sağlık amaçlı biz de karı koca keçiboynuzu öğütülmüşü kullanıyoruz. Eşim ğer şeyi İçmez. Ben ona çaktırmadan sabahları sıktigim karışık meyve suyuna katiyorum. Sesi çıkmadı. Bilmem sende ise yarar mı bir şeylere katmak?

Tüh ya... inşallah gerek bile kalmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…