AŞILAMA DA TÜPTE VERDİKLERİ İLACIN YANINDA HASTANEDEN ALIYOMUSSUNvalla ya o ne ?
CNM DEVLET ZATEN PARA ALMIYOR.ÖZELLERDE DE ÇOK DEĞİŞİYOR FİYAT.benim hastanem sadece 500 alıyor o da ilaçlar tutuyor. hastaneye verilen para sadece 45 tl
CNM BENİM AŞILAMA TÜPE DÖNDÜ.DEVLET DESTEĞİ VARSA ONLARI AYARLAMAK İÇİN ŞUBATA KALIR.DEVLET DESTEĞİ YOKSA OCAK AYINDA ACİL TÜP.PARA SIKINTI AMA RABBİM BİR YOL GÖSTERİR İNŞ.
bu ay ve önümüzde ki ay aşılama yaptıracaklar el kaldırsın
*8403BHC
* @sumbulkokusu
* @Cok da Seyapmamak Lazim
başka kim var kızlar.
yeni yıla neşeli gireceğiz galiba
Yok yanlış anladınız
Oğlumdan sonra ne olduysa oldu ortada sebep de yok varsa bile henüz kesfedilemedi 6 senedir hiç hamile kalamamak böyle dusunduruyor işte tabi kötü bir durum dusuk de kimyasal da bulup kaybetmek bambaşka bir acıdır tahmin ediyorum ama anlatmak istediğim başka bisey neyse ya Allahım hiç birinize bir daha yasatmasin sağlıklı sıhhatli versin inşallah hakkınızı helal edin hissettigimi yanlış ifade ettim
valla bana da doktorum öyle demisti cnm rapor sadece bi kere cikiyor sonra ilaclari cok pahaliya alirsin o yuzden tek seferde al hepsini diye ama bi arastir sen yinede benim o doktor azcik manyakti:))) senden istedikleri o diğer belgeleri aşılama, tüp bebek yaptiran her hastadan aliyorlar cnm zorunluymus sanirim.Ben imza atıldığını bile görmedimreçeteyi hastanede bir kıza götürdüm fotokopisini çekti , raporunuz yarım saate kadar sisteme düşer yarım saat sonra ilaçlarınızı alabilirsiniz dedi. Ama bir sonraki sefer gelirken evlilik cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, vukuatlı nufus kayıt belgesi falan filan yazdı kağıda onları getirirsin dediler.
Ama baksanaShinSeGi rapor tek sefere çıkıyor ikinciye çıkmıyor diyor. Ne kadar saçma değil mi? O zaman tüp bebek için 2 aşılamayı neden şart koşuyorlar? Keyfimden mi yapıyorum 2. Aşılamayı...
canim ben ege universitesinde cikarttim goturdugum bütün tahlilleri kabul ettiler yeniden yaptir filan demediler. ama raporun cikmasi 1 ay sürdü hatta bizim urolog sorun cikartmis niyeyse o yuzden 1 aydan bilze daha uzun sürdü çıkması.ShinSeGi cnm selam asilamalari atlayıp direk tüpe gecicez biz değerler baya kötü.döngünün 9. Gunundeyim.bu ay rapor için ugrassam önümüzdeki adete kadar yetisirmi sence.ozelde yaptırdığımız testlerin hepsini rapor cikartacagimiz hastanede yine yaptirmamizi isterler mi?
yok cnm asilamada rapor icin herhangi bi evrak istenmiyor zaten. tüp bebek raporunda bayaga evrak, şart vs var
bana bugün doktor baktı değerler iyi. ilaçlar tedaviye devam edebiliriz dedi. oradaki asistan doktor suratıma sus der gibi bakıp ama hocam 5 yıldır olmuyormus dedi.ben sus pus tabii... o zaman aşılama diyelim dedi ve imzaladı . yani doktor bana iyilik yaptı . niye yaptı anlayamadım. sonuçta 1 yıldır deniyorum ben 5 yılda nereden çıktı . neyse doktor bilinçli yaptı . ilk gittiğimde muayene olduğum doktordu ama ben o heyecanla sonradan tanıdım pnu o beni daha önce tanıdı .anladım o yüzden sustum tabii.
yani kurul yaparu diye ımzalayıp verdiler. heyet raporu bu değil mi başka bir şeye gerek yok sanırım. ne evlilik cüzdanı ne de evlilik şartı falan sormadılar
düşünce önemli değil sümbülcum icraat önemliShinSeGi hatılıyo musun ben ovu topiğinde demiştim ki belki de sık ilişki en doğrusu. kızlar biliyorsun bana demediğini brakmadılar o gün. boşuna beni üzdüler. ben de işte ayenn böyle düşünmüştüm. bir okusana . cok da ıyı bılmıyoruz demek ki
sen bana sümbül 8 saat dediğin için kızdılar abarttın biraz ya demiştin.
burda diyorki şımdı kulandıgınız serm yaklaşık 2 ay önce uretıldı ve her defaısnda atılan 100 bın sıvının ııcnde %5 kadarı sperm .... yanı diyelim 100 bin sperm var bu tek ilişkide atılmıyor . yanı 4-5 kere ust uste ılıskı olsa bıle sen tek seferde uretılen bu spermı almıs olmyorsun. bak oku anlarsın
Gün aşırı mı olmalı her gün mü?
spermlerin olgunlaşması 72 günü buluyor, 60günde seminifer tüpçüklerde üretiliyor 6 günde hareket yeteneği kazanıyor,6 günde vas deferans kanalına geçiyor. yani bügun cinsel ilişki yaşadığınzdaki spermler yaklaşık 2buçuk ay önce üretilmişti. bir seferde 100 milyonu aşkın sperm atılsa da Meninin %5 veya 10u i spermdir geri kalan kısmı semen denilen vücut sıvısıdır. bu sıvı spermleri vajinanın asidik yapısından koruyarak ölmelerine engel olur ve spermlerin yüzebilmesi içn sıvı formundadır. bu sıvının üretimi saatler içinde gerçekleşir. yani bana kalırsa boşuna gün aşırıyı bekliyorsunuz
hatta buradan oku tam anlarsın durumu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzerine-calistim-sorularinizi-alablrm.972821/
hatta ben burada size yorum yaparken de diyorum ya bence sık ilişkide şans yüksek .oysa söz de bilimsel olarak şöyleymiş ya, gün aşırı ilişki olmalıymış yoksa sperm kalitesiz olurmuş ben asla katılmıyrum buna. ben sık ilişkide sperm kalitesinin yükseldiğini düşünüyorum ve sık ilişkide yumurta kalitesi de yükseliyor çünkü sen beyine sürekli kadınlık ve erkeklerı hormonlarını calısması ıcın sınyal gönderıyorsun. biz ne yapıyruz vucut bos bos beklıyor ta obu gunu gelıyor hadı bakalım diyoruz
çalışmayan paslanmıs bir alet gibii. ucut hamile kalmaya odaklanmıyor . kendini birden hazırlamıyor
TAMAM CNM PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORUMUZA GİDİCEZ SGK ANLAŞMALI MI SORARIM TEKRAR.canim ben ege universitesinde cikarttim goturdugum bütün tahlilleri kabul ettiler yeniden yaptir filan demediler. ama raporun cikmasi 1 ay sürdü hatta bizim urolog sorun cikartmis niyeyse o yuzden 1 aydan bilze daha uzun sürdü çıkması.
başka yerlerde 2 haftada cikaranlari da duydum. tüp bebek yaptircagin yer sgk anlasmali ise rapor icin seni onlarin yönlendirmesi lazim. gittigim hastanede bana bi liste verdiler bunlari hazirla ege universitesi infertilite bölümüne git filan hemsireyi bul dediler
ŞİMDİ SEN EGE YE GİTTİĞİNDE İLK KADIN DOĞUMA GİTTİN ONLAR MI YÖNLENDİRDİ?NASIL OLDU ?İLK GİTTİĞİNDE DE EVRAKLARI GÖTÜRMÜŞMÜYDÜN YANINDA?SALI GÜNÜ GİDERİM BEN ÜNİ YE.RAPOR ÇIKANA KADAR ÇOK GİTGEL OLDU MU?ÇALIŞIYORUM YA MALUM OLUYORSA YILLIK İZİN KULLANAYIM.canim ben ege universitesinde cikarttim goturdugum bütün tahlilleri kabul ettiler yeniden yaptir filan demediler. ama raporun cikmasi 1 ay sürdü hatta bizim urolog sorun cikartmis niyeyse o yuzden 1 aydan bilze daha uzun sürdü çıkması.
başka yerlerde 2 haftada cikaranlari da duydum. tüp bebek yaptircagin yer sgk anlasmali ise rapor icin seni onlarin yönlendirmesi lazim. gittigim hastanede bana bi liste verdiler bunlari hazirla ege universitesi infertilite bölümüne git filan hemsireyi bul dediler
Bugun ateş olcemedim ya uyuyakaldımNe olacak cnm olsa olsa belki bebek olurbenim son gebelik yakı ile olmuştu
Korkutmayın kızzz.. tam ovu gunu yapistirip iliskiye gircez yakiyla sonra cikarip banyo mukız sen 3 güne çatlarsın hele haftasonuabdestte olmaz onla sökmeside zor diye biliyorum sakın sıcak suya tutup sökmeye çalışma bütün ilaç eriyip nüfuz ediyo fena yakıo
bnmki de yükselmemkte inat ediyoKorkutmayın kızzz.. tam ovu gunu yapistirip iliskiye gircez yakiyla sonra cikarip banyo mugunu birlik olur o.. ama yumurtlamayi bilemiyorum ki. Kafalar cok karisik. Bugun olcemedim de yukselmemistir. Dun gece olctugumde 36,4 du
Ay canım ya kışın o moddan çıkıyorum ki, temizlik falan yapmam öyle zırt pırt. Kocaya diyorum hadi dun yapmadik icerisi bos kalmasın, akşam diyo.. sabah sabah yapası yokmuş..
canı sıkılıyor evde o yüzden .Elcanki temizlik yapıp kocayı köşeye sıkıştırma işlerin bitince hala enerjin bitmiyorsa topicte ki bebeklere patik ör kız
Ben bugun olcemedm ona kafayi taktım.. kalktim wc gittim gelsm baktim saat 10 da, 36 cikti.. dusuktur yani demi daha.. :) cok sinir bozucubnmki de yükselmemkte inat ediyo
Behçette genelde aft oluyor amaZehreNur çatlak olarak tarif ettiği için benim hiç aklıma gelmedi. Bir de anladığım hep aynı yerde çıkıyormuş. Behçet olsa farklı yerlerde de olurdu. İnşallah bir an önce şifa bulursun.
Canım ben tüp için rapor çıkarmadım ama istemezler tekrar. Hsg mesela yada genetik analiz bunlar tekrar istenemez ki... ama belki sperm testi ve senin hormonları tekrarlatabilirler... hani değişim olabilecek olanları... ayrıca devlet size aşılamayı şart koymuyorsa bence de tüp daha mantıklı. İnşallah bol bol embriyonuz olur ilk seferde tutar diğerlerini de kardeş için dondurursunuz.
Ha bir de canım sperm seçiminde kullanılan yöntemler var. Sperm değerleri kötü olanlara özellikle öneriliyor en iyi spermleri seçmek için. Onu doktorunuzla konuşun mutlaka.denizege34 de bu defa farklı bir teknik kullanıldığını söylemişti..
Canım 2 asilamayi şart koşmayan bir durum var ama nette bütün sayfaları okudum o maddeyi ayrıntılı bulamadım.5 milyonu gecmiyorsa 3 yıl şartı ve aşılama şartı kalkıyor ama bunun hareketli kısmı mi yoksa total mi tam net bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?