Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlıyorum seni canm ben de aynı şeyi düşünüyorum elimde değil hani bir kere hamilelik olsa tamam umut olur bana pozitif devam ederim diyorum ama işte hiç olmayacakmış gibi şuan böylede daha çok düşünüp yıpranıyoruz üzülme belki kısmetimizde 1 cocuk vardır ne bilelim hayırlısı neyse o olsun

valla bana da doktorum öyle demisti cnm rapor sadece bi kere cikiyor sonra ilaclari cok pahaliya alirsin o yuzden tek seferde al hepsini diye ama bi arastir sen yinede benim o doktor azcik manyakti:))) senden istedikleri o diğer belgeleri aşılama, tüp bebek yaptiran her hastadan aliyorlar cnm zorunluymus sanirim.
bende aşılama raporunu görmedim doktorun sekreteri ayarlamis ben eczaneye gidip sistemde gozukmesini bekledim @sumbulkokusu aşılama da şartlar neler onu bile bilmiyorum.

canim ben ege universitesinde cikarttim goturdugum bütün tahlilleri kabul ettiler yeniden yaptir filan demediler. ama raporun cikmasi 1 ay sürdü hatta bizim urolog sorun cikartmis niyeyse o yuzden 1 aydan bilze daha uzun sürdü çıkması.
başka yerlerde 2 haftada cikaranlari da duydum. tüp bebek yaptircagin yer sgk anlasmali ise rapor icin seni onlarin yönlendirmesi lazim. gittigim hastanede bana bi liste verdiler bunlari hazirla ege universitesi infertilite bölümüne git filan hemsireyi bul dediler

yok cnm asilamada rapor icin herhangi bi evrak istenmiyor zaten. tüp bebek raporunda bayaga evrak, şart vs var

düşünce önemli değil sümbülcum icraat önemli kız bazen gün aşırıyi zor yapıyoruz keşke günde 2-3 sefer olabilse

TAMAM CNM PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORUMUZA GİDİCEZ SGK ANLAŞMALI MI SORARIM TEKRAR.
DEĞİLSE DE İLK TÜP DENEMEMİZİ(İNŞ SON OLUR) CBÜDE YAPARIZ.
ÇOK SAĞOL

ŞİMDİ SEN EGE YE GİTTİĞİNDE İLK KADIN DOĞUMA GİTTİN ONLAR MI YÖNLENDİRDİ?NASIL OLDU ?İLK GİTTİĞİNDE DE EVRAKLARI GÖTÜRMÜŞMÜYDÜN YANINDA?SALI GÜNÜ GİDERİM BEN ÜNİ YE.RAPOR ÇIKANA KADAR ÇOK GİTGEL OLDU MU?ÇALIŞIYORUM YA MALUM OLUYORSA YILLIK İZİN KULLANAYIM.

kız sen 3 güne çatlarsın hele haftasonu abdestte olmaz onla sökmeside zor diye biliyorum sakın sıcak suya tutup sökmeye çalışma bütün ilaç eriyip nüfuz ediyo fena yakıo
Korkutmayın kızzz.. tam ovu gunu yapistirip iliskiye gircez yakiyla sonra cikarip banyo mu gunu birlik olur o.. ama yumurtlamayi bilemiyorum ki. Kafalar cok karisik. Bugun olcemedim de yukselmemistir. Dun gece olctugumde 36,4 du

Korkutmayın kızzz.. tam ovu gunu yapistirip iliskiye gircez yakiyla sonra cikarip banyo mu gunu birlik olur o.. ama yumurtlamayi bilemiyorum ki. Kafalar cok karisik. Bugun olcemedim de yukselmemistir. Dun gece olctugumde 36,4 du
bnmki de yükselmemkte inat ediyo

canı sıkılıyor evde o yüzden . Elcanki temizlik yapıp kocayı köşeye sıkıştırma işlerin bitince hala enerjin bitmiyorsa topicte ki bebeklere patik ör kız
Ay canım ya kışın o moddan çıkıyorum ki, temizlik falan yapmam öyle zırt pırt. Kocaya diyorum hadi dun yapmadik icerisi bos kalmasın, akşam diyo.. sabah sabah yapası yokmuş.. patik konusuna da el attim, arkadaşın kızına başladım, biri bitti:)))

@sumbulkokusu çizik atma tutmayan tüp bebekten sonra öneriliyor.benimki tutmadıgı için önerdi yoksa ilkinde yapmıyorlar tabi drdan dra değişir mi bilmem bende oyle oldu.
Aşılama da yapmıyorlar

Ağızda aft, genital bölgede yara oluyor canım. Bize kitapçık vermişlerdi bununla ilgili. Her zaman bunlarla da belli olmuyor çünkü. Vücutta bir çok şeyi etkiliyor ne yazıkki Göz, kan dolaşımı, eklemler...

@8403BHC canım sperm seçimi olarak en yaygın olan IMSI yöntemi. 8000 kat daha büyütüyorlarmış spermi böylece morfolojik bozuklukları daha iyi görülüyormuş. Bİr de MİKROÇİP diye bir yöntem var. Bu da vajina sıvısına benzer bir sıvıdan geçiriyorlarmış dna bozukluğu olan spermler geçemiyormuş. Bir de bahçeci yeni MİKROFİLTRE diye bir şey çıkarmış. sanırım deneme aşamasında o da mikroçipe benziyor sanırım tam bilmiyorum.

sperm sayısı 5 milyondan az erkekler, tüpleri kapalı olan ve yumurta rezervi düşük olan bayanlarda 3 yıl evlilik ve aşılama şartı kalkıyor diye biliyorum. Ama toplam sperm mi, ml de mi ona emin değilim. Hızlı sperm sayısı değildir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…