Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim amh 3,04. genelde sağda 6 solda 6 sayıyorlar. bazen 7 oluyor bir tarafta. Ama senin de az değil bence, aşılama için yeterli sanki

Reactions: iiz
@sumbulkokusu zaten coraspin i doktor kullan dedi hamile kalana kadar sonrada doğuma kadar dedi duruma gore kan sulandırıcı iğne de başlatabiliriz dedi napim şimdi kullanmayim mi
2 buçuk seneyi geçti canım korunmayı birakali 2 kez klomen çatlatma bir kez iğneli aşılama bir kez de femara ve çatlatma denedik klomenlerde hep kist oldu

ben tüp bebek raporu icin gitmistim cnm ondan hazırlıklı gitmistim. tüp bebek doktorum gerekli evraklari soylemisti bana hazirlamistim önceden. infertilite bölümüne gittim orda bana dosya açıp rapor icin arşive gonderdiler, evraklarimi arşive verdim gerisini onlar halletti ben 2 ay sonra raporu almaya gittim. ama sen tüp bebege gidiceksen olay farkli isliyor olabilir @dehaaa arkadaşımız ege universitesinde yaptirdi sanirim tüp bebegi belki o nasil bi yol izledigini anlatir.

ÇOK SAĞOL CNM HASTANEM ANLAŞMALI İSE SENİN GİBİ SADECE RAPOR İÇİN GİDİCEM ANLAŞMASI YOKSA CBÜDE YAPTIRICAM PAZARTESİ BELLİ OLUR CNM :)

Rapor elimde değil canım. Sistemde görünüyor sadece

DOĞRU YAZMIŞSSIN AMA BENİ ETİKETLEMEMİŞ ANLAMADIM, YENİ GÖRDÜM CNM MESAJINI.SİZİN HANGİ YÖNTEMLE SEÇTİLER CNM.

Canim benim bildigim amh 3ten dusuk olucak..zaten drunda soylemis azalma var diye..yumurtalar oluyordur ama kaliteli degildir istenen yumurta buyuklugune gelmeden catliyordur..vs sen hic birseyi kafana takma..
Bildigin kadariyla asilamada sperm aliniyor en iyileri ayristiriliyor..senin yumurta kaliten icinde ilac igne vs...
Insallah Allahin izniyle yeni yila guzel haberlerle giriceksiniz hepiniz..
Dun ilk defa bebeklerimin hareketli halini gordum rabbim nasip etti bak bir beklerken 2 geldi insallah bu topikteki tum isteuen arkadaslarima cifter cifter versin rabbim tez zamanda hep duamdasinizzz canim..

Gözün aydın..siz de hsg çektirmiş miydıniz aşılamadan önce.

@sumbulkokusu asilamaya mi basladin canim
Hadi hayirli olur insaallah
Amh cok takilma bak ben okadar tedavi oldum daha bilmem degerimi doktorum gerek duymadi
Amh yuksek olur 10 folikul olur 3 tane dolu cikar ben bunlari da gordum o yuzden 1 yumurya yeter fazlasi agri yapmaktan baska bir ise yaramaz asilama gibi tedavilerde
Tup bebek onemli gecen sene 7 yumurtadan 4 doluydu bu sene 6 yumurtadan 3 doluydu benim

@sumbulkokusu
Benim Amh 2.19 cikti ona ragmen ultrasondaki anlik kontrollerde sagda 6 solda 8 vb cok sayiyordu. Bu tarz kan degerleri ve aylik yumurtalarimiz cok degisken. Mumkunse bal, ari sutu ve polen kullan. Onemli olan kalite ve icinin dolulugu.

@sumbulkokusu
Benim Amh 2.19 cikti ona ragmen ultrasondaki anlik kontrollerde sagda 6 solda 8 vb cok sayiyordu. Bu tarz kan degerleri ve aylik yumurtalarimiz cok degisken. Mumkunse bal, ari sutu ve polen kullan. Onemli olan kalite ve icinin dolulugu.
doktor bana 2 ile 4 arası normal demişti 5 fln pkolularda oluyomuş benimde 3.97 çıkmıştı

selam Veson cum nasilsin?

benim kan tahlilleri soncum cikti. doktor dedi ki b 12 ve d vitamin asiri düsük bu kadar normal degil, kolonoskopi ile bagirsaklarina bakilmali dedi

d vitamini ve gebelik arasinda bir baglanti var mi? birde tahlil sonclarima bakabilir misin icinde gebe kalmayla alakali bir seyler var mi?

Eklentiler

• IMAG0009.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMAG0010.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMAG0011.webp
    16 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG0012.webp
    16 KB · Görüntüleme: 78
Canım d vitamini bebeğin tutunması için çok onemli.hatta canan karatay hoca gebelik düşünenler en az 30 mu ne olmalı demişti.80 ideali sanırım..
Benim 5 di 6 tane dvit ampul içtim 80 e çıktı
Şimdi yine yaptırdım 8 ay gecti..düştü mü diye merak ediyorum bende.
Tüp bebek drum degerim iyi olmasına ragmen damla vermişti.tutunma için cok onemli demişti
Senin düşüğün var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…