- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
bu ay ve önümüzde ki ay aşılama yaptıracaklar el kaldırsın
*8403BHC
* @sumbulkokusu
*xpreiaZ
başka kim var kızlar.
yeni yıla neşeli gireceğiz galiba
kızlar benim Amh değerim 4.35 buna rağmen aşılama için tekrar bakacağız dediler ? sizce neden ben bir şey anlamadım.doktor bana Amh ın ıyı ama ultrasonda ki yumurta rezervin az göründü dedi. gecen ay adetin 3. günü sağ da 4 solda 5 folikül vardı. az mı bu sizce ?
adetin 3. günü ultrasonda sizin kaç yumurtanız görünüyor ?
ben tüp bebek raporu icin gitmistim cnm ondan hazırlıklı gitmistim. tüp bebek doktorum gerekli evraklari soylemisti bana hazirlamistim önceden. infertilite bölümüne gittim orda bana dosya açıp rapor icin arşive gonderdiler, evraklarimi arşive verdim gerisini onlar halletti ben 2 ay sonra raporu almaya gittim. ama sen tüp bebege gidiceksen olay farkli isliyor olabilir @dehaaa arkadaşımız ege universitesinde yaptirdi sanirim tüp bebegi belki o nasil bi yol izledigini anlatir.ŞİMDİ SEN EGE YE GİTTİĞİNDE İLK KADIN DOĞUMA GİTTİN ONLAR MI YÖNLENDİRDİ?NASIL OLDU ?İLK GİTTİĞİNDE DE EVRAKLARI GÖTÜRMÜŞMÜYDÜN YANINDA?SALI GÜNÜ GİDERİM BEN ÜNİ YE.RAPOR ÇIKANA KADAR ÇOK GİTGEL OLDU MU?ÇALIŞIYORUM YA MALUM OLUYORSA YILLIK İZİN KULLANAYIM.
ÇOK SAĞOL CNM HASTANEM ANLAŞMALI İSE SENİN GİBİ SADECE RAPOR İÇİN GİDİCEM ANLAŞMASI YOKSA CBÜDE YAPTIRICAM PAZARTESİ BELLİ OLUR CNM :)ben tüp bebek raporu icin gitmistim cnm ondan hazırlıklı gitmistim. tüp bebek doktorum gerekli evraklari soylemisti bana hazirlamistim önceden. infertilite bölümüne gittim orda bana dosya açıp rapor icin arşive gonderdiler, evraklarimi arşive verdim gerisini onlar halletti ben 2 ay sonra raporu almaya gittim. ama sen tüp bebege gidiceksen olay farkli isliyor olabilir D dehaaa arkadaşımız ege universitesinde yaptirdi sanirim tüp bebegi belki o nasil bi yol izledigini anlatir.
Rapor elimde değil canım. Sistemde görünüyor sadecetek seferde cıkan raporla aldıgın ilaçlar var ya onlar 3 kere aşılama için yeterliymişte o yüzden. ona göre veriyorlar ilaçları canım. yanı 1 defa aşılama olup kalan ilacı saklayacaksın.ShinSeGi öyle yapmıs
canım benim kağıdım da konsey formu yazıyor acaba bu mu rapor ? sen de ne yazıyor. bana özelden atar mısın. şüpheye düştüm. benden de evlilik cüzdanı vs hiç bir şey istemediler.
yok zaten evli değiim elalmin adama çocuk yapmaya çalışıyorum :) sanki ya evlilik cüzdanı :) ah ülkem ahh
aslında doğruda değil evli de olman gerekmez çocuk içinde işte
DOĞRU YAZMIŞSSIN AMA BENİ ETİKETLEMEMİŞ ANLAMADIM, YENİ GÖRDÜM CNM MESAJINI.SİZİN HANGİ YÖNTEMLE SEÇTİLER CNM.8403BHC canım sperm seçimi olarak en yaygın olan IMSI yöntemi. 8000 kat daha büyütüyorlarmış spermi böylece morfolojik bozuklukları daha iyi görülüyormuş. Bİr de MİKROÇİP diye bir yöntem var. Bu da vajina sıvısına benzer bir sıvıdan geçiriyorlarmış dna bozukluğu olan spermler geçemiyormuş. Bir de bahçeci yeni MİKROFİLTRE diye bir şey çıkarmış. sanırım deneme aşamasında o da mikroçipe benziyor sanırım tam bilmiyorum.
Canim benim bildigim amh 3ten dusuk olucak..zaten drunda soylemis azalma var diye..yumurtalar oluyordur ama kaliteli degildir istenen yumurta buyuklugune gelmeden catliyordur..vs sen hic birseyi kafana takma..kızlar benim Amh değerim 4.35 buna rağmen aşılama için tekrar bakacağız dediler ? sizce neden ben bir şey anlamadım.doktor bana Amh ın ıyı ama ultrasonda ki yumurta rezervin az göründü dedi. gecen ay adetin 3. günü sağ da 4 solda 5 folikül vardı. az mı bu sizce ?
adetin 3. günü ultrasonda sizin kaç yumurtanız görünüyor ?
Gözün aydın..siz de hsg çektirmiş miydıniz aşılamadan önce.Canim benim bildigim amh 3ten dusuk olucak..zaten drunda soylemis azalma var diye..yumurtalar oluyordur ama kaliteli degildir istenen yumurta buyuklugune gelmeden catliyordur..vs sen hic birseyi kafana takma..
Bildigin kadariyla asilamada sperm aliniyor en iyileri ayristiriliyor..senin yumurta kaliten icinde ilac igne vs...
Insallah Allahin izniyle yeni yila guzel haberlerle giriceksiniz hepiniz..
Dun ilk defa bebeklerimin hareketli halini gordum rabbim nasip etti bak bir beklerken 2 geldi insallah bu topikteki tum isteuen arkadaslarima cifter cifter versin rabbim tez zamanda hep duamdasinizzz canim..
Sagol canim darisi tum bekleyenlerin basina insallah..hayir ben asilama yaptirmadim clomen cat.ignesiyle hamile kaldim..hsg hic cektirmedim canimGözün aydın..siz de hsg çektirmiş miydıniz aşılamadan önce.
@sumbulkokusuCanim benim bildigim amh 3ten dusuk olucak..zaten drunda soylemis azalma var diye..yumurtalar oluyordur ama kaliteli degildir istenen yumurta buyuklugune gelmeden catliyordur..vs sen hic birseyi kafana takma..
Bildigin kadariyla asilamada sperm aliniyor en iyileri ayristiriliyor..senin yumurta kaliten icinde ilac igne vs...
Insallah Allahin izniyle yeni yila guzel haberlerle giriceksiniz hepiniz..
Dun ilk defa bebeklerimin hareketli halini gordum rabbim nasip etti bak bir beklerken 2 geldi insallah bu topikteki tum isteuen arkadaslarima cifter cifter versin rabbim tez zamanda hep duamdasinizzz canim..
ivet bi kaç günde ona bakim dedimzafrina89 canım cervix kontrolu mu yaptib
doktor bana 2 ile 4 arası normal demişti 5 fln pkolularda oluyomuş benimde 3.97 çıkmıştı@sumbulkokusu
Benim Amh 2.19 cikti ona ragmen ultrasondaki anlik kontrollerde sagda 6 solda 8 vb cok sayiyordu. Bu tarz kan degerleri ve aylik yumurtalarimiz cok degisken. Mumkunse bal, ari sutu ve polen kullan. Onemli olan kalite ve icinin dolulugu.
Canım d vitamini bebeğin tutunması için çok onemli.hatta canan karatay hoca gebelik düşünenler en az 30 mu ne olmalı demişti.80 ideali sanırım..selamVeson cum nasilsin?
benim kan tahlilleri soncum cikti. doktor dedi ki b 12 ve d vitamin asiri düsük bu kadar normal degil, kolonoskopi ile bagirsaklarina bakilmali dedi
d vitamini ve gebelik arasinda bir baglanti var mi? birde tahlil sonclarima bakabilir misin icinde gebe kalmayla alakali bir seyler var mi?
Şaka mı kıs Ateş ovulasyon testi hiçbirinde yumurtlamayı yakalayamadın mı?ivet bi kaç günde ona bakim dedimgerçi hiç bi yöntemde yumurtlamayı bulamadm henüz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?