Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim yukarda testte yaziyor. 7 cikmis benim deger. doktor asri düsük dedi 50 kapsüllük bir sey yazdi. saydam kücük toplar. kapsül denilenler bu mu oluyor?

dekristol 20000 I.E. yaziyor üstünde. haftada bir tane al dedi. az degil mi?

benim düsügü yok ama bir kürtajim var. 13. haftada bebgimin kalbinin durdugunu ögrendik. 10 hafta 5 günlükken her sey normaldi.. kalbi durmus ve iki haftada öyle kalmisiz bilmemisiz.

Canım kapsulu bilmiyorum
Benimki dvit ampul 300.000 ıu di
Çok hızlı yukseldi.haftada bir içtim 6 tane toplam 5 den 80e cıktı
Her dr farklı kimide damla yazıyo

D vitamini eksikliğinde ayrıca cok bas agrısı kas agrıları sırt agrıları olur

Allah bir daha gostermesin canım

Reactions: iiz

haftada bir 300.000 ictin. vuvvv. benimki 20.000 ve haftada bir dedi. daha fazla iceyim o zaman ne olur ki?

amin insallah.

arkadaslar aranizda bu d vitamini hakkinda daha cok bilgisi olan varsa anlatabilir mi? doz nedir falan filan

Benim de bu folik trio nun içinde var d vitamini ve kalsiyum ek olarak. Geçen ay da damla kullanmıştım. Düşükse de artar herhalde artık

canim benimde d vitamini cok düşüktü 4 çıktı. ben o yaz hep güneş kremi sürüp dışarı çıkmıştım ve de hep güneşten kaçan bi tiptim ondan da kaynaklandigini düşünüyorum. sonra devit ampul kullandim ayda 1 ampul bayaga etkisi oldu düzeldi simdi. d vitamini azlığı hamile kalmayi zorlastiriyormus diyorlar

günes kremide almayi engelliyormus. yaa benimki 20.000 I.E ya. haftada bir tane al dedi. az mi cok mu. d vitamini topigini buldum. gebe kalmaya engel filan diyorlar. bitirmedim daha.

Vitaminler dışında diğerleri iyi duruyor.kolonıskopi ne için cnm?ben de iki aydır balık yapı kullanıyorum içinde herşey var omega3 vit1-2-3-6-12 vitc demir çinko biotin iyot selenyum folikasit pantotenik asit yok yok içinde .demekki bunlar gebeler ve gebe kalmak için uğraşanlar için gerekli Şeyler ihmal etme vitaminlerini al cnm

Vitaminler dışında diğerleri iyi duruyor.kolonıskopi ne için cnm?ben de iki aydır balık yapı kullanıyorum içinde herşey var omega3 vit1-2-3-6-12 vitc demir çinko biotin iyot selenyum folikasit pantotenik asit yok yok içinde .demekki bunlar gebeler ve gebe kalmak için uğraşanlar için gerekli Şeyler ihmal etme vitaminlerini al cnm

haftada bir 300.000 ictin. vuvvv. benimki 20.000 ve haftada bir dedi. daha fazla iceyim o zaman ne olur ki?

amin insallah.

arkadaslar aranizda bu d vitamini hakkinda daha cok bilgisi olan varsa anlatabilir mi? doz nedir falan filan
cnm miktari ne kadara denk geliyor bilemiyorum ama canan karatay en az ayda 1 tane devit ampul kırıp için diyor, bunu d vitamini normal olanlar icin diyor düşük olanlar 2 haftada bir 1 ampul icsin diyor (normale dönene kadar). bi de d vitamini aslinda vücudumuzda gunesteki bazi ışınlar sayesinde sentezlenebiliyormus, bu yapay olarak ilacla aldigimiz d vitamininden cok daha etkiliymis bu yüzden hergün güneş ışınlarının en dik geldigi saatlerde cildimizin direk güneşle temas edecegi sekilde 15-30 dakka kadar guneslenmek gerekiyormus ama güneş kremi vs sürmek, güneş gözlüğü takmak yok. yüz, el, ayak, kollar vs çıplak olsa yeter. camın arkasindan gelen güneşin de faydasi yokmuş. bir de guneslendikten sonra sabun, dus jeli, sicak su vs ile yikanirsak bütün etki gidiyormus o yüzden guneslendikten bi kac saat sonra dus almak gerekiyormus. eğer yazin bu sekilde guneslenirsek d vitamini depolarimiz dolup kışın bizi idare ediyormuş

canim doktor dedi ki d vitamini ve b 12 ikisi birden eksik olunca ve düsük olunca dedi ki bagrsaklarda bir emilim problei yasiyorsun. bir sorun var gibi duruyor dedi. o yüzden bakilmali dedi. bende biraz korkuyorum. basit bir seyms diyorlar ama ne bileyimm bu sürecte korunmam filan lazim gelir mi vs vs aklima takiliyor. ve d vitaminim eksik ya baska topik buldum gebe kalmaya engel diyorlar.takviyeye basladim. balik yagida alacagim artik bilmiyorum hayirlisi.

günes kremide almayi engelliyormus. yaa benimki 20.000 I.E ya. haftada bir tane al dedi. az mi cok mu. d vitamini topigini buldum. gebe kalmaya engel filan diyorlar. bitirmedim daha.
sen doktorun önerdiği sekilde kullan cnm. zaten takviye aldikca d vitamini düzelir aslinda direk engel değil gebelige. d vitamini düşük olup hamile kalanlarda varmış. ama biz zor hamile kaldigimiz icin her seyimize cok dikkat ediyoruz

canim sizin ilacin adi neydi unuttum?

bilgiler icin sagolasin canim. bende dikkat ederim. gerci almanyada sened 3 hafta günes oluyor onu ne yapacaksam?
himm bendeki kücük top gibi palstik direk iciyorum. icinde sivi var. ben onun mmiktarlarini arastirayim. gerekirse daha cok alayim.

Cnm ben kolonoskobi yaptırdım bu yıl randevusu adet bitimine ayarlarsan korunmaya gerek kalmadan halledersin.lavman yani bağırsak boşaltması biraz zor tuvaletten çıkamiyirsun ama operasyonda narkoz veriyorlar zor olmadı 15 dk da çıkmışim.korkma hiç.

ben bu aralar diğer saglik sorunlarima yoğunlaştım. sinuzitimi bitkisel yollarla tedavi etmeye calisiyorum ve de sacimda sürekli tekrarlayan bi egzama var onun icin bugün bayaga arastirma yaptim ve bi sampuanla bi krem siparis ettim bakalim faydasi olacak mi... bi arada gözlerimi lazerle cizdirmeyo düşünüyorum. bebegin gelecegi yok kendimi bakima aldim

canim almanyada yasadigin ve fazla güneş alamadigin icin devamli olarak d vitamini takviyesi alman lazim. ama miktarini dengede tutman lazim. eğer 100ü geçerse kanda kalsiyum birikimine sebep oluyormus bu da böbreklere zarar veriyormus. karataycilar bunun icin de k2 vitamini kullaniyor, d vitamini fazla olunca k2 vitamini kandaki kalsiyumu kemiklere aktariyormus öyle diyorlar. ben henüz 50yi gecemedigim icin k2 vitamini filan almadim :))))

ayy zaten ocakta gidecegim ne zaman gün verirlerse artik. utaniyorum. dedigin gibi olsun. suan adetim ama bu ay artik gitti zaten noel geliyor diye randevu vermiyorlar ya hayirlsii

canim tüp bebekte de yum toplama öncesi geceden lavman yapiyorsun :)))) cok enteresan bisey ilac bagirsaklarima gidince buuuzzz gibi hissettim bütün bagirsaklarimin yerini:))))) ama bende öyle defalarca tuvalete gitme durumu olmadi. sadece tek seferde uzun süre tuvalette oturmak zorunda kaldim

bi de bakmissin kendinle ugrasirken bebek geliverms. hadi hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…