Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu soylemen bana iyi gelmedi bidaha yapmam inş demiştim
Olsun bebis için herşeye katlanirim.

Hımm anladım cnm kolonıskopi nasıl bir işlem bilmiyorum cnm çok geçmiş olsun

haftada bir 300.000 ictin. vuvvv. benimki 20.000 ve haftada bir dedi. daha fazla iceyim o zaman ne olur ki?

amin insallah.

arkadaslar aranizda bu d vitamini hakkinda daha cok bilgisi olan varsa anlatabilir mi? doz nedir falan filan
Canım sen drun önerdiğiyle devam et
Tekrar kan testi ne zaman istedi?
Benim drum bir ay kullan test yaptır demişti mesela

Veson senin kullandığın imom değil mi?
Oysa balık yagı hapı denemez aslında onda sadece balık yagı asidi var
Vucudumuza lazım olan epa dha degeri olan vitaminlermiş.balık yagından asıl faydayı bunlar varsa alıyomusuz.bu iki degerin toplamı 500 den fazla olmalıymış
Ben epey arastırmıştım şuan oceanplus 1200 balık yagı kullanıyorum.çikolata kisti içinde faydalıymış hatta ondan mı biri gitti diye dusunmuyor değilim..yumurta için zaten cok faydali.bebek tutundugunda ilk3 ay omega alması cok onemliymiş.anne bulantıdan dolayı balık tuketemezse depodan alıyormuş.
Cevizde omega3 6 yag asitleri var ama epa dha olmadıgı için pek işe yaramıyormuş
Ay cok konustum kızlar paylasayım dedim

Cnm tüpte benim zorlanacağım islem var mı ?
benim fiziksel anlamda zorlandigim hic bisey olmadi cnm ama psikolojik anlamda cok yipratici bisey malesef özellikle transferden sonra 10 gün beklemek, acaba tuttumu tutmadimi stresi yaşamak cok zor en iyisi transferden sonra kendini hamile ilan edip keyfini cikarmak.

sende önceden vajinusmus oldugu icin belki sadece transferde birazcik zorlanabilirsin; o da spekulum takiyorlar vajen girisini acmak icin ondan dedim yoksa cok kolay bi işlem. yumurta toplama işlemi daha zor, küçük çaplı ameliyat gibi ama anestezi ile uyuttuklari icin hic bisey hissetmezsin. uyaninca hafif sancin olur 1 saatte gecer o da.

ben en cok transfer sonrasi zorlandim. transfere sıkışık giriyorsun transfer bitince ameliyat masasi gibi bi yerdesin oraya idrarini yapabilirsin diyorlar ama ben mümkün degil yapamadim sonra yatagima sürgu getirdiler yine yatarak yapamadim (doktor 1 saat yat wc ye gitme dedi). 1 saatin sonunda artık kasiklarim patlamak uzereyedi sancisindan çığlık atarak lavaboya gittim

bu paylasimlar iyi oldu bende önce solgarinkini kullandim simdi epa nin balik yagi hapini kullaniyorum..hergün ceviz yiyorum nasilsa diye bu aralar omega icmez olmustum iceyim bari

Gecmiş olsun canım
Egzama birkac yıl once parmaklarımda cıkmıştı.arastırmıştım bende ceviz yapragı suyu cok iyi geliyor bir hafta falan surdum gecti.sonrada cok nadiren cıktı.
Kaşıntı kanama hemen durduruyor.
Komşumuzunda basında vardı o da uyguladı geçti.yapragı 3 dk falan suda kaynatıyosun Allahın hikmeti tendirdiyot gibi kokuyor aynı.dene bence
Sinizut için tuzlu su çek burnuna gunde 2 kere falan cok iyi geliyor deniz suyu olursa daha iyi olur.sarımsak sogan ye antibiyotik mahiyetinde..
Bu arada ben tüpte lavman yaptırmadım

bu paylasimlar iyi oldu bende önce solgarinkini kullandim simdi epa nin balik yagi hapini kullaniyorum..hergün ceviz yiyorum nasilsa diye bu aralar omega icmez olmustum iceyim bari
İç iç ihmal etme
Solgar pahalıydı biraz
Bu haplarda ifos belgesi çok onemli agır metallerden arındırılmış olması yani
Oceanplus en iyilerden tavsiye ederim

Eline bir sey geldi mi ben anlayamiyorum onu yaa
evet evet ilk baktığımda dünden önceki günmüydü yuvarlağımsı nispeten sert ve açıklık olmayan bişey geldi bugünse yumuşk derinde ve dudağını hafif aralamışsın gibi bi aralık var sanki

peki internetten mi aliyorsun? internette daha mi ucuz oluyor merak ediyorum
Ben ocean plus 1200 kullaniyorum
Doktorum onu tavsiye etti
Iİnternetten aldim ben ilk guvenmemistim ama sıkıntı yasamadim orjinal bandrollu urun geldi

Baya zormus cnm ya.cok sağol.

Baya zormus cnm ya.cok sağol.
BEnimde 2 defa tecrübem oldu biri tuttu birinde yumurta toplandi trsnsfer iptal oldu
Benim vajinismus gecmisim var tabi gecti ustunden 5 yil kadar asilama hsg falan anestezi almadim ama tup te aldim
Ilac kullandikca birde yumurta toplaninca psikolojim bozulmuştu kendimi kastim birazda rahim agzim yapisal dar cok zorlandi doktor yari da anestezi uzmani geldi uyuttular
Ilacla devam edilen kismi psikolojik olarak zor ShinSeGi dedigi gibi birde beklemesi

Sana toplamada da transferde de anestezi verdiler dimi cnm büyük ihtimal benimde öyle olur.atlattım desemde ister istemez mudahalede kendimi kasiyorum.r abbim yardımcımız olsun.biri tuttu demişsin sonra noldu cnm ?

Sana toplamada da transferde de anestezi verdiler dimi cnm büyük ihtimal benimde öyle olur.atlattım desemde ister istemez mudahalede kendimi kasiyorum.r abbim yardımcımız olsun.biri tuttu demişsin sonra noldu cnm ?
Ilki tutmustu kürtaj oldum
Ikincisinde yumurtalar da dollenme olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…