Bunu soylemen bana iyi gelmedi bidaha yapmam inş demiştimcanim tüp bebekte de yum toplama öncesi geceden lavman yapiyorsun :)))) cok enteresan bisey ilac bagirsaklarima gidince buuuzzz gibi hissettim bütün bagirsaklarimin yerini:))))) ama bende öyle defalarca tuvalete gitme durumu olmadi. sadece tek seferde uzun süre tuvalette oturmak zorunda kaldim
ama belki tüp bebekte verilen lagman daha basittir cnm çünkü benimki gayet kolaydi. hatta rahatlaticiBunu soylemen bana iyi gelmedi bidaha yapmam inş demiştim
Olsun bebis için herşeye katlanirim.
İnş kolaydır cnm hiç bilmiyorum tüp işini nasıl yapicaz korkuyirumama belki tüp bebekte verilen lagman daha basittir cnm çünkü benimki gayet kolaydi. hatta rahatlatici
Cnm tüpte benim zorlanacağım islem var mı ?ama belki tüp bebekte verilen lagman daha basittir cnm çünkü benimki gayet kolaydi. hatta rahatlatici
Hımm anladım cnm kolonıskopi nasıl bir işlem bilmiyorum cnm çok geçmiş olsuncanim doktor dedi ki d vitamini ve b 12 ikisi birden eksik olunca ve düsük olunca dedi ki bagrsaklarda bir emilim problei yasiyorsun. bir sorun var gibi duruyor dedi. o yüzden bakilmali dedi. bende biraz korkuyorum. basit bir seyms diyorlar ama ne bileyimm bu sürecte korunmam filan lazim gelir mi vs vs aklima takiliyor. ve d vitaminim eksik ya baska topik buldum gebe kalmaya engel diyorlar.takviyeye basladim. balik yagida alacagim artik bilmiyorum hayirlisi.
Imomcanim sizin ilacin adi neydi unuttum?
Eline bir sey geldi miivet bi kaç günde ona bakim dedimgerçi hiç bi yöntemde yumurtlamayı bulamadm henüz ama
Canım sen drun önerdiğiyle devam ethaftada bir 300.000 ictin. vuvvv. benimki 20.000 ve haftada bir dedi. daha fazla iceyim o zaman ne olur ki?
amin insallah.
arkadaslar aranizda bu d vitamini hakkinda daha cok bilgisi olan varsa anlatabilir mi? doz nedir falan filan
benim fiziksel anlamda zorlandigim hic bisey olmadi cnm ama psikolojik anlamda cok yipratici bisey malesefCnm tüpte benim zorlanacağım islem var mı ?
bu paylasimlar iyi oldu bende önce solgarinkini kullandim simdi epa nin balik yagi hapini kullaniyorum..hergün ceviz yiyorum nasilsa diye bu aralar omega icmez olmustum iceyim bariCanım sen drun önerdiğiyle devam et
Tekrar kan testi ne zaman istedi?
Benim drum bir ay kullan test yaptır demişti mesela
Veson senin kullandığın imom değil mi?
Oysa balık yagı hapı denemez aslında onda sadece balık yagı asidi var
Vucudumuza lazım olan epa dha degeri olan vitaminlermiş.balık yagından asıl faydayı bunlar varsa alıyomusuz.bu iki degerin toplamı 500 den fazla olmalıymış
Ben epey arastırmıştım şuan oceanplus 1200 balık yagı kullanıyorum.çikolata kisti içinde faydalıymış hatta ondan mı biri gitti diye dusunmuyor değilim..yumurta için zaten cok faydali.bebek tutundugunda ilk3 ay omega alması cok onemliymiş.anne bulantıdan dolayı balık tuketemezse depodan alıyormuş.
Cevizde omega3 6 yag asitleri var ama epa dha olmadıgı için pek işe yaramıyormuş
Ay cok konustum kızlar paylasayım dedim
Gecmiş olsun canımben bu aralar diğer saglik sorunlarima yoğunlaştım. sinuzitimi bitkisel yollarla tedavi etmeye calisiyorum ve de sacimda sürekli tekrarlayan bi egzama var onun icin bugün bayaga arastirma yaptim ve bi sampuanla bi krem siparis ettim bakalim faydasi olacak mi... bi arada gözlerimi lazerle cizdirmeyo düşünüyorum. bebegin gelecegi yok kendimi bakima aldim
İç iç ihmal etmebu paylasimlar iyi oldu bende önce solgarinkini kullandim simdi epa nin balik yagi hapini kullaniyorum..hergün ceviz yiyorum nasilsa diye bu aralar omega icmez olmustum iceyim bari
peki internetten mi aliyorsun? internette daha mi ucuz oluyor merak ediyorumİç iç ihmal etme
Solgar pahalıydı biraz
Bu haplarda ifos belgesi çok onemli agır metallerden arındırılmış olması yani
Oceanplus en iyilerden tavsiye ederim
evet evet ilk baktığımda dünden önceki günmüydü yuvarlağımsı nispeten sert ve açıklık olmayan bişey geldi bugünse yumuşk derinde ve dudağını hafif aralamışsın gibi bi aralık var sankiEline bir sey geldi miben anlayamiyorum onu yaa
Ben ocean plus 1200 kullaniyorumpeki internetten mi aliyorsun? internette daha mi ucuz oluyor merak ediyorum
Baya zormus cnm ya.cok sağol.benim fiziksel anlamda zorlandigim hic bisey olmadi cnm ama psikolojik anlamda cok yipratici bisey malesefözellikle transferden sonra 10 gün beklemek, acaba tuttumu tutmadimi stresi yaşamak cok zor en iyisi transferden sonra kendini hamile ilan edip keyfini cikarmak.
sende önceden vajinusmus oldugu icin belki sadece transferde birazcik zorlanabilirsin; o da spekulum takiyorlar vajen girisini acmak icin ondan dedim yoksa cok kolay bi işlem. yumurta toplama işlemi daha zor, küçük çaplı ameliyat gibi ama anestezi ile uyuttuklari icin hic bisey hissetmezsin. uyaninca hafif sancin olur 1 saatte gecer o da.
ben en cok transfer sonrasi zorlandim. transfere sıkışık giriyorsun transfer bitince ameliyat masasi gibi bi yerdesin oraya idrarini yapabilirsin diyorlar ama ben mümkün degil yapamadim sonra yatagima sürgu getirdiler yine yatarak yapamadim (doktor 1 saat yat wc ye gitme dedi). 1 saatin sonunda artık kasiklarim patlamak uzereyedi sancisindan çığlık atarak lavaboya gittim
BEnimde 2 defa tecrübem oldu biri tuttu birinde yumurta toplandi trsnsfer iptal olduBaya zormus cnm ya.cok sağol.
Sana toplamada da transferde de anestezi verdiler dimi cnm büyük ihtimal benimde öyle olur.atlattım desemde ister istemez mudahalede kendimi kasiyorum.r abbim yardımcımız olsun.biri tuttu demişsin sonra noldu cnm ?BEnimde 2 defa tecrübem oldu biri tuttu birinde yumurta toplandi trsnsfer iptal oldu
Benim vajinismus gecmisim var tabi gecti ustunden 5 yil kadar asilama hsg falan anestezi almadim ama tup te aldim
Ilac kullandikca birde yumurta toplaninca psikolojim bozulmuştu kendimi kastim birazda rahim agzim yapisal dar cok zorlandi doktor yari da anestezi uzmani geldi uyuttular
Ilacla devam edilen kismi psikolojik olarak zorShinSeGi dedigi gibi birde beklemesi
Transfer neden iptal olduSana toplamada da transferde de anestezi verdiler dimi cnm büyük ihtimal benimde öyle olur.atlattım desemde ister istemez mudahalede kendimi kasiyorum.r abbim yardımcımız olsun.biri tuttu demişsin sonra noldu cnm ?
Ilki tutmustu kürtaj oldumSana toplamada da transferde de anestezi verdiler dimi cnm büyük ihtimal benimde öyle olur.atlattım desemde ister istemez mudahalede kendimi kasiyorum.r abbim yardımcımız olsun.biri tuttu demişsin sonra noldu cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?