Ayy canım içim acidiIlki tutmustu kürtaj oldum
Ikincisinde yumurtalar da dollenme olmadi
Ay catlayacak o zaman kızzz:))evet evet ilk baktığımda dünden önceki günmüydü yuvarlağımsı nispeten sert ve açıklık olmayan bişey geldi bugünse yumuşk derinde ve dudağını hafif aralamışsın gibi bi aralık var sanki
Canım sen drun önerdiğiyle devam et
Tekrar kan testi ne zaman istedi?
Benim drum bir ay kullan test yaptır demişti mesela
Veson senin kullandığın imom değil mi?
Oysa balık yagı hapı denemez aslında onda sadece balık yagı asidi var
Vucudumuza lazım olan epa dha degeri olan vitaminlermiş.balık yagından asıl faydayı bunlar varsa alıyomusuz.bu iki degerin toplamı 500 den fazla olmalıymış
Ben epey arastırmıştım şuan oceanplus 1200 balık yagı kullanıyorum.çikolata kisti içinde faydalıymış hatta ondan mı biri gitti diye dusunmuyor değilim..yumurta için zaten cok faydali.bebek tutundugunda ilk3 ay omega alması cok onemliymiş.anne bulantıdan dolayı balık tuketemezse depodan alıyormuş.
Cevizde omega3 6 yag asitleri var ama epa dha olmadıgı için pek işe yaramıyormuş
Ay cok konustum kızlar paylasayım dedim
ama pozitif sonuc aldiktan sonra inan hersey unutuluyor :))))Baya zormus cnm ya.cok sağol.
acaba internette daha mi ucuza geliyor. sürekli inofolic, omega, cinko vs. derken dünya para gidiyor bi de simdi koenzim alayim diyorumBen ocean plus 1200 kullaniyorum
Doktorum onu tavsiye etti
Iİnternetten aldim ben ilk guvenmemistim ama sıkıntı yasamadim orjinal bandrollu urun geldi
B BenanAsiye canım benim yıllardır b12 düşük iğneler olduğum halde o sınırı çok az geçer d vitamini de 8 çıkmıştı o da düşük benim mide problemim var bana doktor mide ve bagirsaktan kaynaklı emilim olmayabilir ama karaciğer depolamiyo da olabilir demişti ben d vitamini aklıma geldikçe devit 3 3000. Ml kırıp içtim son zamanlarda ılk doktor iki haftada bir içerek kür şeklinde 3 tane vermişti ondan sonra olcturdugumde 37 ye çıkmıştı d vitamini ama b12 benim 150 170 lerde takılır kalır arada onun da ignesine başlarım ama sonu yok bırakıyorum genelde ben ovulasyondan bi hafta sonra d vitamini kırıp içtim yine folik asiti içinde d vitamini ve b vitaminleri olandan kullandım son zamanlarda çok şükür nasip oldu bence de iki vitamin önemli olabilir gerçekten diğer tahlillerin bana da normal geldi sadece crp çok az yüksek enfeksiyonun mu var hafif grip bile etkiler onu benim mide problemim vardı ciddi endoskobi çekildim anestezi olmadan sakın düşünme benim midemde bişey bakterisi yüksek çıktı mesela vitamin emilimini etkiliyor olabilir bide biraz tahriş çıkmıştı kolonoskobi de kabızlık veya ishal bağırsak ağrısı Vs gibi şeyler cekmiyosan gerek var mı bilmiyorum
O zaman ol tabi canım senin sağlığın için de önemli demekki benim mide sorunum gibi inşallah şifa olur canım yarın doktordayiz bakalım napiyo bebiş meraktan ölüyorum inşallah size de nasip olsun hem tedirgin hem heyecanlı bi süreç gerçektenelmol cevap için sagolasin canım. Zaten bu d vitamini olayını senin gebelik haberinden sonra baktirsam diye kafama koymuştum. Benim değerde 7 çıkınca şok oldum. Almanya daki 2.yılım ve esmer olduğum için etkilenmiş olabileceğini zannediyorum. Kapsül kullanmaya başladım. Ne olacak hayırlısı.
B12 benim geçen yıl 60 ti.geçen yıl ki doktorum biraz sınırda demişti ama uyarmamistii.. zaten beğenmediğimiz için degistirmistim.. su an 102. Bir yılda yediğim ictigime dikkat ederek 40 artmış sadece. Sanırım canım kolonoskopi olacağım. Doktorum muhakkak baktirmalisin. Böyle düşük olması beni suphelendiriyor dedi.Çünkü ishal filan çok çabuk olabiliyorum. Bir yiyecek çok hızlı bir šekilde bağırsaklarimi bozabiliyor. Hayr olsun.
Sana da kolay gelsin canım. Bebişe selam günaydın:) :)
O zaman ol tabi canım senin sağlığın için de önemli demekki benim mide sorunum gibi inşallah şifa olur canım yarın doktordayiz bakalım napiyo bebiş meraktan ölüyorum inşallah size de nasip olsun hem tedirgin hem heyecanlı bi süreç gerçekten
Oyle tabi insaallah tupe gerek kalmadan olurAyy canım içim acidibakalım biz nelerle karsilascaz tüp maceramizda.r abbim kucaklarimizi doldursun.biz vajinismusluyken şimdi ne kadar cesur olduk , bütün çabamız anne olmak için.
Evet daha ucuzdu arastir canim bak sendeacaba internette daha mi ucuza geliyor. sürekli inofolic, omega, cinko vs. derken dünya para gidiyor bi de simdi koenzim alayim diyorum
Rabbim o ölenlerin Yakınlarına sabır versinAllah Allah... Gecenin bu vakti herkes uyuyor ama ben tine de içim sıkıldı diye yazayım. Kızlar ilk akşamdan daha 9'a çeyrek vardı gözlerim kapandı. Bir saat kadar uyudum, uyandım. TV izledim, gece yarısı oldu uykum şükür yine geldi, kalktım yattım ama nasıl.... Sanki her yarım saatte bir gibi geldi bana, sürekli önce derin uykuya daldım, sonra içim sıçrayacak uyandım, yarı uykusu bir daha daldım, bir daha aniden uyandım.... Şu saate kadar böyle sürdü artık fenalaştım da kalktım, şimdi bir adaçatı demledim, oturdum kemdime nazar duaları okudum. Arkadaşımın eşi, son Beşiktaş patlamasında vefat etti, onun yedi mevlidine gittim, ordan çıktım aile dostumun bebeğinin kırk mevlidine gittim, herhalde benim beyin artık etkilenmiş de olabilir, bilemedim. Ömrümde böyle korkunç uyku bilmem. Bir de kabus gibi rüyalar gördüm mü ara ara... Mahvoldum inanın...
Sağol canım benim aminnnn :)Mm
elmol her şeyin en guzeliyle karsilasasin inşallah . Allah yardımcın olsun. Bulantilarinda geçecek inşallah. Darısı başımıza:)
Canım internette cok ucuz ordan almayı dusunuyordum ama son zamanlarda cıkan sahte ilac uretimi haberinden sonra vazgecti..ecz aldım.düzeltmeye calısırken bozmayalım..peki internetten mi aliyorsun? internette daha mi ucuz oluyor merak ediyorum
Amin inşallahRabbim o ölenlerin Yakınlarına sabır versin
İnş cnm inssama pozitif sonuc aldiktan sonra inan hersey unutuluyor :))))
ateş yükseleceğine düşüyoAy catlayacak o zaman kızzz:))
Allah bütün şehit yakınlarına sabır versin... bütün kolluk kuvvetlerinin yardımcısı olsun.. yapanların da yüreği yansın böyle.. Allah belalarını versin...Allah Allah... Gecenin bu vakti herkes uyuyor ama ben tine de içim sıkıldı diye yazayım. Kızlar ilk akşamdan daha 9'a çeyrek vardı gözlerim kapandı. Bir saat kadar uyudum, uyandım. TV izledim, gece yarısı oldu uykum şükür yine geldi, kalktım yattım ama nasıl.... Sanki her yarım saatte bir gibi geldi bana, sürekli önce derin uykuya daldım, sonra içim sıçrayacak uyandım, yarı uykusu bir daha daldım, bir daha aniden uyandım.... Şu saate kadar böyle sürdü artık fenalaştım da kalktım, şimdi bir adaçatı demledim, oturdum kemdime nazar duaları okudum. Arkadaşımın eşi, son Beşiktaş patlamasında vefat etti, onun yedi mevlidine gittim, ordan çıktım aile dostumun bebeğinin kırk mevlidine gittim, herhalde benim beyin artık etkilenmiş de olabilir, bilemedim. Ömrümde böyle korkunç uyku bilmem. Bir de kabus gibi rüyalar gördüm mü ara ara... Mahvoldum inanın...
Canım Allah yar ve yardımcıları olsun, ben de haber izlememeye çalışıyorum ama ateş hiç bu kadar yakınıma düşmemişti , çok etkilendimiAllah bütün şehit yakınlarına sabır versin... bütün kolluk kuvvetlerinin yardımcısı olsun.. yapanların da yüreği yansın böyle.. Allah belalarını versin...
Ben tv izlemiyorum , haberlere de bakmıyorum bu ara... elimden hiçbişey gelmiyor zaten yüreğim ağzımda her gün okudukça daha da kötü oluyorum.. eşim de polis... hayal bile edemiyorum ailelerin acısını.. Allah hepsinin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?